Helg

Nu tar vi helg på riktigt. Jag har precis skickat in sista provet, vet inte hur det kommer gå.. Var svårt som tusan och jag kände hur jag redan släppt det. Men får hålla tummarna för ett G i alla fall. Jag är otroligt trött ikväll igen men ska försöka vara lite mer social än jag var igår.

Imorgon väntar många roliga små äventyr. Först ser jag fram emot en lugn morgon med familjen här hemma. Sen efter lunch någon gång ska Adrian åka hem till sin farfar och bonus farmor där han stannar över natten. Vi vuxna ska först träffa våra bästa grannar Mikaela och Pontus för något glas vin och tidig middag. Sen ska vi och se på Filip och Fredrik och deras show Jakten på den försvunna staden. Så det ska blir riktigt roligt att se. Efter det ska vi till Å-bryggan där pappa och grabbarna ska spela. Så ser fram emot kvällen imorgon.
 Har ni något roligt inplanerat i helgen?

Då min trötthet bråkat lite med mig idag så har jag fått påminna mig själv om de här orden. Ibland måste man påminna sig att njuta av livet då det har en förmåga att rusa förbi oss.


Kommentarer
Nadja

Så rolig dag ni har framför er imorgon! Sussa sött. Kram

2012-04-20 @ 21:43:21
URL: http://www.sweetladysoul.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0