Renovera sovrummet?

Nu tycker jag att andreas kan ta å vakna! Tråkigt när han sover. men han jobbar natt så klart att han ska få sova men såhär länge brukar han inte sova. Han behöver nog det..

Vi kanske ska riva ut garderoberna i sovrummer och flytta dom om man säger så. För där dom står nu så får vi inte plats för en dubbel säng och det är ju lite tråkigt. Okej, vi är vana och det är mysigt att kunna ligga och hålla om varandra om nätterna. Men det skulle vara skönt ibland. Sen så tror jag oxå att det blir lättare att sälja lägenheten sen om man får in en dubbelsäng. 

 

Så om man skulle riva bort garderoberna och ställa din nån ny där byrån står nu så tror jag det kan bli ganska bra. Men det kommer nog se ganska trångt ut, men tror nog att det kan bli bra. Vi ska fundera lite.

Men saken är den att andeas mamma och stefan ska antagligen köpa en ny säng och då så skulle vi få deras kanske. Dom har inte alls haft den länge bara det att dom inte trivs i den. Men när vi sov där en gång i sommras så sov både jag och andreas bra. Men det kan ju vart alkoholen oxå :P

Men som ni ser så sover vi ju lite trångt..



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0