Stolt

Jag är så otroligt glad och inte minst stolt över mig själv idag. Äntligen efter mycket träning och kämpande så har jag tagit körkort!

Igår hade jag teoriprovet. Jag var så otroligt nervös när jag skulle trycka på knappen rätta prov så att jag skakade. Men fick snabbt upp en grön text där det stod godkänt. Vilken lycka och lättnad.

Idag hade jag uppkörningen och jag har haft en stor klump i magen hela dagen. Blev även illamående strax innan provet av nervositet. Men försökte förtränga det och han som jag körde upp för var lättsam vilket var skönt. Körningen gick bra (uppenbart! haha) men man sitter och hittar fel på allt man gör även om det är rätt. Tycker han att jag körde ut för tidigt, tittade jag inte bra nog i döda vinkeln och många många fler tankar snurrade. Men när vi sen körde upp på parkeringen och han sa att jag klarat körningen fattade jag ingenting! Trodde vi skulle göra en besiktning av bilen och så men ingenting. Frågade honom också om det, haha. Han frågade bara om jag ville göra en besiktning och det ville jag inte så klart. Först då frågade jag om jag klarat körkortet och han svarade då ja.

Vilken otrolig lycka! Ringde Andreas och fulgrät av glädje. Hade aldrig klarat det utan honom! Så nu letar vi bil till mig. :-)

Känner mig så otroligt stolt över mig själv att jag klarade teori och körning på första försöket. Sen att jag bara tog 7 körlektioner, att Andreas vart en så bra lärare. Plus att jag bara köpt en teoribok och inte några koder för prov eller gick på teorilektioner. Ibland måste man få vara oförskämt stolt!

En gammal bild från ett annat stolt tillfälle kanske?


Kommentarer
Emeli- Mamma till Nathalie

Ett stort grattis till körkortet! :)

2011-09-09 @ 07:54:07
URL: http://emeliochnathalie.blogg.se/
Sara

GRATTIS!!!!!!!!

2011-09-09 @ 11:54:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0