09-03-25

God morgon! Har nyss ätit lite frukost och nu blev jag så seg så ligger bara i soffan och slappar. Har sovit helt okej inatt men vaknat några gången men somnade om ganska snabbt sen igen, men är ju bara att vänja sig med att vakna om nätterna.

Igår var en riktigt härlig kväll åt supergod annanaspaj och kollade på filmen Rallybrudar, en helt okej film man fick skratta lite i alla fall. Sen så var det ju desperate housewives igår, bara äääälskar den serien. :)

Idag jobbar jag kväll, sista dagen jag jobbar nu innan havandeskapspenningn. Ska bli så skönt att bara få dagarna som dom kommer och att rå om sig själv. Kunna ha en slappardag när jag känner att jag behöver det. Men jag måste lära mig att man kan ha vissa dagar som man inte behöver gör någontign! Jag blir så rastlös ofta när jag är ledig och måste göra någonting. Men det ska jag öva på!

Hoppas ni får en toppen dag i solen!

PUSS


Kommentarer
Malin

Jag var likadan i början då jag var sjukskriven, var så rastlös och kände att jag hela tiden behövde göra något. Nu har jag dock lärt mig att varva ner :) Det behöver man!

2009-03-25 @ 20:06:05
URL: http://chainsawy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0