Veckan färdig pusslad

Då har jag och Andreas pusslat ihop veckan. Andreas ska jobba den här veckan och jag har precis fått nytt schema så då krockade tiderna för helgen lite. Men nu har vi löst det med barnvakt och Adrian behöver inte sova borta vilket känns skönt. Så tråkigt när han behöver sova borta för att man ska jobba.

Det kommer bli ett litet pussel när Andreas börjar jobba på "riktigt" sen. Men han kommer vara den som lägger scheman och kommer kunna planera sen så vi får ihop det så gott det går.

Men det blir så när vi båda arbetar med yrken som kräver att man jobbar helg. Men på ett vis är det skönt att man ibland har lediga dagar mitt i veckan. Och det kommer vi också kunna planera så vi har de dagarna lediga tillsammans framöver.


Wihoo, barnvakterna bokade vilken innebär massa lek med farfar, bonus farmor, faster och Pontus i helgen för Adrian! Tack finaste familj som hjälper oss att få ihop vardagen och ta hand om vår lilla älskling. Vi hade inte klarat oss utan er alla♥


Kommentarer
Nadja

Förstår att det måste vara jobbigt med pusslandet nu men som du säger, blir bättre sen. Tur att ni har en sån bra familj. Kram

2011-03-06 @ 22:40:00
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0