Fredags svammel

Veckan har rusat förbi och det är redan fredag! Jag och Wilmer ligger kvar i sängen men ska snart orka ta oss upp efter han ätit klart. Somnade skapligt tidigt igår och har sovit ganska bra men ändå är jag trött. Finns ingen ände på det just nu känns det som!

Är små delad om hur vi ska lägga upp planerna för dagen. Vill på ett vis bara vara hemma med barnen och mysa. Men samtidigt har jag några ärenden som skulle behöva bockas av. Men vet inte om jag är helt redo för det själv med barnen. Adrian är i en period då han gärna springer iväg och inte lyssnar fullt om jag inte mutar eller hotar. Men det är inte helt okej.. Finns det inget koppel man kan sätta på treåringar? Skämt åsido så är det kanske dags för att åka iväg själv med båda barnen. Det är oftast jag själv som bygger upp alla hinder. Vem vet det kanske går super smidigt?

Andreas jobbar hela dagen och kvällen så det blir fredagsmys för mig och smågrabbarna. Gladiatorerna har Adrian tjatat i en vecka om att se igen. Någon som är mycket imponerad över att de är så starka! Starka som min pappa säger han. Haha ;)

Nu ska jag och Wilmer slita oss från sängen. Nu hägrar grötfrukost! Ha en härlig fredag alla!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0