Lite klagande

Just nu känner jag mig så trött på mycket. Längtar tills jag och Andreas börjar jobba båda två och vår ekonomi blir roligare. Det är inte alltid så roligt att gå på mammapenning ska jag säga. Så mycket jag vill köpa och göra just nu. Skulle vilja göra om i vårat vardagsrum men det får vänta, bara jag som är lite små trött och vill ha förändring. Sen är det en personlig sak jag skulle vilja göra men där kommer penagrfrågan fram igen. Suck, men så är det ibland. Att man bara blir lite trött på saker och ting.

Även om det är tråkigt att man får ut lite pengar så skulle jag ju inte vilja byta bort det. Älskar att vara hemma med Adrian och då får det vara värt att leva fattigt en liten stund i livet. Det kommer rusa förbi så snabbt i alla fall så.

Nej nu ska jag sluta klaga och se på efterlyst. :)


Kommentarer
Nadja

Måste säga att jag inte är så trött på att gå på föräldrapenning, änsålänge har vi inte känt att vi måste göra några förändringar i livet fast vi har mindre pengar..jag är ganska duktig på att snåla utan att må dåligt av det ;-)

2010-02-03 @ 21:38:08
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Malin

Förstår precis hur du menar, jag är också så LESS på att vi som är hemma med våra barn får så rackarns lite pengar! Helt fel tänkt, måste jag säga. Men precis som du säger så är det faktiskt värt det! :)

2010-02-03 @ 22:40:22
URL: http://chainsawy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0