Hemma efter en toppen kryssing

Nu är vi hemma igen efter en kanon trevlig kryssning. Det är så viktigt att unna sig tid tillsammans utan barn och med goa vänner/familj. Självklart saknar man Adrian men så härligt det är att få bara bry sig om varandra för en stund.

Vi åkte med Birka Paradise och det var en riktigt fin och härlig båt. Inte en massa stupfylla människor. Vi har ätit gott, druckigt gott och mått gott. Dansade på discot under bar himel och det var blandat med folk från små barn till äldre. Vilket bara var trevligt och riktigt roligt. Nästa gång får Adrian följa med då det var massor med barn och var en ganska barnvänlig båt. Tror han skulle tycka det var riktigt roligt då han tycker om när det är en massa liv och rörelse.

Idag har vi suttit uppe på däck och druckigt och lyssnat på musik. Så himla avslappnande och härligt. Så vackert i skärgården. Ett hus där skulle inte sitta fel! ;)

Men det var härligt att komma hem till lilla hjärtat och pussa på honom. Han har haft det såå bra hos farmor och bonus farfar. Sköter sig exemplariskt! Man blir så stolt och det är så skönt att veta att han anpassar sig så bra.

Adrian sover nu och Andreas är och hämtar pizza. Är riktigt hungrig nu. Imorgon är det jobb som gäller och sen är jag ledig i tre dagar. Härligt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0