Tips med att resa med ettåring?

Nu är det bara två veckor kvar tills vi reser till Kroatien. Adrians första utomlandsresa. Kommer bli helt fantastiskt underbart och kul. Kommer skapa många härliga minnen för resten av livet kan jag tänka mig. Men vi vill göra resan så enkel och smidig som möjligt.

Så nu behöver vi alla era tips om vad man kan behöva när man reser med en ettåring. Tips på underhåll på flygplanet mm. ALLT! Jag har redan en lång lista här hemma, listälskare som jag är! Men nu vill jag ha era tips!

TACK på förhand. :)


Kommentarer
Malin

Hmm.. massa dricka.. funkar med Moa i bilen, det håller henne sysselsatt ett tag ;-) Ritpapper och kritor... kex... Haha, svårt! Ettåringar har ju en del spring i benen ;-)

2010-08-01 @ 21:34:51
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Kristin - Mouzieephoto

Snart tisdag ;) tar du med kameran så kankse du kan lära dig lite om foto och ta bakom kulisserna bilder ;)

2010-08-01 @ 21:42:00
URL: http://mouzieephoto.blogg.se/
Kristin - Mouzieephoto

Yes alldelels för länge sen, det ska bli skoj..vet bara inte riktigt vad jag vill göra men det komr jag snart på :) Några ideèr sj elr är det något jag står för? ;)

2010-08-01 @ 22:30:24
URL: http://mouzieephoto.blogg.se/
denice

vilken tid flyger ni? kanske går att matcha in med hans sömn? tänk på att ha hans favoritsnacks när ni lyfter och landar så de inte slår lock i öronen.

2010-08-01 @ 23:07:41
URL: http://deniicen.blogg.se/
Emma

Hej

Har läst din blogg ett tag, men nog inte kommenterat. Jag har en dotter som är jämngammal med din Adrian. Vi åkte till Grekland i maj i år och flygningen gick hur bra som helst. Vi hade laddat med utspädd festis i hennes drickmugg, sen hade vi lite böcker och leksaker med, men de var inte så intressanta... Maja sov i cirka två timmar - från starten och sen var det lite matdags - flygmat funkade fint- sen promenerade min sambo med henne i flyget, trevliga resgrannar är också ett plus =)

För oss gick det bättre än vad vi trodde att det skulle gå =)



Ha en trevlig resa!!!

Emma

2010-08-02 @ 11:00:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0