Snart en liten promenad

Jag och Adrian har haft en jätte mysig mamma och bebis träff. Massa prat från både oss mammor och alla små bebisar. Så roligt att se dem. :) Vi ska ses nästa måndag oxå så det är jätte kul.

Jag och Adrian ska snart gå bort till hemköp och handla hem så vi kan laga lite middag sen. Men jag vill att han ska äta först men han har blivit så strulig med att äta. Jätte svårt att få honom att amma på dagarna på nätter och kvällar går det bra. Har provat med flaskan oxå men vill inte ta den heller! Kan ju vara så att han inte är hungrig men jag blir förvirrad i alla fall...


Kommentarer
Malin

Absolut, jag mailar över dem senare ikväll :)



Hoppas han vill äta lite snart!



Kram

2009-09-07 @ 16:59:46
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Kristin

Tyvärr vann inte damen men jag blir ju nästan lite sugen på att pilla på hedaers för fullt, hoppas bara vinnaren blir nöjd med resultatet sen. Ska retuschera lite när T sussar sen ska jag oxå maila över lite bilder..

2009-09-07 @ 18:42:28
URL: http://mouziee.blogg.se/
Malin

Halloo! Nu har jag mailat ett par bilder! :)

2009-09-07 @ 19:57:12
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Denice- mamma till Hampus

låter som 19 veckors fasen.. Han är väl runt den åldern.

Hampus var ett riktigt vrak en hel vecka vissa dagar åt han inte på allt från 5 upp till 11 TIMMAR. Heeeelt galet. Men han var nöjd iaf. Inga problem alls. Men det är inget att oroa dig för, har ni börjat med smakisar än?

2009-09-07 @ 21:22:30
URL: http://deniicen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0