Full rulle hela dagen lång

Jag jobbade fram till två idag och då hoppade jag snabbt på cykeln hem. Kom hem till finaste killarna och Adrian var super glad som vanligt och yrde omkring här hemma. Vi åkte snabbt iväg till borsökna där vi hälsade på Andreas farmor. Vi badade lite där och sedan blev det fika och Adrian sprang runt. Han gottade smultron och blådbär som fanns där ute. Han bara älskar frukt och bär.

När vi kände oss färdiga där ute åkte vi till coop och handlade. Adrian fick då för första gången åka i en såndär "bilvagn" eller vad man kallar dem. Det var lycka i högsta grad för Adrian. Satt och rattade på ratten och gjorde billjud hela tiden. Satt även och vinkade till alla som han körde förbi. hihi. Så nu blir det lätt och lungt när man ska handla i fortsättningen. Annars ska ju Adrian ner och känna på allt och han ska ju aldrig gå åt samma håll som vi vill ;)

När vi kom hem blev det bad för Adrian och sen middag för oss alla. Sen efter det har vi städat och tvättat här hemma. Nu sover lilla stjärnan och jag ska strax hoppa in i duschen. Sen blir det att njuta kvällen lite innan det är dax för att sova.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0