Nyår 2010

Vi hade ett riktigt bra avslut på 2009. Det nya året firade vi in med kär familj, Adrians farmor, bonus farfar, farbror, faster och Pontus. Adrian var en trött liten kille och somnade 19.30 och sov sig igenom hela kvällen. Fast de smällde raketer galet mycket här utanför oss så vaknade han inte. Jag var helt säker på att han skulle vakna och fira in det nya året med oss.

Vi åt mycket god mat om jag får säga det själv. Innan maten hade jag gjort lite små plock med gurkstavar och dipp. Sen gjorde jag smördegsrullar där jag fyllt dem med vitlöksost och några med taco ost. Varmrätten var fylld kyckling och fylld fläskfilé till det gjorde jag potatisgratäng och sen sallad och béasås. Hade fyllt kycklingen och fläskfilen med färsk basilika, tomat, mozarella och vitlök, snurrade sen bacon runt. Kan rekomendera då det är riktigt gott. :) Sen till efterätt gjorde jag chokladfondant då jag hade hallon och blåbär till.

 



Sen blev det wii spelande och även sällskapsseplande för att fördriva tiden fram till tolvslaget. Sen var det skålande och friande på balkongen till kyrkoklockor och ett mäktigt fyverkeri. Var ett jätte trevligt och kul firande och det kunde inte blivit bättre. Tack alla för ett toppen firande.

Hoppas ni hade ett bra firande för det nya året.



 

 

 

 

 



Kommentarer
Farmor

Tack för den goda maten och trevliga kvällen. Du är verkligen en god mor och en underbar "dotter" och en bra livskamrat åt min son.Kram

2010-01-01 @ 21:19:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0