Gårdagen

Hallå! Min lilla skatt ligger just nu och sover och när han vaknar så ska vi ut på en liten promenad om det inte börjar regna. Tror vi ska ta och hyra oss en film och bara mysa hemma sen. Igår hade vi det trevligt på parken zoo, Adrian var en liten gnällspik och ville inte ligga ensam i vagnen så jag fick gå med honom nästan hela tiden. Men när han fick vara i famnen så var han nöjd. Vi hade tur med vädret kom några droppar men ingenting som störde och djuren var i full gång. Den lilla apungen var så galet söt och liten och mamman var så rar och smekte ryggen på den lilla hela tiden.

  

En liten stund gick det bra att ligga och mysa i vagnen i alla fall :)





En tokig liten Adrian imorse! :)


Kommentarer
Denice-mamma till Hampus

ja=)

Vad mysigt ni haft det!

2009-07-07 @ 14:09:25
URL: http://deniicen.blogg.se/
Sandra

Tack så jättemycket :) Kul att man kan följa hela din graviditet här i bloggen har kollat i arkivet så mycket jag hunnit! Så spännande :)

2009-07-07 @ 14:58:05
URL: http://alexxandria.blogg.se/
Malin

Det var kul att ses idag även om det bara var en kortis! Nadja skrev att det skulle bli lite bättre väder imorgon,har du tid att ta en promenad då? :)



Kram

2009-07-07 @ 17:28:34
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Nadja

AW mysiga lilla apan! Jag frågade Malin om vi skulle ta en promenix imorgon, har inte fått ngt svar än men är du ledig för de? Ska visst vara fint väder :D

2009-07-07 @ 17:57:31
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0