Dunder förkyld liten kille

Vi har en liten förkyld kille här hemma. Adrian vaknade två timmar efter han somnat in och var dunder förkyld. Super täppt i näsan och ändå rinner det, hur kan det rymmas så mycket snor i en så liten liten näsa? Så natten har även den här vart orolig men han sov ändå bättre än jag trodde så några timmars sömn har vi lyckats få. Han är så pluttig och vill bara vara i famnen. Så idag har vi en riktig mysa hemma och krya på Adde dag. Andreas ska snart iväg till apoteket och köpa näsdroppar då de är slut. Eller är nässpray bättre, jaja han får fråga på apoteket. Sen ska han även köpa hem någon fruktdryck åt honom så han får i sig mycket c-vitamin.

Hmm, vet inte alls var denna förkylning kommer ifrån. Vi har ju inte träffat på någon sjukling. Men det är ju sånna tider. Nej nu ska jag gosa med min lilla snorman.


Kommentarer
Nadja

Angelina var ju lite täppt i näsan när vi var hos er, men det slutade så fort tanden sprack igenom så jag tror att de var pga det.. ? Men idag är hon oxå jätte snorig vilket hon inte var tidigare.. ;-/ Så synd om dom små

2010-01-12 @ 10:02:25
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Malin

Nämen, stackars liten! Det verkar som att de smittat varandra de små. Kanske inte så smart med mammaträff denna veckan nu då man vet att det smittar? Jag börjar också känna mig snorig, rackarns! =/ Adde, Moa hälsar att du ska krya på dig :)



Kram

2010-01-12 @ 10:29:21
URL: http://chainsawy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0