Sommardag

Vilken strålade dag vi haft ute i solen. Vid 11.30 åkte vi ut till Adrians farmor och bonusfarfar. Där blev det att sola, bad premiär i poolen för Adrian, glassätande, gungande, massa lek och spring i gräset och nya sandlådan, sovstund i vagnen och sen avslutade vi dage med att grilla innan vi åkte hem. Så en kanon dag har vi haft och lite färg har vi lyckats få. Härligt!

Adrian ligger nu för att sova men han vill inte riktigt konstingt nog. Trodde han skulle somna på en gång efter den här dagen. Men inte det. Kanske var mycket nya intryck i helgen?! Jaja, snart sover han nog i alla fall. :)


Så här bra hade jag det i solen.




Plaska vatte i poole var jätte skoj.

Nu ska jag ta hand om mitt lilla odjur som inte vill sova här hemma. under tiden jag skrivit det här har han nu fått komma upp och springer omkring och är super pigg och glad här hemma?! Vad har hänt med vår oftast så kvällströtta son? Haha.


Kommentarer
Malin

Moa har bara sovit två minuter idag... så vi hade en övertrött tjej här hemma som inte heller ville sova, men nu så verkar det som att hon sover ;-) Vilken härlig sandlåda, och pool! Ni ser ut att haft en riktigt skön dag!



Ses i morgon! Kram

2010-06-06 @ 20:32:51
URL: http://andthroughitall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0