Mycket nya intryck?

Nu har vi haft besök av Nille som fyllt år, så han kom hit så vi kunde gratta honom. Nu ska vi ta det lungt och sen mot kvällen kommer Pirre och Maria över. Ska bli trevligt men sällskap, pizza, godis och IDOL! :)


Se så fin man är när man får besök av ett födelsedagsbarn.

Det är nu andra eftermiddan som Adrian är gnällig, gnäller hela tiden är nästan bara nöjd om han får vara i famnen och man står upp. Undrar om det är lite för mycket nya intryck för honom nu när han kan vända på sig själv? Han har jätte svårt att somna in på eftermiddan fast han är jätte trött. Gick ut en sväng i alla fall med vagnen och han somnade på en gång, så det var skönt att han fick sova en stund i alla fall. Man vill ju ha svar och hela tiden veta VARFÖR han inte är nöjd. Hela förmiddan är han så go och glad det är sen som det kommer. Kan kanske redan vara en ny fas? Eller så är det så att det är mycket nya intryck för honom. Nu ska jag sluta virra! haha

Ha en trevlig kväll!

PUSS


Kommentarer
Denice- Hampus mamma

låter som att du har klurat ut problemet, tänk själv att se allt du sett i flera månader med nya ögon en gång till, klart man blir förvirrad..

2009-10-16 @ 17:30:40
URL: http://deniicen.blogg.se/
Malin

Moa är likadan trots att hon vänt sig länge nu. Håller sig vaken och blir så himla övertrött så hon bara gnäller =/ Men som Denice skriver, det ÄR en fas. Och det bästa med faser är att de går över ;)

Kram

2009-10-16 @ 19:27:55
URL: http://chainsawy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0