Dagens och en massa annat

Då börjar även denna helg att lida mot sitt slut. Vi har haft det härligt även om mitt humör svajat lite ibland, tur att Andreas känner mig och står ut med mig :P haha. Idag har jag och Adrian vart ute hos min mamma och det var toppen mys. Spelade yatzy och fia med knuff och Adrian hade fullt upp med att spana på sin moster och hennes kompis som lekte och stojade sig. Nu sover Adrian gott efter en mysig middag tillsammans hela familjen. Adrian fick samma mat som oss fast utan salt och sådär, blev i alla fall potatis, panerad torsk och ägg o dillsås. Riktigt gott och Adrian gottade i sin för glatta livet.


Jag och Adrian idag.




Den här kavajen var det jag köpte igår. Super dålig bild jag vet och hittade ingen på hm.com. Men den är svart och i den så är den härligt puderrosa sammet. Ärmarna är uppvikte och där även puderrosa. LOVE IT! Kommer bli en favorit i vår kan jag lova. :)


Så här ser vi ofta vår lilla kille nu för tiden. En rikgti plutt har han blivit. När han är trött stoppar han in tummen i munnen och gosar med örat. Får hoppas att det där med tummen bara är någonting med fasen och att han slutar sen. Vår stora kille känns så mycket mindre nu med tummen i munnen.

Nej nu ska jag fortsätta att asgarva åt roliga journalmissar. TACK karro för den sidan, den har gjort min kväll.

http://www.avigsidan.com/avigsidan/avigt011a.html

Adrian sover...

0-5dfb8f47a08172ee450a49a88102adbb.png

Kolla varifrån!

Adrian sover o jag o min älskade myser kvällen med gott bubbel. Livet leker :)

Tidiga lördag

Suck Adrian har blivit en piggelin på  morgonen igen, men vi skyller allt på fasen som han borde vara i nu?! Men en så länge ser jag inte så mycket skillnad på honom förutom att han börjat ta tummen och vakna tidigt på morgonen. Sen att han lär sig en massa nya saker hela tiden och det brukar ju komma efter en fas. jaja, än så länge är han sitt vanliga jag i stor! Men vänta du bara tänler nog många där ute nu;) Och ja jag väntar på att det ska bryta ut på riktigt och därför som jag än så länge njuter, även om inte om att gå upp tidigt. haha.

Idag ska vi gå ner på stan en sväng och sen blir det att storhandla. Annars får vi se var dagen tar oss. Nej nu ska jag hålla koll på min klätterapa till son som redan ramlat 2 ggr nu på morgonen. Många tårar blir det när man ska utforska världen, men envis är han och ger inte upp. :)

Dagens shopping

Blev en del glädjande shopping nere på stan. Nya fina vårgardiner då jag råkade krympa mina förra, men vad gjorde det när jag nu fick anledning att köpa nya :) En ny duk pryder även vårt köksbord och ennu en ny ligger i skåpet och väntar in sommaren innan den kommer fram. Älskar härliga vårfärger som grönt och rosa.

Duken och gardinerna är från hemtex.
 


Adrian fick med sig 3 böcker hem. Musses klubbhus var en riktig hit då det finns knappar på sidan som då spelar olika melodier.


Själv fick jag med mig två söta hårspännen och en galet snygg skjorta som jag bara var tvungen att ha! Men det får ni se bild på imorgon :)

Nu kommer snart mikaela och då börjar fredagsmyset på riktigt:)

Vem är inte rädd ibland



Vem är inte rädd ibland av Lillebror från Karlsson på taket.
Tycker den är så himla söt framför allt texten.
Vi har lyssnat på en cd med Astrid Lingrens visor här hemma på morgonen. Det är ju bara såå bra.

God morgon härliga fredag!

Blev en tidig morgon idag också, 7.15 vaknade Adrian. Men bättre en klockan 6 i alla fall och sen somnade jag redan 9 igår så jag är piggelin idag. :) Men det är riktigt tråk väder ute 0 grader och småregn, fy när det kommer frysa på igen då blir det isgata..

Idag ska jag och Adrian försöka hinna dammsuga, råttorna börjar krypa fram.. Sen ska vi ner på stan till bokrean och även kolla på lite annat såklart. När vi är nere på stan ska vi nog även smita in på godisland och handla lite gotti inför kvällen. Ikväll kommer bästa Mikaela över och förgyller vår kväll, blir god mat, godis och förhoppningsvis någon bra film och så klart gott sällskap.

Det är lite av våra planer inför dagen. Men nu ska jag börja fixa med frukosten.

Hoppas ni får en toppen fredag

PUSS

Trött är bara förnamnet...

Jag är så sjukt trött just nu. Blir en litem omställning från att fått sovmorgon varannan morgon till att ta allting själv nu. Men vårat hjärta är så snäll om dagarna även om han var sjukt trött han också nu på kvällen. Blir så när han vill upp klockan 6, men hoppas på att han sover till 8 som han brukar imorgon. Men vi har det så mysigt tillsammans om dagarna när Andreas är i skolan. Imorgon ska jag och Adrian ner på bokrean och förhoppningsvis fynda lite :)

Adrian sover nu i alla fall och jag är nyduschad. Jag och Andreas ska nu se på halv åtta hos mig och sen kryper jag nog ner i sängen och småtittar på os. 
 
Nej nu smörja in mig med härligt doftande bodybutter och se på halv åtta hos mig som sagt!

Hemma igen efter en härlig promenad

Jag och Adrian har vart ute på en skön promenad i en timma. Det var riktigt härligt och han sov så gott i vagnen när det skumpade på. Nu ser jag på förlossningskliniken och Adrian leker på golvet. Om en stund kommer Andreas hem och det glädjer oss.

Gäsp så tidigt!

God morgon ovanligt tidiga morgon. Adrian vaknade först vid 3.30 för mat?! Sen så somnade han om och vaknade 6 och har vägrat somna om. Så han fick komma in till mig en stund och mysa och ser på hockey. Måste vara en ny utvecklingsfas då det händer mycket med honom just nu. Han vaknar tidigare och har bröjat annvända tummen igen. Men skönt att gan är glad och nöjd om dagarna och kvällarna också igentligen då han vaknar för mat tidigare men sen snabbt somnar om. Men för mig får han gärna sova till 8 sen. haha.

Jag har sovit över förväntan bra fast jag sov själv. Tog bara lite längre tid för mig att somna. Men som vi saknar Andreas här hemma nu. Idag blir en lugn dag med en härlig promenad är planen.

Nej nu ska här bytas bajsblöja!

Kärlek

Sitter ensam här hemma och saknar min stora kärlek Andreas. Tänk vad mycket man kan älska och vara med om på våra (snart)3,5 år tillsammans.


Första kvällen vi träffades och Andreas och Markus lurade i mig massa shots! Haha. Sen hände en massa saker och jag var inte alls intresserad av Andreas haha. Men han gav sig inte och lurade reda på mitt nummer och skrev till mig ofta. Men jag sparade aldrig nummret, tror ni han kände sig lagom dissad? Hihi. Sen fick han tag på min msn och vi började lite smått skriva där. Sen gick vi på en promenad i 3 timmar och pratade om ALLT. Dagen efter det bjöd han hem mig, han hade tänt 100 ljus och det var så fint. Tror ni jag föll då? ;) Sen efter den kvällen har det var jag och Andreas till 100% 16 sep är vår dag♥

 
I juli 07 reste vi till tunisien och den 22juli 07 förlovade oss i soluppgången i sahara öknen. En dag eller resa jag aldrig kommer att glömma♥


Samma dag som vi firade två underbara år tillsammans får vi det underbart glädjande plusset. Ett litet mirakel har flyttat in i min mage♥


23dec får vi veta att det är en liten pojke vi väntar. Förberedelserna är i full gång, en underbar tid.


Den 18 maj får vi äntligen efter en lång väntan hålla vår underbara Adrian i famnen för första gången. Vilken kärlek, går ej att beskriva.

Mycket har hänt och det har vart intensiva år med mycket kärlek och glädje. Ser fram emot många fler underbara år tillsammans. Vår famtid ser så otroligt ljus ut, är så glad över mig familj. Ni betyder allt för mig♥

Underbar dag med fina vänner och bästa Adrian

Jag och Adrian har haft oss en riktigt bra dag. Gick till mammaträffen vid 12 och blev kvar där i fyra timmar. Tiden går snabbt när man har roligt. Blir så himla glad efter att man varit där och fikat, pratat och barnen får leka. Är även så kul att se hur stora alla börjar bli :)

Efter mamma träffen gick vi och hyrde film och handlade lite. Blir inget att sova hos mamma inatt då hon blivit förkyld :( Så sitter här hemma och känner mig lite ensam just nu. Adrian somnade precis, mysen somnade i famnen när han fick välling och det brukar han inte göra på kvällarna. Men så mysigt så, man märker att han ofta är mycket trättare på kvällarna de dagarna som vi haft mamma träff. Efter en massa lek och nya intryck.

Jag ska ha mig en liten myskväll för mig själv här hemma, se på 2 tjejfilmer, äta guacamole och chips och sen har jag mig faktiskt en cider. Får hoppas att den får mig att somna sen! haha. Tycker att det är lite läskigt att somna när man är ensam hemma är inte alls van med det längre. Men kan vara nyttigt det också.

Nej nu ska jag se på halv åtta hos mig

Onsdag med härliga planer

God morgon soliga onsdag. Vilket härligt väder vi haft den här veckan fast det vart kallt. Vi fick en bra natt inatt så det var skönt. Adrian ville gå upp vid 7.30 så bara att lyda :) När jag kom in för att ta upp honom nu på morgonen så står han upp si sängen. Stora killen, hihi.

Idag ska vi på mammaträff och det ser vi fram emot som vanligt. Sen efter det kommer mamma och hämtar oss och så sover vi där inatt. Andreas är borta över natten med skolan och jag vågar inte vara ensam här hemma med vårat spöke! haha.

Nej nu ska jag ta Adrian innan han hinner fram till kattmaten!

Adrian - att hjärtat kan rymma så mycket kärlek



Nu har duktiga Kristin vart i farten igen.

Tisdagens duktiga kille

Vår älskade Andreas är redan hemma och Adrian sover en liten nap i hans famn nu. Vi har haft Adrians mormor, morfar och moster över på fika. Adrian älskar att leka med sin moster och det samma gäller henne. :) Adrian har ställt sig upp massor idag mot olika föremål, innan har det bara vart mot leksakslådan och sen på knä mot olika ställen. Men idag ställde han sig upp i sängen och mot vardagsrumms bordet så det blir att flytta mina ljusstakar nu. Sen ställde han sig även upp mot soffan men ramlade lite tokigt och slog i huvudet i golvet. Men det blev snabbt bra. Men mamma hjärtat gör ont när han gör sig illa, men det är ju en del i lärandet också. Ju mer han börjar ställa sig desto mer kommer han göra sig illa, men ju mer han ställer sig desto bättre kommer han även att bli. Stolt är jag över honom i alla fall :)

Vi hade en mysig lunch med Jasemin och Lisa, men efter någon timma tröttnade Adrian på att sitta stilla så vi gick hem. Känns konstigt att vi inte kommer träffas på 3 månader nu. Adrian kommer vara ett år nästa gång vi ses, ojoj. Men det kommer gå snabbt tiden skulle jag tro.

Vadå sova när man kan stå!


Har nu i en 30 min försökt få Adrian att sova. Men varför sova när man precis kommit på att man kan ställa sig upp i sängen! Mycket roligare ju! Så här stolt var han när jag kom in och såg vad han lärt sig :)

Vad hände inatt?

Adrian som annars sover hela nätterna så duktigt vaknade 2 ggr under natten och var ledsen. Först vid 12 och då fick han välling och somnade om, sen vid 1 och då stoppade jag om honom och drog upp speldosan. Tog bara ett par minuter så sov han igen. Sen vaknade han vid 6 igen och då fick han välling, efter en timmas lek i sängen så somnade han om en timma i alla fall. Det behövde jag. Vet ej varför han vaknade under natten, kanse en ny fas som närmar sig? Eller fler tänder då han har böjat dreggla så galet mycket igen? Jaja, det visar sig. Så länge han är en nöjd och glad kille om dagarna så är jag glad :)

Nu är vi i alla fall pigga och glada här hemma och Adrian är överallt här hemma just nu känns det som. Att rensa under vardagsrumms bordet är ingen dum idé inför dagen ska jag säga. Vi ska strax äta frukost och sen idag ska vi ner och äta lunch på stan med fina Jasemin och Lisa. Det ser vi fram emot, Adrian tycker så mycket Jasemin och blir så glad av henne. Så tror att han också kommer sakna henne massor när hon är borta.

Nej nu bädda sängen och dona!

Ha en bra dag

Pappi redan hemma!

Vår älskling är redan hemma från skolan, vi som räknat med att han skulle komma hem vid 18. Men glade blev vi när han kom hem redan vid 16 :) Han pluggar nu och jag tänkte snart börja lite smått med maten.

Jag och Adrian har haft en riktigt bra dag tillsammans. Han är så i en riktigt go period just nu. :) Vi var nere på stan en sväng där vi handlade en skjorta åt Andreas som han blev mycket glad över. Sen tog vi oss en promenad till hemköp i det kalla vädret, men Adrian låg och sov nere i den varma vagnen. På väg hem träffade vi på Frida, Anders och lilla Lovisa.

Sen när vi kom hem har vi hängt upp nya gardiner och laggt på den nya duken. Men det blev inte så bra med gardinerna då jag tvättade dem här om dagen enligt tvättråden men de hade i alla fall blivit för korta med typ 2 decimeter. Suck. Kan ju inte lämna tillbaka dem då jag köpte dem förra året, men bara att leta nya. Som tur är hittade jag några fina på hemtex idag. Så ska ner imorgon igen och titta.

Imorgon ska jag och Adrian äta lunch med Jasemin och Lisa. Fina Jasemin reser till Turkiet på onsdag och blir borta i 3 månader. Så skönt att vi hinner träffas imorgon innan hon åker i alla fall.

Nej nu ska jag ta Adrian som ålar omkring på mig just nu!

Nu börjar det!

God morgon måndag och starten på ett nytt liv. Jag och Andreas har haft ganska mycket otur de senaste året gällande jobb, men nu tror jag att turen är på vår sida och framtiden välkomnar oss med glada öppna armar. Är så stolt över Andreas och han kommer bli världens bästa butikschef efter den här utbildningen♥

Klockan 7 ringde hans klockan imorse och då kunde jag inte jag somna om. Så låg och drog mig i sängen till fem i 8 då Adrian vaknade, då hade Andreas precis gått. Men det var skönt att ligga och dra sig och se på sverige finland matchen på tv. Go Sverige! :)

Idag är det ruskigt kallt ute, hela 22 MINUS! Helt galet. Så någon lång promenad blir det nog inte idag, men ner på stan ska vi i alla fall en sväng. Sen springer vi nog hem för att slippa kylan.

Annars får vi se om jag kan övertala hit min mamma och syster till senare:)

Hoppas ni har en bra dag!

Vargavintern i bilder

Vilken riktig vargavinter vi har. Man blev helt paff när man kom ut och såg hur mycket det var. Bilarna på parkeringen är helt igen snöade och en bild såg man bara sidospeglarna på. Cyklarna som står här utanför och inte åkt någon stans under hela vintern såg man bara sadeln och styret på. haha helt galet!

Vi har i alla fall haft en bra dag och var hemma hos Andreas farmor och fick god mat. Adrian var så duktigt och somnade jätte lätt när vi var där. Jag tog honom i famnen och vaggade honom, han stoppade in tummen i munen och sen somnade han. Vet inte varför men i 2 dagar har han börjat tagit tummen igen. Men tycker att det är okej om det hjälper honom att komma till ro om dagarna. Jaja, vi får se om det bara är en fas eller hur det är. Tokig är han i alla fall :)


Vadå igensnöad bil!

Vårat igensnöade fönster.







Imorgon börjar Andreas skolan och en ny vardag med nya rutiner kommer det bli att komma in i. Man har blivit så van att vara två hemma om allt. Men tror att det går snabbt att komma in i de nya rutinerna. Adrian är så snäll om dagarna och om han fortsätter att somna så lätt om dagrna så blir det inga problem. :) Så imorgon ska vi nog våga oss ut på en liten promenad i snön i alla fall, sen måsta jag ner på stan och byta en mina två nya dukar som jag köpte idag. Sen har jag en liten idé om en liten börja skolan present till Andreas så får se om jag hittar det som jag planerat. :) hihi

Nej nu njuta kvällen! Hoppas ni gör det samma!

PUSS



Snöiga söndag!

Vilket väder! Riktigt fint ute, MEN jag börjar bli riktigt trött på den här snön. Men blir ju bara jobbigt om man ska vara så negativ och det är ju riktigt vackert ute så man får försöka njuta i alla fall.

Vi har en jätte trevlig kväll igår med god mat, gott sällskap och melodifestivalen. Adrian vaknade inatt också och var ledsen men efter att vi stoppat om honom, klappat honom och dragit upp speldosan så sov han igen efter 5 min. Plutte!

Han sover nu sin första nap, i sin säng. Somnade själv där igen! Underbart hoppas vi kan göra detta till en ny rutin skulle vara jätte skönt. Jag har precis duschat och vi ska göra oss i ordning. Vi ska till Andreas farmor på lunch och innan det vill jag ut till tuna park och fynda lite. :)

Så nu blir det att sätta fart så man hinner lite innan Adde vaknar!

PUSS njut söndagen nu!

Så här


spännande kan en tvättmaskin vara!

Lördag

Då var det lördag och ett riktigt snöoväder utanför. Natten har vart bra men redan klockan 3.40 vaknade vi av att Adrian började panikskrika. Vet ej varför, tycker det är så läskigt när han vaknar och är så ledsen. Han hänt kanske 3ggr innan för länge sen. Men han fick välling och somnade sen om så fort jag la ner honom i sängen. Sen sov vi till 7 då vaknade han och låg och lekte där inne och 7.40 gick han och jag upp. Vi har nu ätit frukost och nu leker han på golvet.

Idag tror jag vi håller oss inne måste kanske iväg och handla lite saker man annars slipper vi gärna att gå ut i det här vädret. Sen ikväll kommer Adrians farfar och nina och ser på mellodifestivalen och äter god mat met oss.

Nej nu ska vi fortsätta att njuta morgonen här hemma

Fredagsmys

Nu sover vår lillprinsen efter en mysig dag. Han är så go och glad om dagarna och vi njuter för fullt av de sista dagarna som Andreas är hemma med oss. Rickard kom över för en stund sen och vi ska strax se på film och äta gotti gotti.

Hoppas ni njuter fredagskvällen

Dagens mama

 
Blus - Monki
Jeans - Gina tricot

Första dagis besöket avklarat!

Då är vi hemma igen efter ett besök på nålmakarens förskola. Fick ett riktigt bra intryck där, stora lokaler och många mysiga aktivitetsrum. Sen har de även en stor och fin uteplats. Fick även ett gott intryck av personalen, men fler förskolor ska besökas innan vi bestämmer oss. Adrian tycker det var jätte spännande att vara där och titta på de större barnen. Blev även mycket förvånad att det inte var någon överdriver ljudnivå där borta, våra mammaträffar brukar vara mer höjljudda en det där :p

Adrian somnade på vägen hem och sover fortfarande. När han vaknar sen blir det en tur till ica maxi och handla inför helgens mys. Ikväll blir det bara vi familjen hemma för fredagsmys och imorgon kommer Adrians farfar och Nina för en slagerkväll! :)

Nej nu ska jag skriva inköpslista

Fredag och dagisbesök på schemat!

Då var det fredag och vi ska strax möta upp Nadja och Angelina för ett besök på nålmakarens dagis. Tänk att man redan nu ska börja leta efter dagis. Efter det så kommer de följa med oss hem en sväng, alltid härligt med fin besök. :) Sen är dagen ännu oplanerad förutom att vi ska åka och handla inför imorgon.


Familjen igår♥

Hoppas ni njuter fredagen!

Liten blir stor

Adrian 9 månader

Idag blir vår stjärna 9 månader. Han har nu vart ute i den stora världen längre en han var i min mage. Tänker ofta tillbaka till graviditeten med värme. Men är så glad att vi just fick den här fina pojken till oss, han gör oss så lyckliga varje dag. Just nu är tiden underbar då han upptäker världen mer och mer på egen han och han lär sig någonting nytt nästan varje dag.

Adrian 9 månader:

*Vikt kanske 9000g och 71cm lång? Han vägs inte den här månaden så vet inte alls.Men rund och go är han i alla fall ;)
*Sover mellan 19.30-6, äter och somnar om. Sover sen till allt mellan 7 och 9.
*Sover två gånger om dagen 40 min varje gång.
*Ålar fram i rasande fart, ställer sig ofta i krypställning och gungar.
*Vet var lampan är.
*Klappar händerna och vinkar.
*Går med gåvagn.
*Säger mamma, pappa, dada, dää, tiiita, tisse, eehdäh.
*Om man pussar mot honom pussar han eller typ smaskar tillbaka.
*Kan ställa sig upp själv mot oss eller sin leklåda.
*Ställer sig ofta upp på knä mot saker.
*Diggar till musik, eller om han slår med händerna i bordet eller i marken så diggar han till det efteråt. haha.
*En mycket bestämnd och vet vad han vill!
*Börjar ofta gråta när man säger nej och ajaj, haha.
*Är inne i en ganska mammig period just nu.
*Har nära till skratt.
*Älskar mat! haha





Idag släppte Adrian gåvagnen och stod själv en liiiten stund innan Andreas fångade upp honom haha.

Ett tal till min systers bröllop

Jag köpte mig en bok idag och vad jag kan läsa på baksidan så ser det ut som en bok som kommer passa mig perfekt. Ett tal till min systers bröllop av Linda Skugge

Så här står det på baksidan:

Den här boken är min hyllning till alla ensamstående mammor

Även om ni inte är ensamstående, ni som kämpar dygnet runt för att era små älsklingar ska ha det bra, ni kommer känna er så duktiga efter att ha läst om Sylvia Svensson. Och det gör ni med rätta, alla ni småbarnföräldrar är extremt bra och duktiga. Ni är vakna dygnet runt, ni bär omkring på små barn som skriker på nätterna, ni försöker fånga upp spyor i hinkar så gott det går, ni försöker klara av era jobb fast ni eller barnen har 39 graders feber och nån vidrig dagisbakterie. Och det tar aldrig slut, ni kan aldrig sätta er ner i soffan i lugn och ro med en kopp kaffe, ni kan aldrig gå på toa eller ringa ett samtal i fred. Ni är hjältar helt enkelt.

Den här boken är min gåva till er. Ni behöver lite underhållning från the real bebisworld …

Jag hoppas ni gråter av skratt medan ni läser.

Styrkekramar alla fina mammor

Linda Skugge

9 månader idag och snart kryppermiär skulle jag tro!

Idag blir Adrian 9 månader, kan knappt förstå att tiden gått så otroligt snabbt. Men vilken underbart rolig period det är just nu och då han lär sig en massa nytt hela tiden. Tror även att han kommer börja krypa snart, får träna lite med honom så kanske han gör det för första gången idag på sin 9 månadersdag! haha, nej men han har idag ställt sig upp i krypställning hela tiden och gungat fram och tillbaka. Så tror inte att det är så långt borta.

Jag ska hoppa in i duschen när Adrian kommer upp som jag tycker borde vara snart! Haha, vilket lyx man haft de här månaderna när han vart hemma. Kommer bli en omställning nu när han börjar plugga. Men man kommer snart in i nya rutiner. Nästa vecka när Andreas börjar skolan så han mamma och familjen där lov så vi kommer nog vara där endel och mysa. Vi ska även sova där en natt så det kommer bli mys. :)

Idag ska jag få med mig grabbarna på lite små äventyr då jag vill till underbara hem, öb och kanske växtriket. Vi får helt enkelt se var dagen tar oss. :)

Jag har blivit en os-nörd!

Då var man ensam hemma och njuter kvällen. Andreas åkte nyss iväg till sin vän nille för en filmkväll. Jag ska strax krypa ner i sängen och se på os innan jag somnar. Jag är helt inne i os, tokigt jag som aldrig brukar ha något intresse av sport annars. Bara jag som såg skidskytten igår och kände mig som en mycket stolt svensk då? haha

Adrian vaknade till för en stund sen och var jätte ledsen, han som aldrig vaknar?! Men jag gick in och gav honom en puss, stoppade om honom och drog upp speldosan och nu sover han igen. Lilla hjärtat, men det var mys att få ge honom en puss och dofta lite Adrian. Man behöver lite Addeenergi ibland. :)

Nej nu forstätta att se på os!

God natt

Klappa, klappa händerna små!

Adrian har idag lärt sig att klappa händerna och gör det nu hela tiden. :)

Han har även idag härmat mig massor. Pratade med min mormor förut och nämnde mamma, vem var det som efter det låg och sa mamma mamma mamma i evigheter efter det? Jo Adrian ;) Sen gjorde jag ett smask ljud, vem var det som efter det låg och smaskade en massa nere på golvet? Jo Adrian! hihi min lilla härmapa!

Så jag ser ut, det är inte klokt!

Herre gud så jag vaknade upp och ser ut. Jag är hel röd i hela ansiktet, ser inte klok ut. Sen svider det som tusan också. Måste fått någon allergiskreaktion eller någonting.

Tror det är från igår då jag på kvällen smörjde in mig med basiron, brukar annvända den när min hud blommar upp som den kan göra ibland. Men jag har alldrig reagerat på den förut. Så nu har jag smörjt in annisktet med libros feta salva och hoppas på att det ska sluta svida snart.

Så idag håller jag mig hemma, tänker inte visa mig ute idag då jag ser helt sjuk ut! Så blir att städa och sen får vi se vad dagen mer erbjuder.

Nu frukost med familjen :)

Semelmoff och massa kvällslek!

Fy vad all mig energi försvann egter middagen idag. Men man har ju en pigg, sprallig och glad son som inte accepterar att man är tröttis. Så bara att leka och busa på :) Så det har jag, Andreas och Adrian gjort, lekt i massor ikväll. Han tycker det är så roligt när vi smyger, gömmer och jagar varandra. Han blir helt överlyckligt, skrattar och kommer med världens härligaste glädjetjut. Det gör mig så otroligt lycktlig och varm att se vår fina kille så glad och lycklig.

Vi fick de mesta av våra ärenden gjorda idag bara gymkortet kvar nu. Vi tog även en filka med Pirre och Maria, det är ju fettisdagen så lite semelfik kunde vi ju bara inte missa. :) Mums mums, och Adrian trivdes med uppmärksamheten och att spana in allt folk omkring.

 
Adrian åt idag plockmat och det är någonting han älskar. Idag blev det potatis, morötter, ärtor, majs och frikadeller. Mums mums säger Adde. Det bästa av allt är ju att man får äta själv :)

 


Avslutar dagen med en bild på mina hjärtan♥

Tisdag

Den här fina familjen hittade jag på kurirens hemsidag idag. Fina Veronica med sin lilla familj. :)


Adrian ligger just nu och sover sin första nap för dagen. Han somnade själv i sin säng utan någe gråt, riktigt skönt när det går så lätt. Jag ska snart kasta på mig lite smink och göra mig till lite människa igen. Sen går vi hela familjen ner på stan för att få en massa saker gjort. Ser inte fram emot att sitta på banken eller försäkringskassan men det måste göras ibland det också!

Erfarenhet någon?

Funderar på att köpa ett nytt bärsele då Adrian dels börjar bli för stor för vår baby björn. Men sen får jag även så otroligt ont i rygg och axlar. Så nu undrar jag om någon har erfarenhet av det ergonomiska bärselet manduca?

Mysiga måndagskväll

Vi ligger i soffan och ser på familjen annorlunda. Vi har ätit god middag och till det ett gott glas vin. :) Adrian somnade redan vid 19 då han var så tött, sov bara en gång under dagen. Men pigg och glad har han vart för det. Vi var på mamma träff och vi var bara fyra mammor + barn där men lika trevligt var det för det. :) Efter det hämtade Andreas oss och vi åkte och handlade lite.

Nu ska vi njuta kvällen och imorgon har vi lite ärenden som ska göras. Banken, försäkringskassan, jobbet och friskis är de ställena vi måste besöka.

Nej nu ska jag fortsätta njuta kvällen med min älskade

Måndag & dax för mammaträff igen

Då var det måndag och ny vecka igen. Sista veckan som Andreas är hemma innan han börjar skolan. Har lite måsten inför den här veckan som att gå ner till jobbet och fylla i för fortsatt mammaledighet och sen säga att jag ska jobba en månad i sommar. Sen ska jag skaffa träningskort det är dax att börja träna. Sen var det någe mer men det kommer jag inte ihåg just nu. Vi satt igår och planerade för min mammaledighet och jag jobbar en månad i sommar, sen så är jag ledig till sista september så börjar jobba i oktober igen. Känns tråkigt men någon gång måste vardagen komma tillbaka det är ju så. Men har en del tid att ta vara på med Adrian fortfarande.

Idag är det mammaträff hemma hos Hanna och Nils, ska bli skoj att träffa alla igen då det inte blev något förra veckan. Sen efter det ska vi åka och handla så det är min dag det.

Vad gör ni idag?

Adrian lär sig en massa nytt hela tiden :)

Det är så häftig period just nu, Adrian gör nya saker nästan hela tiden. Han har ställt sig upp 4 ggr själv, sen har han många gånger ställt sig upp när man håller i hans händer på golvet. Han ställer sig på knä mot sin leksakslåda och plockar ur saker, det är även mot den som han ställt sig upp. Han börjar mer och mer stå i krypställning men tar sig inte fram. Han har börjat stå i krypställning och leka med leksaker. Han går själv med sin gåvagn, man får ju vara med och gå bakom för ibland släpper han och vill gå själv!! Tok. :) Men idag släppte han den när han bara stod stilla med den och då stod han upp själv en liten stund. :) Han sitter helt själv, förut var jag så orolig att han skulle ramla och göra sig illa men tog mod till mig nu i veckan har han har bara ramlat en gång. Det var när han trog av sig strumpan och fick fart bak och åkte i golvet.

Man blir så otroligt stolt när han gör nya saker eller saker som han bara gjort ett par gånger. Så otroligt häftigt det är att se sitt barn lära sig nya saker och utforska världen. Men det är även lite läskigt ibland kan jag tycka, i alla fall när han ställer sig upp själv. Får köpa en mjukhjälm som min mamma tyckte :P haha



Nu håller vår lilla stjärna på att somna in för natten. Sen lär jag nog sova i soffan om en stund så rolig är jag :P Haha, men är så otroligt trött just nu men kanske piggnar till lite efter att man ätit lite. Vi som planerat en mysig och god middag tillsammans men det blir att skippa då det blev så mycket gotti hemma hos mamma. Vi firade ju christer så det var tårta, kakor, muffins, bullar och jätte goda smörgåsar med mammas goda räkröra, mums. Men en liten smörgås ska jag trycka i mig om en stund annars vaknar jag nog hungrig.

Vi har haft en bra dag fast jag var lite små putt på em. Men var riktigt trevligt hemma hos mamma och Adrian älskar all uppmärksamhet han får. Nu på kvällen har vi kvällsmyst och busat en massa med Adrian. Han ålade omkring på golvet och tokade med oss massa och skrattade åt sig själv när han gjorde någonting tokigt. Haha, sötis :) Så otroligt roligt nu när han är lite större och mer med och man kan leka och busa med honom. Han äslar när Andreas håller i honom och de gömmer sig och jag letar och jagar dem. :) haha.

Nej nu soffmys med thé och smörgår. Måste ladda upp för mammaträffen imorgon. Får se om jag hinner ner på stan imorgon då jag planerar att köpa gymkort. Dax att komma igång nu. :) 

Alla hjärtans dag

God morgon! Blev en tidigt morgon för mig och Adrian idag men det gör inte så mycket. Älskar morgonen med honom då han är extra go och glad :)

Vi har det super trevligt igår med slagermys och sen nya beckfilmen. Andreas Johnsons låt igår var jätte fin men kanske inte någon vinnarlåt. Paulin hoppas jag går vidare till final sen från andra chansen. Sen tyckte jag även om Erik som gick vidare till final, en bra poplåt. :) Så tre av bidragen gillade jag mycket igår :)



Idag ska vi ut till tuna park en sväng för att hitta present till Adrians bonusMorfar som ska firas idag. Han fyller på tisdag men kan ej firas då så vilkan dag passar inte bättre då en alla hjärtans dag? Det är ju då man ska visa sin kärlet till folk omkring som man älskar. :)

Så idag blir det lite extra mys med familjen och jag och Adrian tänkte fixa frukost på sängen till älskade Andreas. :) Sen ikväll blir det god middag och kärlek till det :)

Hoppas ni njuter dagen med någon ni älskar

Han gör det igen!

Adrian ställde sig upp själv nu ikväll igen. Så roligt, häftigt och läskigt på samma gång. :)

Mikaela är på plats och snart ska de åka och hämta pizza. Sen blir det slagerkväll med pizza och godis. Efter slagern blir det att se på nya beck filmen. Härliga kväll :)

Adrian


Jag älskar dig och är så otroligt stolt över att få vara just din mamma♥

är hos...

0-6a374588b4caebcd7aef2606dcd0ceb8.png

Kolla varifrån!

är hos Adrians morfar och Adrian älskar när han spelar musik för honom:)

Härligt med lördag

Jag och Andreas vaknade vid 8.40 och då sov vår stjärna fortfarande. Så vi låg och drog oss i sängen framför lite dåligt barnprogram tills Adrian vaknade strax efter 9. Underbara son :)

Idag har vi massa roligt inbokat, först blir det att åka ut till min pappa för fika. Sen kommer min vän Karro hit, det ska bli jätte kul då det var jätte länge sen vi träffades. Adrian var bara ett litet knyte då har jag för mig. Sen ikväll blir det slagerkväll med Mikaela.

Nu ska familjen äta frukost och Adrian ska få smaka ägg för första gången :)

Hoppas ni har en bra dag

PUSS

Sittdyna till bugaboo bee

Idag fick jag hem sittdynan till Adrians framtida bugaboo bee. Tycker den var riktigt snygg och kommer passa perfekt i vår framtida svarta bugaboo bee. :)

 

Nu ska vi njuta kvällen här tillsammans med lite Asti cinzano. Sen så har det även slutat att droppa i taket! De tog bort snön idag och nu har det som sagt i alla fall slutat froppa. Härligt! :)

Ny gaddade!

Då kom vi hem för en stund sen efter att vi vart iväg till Blue Lotus där vi då tatuerade oss. Det var det som var vår lilla hemlighet ;) hihi, nyfikna blev ni i alla fall. Framför allt svärmor som trodde vi skulle iväg och gifta oss :P haha





 

 

Mycket nöjda är vi i alla fall och Adrian också förhoppningsvis! :)

Fredag med hemliga planer ;)

Adrians nys gå upp tid är nu mera vid 7, han som var så duktig och sov till 8-9. Men det är skönt i alla fall då han sover från 19.30-7 utan att vakna. Han sitter nu och leker på golvet med en leksak där de tär fyra djur i luckor som man kan popa upp och sen fälla ner. Han älskar den och roligast är det att få djuren att försvinna. :)

Jag ska snart hoppa in i duschen och komma igång lite smått med dagen. Vad som händer senare idag får ni veta sen ;)

Sen hoppas jag verkligen att de skottar taket idag då det droppar på värre och värre. Igår kväll när vi såg på film så började det rinna för en stund på ett ställe. TRÖTT TRÖTT TRÖTT på det här nu.

Nej nu byta en stinkande blöja känner jag!

Dropp dropp!

Ni kanske även vill ha en liten update om hur det går med vårt droppande tak. Jo det droppar på för fullt här hemma, har även börjat bli fuktigt i tak och tapet i båda sovrummen. MB ringde aldrig upp så vi ringde direkt till Mattias Brus som äger MB. Så efter att jag gnällt av mig allt till honom börjar det nu förhoppnings vis hända lite. Senast imorgon ska de skotta av taket att börja med. Han sa att först ska vi nu få stopp på droppandet och sen fixa tak och tapeter. Så bara hoppas han gör någonting åt det.

Sen ringe de upp från hyresgärstföreningen och vi fick en riktigt bra handläggare där. Så vi har skickat ett mail till henne med bilder på hur det ser ut. Berättat hur icke bemötande de vart och när vi kontaktade MB vad de sa och när vi ringt och pratat. Så hon handläggaren ska skicka över en sammanfattning till MB och även säga att vi ska få tillbaka och billigare hyra tills det är fixat. Så nu känns det mycket bättre allting men vi vill i alla fall ha nytt boende.

 
 

Se så fint vi har det här hemma just nu... Suck...

Dagens Mama


Tröja - Vero moda
Jeans - Gina tricot

Jag vill även passa på att rekomendera en läkerol som jag köpte idag. Smaken var licorice persimon och den är galet god. Kan inte sluta smaska i mig den i princip. :P



Nu blir det halv åtta hos mig och efter det blir det filmkväll. Ska se Snuten i varuhuset och The taking of PELHAM 123. Tror mest på den andra filmen man var sugen på en komedi också.

Pang!

Imorgon smäller det :)

coolaste killen...

3902dcead5fb059bb9568c0eab1f0f09.png

Kolla varifrån!

coolaste killen på promenad!

Jag blir så J*VLA arg!

Nu j*vlar har vi fått nog. Det droppar på 7 ställen i vardagsrummet, japp ni läste rätt 7 ställen! Sen har det även börjat droppa lite smått i sovrummet också. På ett ställe har färgen i taget börjat lossna och tapeten börjar också ge med sig snart. Ringde MB igår men de ringde inte upp. Vi har ringt dem idag igen och nu fasen får de göra någonting. Andreas sitter i telen med hyresgästdöreningen nu så får se vad de säger. Funderar på om man ska kontakta kuriren och berätta om vilken missär vi lever i haha. :P

Gå vagnen är toppen!


Adrian älskar att gå med sin gå vagn, eller han springer snarare fram i den. Han blir i alla fall duktigare och duktigare att gå med den för varje dag nu. :)

Fika med fint folk!

Nu är vi hemma igen och Adrian ligger i sängen och håller på att somna. Har haft en bra dag med massor med gott fika, inte så bra kanske :P Först kom Frida och Kristin hit och fikade med oss. Sen fick jag kasta ut dem då vi skulle iväg :P Åkte hem till Mikaela och Pontus där det blev ännu mer fika och Adrians farfar kom även dit. Så en hel del fika med fint folk blev det idag, inte helt fel.

Andreas håller på med middagen nu, blir wok. Mums och till det blir det halv åtta hos mig. Mitt favorit program. Såg även att de söker nytt folk till det. Man kanske skulle söka? hihi

Dagens mama & son



 

Det trodde jag inte!

Vet ni vad? Jo Adrian sover sin första nap för dagen, han somnade själv i sin säng. Minns inte när han somnade själv i sängen på dagen. Skönt, bara hoppas att han kan fortsätta att vilja somna så här snabbt och enkelt om dagarna. Annars ska det va en riktgit livilig prosedur innan han vill somna in om dagarna.

Bebis mys igår

God morgon! Gud vad bloggen strulade igår, där av min frånvaro. Jag hade en toppen dag igår med en massa bebismys. Emil han var så liten och så söt. Så fort jag kom dit tog jag beslag på honom och han somnade gott i min famn. Han sov där sen nöjt i kanske 2 timmar :) Det var så klart jätte kul att träffa Veronica också och hon var så fin och såg så pigg ut.

Men vad snabbt man glömmer. De är ju så otroligt små, har Adrian verkligen vart sådär liten? Ja han har ju det och det är helt sjukt. Han är inte en bebis längre utan mer och mer ett litet barn. Lite skrämmande men så härligt.
Idag kommer Kristin och Frida hem till oss på fika så det blir jätte trevligt. Efter det ska vi hem till Mikaela och Pontus och fika, så det blir en hel del fika idag. Men inge fel med ;)

Hoppas ni får en bra dag. KRAM



 
Söta lilla Emil :)

myser med...

0-24bad795ef42afd7aef0dc4f562d06ec.png

Kolla varifrån!

myser med en sovande liten emil. Så söt o liten:)

Gåstol och gåvagn är toppen!

Adrian har börjat tycka att det är jätte kul att gå med gåvagnen. Han behöver så klart lite hjälp av oss då det går lite vingligt imellanåt. Men det går bättre och bättre. :) Idag när Andreas och han gick med det så blev han jätte ledsen när de slutade. Men då fick han sitta i gåstolen och skjuta den framför sig, det gick lika bra och var lika roligt tydligen!

 

Vi ska strax äta lunch här hemma och sen ska jag hem till Veronica och gosa bebisEmil som blir en månad idag. Tror ni jag kommer vara någe bebissjuk när jag kommer hem då? haha. MYS kommer det blir :)

Ny lägenhet!

Vi börjar nu tröttna på det här, det har vart för mycket med MBfastigheter. Vi tänker nu lite smått leta efter nytt. Så om ni ser eller hör om en fin 3a som ligger centralt här i Eskilstuna får gärna komma med tips!

Ska man acceptera det här?

Fy jag är så arg just nu. När vi gick upp nu på morgonen så har det böra droppa vatten på två ställen till vid ballkongen. Så nu har vi 4a plastbunkar som står och samlar upp vattendropparna. Känns inte helt okej. Det är inte det jag betalar för känner jag. Fastighetsskötaren var här igår och tittade och han sa att det inte finns någonting att göra åt det! Men tänk när snön börjar smälta bort på riktigt, vi kommer ju ha en hel liten damm här hemma. Fy jag blir så arg, någonting måste man ju kunna göra!

Funderar på om vi ska ringa hyresgästföreningen och prata med dem.

 

vilket härligt...

363f81c31c7155131499dd6445b5031c.png

Kolla varifrån!

vilket härligt uppvaknande jag fick av mina favoriter :)

Ett litet odjur!

Då sover Adrian och vi är mätta efter kvällens middag. Nu blir det att se på familjen annorlunda och njuta över att ha ett barn än så länge! haha

Falukorvsgryta med ris

Idag lagade jag Adrians favoritmat här hemma. Det är super enkelt och går snabbt.

Ingredienser:
En bit falukorv
2 Scharlottenlökar
1 burk krossadetomater
1dl ris
2,5 dl vatten
Peppar, oregano och lite vitlök

Ha krossadetomater, vatten, ris och kryddor i en kastrull. Hacka löken och falukorven smått. Jag annvänder en lökhackare blir lagom bitar att äta. Ha i det i kastrullen och låt koka till riset är klart. Sen bara att servera. Adrian älskar det här och kan inte få nog. :)

Suck!

Då har jag städat hela hemmet ett toaletterna är kvar. Men skönt att ha det gjort. Adrian har lärt sig pincettgreppet och allt som kommer i hans väg ska in i munnen. Sennär jag höll på att städa så såg jag att det var helt blött på golvet vid balkongen. Ser då hur det droppar från taklisten där, så nu har vi två burkar som står och tar emot dropparna. Det kommer även snart en fastighetsskötare hit och ska titta på det. I helgen såg vi även hur det droppade vid listen vid takfönstret i köket. Får se vad de kommer göra åt saken.

Nu ska Adrian förhoppningsvis sova han har bara sovit 10 min idag. Och jag ska fortsätta städandet.

Ny vecka

Då var det en solig och härlig morgon idag igen. Jag och Adrian gick precis upp och snart blir det frukost för oss. Har kommit på att han är lite som mig på morgonen, man måste vara uppe en stund innan man kan få i honom någon frukost. Så han ligger och leker av sig just nu. Idag blir det nog ut på en promenad i den härliga solen men mer med kläder :P

Den här veckan är inte mycket alls inplanerat. Imorgon ska vi och hälsa på Veronica och lilla Emil som blir 1 månad imorgon då. Ska bli jätte kul att träffa dem. Ingen mammaträff skulle det bli heller den här veckan men funderar på att kanske bjuda hit några av dem i alla fall. Vi får helt enkelt se var veckan tar sig.

Mysig söndag

Vi har haft oss en bra dag. Åkte hem till Adrians älskade farmor och bonusfarfar. Gick en härlig men kall promenad där ute, men jag hade lite för lite kläder för det. Men skönt var det att komma ut i solen i alla fall. Blev kvar där och åt god middag lax med potatis och Adrian fick också mat. Mums vad han älskar potatis. Vi fick även fina presenter med oss hem, ni är bara för snälla mot oss. Tack! :)

Han sover nu gott och vi ska njuta kvällen till en film vi hyrt. Min stora grekiska semester, hoppas att den är lite kul i alla fall. Sen blir det lite godis och chips till det, fick över från igår och måste ju moffas upp! haha

Hoppas ni har det bra!

Svar ang. Gåstol

hej! visst har du en gåstol? vad är det för märke på den? har den hjul som alla är rörliga, eller är bakhjulen fasta? om bakhjulen är fasta, vad tycker du om den? är den smidig och lätt för barnet ändå att köra eller är det bäst med en sån som alla hjulen är rörliga? tack å hej :)

Svar:

Vår gåstol är i märket BOZZ och vi är jätte nöjda med den. Den kostar 799 på babysmart men vi köpte den på Barnens Hus när de hade en kampanj på den men minns inte vad den kostade då. Bakhjulen är fasta på den vi har och jag har aldrig tyckt att det vart ett problem för Adrian att ta sig fram för det. Hjulen rör sig lätt och är inte tungt för honom att ta sig fram vilken jag märkt på endel andra. Det kanske kan vara enklare för dem att röra sig fram i en då alla hjul är rörliga men som sagt Adrian har aldrig haft några problem med det. Det är roliga ljud och tycker gåstolen är jätte söt, det jag kan känna är lite dåligt på vår är att det inte går att reglera volymen på den. Men jag är jätte nöjd med den som vi har och rekomenderar den varmt. Hoppas du blev nöjd för svaret :)


Adrian 5 månader och precis fått gåstolen :)

Att älska

Sitter här med mitt hjärta som sover i min famn. Det ger mig så otrolig ro i hjärtat att ha honom sova tryggt i min famn. Höra hans små andetag och käna hans doft. Varje dag med Adrian är en gåva större en störst. Att få lyckan att älska ett barn är kärlek på riktigt. Nu ska jag fortsätta att njuta av stunden.

Soliga söndag

God morgon på er denna fina soliga morgon. Vad mycket miggare man känner sig när man går upp och solen skiner. Underbart, låt det fortsätta så här nu.

Vi har en toppen kväll som vanligt med paret Mikaela och Pontus. Åt god mat och gott moff efter det. Såg på melodifestivalen där jag tyckte helt rätt låtar gick vidare. Jag bara älskar salem al fakir, han har en så mysig röst. Tror att han kanske kan bli farlig i år?!

Idag vet jag som vanligt inte vad vi ska hitta på men något brukar vi alltid komma på. Blir kanske att åka och hälsa på någon i familjen? Jag måste i alla fall ner på stan en sväng.

Nej nu måste jag ta monsterbarnet här hemma som river bort allting under bordet!

Ha en fin dag!

nu gottar...

6a524e5b383f1e5c2b8573483750d990.png

Kolla varifrån!

nu gottar vi oss med raclette o melodifestivalen:)

Svar till Madde

Adrian kryper inte än han mer ålar sig/drar sig fram. Han går upp i krypställning ibland men mycket mer än så är det inte. Men han började åla sig fram när han var 6 1/2 månad om jag inte minns fel. :)

Han ställde sig upp!

För en liten stund sen så ställde sig Adrian upp mot en låda helt själv. Jag höll bara i lådan så den inte skulle välta. Han gjorde det själv, jag förstår inte. Hihi, vilken duktig kille han är. Helt otroligt så stolt jag blir. :) 3 ggr gjorde han det och jag lyckades få ena gången på bild.

En annan sak är ju att han tror att han kan släppa den och stå själv men det går inte riktigt lika bra då. haha.





 
Adrian 8 1/2 månad och står.

När han tränat klart kröp han upp och skulle kramas♥

Ikväll smäller det :)

God morgon lördag. Vet ni vad det är för dag idag? Jo det är första delfinalen i melodifestivalen 2010! Riktigt roligt ska det bli, jag bara älskar melodifestivalen. :) Mikaela och Pontus kommer till oss för att se det och äta gott, så det kommer nog bli en jätte trevlig dag. idag har vi som vanligt ingenting inplanerat under dagen, jag funderar på att ta in vagnen och tvätta av den. Måste ta bilder på den för att sen lägga ut den på annons. Men vill vänta till snön är borta med att köpa nya vagnen och å får jag även vänta ett tag innan jag lägger ur vår vagn på annons. Här om dagen köpte jag en super snygg sittdyna till bugaboo bee så nu är det bara vagnen som saknas sen :P Ni ska få se bild på sittdynan sen när jag får hem den.

Vad ska ni göra idag?

Nej nu ska jag äta lite frukost!

Solsidan

Kollade för en stund sen på serien solsidan(tror det hette så) på kanal 4. Herre gud vilken rolig serie, helt i min smak. Både jag och Andreas satt och tokskrattade en hel del till det. Det är att rekomendera. :)

sitter på...

254b0eb35b90c19fd8f0ceaf79d25122.png

Kolla varifrån!

sitter på smak o fikar med Jasemin:)

Anti-sova-period?

Jag undrar om Adrian är inne i någon anti-sova-period. Han sover jätte bra på nätterna och han somnar super lätt då på kvällen. MEN, på dagarna just nu så är det jätte svårt att få honom att somna. 2 dagar i rad har han bara sovit 1 gång om dagen annars brukar han sova 2. Han sover inte heller längre den gången då.

Som ni idag så var han super trött och gnällig. Men det tog oss nästan 2 timmar innan han somnade. Han var inte glad under den tiden kan jag lova. Försöker man vagga honom till sömns som vi alltid kunde göra förut så spänner han hela kroppen så man knappt kan hålla i honom. Lägger man honom i sängen skriker han till halsen blöder(överdrivet så klart!) samma sak om man försöker lägga sig med honom på mig eller brevid mig. Tillslut somnade han helt utmattad men vill inte att det ska behöva vara så svårt att få honom att sova på dagen. Blir jobbigt för både honom och oss.

Några bra somna på dagen tips, snälla?

Redan fredag...

God morgon på er. Vad den här veckan har rusat förbi, fast det är ju inte ovanligt att de gör det. Idag fick vi inte lika lång sovmorgon men jag kunde inte sova i alla fall så gjorde inget att gå upp lite tidigare. Vi myser morgonen jag och Adrian som är mitt lilla solsken den här ruskigt gråa morgon. Nej nu vill jag ha vår och sol ute, trött på det här.

Idag har vi inte många planer förutom att åka och handla och ikväll kommer min pappa hit och äter. Så det blir nog n mysig dag det här.

Nu precis när jag skriver så började Adrian försöka ställa sig upp mot tvbänken, han kom upp på knä och sen tar huvudet i. haha. Men så det bara säger PANG och så försöker man med något nytt. Helt otroligt. Stora killen han börjar bli.

Hoppas ni får en härlig fredag i alla fall

Snöiga februari

Nu är jag helt slut efter en härlig dag då vi haft fullt upp. Efter att vi vaknat till och gjort oss i ordning åkte vi iväg till Västerås. Andreas skulle kolla efter data och jag ville kolla IKEA. Så blev en tur dit där vi åt lunch och kom hem med lite ljus och saker för att barnsäkra hemmet.

Efter turen dit åkte vi hem till min mamma där jag och Adrian busade med moster. Hon och jag gick sen ut för att åka pulka men det gick inte så bra då det var snö upp till knäna i backen vid dem. Helt sjukt vad massa snö det är just nu.

Jag och älskling ska nu ta oss ett bad tillsammans, mys. Minns inte när vi gjorde det sist. Sen kommer jag nog somna gott ikväll då jag är tröttis.







är på...

0-464642a5394ed762718d74b949a358ec.png

Kolla varifrån!

är på ikea och ska äta :)

Vilken underbar natt

Adrian är på riktigt super humör idag, bara pratar (dada, aah, mamama, tisse,  sss och så skrattar han) hela tiden. Så otroligt mysigt det är att höra hans lilla röst utforska språket hela tiden. Man blir så otroligt farsinerad av de små hela tiden.

Adrian sov även galet bra inatt, som vanligt under nätterna just nu. Men han kanske tog igen sig för att han bara sov en gång igår. Men han somnade vid 19.15 igår och sov sen till 7.40 för mat. Jag trodde inte att han skulle somna om men 2 sek efter att jag la ner honom i sängen så sov han och sov till 9.30! Så vi är pigga här hemma idag.

Vi ska äta lite frukost och göra oss i ordning för en tur till Väseterås. Andreas ska kolla efter data tills han börjar skolan och sen blir det IKEA. :)

Hoppas ni får en bra torsdag

Lite klagande

Just nu känner jag mig så trött på mycket. Längtar tills jag och Andreas börjar jobba båda två och vår ekonomi blir roligare. Det är inte alltid så roligt att gå på mammapenning ska jag säga. Så mycket jag vill köpa och göra just nu. Skulle vilja göra om i vårat vardagsrum men det får vänta, bara jag som är lite små trött och vill ha förändring. Sen är det en personlig sak jag skulle vilja göra men där kommer penagrfrågan fram igen. Suck, men så är det ibland. Att man bara blir lite trött på saker och ting.

Även om det är tråkigt att man får ut lite pengar så skulle jag ju inte vilja byta bort det. Älskar att vara hemma med Adrian och då får det vara värt att leva fattigt en liten stund i livet. Det kommer rusa förbi så snabbt i alla fall så.

Nej nu ska jag sluta klaga och se på efterlyst. :)

En sovvägrande kille idag.

Piggelin var bara förnamnet på Adrian idag. Han var vaken under hela mammaträffen och somnade inte först vi gick hem, han var alltiså vaken från 8.49 till 15.20. Minns inte när han var vaken så länge sist, om han någon sin vart det. Men så fort vi kom ut med vagnen så somnade han och vaknade nu precis.

Var jätte trevligt på mammaträffen fast alla barnen vägrade och sova och var lite gnällisar. Men många gav upp och somnade tillslut men inte vår kille inte :P Men han var ganska pigg under mammaträffen fast han inte sovit.

Jag har gjort i ordning steken och den står och puttrar på spisen. Hoppas det blir gott. :)

Nej nu ska jag busa med mitt lilla frö!

Dagens mama



Tunika - Gina tricot
Tröja - MQ

Piggelin

God morgon! Oj vilken bra natt vi fick. Adrian somnade vid 20 vaknade sen vid 6.40 för mat. Efter maten somnade han om på en gång och vi sov till 8.40. Så idag känner jag mig pigg, härligt. Vi har ätit lite frukost eller Adrian lekte mest med frukosten. Han är inte över förtjust i frukost, förstår inte varför men men. :)

Idag ska vi på mammaträffen och det ser vi fram emot som vanligt. Tur att det är nära vi ska idag då det är snöoväder ute just nu. Trött på det här snöandet nu! Sen efter mammaträffen ska vi hem och så ska jag göra stek för första gången. Men det är nog inte så svårt som jag fattat det. Får hoppas att det blir gott i alla fall. :)

Hoppas ni får en bra dag.

Tisdag med busfrö Adde!

Vår lilla Adrian var lite mer svårsövd ikväll så han somnade vid 20. Nu får vi se hur den här natten blir men han mår ju bra nu så hoppas på en bra natt. :) Vi har haft oss en bra dag och kväll. Adrians faster och farfar kom förbi och fikade mina hemmagjorda semlor som fick högt betyg av inte bara mig. Riktigt smarriga blev de :)





Lilla busfröt idag. :) Han är så busig och härlig om dagarna. Han gör en massa tokiga miner och ljud om dagarna nu för tiden. Sen tittar man om man ser och börjar då skratta, haha. Sen när vi har besök så blir det dubbelt upp med tokigheter då han älskar all uppmärksamhet som han får då:) Är så glad att febern var borta idag och vi kunde njuta av dagen.

Nu myser vi framför tvn och snart är det dax för sista avsnittet av paradise hotel. Efter det lär jag somna gott. :) Imorgon har vi mammaträff att se fram emot. :)

snart ska...

0919ed9d4b3429aa0d47f800a3758b62.png

Kolla varifrån!

snart ska vi gotta oss med mina hemmagjorda semlor :)

Här bor Adrian

Vi fick idag hem Adrians väggord som nu klär dörren in till hans rum.
Så här blev det.





Nu ska jag och Adrian baka semlor :) Första gången jag ska göra det men tror inte att det är så svårt. Är man hemmafru så är man, då gör man sina egna semlor :P Haha, jag går all in för det här!

Tisdag och feberfri

Fy vilken natt vi haft här hemma. Adrian har sovit jätte oroligt och mellan 00.30 och 5 vaknade han var 20e minut och var ledsen. Så mycket sömn har det inte blivit, men jag fick sova en stund till på morgonen så det var skönt. Mitt humör blir lite(mycket) svajigt om jag inte sover som jag ska. :P Men Adrian mår mycket bättre nu idag och febern är borta, får hoppas att det inte kommer tillbaka nu då. Så idag ska vi nog ta oss ut i alla fall då vi höll oss hemma hela dagen igår.

Vad ska ni göra idag?

Rödmosig kille

Vi ska snart förbereda Adrian för natten, ny blöja, välling och lite gos. Han mår okej men är ganska gnällig till och från. Får hoppas han får sova gott inatt i alla fall och att febern sen är borta imorgon.

Vi har ätit jätte god middag kycklingwok med görn currypasta och kokosmjölk. Mums så gott det blev så blir att laga fler gånger.

 
Rödmosig kille som bjöd på härliga skratt efter sin nap. Men en hel del gäspar har det även blivit under dagen. Nej nu ska vi mysa innan det är dax för Adrian att krypa till sängs.

Feberpluttig

Vår lilla killa har hög feber (39.7) och är hänging och gnällig. Det som hjälper är att få vara i mamma och pappas famn och så klart får han det när han mår så här. Han somnade precis i andreas famn nu, skönt han behöver vila. Man tycker så synd om honom när han inte mår bra, mammahjärtat gör ont.

Liten Adrian


Så liten plutt han var.
På första bilden 2 månader och den andra 3 månader.

Adrian ligger nu och sover, skönt för honom han blev lite matt och gnällig av febern.

Måndag

Vi har börjat den här dagen med att röja här hemma. Skönt att ha rent, det är ett måste då Adrian ålar omkring här hemma och drar runt allt.

Adrian mår helt okej efter sprutan och sov bra hela natten. Han har lite feber nu så han har fått alvedon, men han är pigg och glad och leker för fullt i alla fall så det är skönt. Vi ska strax äta lunch här hemma. Idag håller vi oss hemma då Adrian som sagt har feber. Men är skönt med hemmadager ibland också. :)
RSS 2.0