Kryssning

Nu har vi bokat en kryssning med Birka paradise och på söndag ger vi oss iväg. Blir härligt att komma iväg lite, äta god mat och njuta av semestern tillsammans. Blir nog även ett besök på badet som de har där, kan Adrian tycka är kul. Tror han kommer tycka det är mycket spännande att åka stor båt. Nu under sommaren har de extra mycket aktiviteter för barn och Alvin och gänget gästar båten varje dag.
 
Vi försöker hitta på små saker varje dag nu under semestern och då det inte är så bra väder. Idag åkte vi in till stan och gick på knattebio med Adrian. Mycket kul tyckte han även om han fick lite myror i brallan sista stunden. ;-)
 
Så här glad är man när man får gå på BIO!
 
Nu har grabbarna åkte iväg för att köpa spackel och färg, golv köpte vi tidigare idag. Nu är det tredje sovrummet på tur, alltså pyrets sovrum som ska renoveras och sedan inredas. Men det är ett kvar tag för det, men skönt att få renoveringen klar nu under semestern. Men inte så stort jobb där inne. Golv och måla väggarna vita. Men av någon anledning blir det alltid mer jobb än man trott från början ;) Nu ska jag upp och riva lister så det är gjort. Sen blir det grill och fotboll ikväll!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0