Dagens äventyr

Adrian sover nu gott efter en dag på dagis där de haft sin första utflykt. Till skogen för att grilla korv gav de av. Både jag och Andreas hade chans att hämta honom så det gjorde vi och sen åkte vi för att köpe en blomma till vardagsrummet. Nu äntligen har jag kastat de två döda som vi hade i vardagsrummet! haha.

Sen hem och Adrian fick äta middag tidigt idag, redan 16.20. Han har ju ätit så dåligt den sista tiden här hemma men nu åt han en hel portion! Härligt, han kanske behöver äta tidigare mot vad vi brukar. Så provar samma imorgon så får vi se.

En tur till parken har vi också hunnit med familjen. Så mysigt när man kan gå tillsammans. Andreas har så mycket med skolan nu och kommer nog vara så fram tills den är slut i mars.

Idag har vi även beställt barnpaketet till tele2boxen. Så nu har Adrian en massa roliga barnprogram att titta på. Förut hade vi sportpaketet av någon märklig anledning då ingen av oss tittar på sport. Så nu kommer det i alla fall tittas på de här kanalerna i alla fall!



Kvällsmys med pappa framför playhouse disney!



Kommentarer
Nadja

Bra val att välja bort sporten! Tänk om jag kunde få göra de??



Japp vi ska dit, har prata med noak och han ville gå! :)

2010-10-13 @ 21:36:12
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Malin

Vi får helt enkelt höras nästa vecka :-) Kram!

2010-10-14 @ 09:11:46
URL: http://andthroughitall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0