Härlig dag men finbesök och ny vagn!

Jag och Adrian har haft en riktig toppen dag idag. Vi skulle möta upp Nadja och Angelina för att mata fåglarna. Men kom på att vagnen var i bilden som står i garaget dit inte jag hade några nycklar och Andreas var inte hemma. Men Nadja och Angelina kom hem till oss en sväng istället, toppen trevligt. Så glad att träffat de här tjejerna från mammagruppen, alla är så go och fina människor och härliga att umgås med.

Andreas kom sen hem får Västerås där han vart under dagen, och vad kom han hem med? Jo precis en fiiin bugaboo bee. Är så glad och nöjd över den. Den är toppen fin och det kommer vara helt underbart att promenera med den i vår. :)




Tänk den här coola killen i den nya vagnen. :)

Nu ser vi på tv och gottat oss med glass med jordgubbar :) Ska fortsätta njuta kvällen innan det blir en tidig läggdags för mig idag. Är trött!


Kommentarer
Nadja

Tusen tusen tack för idag, hade verkligen super trevligt! Hoppas att jag inte trängde mig på som stannade så länge =)



Nya vagnen blev jätte fin men jag blev inte klokare på om vi ska köpa plus eller den ni köpte idag, den är så fiiiiin!

2010-03-15 @ 22:11:02
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
jasemin

Visade bilder på Adrian idag för min nya rumskamrat, hon hade nog världens bredaste leende och ögonen lyste och hon kunde enbart säga: Cok tatli! som betyder ungefär: fyyfaaan vilken söt unge (man vill bara äta upp honom!) och jag kan ju inte göra annat än att hålla med. Lycka till med nya vagnen :)

2010-03-15 @ 22:11:38
URL: http://jeffyjazz.blogspot.com
Anonym

vilken fin dyna! vart har du köpt den? :)

2010-03-17 @ 11:20:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0