Trött liten kille

Nu har vi ätit middag blev lasagne, toppen gott. Tanken var att vi skulle hålla Adrian vaken lite längre så han inte vakanr vid 5! Men vid 18.30 så började ögonen bli så trött så det blev bad, mat och sen somnade han på en gång. Lilla hjärtat är så trött om kvällarna. Nu ikväll blir det mys framför halv åtta hos mig och sen färjan.

Jag börjar undra om Adrian är i en tillväxtperiod eller om det är jag som inte har mjölk så det räcker. För nu på kvällen när han får flaskan så äter han 235 ml och känns som han kan äta mer ändå. När jag pumpar ur får jag inte alls ihop så mycket. Men han har ju än så länge gått upp i vikt som han ska så man ska ju inte vara så orolig över det.

Nej nu var det soffmys!

PUSS


Kommentarer
Malin

Jag måste säga att Moa också känns "mer matglad" när hon äter ur flaskan.. hon skulle kunna äta hur mycket som helst då! Det kanske är mer spännande än att bli ammad? Haha, de har ju sina åsikter de små liven :) Fast hon får ju bröstmjölk ur flaskan. Jag får ut ca 250 ml när jag pumpar.

Har du provat ge honom mer smakisar? :)

2009-10-05 @ 19:40:16
URL: http://chainsawy.blogg.se/
diana ♥

Så mysig blogg!! =) Besök gärna min också. Har ett par tävlingar som kanske kan passa dig? =) Kram

2009-10-05 @ 20:24:55
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Malin

Ja, jag måste pumpa varje kväll.. annars vaknar jag upp i ett hav haha! Och så gör det ju såå ont om man inte får ur det! =/



2009-10-05 @ 21:39:25
URL: http://chainsawy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0