Husjakts update

Husjaken fortsätter här även om jag inte skrivit så mycket om det. Men det går trögt just nu. Vi la ett bud på ett hus och hade vi högsta budet på. Men ägarna ville inte gå med på det då de ville ha mer. Men ingen ville lägga fler bud och det har legat ute i över tre månader. Så eftersom de inte kunde bestämma sig så sa vi att vi inte var intresserade längre. Men det känns som ett bra beslut.

Vi har precis börjat leta och det var inte vårat hus då det var så mycket strul omkring. Det har nu kommit ut två till intressanta hus som vi ska titta på. Det ena är i helgen och det känns riktigt lovande, så lovande att jag inte vågar tänka eller hoppas förmycket. Ligger i det perfekta området och det är nog inte bara vi som tycker!

Så husvisning nr 7 på lördag! Undrar hus många vi kommer att behöva gå på innan vi hittar VÅRT hus! Vi sparar alla visningblad som man får. Kan vara kul att se hur stor högen blir. haha


Kommentarer
Jenny ♥ Liam´s Mamma ♥

Hoppas ni hittar det perfekta huset för er snart, Vi har dock letat i två år och gått på en hel del visningar :P Känns som om att man aldrig kommer hitta det rätta efter allt letande, men å andra sidan, ju fler hus man tittar på ju fler saker kommer man på att man måste kika extra på/efter tills nästa visning. Lycka till med letandet! :)

2011-05-04 @ 21:10:24
URL: http://mammajenny09.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0