11 månader

Wilmer har nu hunnit fylla 11 månader vilket är helt galet! Snart är vår lille bebis ett år. Känns nästan lite jobbigt att året gått så fort, jag har inte riktigt hunnit med känner jag.
 
Men vilken fantastisk liten person han hunnit bli. Nästan alltid glad och så nyfiken av sig. Han är en riktig liten flörtis och charmar allt och alla. Väldigt social och aldrig blyg. Väldigt glad i liv och rörelse. Favoriten just nu är nog att sitta och passa ihop klossar i olika former i rätt hål. Då är koncentrationen stor. Kryper och går längt med möbler. Men inte speciellt sugen på att börja gå utan stöd än. Lite försiktig av sig. Stort intresse för lampor. Älskar katter och säger tisse när han ser vår katt. Säger även tittaah. Men låter för det mesta som ett monster. Ja, en riktig liten buse är han. Ser upp till storebror med stora ögon och då kan det inte annat än bli en buse till.
 
Det roligaste var då imorse när jag och Adrian ska gå in till Wilmer som vaknat. Då står en nyvaken överlycklig och naken Wilmer och hoppar. What?! Ja, då har han tydligen lyckats att åla ur sig ut sin hela knäppta pyjamas och inte nog med det. Tagit av sig blöjan också. Jag och Adrian fick oss ett gott skratt.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0