Måndag

Jag och Adrian har inte haft någon bra natt så var lite lagom pigg när man skulle upp. Men Andreas var snäll och tog honom innan han skulle till jobbet så jag fick sova en liten stund till. Adrian har vaknat fler ggr än vanligt och annars brukar han somna om själv på en gång när jag lägger ner honom. Men inte i natt han bökade och gnällde, gjorde nr 2 två gånger under natten. Annars behöver jag aldrig byta på honom under natten. Så svårt att veta vad det är oxå men det var nog magen som bråkade med honom en del. Men nu är han som vanligt så det är skönt.

Nu sover han och jag har pysslat lite med mig själv och med hemmet. Idag kommer en jobbarkompis hit som jag lärde känna precis innan jag gick på havandeskapspenning så det ska bli trevligt. Alltid kul med lite sällskap om dagarna :)

Hoppas ni får en fin start på veckan


Kommentarer
Malin

Haha, ja lite mersmak kanske jag fick? :) Blev tipsad i bloggen om nya tävlingar och det är ju så enkelt att vara med, så varför inte? :)



Hoppas han får lite bättre sovrutiner om nätterna. Skönt ändå, att det går bra när han sover i eget rum! Det känner jag är alldles för tidigt för Moas del, jag skulle lida av separationsångest! Haha.

2009-09-21 @ 13:44:10
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Kristin

Så du håller på med körkortet du, lycka till :) jo ser fram emot torsdagen nu både panduro som öppnar och sen bebisträff de ska bli mysigt..

2009-09-21 @ 14:06:24
URL: http://mouziee.blogg.se/
Kristin

Panduro, en affär där du kan handla det mesta till scrapbooken elr annat smått och gott, finns en hemsida: www.panduro.se

2009-09-21 @ 14:42:40
URL: http://mouziee.blogg.se/
Malin

Haha, så får man absolut tycka! :D

2009-09-21 @ 16:58:28
URL: http://chainsawy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0