Adrian

Adrian börjar bli så stor och lär sig massor med nytt varje dag. Han är så rolig att se på när han leker för sig själv tex. Brummar med bilarna, djuren går/hoppar fram och ska matas och pussas. Leker med sin thékanna och så ska vi skåla med muggarna och dricka. Åka motorcykel och bobby car är största favoriterna.

Men han har även börjat att leka kurragömma. Springer och gömmer sig någonstans och ropar sen mamma eller pappa. Så ska man gå och leta efter en fnittrande Adrian som sen hoppar fram när man närmar sig. Så himla rolig att se på.

Han lär sig även nya ord hela tiden känns det som och han har börjat härma oss mer och mer. I helgen sa han en hel mening Jag vill ha kaka! Haha, vi blev riktigt paffa och frågade vad han ville ha och han sa det igen! Klart att vårat lilla kakmonster skulle få in ordet kaka i första meningen. Men det blev ingen kaka den gången för det bara massa skryt om hur duktig han var!

Han pratar massor här hemma och har så mycket att berätta för oss. Om vi inte lyssnar så märker han det på en gång och ropar mamma, mamma tills man börjar lyssna. ;-)

Bara att inse att han är en stor pojke, eller börjar bli i alla fall. Så fin och duktig och han gör oss så stolt. Galet hur mycket man kan älska någon!

finaste ♥ sitter och fikar.



Kommentarer
Malin

Men ååhh, ska man behöva vänta ända till söndag? ;-)



Vad duktig han är som börjat prata så! Haha, charmigt att han fick med kaka! Men det är klart, har man mamma Agda 97 år, så kan man ju inte lära sig så mycket annat! fniss

2011-02-11 @ 12:33:25
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Malin

Haha, ja men det är ju lika bra ;-)

2011-02-11 @ 13:42:39
URL: http://andthroughitall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0