Nu har jag slutat

att amma helt. Dels för att det sinade så fort och sen för att jag inte kunde koppla av längre. De senaste gångerna som jag ammat så har Adrian bitit mig varje gång, så nu på slutet var jag på helspänn hela tiden. Kände då att det nog var tid att sluta. En så länge känns det jätte bra i alla fall och känner mig nöjd med att ammat i nästan 8 månader. Bara hoppas på att det kommer gå lika bra med amningen med nästa barn, det kan man ju aldrig vara säker på.

Jag och Adrian har nu ätit frukost tillsammans, nu ligger han på golvet och leker och jag passar på att skriva lite här. Adrian är fortfarande jätte snorig, men bara hoppas att det håller sig så. Natten var helt okej, han vaknade en gången men den gången var han vaken i över en timme. Eller rättare sagt jag var vaken i över en timma. Han låg väldigt länge och alvsov oroligt, gnällde massor och då kan ju inte jag sova. Gnäller era barn i sömnen?

Idag blir vi inne igen tycker det är bäst att Adrian får bli lite friskare innan man tar sig ut. Får se om min vän Jasemin vågar sig hit? Hon åker till turkiet på fredag och skulle gärna hinna träffa henne innan. Men som sagt får se om hon vågar.

Nej nu ska jag se till så min son inte gör någe hyss :P



Kommentarer
Malin

Skönt att ha det "överstökat" nu, amningsstoppet. Jag är rädd för att det kommer ta låång tid för min mjölk att sina =/ Har ju så himla mycket. Vi får se när jag tar tag i det, men än så länge går det fortfarande relativt smidigt.



Moa gnäller i sömnen hon också, speciellt nu när hon inte är helt frisk. Hon kan låta ledsen i sömnen annars också, men när jag börjar prata med henne blir hon lugn igen. Oftast... (inte alltid, hehe).

2010-01-13 @ 08:23:12
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Malin

Håller med dig, känns det inte bra så ska man ju sluta. Amning är ju ändå något som är mysigt med närheten.. inte meningen att man ska sitta på helspänn. Jag ammar bara en gång/dag på det bröstet det är mest mjölk (med förhoppning om att det ska börja sina, då jag har massa mjölk i det) och det andra som det knappt är nåt i får hon när hon vill ha tröst eller ska vila ibland. Så jag har dragit ner på amningen då jag får för mig att det kanske blir enklare att sluta helt då.. att jag trappar ner. Frågan är bara hur Moa kommer reagera.. haha. Hon kommer nog bli galen den dagen det är slutammat!



Åh, tack för tipset! :) Jag la pocketböcker under sängbenen för att höja lite.

2010-01-13 @ 08:44:31
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Nadja

Skön att du har slutat amma, förstår att du känner dig på helspänn men du har verkligen varit jätte duktig! Jag orkade bara i 7 veckor haha ;-)



Angelinas sovrumt är så långt borta så jag hör inte om hon gnäller = skönt! För de gjorde jag innan när hon sov i vårat rum så då vaknade jag fast hon fortfarande sov =)

2010-01-13 @ 10:22:03
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Denice- Hampus mamma

Hampus gnäller ofta i sömnen, framförallt nu när tänderna kommer :/

2010-01-13 @ 10:53:26
URL: http://deniicen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0