Underbar dag med fina vänner och bästa Adrian

Jag och Adrian har haft oss en riktigt bra dag. Gick till mammaträffen vid 12 och blev kvar där i fyra timmar. Tiden går snabbt när man har roligt. Blir så himla glad efter att man varit där och fikat, pratat och barnen får leka. Är även så kul att se hur stora alla börjar bli :)

Efter mamma träffen gick vi och hyrde film och handlade lite. Blir inget att sova hos mamma inatt då hon blivit förkyld :( Så sitter här hemma och känner mig lite ensam just nu. Adrian somnade precis, mysen somnade i famnen när han fick välling och det brukar han inte göra på kvällarna. Men så mysigt så, man märker att han ofta är mycket trättare på kvällarna de dagarna som vi haft mamma träff. Efter en massa lek och nya intryck.

Jag ska ha mig en liten myskväll för mig själv här hemma, se på 2 tjejfilmer, äta guacamole och chips och sen har jag mig faktiskt en cider. Får hoppas att den får mig att somna sen! haha. Tycker att det är lite läskigt att somna när man är ensam hemma är inte alls van med det längre. Men kan vara nyttigt det också.

Nej nu ska jag se på halv åtta hos mig


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0