Tröttis mamma

Fy så trött jag är, kan vara för att Adrian valde att vakna galet tidigt. Vi har i alla fall haft en bra dag, Adrian har vart lite gnällig till och från hela dagen. Tror att det kan vara för att han är så röd om rumpan. Har annars börjat fundera på om det kan vara någon mer tand på G? Han dregglar så mycket vet inte var allt kommer i från.

Vi tog oss en promenad till min mamma och hälsade på där. Adrian myste och lekte en massa med sin faster, både hon och han tycker det är jätte kul. Han är så intresserad av allt hon gör och släpper henne inte med blicken när vi är där.





Tänk att imorgon blir Adrian 8 månader. Han börjar bli så stor vår kille. Igår lärde han sig även att vinka, duktiga lilla killen. Nej just, STORA killen :)

Nej nu ska trötta maman bädda ner sig i sängen och se på sex and the city. Säger bara att tv-timer är toppen då jag alltid somnar framför tvn. haha.

Imorgon ska vi iväg till BVC klockan 10 för vägning/mätning+boel test. Ska bli spännande att se hur stor Adrian blivit, hade ju ingen vägning/mätning vid 7 månader.

Nej nu sängen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0