Utgång ikväll

Adrian sover och vi är i ordning gjorde, nu väntar vi bara på sällskapet som består av Mikaela och Pontus. Vi ska ikväll till RAW där min pappa har permiär spelning med sitt nya band. MAGNIFICENT kallar dom sig och de ska bara köra U2 låtar, pappa är riktigt stolt över det här och jag tror det kommer bli riktigt bra. Ska i alla fall bli jätte skoj att komma ut och se lite folk. Sist jag var ute var när jag var i vecka 10 tror jag? Då hade min bror modevisning på RAW och det var jätte skoj, vi hade inte berättat att vi väntade Adrian så jag gick och drack alkoholfria drinkar och lurade alla på de viset ;) haha. Adrians farmor och bonus farfar kommer hit lite senare när vi ska gå så ska de passa Adrian. Men vi hoppas på att han kommer att sova gott under tiden vi är borta.

Jag unnar mig att få vara lite EGO! Alltid kul att få göra sig lite fin, tänk vad lixigt jag har skippar amningsbhn och har nu en av mina gamla. Så snygg man känner sig då ska jag säga. Någon mer som är trött på dessa amningebhar? haha

 



http://ekuriren.se/kulturnoje/1.578281


Ha en trevlig kväll!

PUSS



Kommentarer
Nadja

Vad fin du är, hoppas du får det skoj! Jkram

2009-12-18 @ 22:32:58
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Malin

Åh så fin du är! Och sån LYX att få klä upp sig och komma hemifrån en fredagkväll! :) Hoppas att ni har superskoj!



Och jaa.. amningsbharna ska jag BRÄNNA upp sen när det är slutammat. Hahaha! ;)

2009-12-18 @ 22:49:33
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Anonym

Tack för igår, det var himla trevligt! O ett riktigt bra band som spelade måste jag säga :P Hoppas ni inte är allt för bakis idag ;) Hälsa Bono ;)

2009-12-19 @ 09:56:48
URL: http://mikaelakatarinadegnell.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0