Denna dag snart slut

Det får bli ett tidigt slut på vår myskväll här hemma då Andreas ska upp tidigt imorgon. Han ska iväg till Nyköping och vara där hela dagen och han kan behöva var pigg då imorgon då jag tror det kan bli en ganska lång och tung dag ändå. Det ska bli lite mysigt att ha en heldag ensam med Adrian här hemma imorgon, var längesen. Sen ska vi nog ta oss en lång och härlig promenad imorgon, någon mer som är sugen? :)

Idag var vi ute till tuna park en stund och jag fyndade lite mer. Älskar rea på rean när man hittar snygga plagg. Kom hem med en kjol och ett par jeans(ej rea). Skönt med lite nya kläder, känns så mycket roligare då och det är inte ofta som man unnar sig själv kläder nu för tiden.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med min älskade och se på tv. Får hoppas att Adrian sover lite längre imorgon, idag vaknade han läskigt tidigt. :P



Kommentarer
Nadja

Får ta en promenad när Angelina mår bra igen, vill inte riskera smittning av detta h*lvete =( Hon hade ju något liknande för två månader sen men inte så här mkt och att hon bajsar på nätterna med.. usvh

2010-01-14 @ 21:58:52
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Malin

Jag skulle gärna ta en promenad, men jag är nog för snuvig för det =/ Däremot får ni gärna komma hit och fika lite om ni har lust? :) A jobbar hela dagen, så jag och lillan är själva.

2010-01-14 @ 22:02:09
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Kristin

Min vikt ;)

2010-01-14 @ 22:32:46
URL: http://mouziee.blogg.se/
Malin

Hej gumman! Är du intresserad av att följa med på ett homeparty barn? Barnkläder och barnsaker? KRam

2010-01-14 @ 23:33:22
URL: http://familjenlilja.blogg.se/
Malin

Oss passar det när som.. men runt kl 13 kanske? Passar det för er? Jag är dock snuvig än..

Kram!

2010-01-15 @ 08:14:19
URL: http://chainsawy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0