Här hemma fortsätter det...

Ute blåser det storm och man vaknade upp till ett snölandskap. Neeej!! Så jag och Adrian njuter av att bara få hålla oss inne, jag ska dock jobba kväll men hoppas på att det hinner lugna ner sig.

Vi har sovit sådär halvbra inatt. Vid 23.30 kräktes Adrian ner sin säng och fick då krypa ner och sova hos oss. Känns tryggare så man hör honom och ser honom hela tiden. Han sov gott men vi föräldrar har inte sovit riktigt lika gott. Adrian ska ligga på min sida av sängen och lilla han ska ha en hel plats för sig själv. Så jag och Andreas fick dela på hans sänghalva, lite lagom trångt. ;)

Det tokiga att Adrian är lika pigg idag och äter som vanligt och får behålla från båda håll. Förstår inte att han kräks en gång på natten och sen är det bra?! Ingen feber ingenting.. Jag förstår ingenting.

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och se på film <3

Tror ni att jag längtar?

Den 12 april åker jag till Ullared igen. Ska bli galet roligt att åka tillbaka. Love it!

Kommer bli en hel del inredning inhandlat då deras inredningsavdelning är fantastisk. Men även en hel del födelsedagspresenter till Adrian. Detta kommer jag bland annat spana in och hoppas på finns kvar när jag åker. Bilderna hittade jag på ullaredsbloggen.

Hej hej sjukdom

Idag var det inget trevligt fredagsuppvaknande. Vaknade av en ledsen Adrian som ropade på mamma, så sprang upp och ser att han kräkts ner hela sängen. Nej, nej, nej! Vill inte ha fler sjukdomar och framför allt inte magsjuka! Så vi får se om det är magsjuka som lurar eller vad det kan vara. Slipper i varje fall vabba idag så det är skönt, men jag har behövt plugga. Men men, får ta det ikväll som vanligt.

Visar en bild på min lilla gobit från i onsdags. Vi skulle promenera över till Mikaela och Pontus som då flyttade in i sitt hus. De flyttar till samma område och 2 min bort :) kul att ha några lite närmare och framför allt då Adrians faster och Pontus känns extra kul.

I alla fall vi skulle dit i regnrusket och Adrian skulle absolut ha solbrillorna på sig. ;) älskade lilla tok!

...

Jävla helvetes skit, kommer aldrig att hitta en bil!!! Skulle ju titta på en idag. Vi sa en ganska tidig tid vi kunde komma men hon kunde inte först 18 idag sa hon. Men så ringde de för en timme sen och berättar att de sålt bilen redan vid 15. Ååh så irriterande!! Vi som sa att vi kunde komma tidigare och allt och när vi får första tjing på den också! Blä, trött på allt pussel..

Mitt i veckan!

Just nu går dagarna i rusande fart och dygnets timmar räcker inte riktigt till. Men vi gör det bästa av tiden och får njuta extra mycket av semestern i sommar som jag kommer vara väl värd! Idag har jag ledig dag, men dagen spenderas i soffan med psykologiboken. Just nu håller jag på att skriva en uppsats om ätstörningar. Riktigt intre sant och läskigt att läsa om. Så då vet ni vad jag gör idag! Vad ska du göra idag?

I eftermiddag ska vi och titta på en bil. En blå bil så Adrian tyckte absolut att mamma skulle ha den då den var blå. (Favorit färgen hos lilleman!) Så nu hoppas vi att den är the one!


Fina blommor att njuta av mitt i stressen. Fick dem av mina fina arbetskamrater i fredags.

Go, Go, GO!

Här sitter jag med trötta ögon ner i psykologiboken. Men blir många små pauser då jag som sagt är trött. Men bara 20 sidor kvar av de 80 som ska läsas och pluggas in den här veckan. Sen ska det även skrivas en uppsatts. Förstår inte att jag orkar, men känner mig motiverad för att lyckas sen så är det intressant också.

Då vet ni var jag befinner mig i kväll och antagligen resten av kvällarna veckan ut. :) får hoppas att ni har något roligare för er!

Härliga helg

Helgen har vart helt underbar på alla vis och vi har hunnit med en hel del.

I fredags hade jag goa arbetskamrater över. Vi åt trerätters middag, drack massa gott, skrattade och dansade. När natten närmade sig åkte vi ner till stan och gick ut och dansade. Var underbart att få dansa och släppa loss. Hade så grymt roligt ute, ville inte åka hem. Men bussen och Andreas väntade. :)


Ett gäng goa brudar!

Lördagen började med lite huvudvärk men efter resorb och alvedon gick det över. ;) Lagom till lunch kom vår lilla stjärna hem som sovit hos morfar och Mia. Vi spenderade största delen av dagen ute i solen och till kvällen grillade och åt i uterummet. Underbart att ha det och kunna utnyttja redan nu. Köpte även två solstolar igår, så längtar jag efter att ligga där i sommar med en bok i handen.

Idag har vi köpt blommor till krukorna ute på tomten. Så nu är det lite vårfint utanför. Har även hunnit med årets första slagstaglass, bil titt och taco middag i uterummet.

Helgen avslutar jag i soffan med psykologiboken, imorgon drar en ny vecka igång och karusellen är igång igen. :)

Happy friday

Äntligen är fredagen här. Jag vaknade redan 05.30 och kunde inte somna om. Solen var på väg upp, fåglarna kvittrade och katten låg bredvid mig och kurrade. Mysig start.

Ikväll har jag kastat ut killarna. Adrian ska sova hos morfar och Mia. Så det ser han fram emot. Andreas ska iväg på äventyr och jag får över 5 Goa tjejer från jobbet. Så vi ska laga en tre rätters middag och dricka massa vin. Sen blir det att gå ut och dansa. Ska bli riktigt roligt även om eftermiddagen blir lite stressig.

Naglarna är i alla fall målade och redo för fest, silver glittriga toppar.

Underbara vår

Sol, värme och blommor. Love it!

En annorlunda syn!

Sitter på bussen hem just nu. Tycker inte om att åka buss så hoppas på bilköp snart. En annan sak om Adrian är med för han tycker det är ett helt äventyr att åka buss och resan blir mycket roligare med honom<3

Tänkte bara berätta om mig roliga syn när jag tog bussen till jobbet tidigare idag. Såg en kille som satt bak och fram på en cykel och cyklade. Hur är det möjligt?! Haha lite annorlunda kan man säga.

Ska bli skönt att komma hem och ta en varm dusch. Imorgon fortsätter vi pusslande. Till dess God Natt!

Pussel igen!

Då var vi tillbaka till vardagspusslet! Igår sålde vi min bli, lite snabbare en väntat. Jag jobbar kväll, Adrian börjar dagis 9, Andreas började 06.30 och jag behöver vara hemma och plugga. Eftersom vi inte fått ny dagisplats så ligger dagiset långt från oss. Så åka buss 15 min för att sen gå en bra bit från bussen var inte så lockande. Men som tur kunde bonusmormor köra Adrian till dagis innan hon började jobba. Sen blir det bussen till jobbet för mig så får killarna hämta mig när jag slutar. Mycket planering. Men får hoppas på att vi hittar en ny bil snarast!

Solen strålar idag och är 7 grader varm. Lite annat från igår då det låg snö på marken! Men jag ska sitta insjunken i psykologi boken nu tills jag börjar jobba! Så inget njuta av väder här inte.

Hoppas ni får en härlig tisdag!

Live Laugh Love

Den här tavlan är på väg hem till oss nu. Kommer sitta i vårt sovrum när vi renoverat det. Kommer inredas i New England stil.

Full av inspiration

Har suttit hela kvällen och pysslat ihop lite gott och blandat här på datorn. Äntligen har jag en fungerande dator, TACK Stefan för hjälpen. Min hårddisk la av totalt så allt är borta. Men har säkerhets sparat allt på en extra hårddisk, cd och framkallat bilder. Men så klart endel som gått förlorade, men det viktigaste är kvar och det är Adrians alla bilder♥

Så härligt när man är fylld av inspiration. Har stått sitta med inredningen här hemma. Dels för att renoveringen tagit så mycket energi och pengar. Men nu är jag på rätt spår igen. Har pysslat ihop några personliga tavlor som jag nu ska skriva ut och rama in. Tror det kommer bli riktigt bra. Sen är längtan stor inför ullared. Där ska det handlas inredning!

Nu säger jag god natt till dig!

Underbara

Vi har haft en helt underbar helg fylld av vänner och familjemys. Idag är jag ledig, eller ledig är jag inte då jag pluggar. Skönt att vara hemma då jag åkt på en förkylning. Suck, hoppas på att bra frisk på fredag i alla fall då det väntas festligheter! Skriver mer ikväll och berättar om helgens äventyr!

Badhuset och fredagsmys

Nu sitter vi på bussen hem. Adrian sover gott i vagnen efter några timmars bus i badhuset. Han blir modigare och modigare i vattnet, så kul att se. Men skönt att han har respekt och är försiktig. I badhuset träffade vi även på Angelina och Noak.

Nu i kväll kommer Malin med familj över för lite fredagsmys. Så det ska bli trevligt och Adrian tjatar redan om Moa. Men nät jag säger att Moa måste också få leka och låna hans leksaker är hem inte lika nöjd. Sp får fortsätta förklara och prata om det. Den härliga perioden mitt, mitt, mitt är just nu i sitt esse! ;)

Hoppas ni har en härlig fredag! Kram

Familjen samlad igen.

Äntligen är pappan i familjen hemma<3

Vardags pussel

Då ska jag strax åka till jobbet. Bästa bonus mormor Mia hämtar Adrian på dagis och nattar honom här hemma sen ikväll. Underbara familj som hjälper oss att pussla ihop vardagen.

Efter att jag lämnat Adrian på dagis idag åkte jag hem till Malin och Liv. Härligt att träffa dem igen och prata lite skit och ta en promenad i solen. Har även hunnit med att städa här hemma och börja med psykologin. Det drar igång nästa vecka men börjar redan nu då jag vill ligga steget före. Vill inte känna mig stressad inför det. Men känns riktigt kul att använda hjärnan lite och ha någonting på sidan av.

Som sagt nu kallar jobbet.

Blått ska det va!

Om Adrian får bestämma!

Adrians nya jacka från team sportia. Han fick själv välja färg och självklart blev det då blå.

Motionspass

Blev snuvad på det fina vädret som skulle komma igen. Nog skiner solen men de blåser så in i norden, så skönt är det allt inte. Jag och Adrian åkte en tur till tuna park och kom hem med överdragsbyxor och en jacka till honom. Behövs fyllas på med vårkläder i hans garderob. Men gå själv med en snart tre åring på tuna park är ett motionspass i sig, han har så mycket spring i benen och bomull i öronen. ;) nu ska jag lyfta ur honom ur bilen där han somnade gott på vägen hem. Tröttmössa :)

Ljuva eftermiddag

Då har kvällen hittat hit och då även ensamheten. Tycker inte alls om att vara ensam om kvällarna.

Vi har haft en skön start på veckan. Efter jobb och dagis hoppade vi på cykeln här hemma. Åkte in till Torshälla och matade änderna. Tog en liten promenad upp på berget, riktigt vackert den delen av Torshälla. Sen har kvällen rullat på med alla vanligt bestyr. Sen var det en utmattad Adrian som somnade i min famn<3 imorgon väntar en ledig dag med även då väntat solsken.

Soliga söndag

Haft en härlig dag där vi samlat massor med frisk luft och solsken. Jag och Adrian åkte ut till min pappa och Mia. Där tog vi en promenad till lekparken och sen ner till bryggan. Vi blev lite frusna och gick tillbaka hem till dem. Där gick vi ner till stranden och tände grillen och grillade korv. Ljuvligt. Sen myste jag och Adrian framför Pettson och Findus innan vi fick ork för att åka hem. Jag har även jobbat 4 timmar nu på kvällen. Så Adrian och Andreas fick avsluta kvällen tillsammans. Sen är det jag och Adrian ensamma i 4 dagar. Men ska försöka få över min lilla mormor hit ;)

Nu avslutar vi veckan med lite överblivet godis och tv tittande.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/322017/images/2012/pic_193501818.jpg" class="image">

Fråga om byxor

Fick en fråga om var jag köpt mina svarta byxor jag hade på mig här om dagen. De är köpta på HM för ynka 149:-. Löp och köp de är super snygga och sköna perfekta till våren, finns även i flera färger.

Mellokväll

Tittar in här lite snabbt för ett Hej. Här har dagen rusat förbi men en hel del har vi fått gjort så det känns skönt. Jag ska börja med potatisgratängen här hemma, ikväll får vi sällskap av Mikaela och Pontus. Självklart blir det att se på melodifestivalen. Självklart håller jag på Danny och den spelas just nu. Vem håller du på ikväll

Då har vi sagt farväl.

Då är vi på väg hem. Det hart vart en fin begravning och fika efter, även om det så klart delades av lite intriger. Så är det i vår familj... Men allt som allt har det vart fint. Skönt att åka hem nu dock.

Då åker vi

Nu ska vi strax hoppa in i bilen och åka upp till Falun där begravningen ska vara. Känns självklart sådär inför begravningen men hoppas på att fikat efter blir trevligt då det var länge sen vi träffade släkten där uppe. Önskar er en fin dag. PUSS

Förbereder.

Nu har jag stoppat om mitt lilla hjärta, fått flera goa pussar och sagt god natt. Älskade barn.

Jag sitter i soffan och ska måla naglarna. Har lite att dona med nu ikväll för imorgon åker jag upp till Falun. Imorgon är min gamle mormors begravning.

Idag har jag hjälpt min mormor med olika ärenden och förberedelser inför morgon dagen. Hämtade även ut ert paket från HM med byxorna som jag ska ha på mig imorgon. Svårt med vad man ska ha på sig till en begravning tycker jag.. Men nu har jag en outfit som känns bra. Känns lite som att en begravning är dystert som det är så helt svart kommer jag inte blir. Men inte heller ha på mig något som sticker ut. Det blir nog bra.

Ska även börja lästa lite i psykologi boken som jag köpte av en tjej via blocket idag. Skönt att slippa köpa den ny. Känns kul att böra. Även o
Kursen inte startar först den 19 kan jag börja läsa lite och sätta mig in i det lite. Skönt att ha något på sidan av jobbet och börja få använda hjärncellerna lite igen.

Nu önskar jag dig en god natt!

En tur i parken

Efter jobb och dagis idag åkte vi till Stadsparken för lite lek. Fint väder med strålande sol, men man blir lite lurad då det blåser kalla vindar. Men en stund höll vi ut innan vi åkte och handlade och som nu hamnade i soffan en stund. Måste samla lite energi innan vi (läs jag) ska röja lite. Finns alltid att göra och nu mer kanske lite mer ;)

God morgon

Från oss på väg till dagis och jobb!

Nu pustar jag ut

Nu har jag parkerat mig i soffan och det är någolunda ordning här på nedervåningen i alla fall. Det där uppe blundar vi för ikväll. Min kropp börjar säga ifrån, för nu börjar det bli lite för mycket. Så då måste man lyssna och inse att den där tvätten som ska vikas kan faktiskt vänta till imorgon!

Så nu ska jag ta mig en lugn kväll framför bra tv. Först svenska top model och sen starten på absolut sista sesongen av DH! Så jäkla tråkigt att det är sista, men kanske bra att de slutar på topp. Sen så avslutas kvällen med BB. Så jag har att göra ikväll ;)


Vi har haft oss en mysig eftermiddag. Åkte först förbi granngården och köpte en sekatär(?) för 340:-!!! Jäklar vad allt ska kosta när man nu bor i hus! Jaja, nu är äppelträdet klippt i alla fall. Så har vi tvättat ena bilen, mycket spännande tyckte Adrian. Efter middagen tog jag och Adrian oss ett bad, sen blev det lite pussel och titt på Nicke Nyfiken innan vi läste bok och sa god natt. Så det var min dag. Nu ser vi fram emot en minst sagt lika bra morgondag.


Bild från sensommaren förra året och Adrian gottar sig med ett äpple från vårt träd efter en cykeltur. Har jag sagt att jag längtar efter sommaren!!

Det här med håret?

Förra veckan färgade jag håret lite på impuls lite mörkare. Okej inte mycket mörkare alls men någon nyans. Funderade först på att ta ännu snäppet mörkare framöver. Men nu tittar jag på bilder och saknar plötsligt det blonda.. Men det sliter så otroligt på mitt redan slutna hår.. Får se vad jag hittar på med håret framöver. Inget växer det heller.. Suck!

Vad tycker ni våga mörkare eller är det så att det är mycket roligare att vara blondin?

Ny vecka och nya tag!

Dagen började på bästa vis! Adrian kröp ner vid mig vid 4 och sen har han sovit tätt intill. Mysigt ibland.

Helgen har minst sagt vart upp och ner! 3 års trots är inte lätt att handskas med och speciellt inte när man är ensam om det hela dagarna. Men vi har hunnit med en hel del skoj och mys utan trots så man får juta lite extra av de stunderna just nu.

Igår hade Adrian namnsdag och det firade vi genom först en bussresa in till stan och sedan besök på badhuset. Med oss hade vi morfar, morbror och moster. Han vart så lycklig och pratar non stop om badhuset. Dock var det lite hav jobbigt då jag inte kände mig på topp och när jag sen kom hem så hade jag fått feber. Men idag mår jag helt ok.


Jag och min stjärna i helgen♥

Ljuva fredags morgon

God morgon ljuva fredag. Solen skiner och fåglarna kvittrar och det gjorde Adrian också på morgonen. Kan man starta morgonen så mycket bättre? Jo det är klart vi kunde vart lediga. Men skönt att Adrian är kry och ville till dagis. Sen väntar en ledig helt och vi hoppas så klart på lika bra väder då!

Njut av fredagen nu!

RSS 2.0