Torsdag kväll

Jag la precis en trött liten stjärna i sin säng. Han somnade i min famn när han drack välling, så mysiga stunder de när han somnar. Eftersom han sovvägrar i famnen på fagarna så får man mysa lite extra av de på kvällen när han dricker vällingen.

Vi gick ut till min mamma idag efter lunch, första promenaden dit i år. Många fler lär det bli nu, vägarna var mycket bättre en jag trodde. Ingen snö alls, härligt. Tänkte att vi ska boa in oss där lite mer nu då Adrian ska sova där den 9 april. Lika bra så han känner sig riktigt hemma där. Tänk att vi nu för första gången ska låta honom sova borta. Mycket blandade känslor inför det, men han är så pass stor och det kommer så klart gå bra.

Nu ska vi njuta kvällen och se på helv åtta hos mig.

Har ni hört om rapportet då en "smart"tant inte tycker att pappor är kapabla till att ta hand om barn under 3 år? Helt galet sjukt att hon kan stå för det. Klart att mammorna i början är mer skapade för det under amning och sådär. Men klart papporna klarar av det och de växer ju in i det lika mycket som vi gör. Självklart tycker jag att Andreas slarvar lite ibland när det typ gäller att packa skötväskan tex. :P Sen är jag lite mer harig en vad Andreas är men det gör ju varken honom eller mig mindre kapabla till att ta hand om Adrian. Riktigt roligt, eller kanske läskigt att hon inte tycker män ska vara ensamma med barn under 3 år!


Kommentarer
Malin

Märket heter Viking och kommer från have2have.se! :) Det är dock något år sedan jag köpte dem, men då fanns de i massa roliga färger! :-)

2010-03-25 @ 20:10:50
URL: http://anglavra.blogg.se/
Kristin

Nej vadå män har väl aldrig tagit del av sina barns liv...Nej fy håller med dig klart som korvspad att de kan ta hand om sina egna barn det var det dummaste jag hört!!!

2010-03-25 @ 20:39:19
URL: http://mouziee.blogg.se/
Veronica

Vi såg också det på nyheterna,man blir ju nästan förbannad...:(

2010-03-25 @ 21:13:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0