Nikeboy

Adrian var en pigg kille imorse och vaknade 5.20. Han fick amma sen la jag honom i sin säng och han låg där inne och pratade för sig själv til 6.20 då han blivit uttråkad. Så fick bi en riktigt tidig morgon för oss. Hela dagen blir ju lite tiokig när det blir så och nu sover han sin första nap.


Idag har vi ingenting inplanerat, ska bara och handla inför mammafikat imorgon. Men kan inte bestämma mig riktigt vad jag ska baka smulpaj med blåbär och hallon eller kladdkaksmuffins? Några önskemål? :)
Tycker det är så tråkigt nu när det är så kallt och snöigt ute. Längtar till våren då man vågar sig ut mer på långa härliga promenader. Nu i vår så kan man även gå ner till lekparken med Adrian och han kan få gunga. :)

 Nej nu ska jag ta mig ett träningspass här hemma. Köpte ett träningskitt för 2 veckor sen. Är super nöjd, innehöll pilatesboll, träningsmatta, 2 gummi träningsband + 2 tränings dvd. Har tränat en gång med pilatesbollen och det var jätte skön träning. Men lite svårt vissa övningen men övning ger färdighet. :) Nu tänkte jag prova den andra dvdn och se vad det är för övningar.



 
Adrian var en tuff kille i sin nya nike tröja igår.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0