Lek och stoj!

Hmm, kul det är när man tagit sig tid och skrivit ett långt inlägg med massa bilder och att de då sen försvinner. Lite surt. Men men...

Som jag då skrev var på Adrians nya förskola och hälsade på. Känns helt ok efter mötet, svårt att få en klart bild under ett kort besök. Blir bättre när man är med på inskolningen och får se mer av deras verksamhet. Men kommer nog blir bra och deras gård är enorm!

Jag och Adrian tog sen bussen till leos lekland där vi lekte non stop i 3 timmar. Oj så skoj vi hade det, och jag tycker att det är så bra där. Både för barn och vuxna, de har tänkt till på allt!


I farten på leos lekland!

Andreas kom och hämtade oss, ikea var då destinationen. Började med köttbulle middag för hela familjen och sen fick med med oss två blommor och vår nya huvudgavel. Kommer bli riktigt bra tror jag. Så smidigt då det är förvaring i gavelt då vi inte ska ha några sängbord. Sen så kommer den att sluta precis vid fönsterfodret så den blir istället för en fönsterbräda då den är bred. Låter kanske halv tokigt men ni ska allt se att det blir bra :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0