Gdynia och Visby (bildbomb)

Nu är det snart en vecka sen som vi kom hem från vår lilla semester. Kryssning med Birka Paradise där vi hade en dag i Gdynia (Polen) och en dag i Visby. En fantastisk kryssning som jag lätt kan tänka mig göra igen. Se vackra platser, äta god mat, goda drycker och bäst av allt att bara vara med familjen och njuta utan alla måsten.
 
På fredagen avgick båten från Stockholm. På lördag välkomnades vi varmt av Polen med stålande sol och orkester och drillflickor som välkomnade båten. Strosade längs strandpromenaden och åt en god lunch där. Sedan tog vi oss ner till stranden. Så otroligt överraskande vackert. Kritvit sand, blått hav, blå himmel och strålande sol. Underbart! Vattnet var varmt och vi badade allihopa. Adrian var som ett riktigt litet blötdjur och älskade att hoppa i vågorna. Tjöt av lycka. Även Wilmer fick plasta med fötterna längs strandkanten. Tog en snabb titta på stan och fick med oss några flaskor vuxengott. ;)

På lördagen var det dags för Visby. Vackra vackra Gotland. Skulle lätt kunnat ha spenderat flera dagar där. Strosade kring ringmuren och innanför. Så otroligt fint och var man än ser är det vackert. Mysiga små butiker, åt gute glass, såg invigningen av medeltidsveckan och hela paraden. Kul att vi bara råkade vara där då. Gick ner till stranden där Adrian badade och kastade stenar i vattnet. Så fint med de vita stenarna mot det blå havet. Åt lunch inne på medeltisområdet och sen var det dags att åka tillbaka till båten.
 
På båten har det vart fullt upp med roliga aktiviteter. Mest för Adrian. Godisbingo där Adrian kammade hem storvinsten. Skattjakt där de fick klä sig som pirater. Pyssel, träffa Minionerna från Dumma mej, men som vanligt är han livrädd för utklädda figurer. Har så klart missat en hel massa om vad som hänt. Men huvudsaken är att vi har en underbar semester att låsa in i hjärtat. Första som en familj på fyra. Min pappa och Mia var även med, så kul att få dela det även med dem.
 
Nu bildbomb!
 
 


Kommentarer
Malin

Vilka fina bilder på er alla! Ni ser ut att ha haft det fantastiskt! Gotland skulle jag verkligen vilja åka till, har aldrig varit där men hört från alla att det är så fantastiskt vackert!
Kram

2013-08-11 @ 20:08:05
URL: http://malinelund.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0