Härliga vinterdag

Ännu en dag är förbi och även ikväll känns det som jag svävar på rosa moln. Att vara lediga tillsammans hela familjen och bara njuta och komma in i allt det nya. Men allting känns så rätt och lätt, känns som Wilmer alltid vart en del av oss. Jätte konstigt att han för två veckor sen låg i min mage, har han inte alltid vart här?
 
Idag gick vi ut på en liten promenad runt Torshälla och matade ankorna. Otroligt mysigt att promenera runt gamla Torshälla med alla charmiga hus och framför allt en så härligt vinterdag som det blev idag.
 
Sen blev det en kort tur till Tuna Park och shoppingkaoset som var där. Men nu har Wilmer äntligen en mössa som inte är allt för stor. Det var skönt att sen komma hem då vi åt lite lördagsgodis och såg på toy story. Adrians favorit film just nu.
 
Sen var det premiär bad för Wilmer tillsammans med Andreas och Adrian. Vilken nöjd kille ! Han älskade att bada och blev riktigt ledsen när han skulle upp. ;) Efter badet sov han sen gott. Eller det är typ det han gör vår Wilmer. Sover!
 
Så ännu en dag med massa första gången och lyckoruset fortsätter.
 
 
Avslutar dagen med en puss från Wilmer
 
 


Kommentarer
Marie Heikkilä

Så härligt att ni får en riktigt lång ledighet tillsammans. Bästa start på ett nytt liv faktiskt!
Kram!

2012-12-10 @ 12:46:09
URL: http://mamafeelings.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0