Sommarblommor


Den här klänningen fick följa med mig hem idag.
Äntligen har jag en klänning att ha till studenten i juni, kanske midsommar också.
Vero Moda kommer den från.

Körlektioner bokade

Vilken skillnad det är på körskola och körskola. Den första jag besökte och tänkt köra med tappade jag snabbt lusten för. Hon i receptionen var riktigt otrevlig och om jag hade tur så skulle jag kanske kunna få en körlektion i maj då det var så fullt. Gick till en körskola i centrum idag och där blev vi jätte bra bemötta och fick bra information om hur de jobbar mm. Bra priser och lätt att få körtider. Så nu har jag två lektioner inbokade den här veckan. Imorgon och på fredag.

Känns riktigt bra och spännande. Jag är riktigt taggad och vill ha körkort nu, Nu, NU! Så nu är jag ännu ett steg på vägen. Lite nervöst inför imorgon då det är en vecka sen jag körde nu. Men det ska nog gå bra, bara jag som är larvig och nervös. Haha.

God morgon

Adrian tyckte vi skulle göra morgon 6.30 här hemma. Snark! Jag försökte att han skulle lägga sig igen men det ville han absolut inte. Så han fick lägga sig mellan oss en stund och se på tv innan han och jag gick upp.

Nu leker han på för fullt här hemma och jag ser på vakna. Har även hunnit med att träna magen. Han börjat träna magen lite lätt här hemma några ggr i veckan. Bättre än att inte göra någonting i alla fall. Nu måste jag även bli nyttigare. Fy har ätit så mycket onyttigheter de senaste dagarna. Jäkla påsk!  ;-)

Andreas och Adrian är lediga idag och jag ska jobba kväll. Får se om vi hittar på något skoj innan jag börjar. Ska i alla fall förbi en körskola här i stan och se hur det ser ut med tider där.

Nöta och nöta

Min lilla prins ligger nu och sover gott. Jag har tagit plats i soffan med körkortsboken, tråkigt men det är bara att nöta och nöta.

Jag och Adrian är lediga och vi har passat på att bara ta det lungt. Så gott jag kan i alla fall. ;-) Blev en tur till stadsparken för att mata ankorna och leka i parken. Sen har vi också hunnit dammsuga här hemma. Får se om vi hittar på något sen när Adrian vaknar. Nej nu ska det nötas som sagt!

Ögongodis


Två sötsaker från lindex som jag tänker spana in i veckan

Älskade farmor som tänkte på allt

Nu är min jobbhelg slut och det kommer att klirra fint i kassan nästa månad med storhelgs ob för 4 dagar. Imorgon väntar en ledig dag och det ska bli skönt. Tråkigt bara att vädret ska bli sämre imorgon, men då får jag och Adrian mysa hemma.

Idag var Adrian hemma hos sin morfar och Mia då både jag och Andreas jobbade. När jag slutat kom min bror och hämtade upp mig och vi åkte ut till dem i mälarbaden. Blev bjudna på god mat och så fick vi påskägg.

Sen åkte vi allihopa till min farfar för lite påskfika. Där fick jag en precent som fick mina tårar att rinna. Tänk vilken farmor jag hade♥ Han hade rensat i ett skåp och där hade han hittat en bok om katter och där i stod det med min farmors handstil

Denna fina bok skall tillhöra min älskade Jacqueline som liksom jag gillar katter. Farmor Elisabet.

Inte första gången som han kommer med en present som farmor köpt och lagt undan till mig. Tänker på henne så ofta, hon har en så stor plats i mitt hjärta♥

Kalasiga påsk

Har inte blivit mycket bloggande i helgen då jag har haft fullt upp med att umgås med familj, njuta av solen, fira påsk, lyssna på magnificent och jobba. 

Efter jobbet igår tog vi en promenad hem till mamma i solen. Där blev det att äta påskmat, leta påskägg, leka, skratta, dricka vin och bara ha det trevligt tillsammans. Andreas promenerade sen hem med Adrian på kvällen då har inte alls hade ro till att somna där. Jag och min bror åkte istället ner till Josefs där magnificent spelade, ett band där vår pappa är sångare. De kör bara U2 låtar och det var riktigt, riktigt bra igår.

Men man får skylla sig själv för att man är lite extra trött idag. Men det får det vara värt när man haft skoj!


Jag, Emma och mamma igår♥


Adrian "hjälpte" till med att kratta och det var skoj!


Jag igår med min nya fina topp som jag fick i påskpresent av min hjärtan.


Pappa och bandet igår


Den här killen från Sveriges bästa hotel var på josefs och festade loss. Haha lite linnslus var han allt, jag skulle fotografera när dom spelade vilket han såg och tog chansen för att vara med på bild. :)


Adrian har även fått så många fina påskpresenter så man kan nästan tro att det var hans födelsedag nu. Haha, vad har vi att vänta!!

Nu ska jag ta mig en dusch och jag kommer nog somna gott och i tid ikväll. Hoppas ni också haft er en fantastisk påsk!

Griffeltavlan är klar


Igår gjorde jag färdigt min griffeltavla. Måste vänta 72 timmar innan jag kan skriva på den och så måste jag köpa kritor för att kunna skriva på den också. Men fin blev den i alla fal, ramen är från IKEA.


Här är färgen som jag använde. Köpt på panduro.

På rad


Just nu ska alla leksaker stå i rad här hemma. Lite här och där har vi små led av leksaker. Det är en viktig och noggrann prosedur Adrian tar till sig, all koncentration krävs det. Även hans bobby car och motorcykel brukar få vara med! Haha, tokiga lilla skrutt!

God morgon!

Här hemma vaknade vi upp till gråmulet väder och regn. Men på ett vis ganska skönt, då kan man hålla sig inne och hemma idag utan att få allt för dåligt sanmvete.

Jag ska iväg och jobba kväll idag. Så nu var min lilla helg över, var ledig onsdag och torsdag. Känns som vanligt lite små segt att jobba helg och nu när det är påsk också. Men ska man jobba någon storhelg så är det just påsken. Vi hinner i alla fall åka till mamma för att äta påskmat och moffa i oss godis ;)

Cykelrunda

Vi har haft oss en riktigt härlig förmiddag. Vi struntade i alla måsten här hemma och gav oss iväg med cykeln redan klockan 9. Åkte till stadsparken och matade fåglarna och lekte i parken. Efter en timma hade vi tröttnat där så hoppade på cykeln igen och åkte då ut till mamma och hälsade på. Var där ute i solen, njöt och blåste såpbubblor. Innan vi åkte hem passade vi att hälsa på Andreas på jobbet. Nu har Adrian ätit och har precis somnat. Han var trött nu.

Jag väntar på att min lunch ska bli klar och ska passa på att bläddra lite i körkortsboken. Sen blir det att få lite ordning här hemma. Förstår inte vad som hände? Haha, saker överallt.

Får se om vi ska träffa Malin och Moa när Adrian vaknat sen.

Gnällmamma

Vaknade på helt fel sida imorse. Ingenting går som jag vill, allt bara strular och bökar. Fy så tråkigt det är med dagar som dessa. Adrian vaknade lite halvgrinig och det var där som allt började. Men försökte att inte bry mig så mycket. Sen gick vi ut för lite lek snabbt och då insåg jag att dragkedjan på hans jacka gått sönder. Snyfft, älskade den jackan. Men det kanske går att laga. Bråka med Adrian för att vi måste hem och byta jacka, han ville ju vara ute och leka.

Cyklade sedan till bilskolan för att möta upp pappa och boka körlektioner. Hon som satt i reception var grinig och sur och det fanns typ inga tider först i mitten av maj. Då kunde man typ få en i månaden då det var så fullt och det var heller inte alla tider som passade med mitt schema och liv. Bestämde oss för att titta på andra körskolor och åkte till söder för att titta på Lasses. Men där hade dom tydligen stängt eller flyttat?!

Jaja, stanade till snabbt i parken för lite lek bland jobbiga och elaka barn och präktiga föräldrar. Fy så drygt det kan vara i en lekpark ibland. Så var bara där en snabbis då jag fick nog av det. haha.

Nu har vi i alla fall fått i oss lunch och Adrian sover. Han var så trött. Men nu blir det att ta nya tag för dagen när han vaknar. Nu kan ju dagen bara bli bättre!

Mini påsklov

Så jag njuter av dessa soliga dagar. Även idag blev det att ta lunch ute i solen, underbart! Hämtade Adrian på dagis strax efter två och då hoppade vi på cykeln och åkte hem till mamma. Där njöt vi ute i solen och Adrian busade på i full fart. Kom hem strax innan sex och då hade vi vart ute i solen hela tiden. Härligt, så han kommer nog sova gott i natt.

Nu har vi ett litet min påsklov, jag är ledig onsdag och torsdag och Adrian ska inte till dagis först nästa onsdag. Skönt kan man tycka men han tycker nog mest att det är tråkigt. Han älskar dagis och det är så underbart att det är så i alla fall.

Imorgon ska jag även till körskolan och boka första lektionen är det tänkt!


Bjuder på en bild från i lördags

Om en månad idag



Tänk att om en månad fyller Adrian 2 år. Tänk så snabbt tiden går och han börjar bli så stor. Har hänt så otroligt mycket på bara ett år. Se tex bilden här över, den är tagen för precis ett år sen idag. Han ser ut som en liten bebis fortfarande. Hihi. Men det var han inte redan här hade han börjat gå stapplande steg själv. Tänk så häftigt det är att följa sitt barns utveckling!


Vår lilla buse nu snart 2 år♥

16, 17 och 18

Helgen och dagarna flyger fram och förbi som vanligt. Vi har hunnit med en hel del skoj i helgen.

I lördags åkte vi ut till området där huset ligger och gick runt, stannade även i lekparken där för lite lek. Måste känna efter på området och vi tror att vi skulle kunna trivas där. Fortfarande högsta budet!!
Sen blev det hem och baka kladdkaka och sen fika med pappa och Mia som kom förbi. När de åkt gjorde vi oss i ordning för middag hemma hos Håka och Nina. Blev bjudna på god matt och så klart blev det att spela en massa kort med kroatiengänget. Vid tolv valde jag och Andreas för att röra oss ner på stan då Adrian skulle sova kvar där. Inte allt för ofta som man är ute tillsammans så vi passade på ;-)

På söndagen tog vi oss lite sovmorgon och låg och drog oss famför tvn. Sen blev det en promenad i solen för att hämta Adrian. Åkte hem och fixade lunch och Adrian fick sova en stund innan det var kalasdax! Firade Angelinas 2 års dag med gott fika och busiga barn. Kul var det att träffa (nästan)alla. Efter kalaster blev det att handla och sen göra söndagskväll. Som vanligt blev det tacos då!

En bra helg som sagt.

Idag var det då måndag igen och jag har vart riktigt måndagsseg. Men solen har gjort allt för att pigga upp mig och det tackar jag för! Tog dels min lunch ute i solen, var riktigt härligt. Efter att jag hämtat Adrian på dagis stannade vi ute på gården en stund för lek i solen. Nu har jag lagt min lilla prins och ska nu hoppa in i duschen. Hoppas även på att mina kära sambo kan slita sig he, från jobbet snart ;-)


Jag och min buse idag. Blunda för mig jag har gråt i ögonen efter att hackat lök, haha.

Hurra Hurra!

Idag är det en riktig kalasdag då Angelina fyller 2 år. Vi ska snart över dit på kalas och det ser vi så klart fram emot. Det är fler från föräldrargruppen som kommer också och ska bli så kul att se de små samlade igen. Var så länge sen.
























Adrian busar med bästa vännen Angelina.

God morgon lördag

Jag och Adrian sitter och myser i soffan och tittat på barnen i bullerbyn. Jag älskar Astrid Lindgren och hoppas att även han kommer att göra som barn.

Ute är det gråmulet och tråkigt så får se om vi håller oss inne idag. Min pappa och Mia kommer över för att gratta Andreas så vi måste baka ihop något gott då. Sen ikväll ska vi till Håkan och Nina där vi har en liten återträff av hela Kroatien gänget ;-) Blir att äta något gott och dricka våra Kroatiska viner som vi köpte med oss. Adrian kommer även att sova kvar där, så får jag och Andreas båda sovmorgon imorgon. Vilket lyx!

Typ husägare för tillfället!

Nu är helgen här och vi är lediga hela familjen. Killarna cyklade iväg och hämtade pizza som vi nu gottat i oss. Adrian älskar pizza! haha. Nu står killarna och tittar på bilar ute på balkongen och jag ser på BB.

Huset vi tittade på igår var det ett par som lagt ett bud på. Men vi la över det igår kväll och nu har det inte kommit några fler bud idag. Riktigt spännande och sjukt känns det på någe vis. Men för tillfället så är vi nästan husägare kan man ju säga. Haha :)

Sol, lek och ett intressant hus!

Vilken dag! Solen har strålat och det har vart varmt och skönt. Efter jobbet mötte jag upp Kristin och Frida en sväng på stan och efter det blev det att hämta Adrian på dagis. När vi kom hem stannade vi ute på gården där vi lekte i sandlådan, spanade på myror, cyklade på trehjuling och bara njöt av att våren var här!

När Andreas kom hem från jobbet kom även faster Mikaela över och passade Adrian en stund. Vi åkte iväg på två husvisningar i lugn och ro vilken behövs då man vill kunna spana på huset och inte vad Adrian gör där inne :P Huset i slagsta gick bort. Läget är toppen men det är för mycket att göra på huset. Jag skulle inte kunna flytta in där utan att total renovera det och så vill jag inte ha det.

Det andra huset låg i Torshäll och det kändes riktigt bra. Även där med en stor allmänning utanför tomten med fotbollsplan, pulkabacke och lekpark en liten bit ifrån. Känns som ett barnvänligt villaområde. Dom hade fått in ett bud nu ikväll och vi ska suga på karamellen lite under kvällen. Men vi kommer kanske att lägga ett bud. Vi får se hur det blir och hur det går!

ute på gården o leker i solen. Underbara vår!

foto157 (MMS)

ute på gården o leker i solen. Underbara vår!

Hus spaning

Efter jobbet och efter att jag och Adrian sovit lite så gav vi oss ut en tur med bilen. Som vanligt när vi åker någonstans nu för tiden så kör jag. Försöker övningsköra så mycket det bara går i veckorna, och det passar ganska bra nu när vi hus-spanar. Åker runt till olika villaområden eller utanför hus som vi är intresserade av. Tar en liten promenad runt området för att känna av för att sen köra vidare.

Var ute i Slagsta och promenerade runt ett hur som vi har intresse för. Tomten där är perfekt och precis nedanför tomten är det fotbollsplan och stort grönområde där Adrian sprang omkring. Där är det tomten och läget vi fastnat för.

Sen åkte vi ut till Torshälla och promenerade runt där för att sedan åka hem till Adrians farmor och Stefan. Där lämnade vi Adrian en liten stund för att titta på ett hus som hade visning. Det kändes helt okej men vi spanar vidare. Imorgon ska vi på visning på huset i Slagsta så det ska bli spännande att se hur det känns efter visningen.


Adrian springer runt utanför hustomten i slagsta. Tänk att ha det här precis utanför, bakom träden är det ett dagis man ser.


Min fina älskling♥


Stora hjärtat hus spanar


 
Oj, där blev det en liten bildbomb från dagen! Nu ska jag fortsätta vara lite social här då vi har besök av Pirre.

så här bra har vi det på jobbet. Vårdtagar...

foto153 (MMS)

så här bra har vi det på jobbet. Vårdtagare som uppskattar vad vi gör. Vi tackar och gottar i oss!

Gråa onsdag

God Morgon!

Mina favoritkillar ligger fortfarande och sover gott och jag ska smyga iväg till jobbet. De är lediga idag och jag slutar tidigt. Får hoppas på att solen tittar fram för just nu är det riktigt gråmulet ute. Fy så trött man blev när man insåg det, jag behöver vårsolen och värmen!

Ni får ha en bra dag allihopa!

Lek i parken innan alla måsten

Nu är min stjärna lämnad på dagis och jag ska diska undan lite och sen göra mig i ordning inför kvällens jobb. Vi gick ut i vårsolen för lite lek och strax där efter skrev Malin och frågade om vi ville leka lite. Så mötte upp Malin och Moa strax där efter och barnen fick leka. Riktigt skönt och skulle kunna stannat ute hela dagen. Men man har en massa måsten som väntar!

Får hoppas att solen hittar hit till helgen då vi är lediga hela familjen.


Vår stjärna lyser extra starkt i den här fina stjärnfyllda jackan.

Tisdag

God Morgon!

Jag och Adrian gick upp för en liten stund sen och nu vaknar vi till i soffan. Jag jobbar kväll så Adrian börjar dagis vid 11. Får se om vi hinner med någe skoj innan det. Kanske bara går ner på gården en stund och leker. Man får passa på när solen är framme! Nej nu frukost! 

Vilken kalas dag!

Härligt väder ute med solsken och värme i luften. Slutade klockan 16 och hämtade då Adrian och sen hem för att städa undan lite och baka en tårta. Sen kom födelsedagsbarnet hem(Andreas) och då blev det paketöppning. Han fick en multifjärrkontroll av mig och Adrian som han är mycket nöjd med. Det bästa till dom bästa så klart!

Sen kom Andreas mamma, Stefan och Martin över med pizza. Så gottade oss med pizza och tårta här på kvällen och hade det trevligt. Nu har alla åkt hem och Adrian sover. Andreas leker med kontrollen och jag ska nog ta tag i disken.


Kalaskillar


Kalastårta!

Semester längtan


Älskar den här bilden på oss från Kroatien. Havet, vinden i håret, solen i ögonen, lycka och semester helt enkelt. I sommar bär det iväg igen och den gången går flyget till Grekland och ön Samos. Längtar redan ihjäl mig. Reser tillsammans med Andreas mamma som även kommer att fylla år där nere. Stefan, Martin, Mikaela och Pontus. Ska bli jätte kul att Adrians andra utlandssemester även den delas med kär familj.

Jag älskar helg

Även om Andreas jobbat den här helgen så är det underbart med helg. Att få vara hemma med Adrian och bara njuta av vackert väder och massa lek utomhus. Inte mycket som slår det! Tyvärr flyger helgen förbi alldeles för snabbt.

När Andreas kom hem från jobbet körde vi ut och hälsade på min pappa och Mia i deras nya hus. Villket läge! Där kommer vi nog spendera många soliga dagar i sommar. Egen sandstrand och en enorm tomt för Adrian att springa loss på!

Nu ligger Adrian i sängen för att sova och maten väntas på att ätas. Men Andreas är iväg en snabbis och jag ser på gossip girl. Så middagen får vänta en liten stund till.

Imorgon är det måndag och inte vilken måndag som helst, älskade Andreas fyller år. Så blir lite kalas imorgon men resten spar vi till nästa helg!

En tur till stadsparken

Det blev ingen cykeltur ut till mamma då de var iväg på fotboll. Vi promenerade istället till stadsparken där vi mötte upp Emma och min mormor. Matade fåglarna och lekte i lekparken en bra stund. Var så himla skönt ute i solen. Sen hem till mormor för lite fika och nu är vi hemma igen. Adrian la jag precis för att sova och tror han var trött efter allt bus. Jag funderar på att baka någonting. Imorgon fyller Andreas år och då måste vi ha någonting gott att fira med så klart!

Söndag och påskpynt

Solen skiner idag med, underbart! Andreas jobbar till 15 så jag och Adrian funderar på att cykla hem till mamma en sväng. Köpa med oss något gott fikabröd och ha det gott ute i solen!

Igår pyntade vi påskris här hemma. Så här fint blev det med vita och lila fjädrar och ägg i vita, gröna och gula färger.

Lördagen

Då var kvällen här och jag ska strax äta middag för mig själv. Andreas jobbar och stänger ikväll igen, så jag får försöka njuta av lördagskvällen för mig själv. Till middag blir det kycklingfilé, klyftpotatis, morötter och till det aivar och turkisk yoghurt.

Dagen har vart kanon och vi har njutit i solen, så solen värmer bra. Men det blåser så varje dag. Var hustitt idag igen. Jag och Andreas passade på att äta lunch tillsammans ute när vi hade barnvakt. Mysigt. Sen när Andreas åkte till jobbet hoppade jag och Adrian på cykeln. Blev en tur till hemköp där vi bla. handlade påskris. Så passade vi på att åka förbi brandstationen och titta på brandbilarna, det är spännande! När vi kom hem igen var vi ute på gården en timma innan vi gick in och pyntade påskriset.

Härlig dag med andra ord.

Lovely


Lördag, solen skiner och husvisning väntas idag.
Spelas gör även Britney Spears - Till the world ends. Favoriten just nu!

Nu gör vi helg

Då var helgen här, efterlängtade helg! Jag slutade tidigt och smet ner på stan en sväng. Köpte med mig fina påskfjädrar hem, här ska pyntas påskris i helgen.

Hämtade Adrian och så klart började regnet falla. Så nu håller vi oss hemma resten av dagen. Till kvällen kommer min bror över då blir det att köpa mat och hyra film. Perfekt att han har körkort nu och kan fixa det ;-) Sen bli det så klart godis och chips på det. Är det fredag så är det!

FREDAG

Tänk så lycklig man kan bli av fredag och solsken! Jag ska strax iväg till jobbet, men en kort dag väntar.

Andreas kommer att jobba hela kvällen. Så jag har tvingat över min lillebror, så vi ska äta gott och se på film. Mysigt med lite syskontid.

Nej nu ska jag puss på mitt lilla hjärta innan jag måste iväg!

Geggamoja

Nu har jag lämnat Adrian på dagis. De var ute och geggade omkring, super skoj tycker han så klart. Men inte jag riktigt lika mycket då jag tydligen var en förvirrad mor och inte satte på honom galonbyxorna. Nu har han bara överdragsbyxor men det får funka, han har ombyde där om det behövs. Inte tänkte jag på att gården på dagis var en stor gyttjepöl! Suck på mig själv. Men dom kanske inte blir ute så länge då det blåser rejält ute.

Jag ska hoppa in i duschen och göra mig redo för jobb!

Torsdag med sovmorgon

God morgon! Så gott jag har sovit inatt, riktigt skönt och känner mig utvilad. Jag och Adrian har precis ätit frukost och har oss en lugn start på dagen. Härligt att kunna göra det mitt i veckan. Adrian börjar dagis 10 och sen hämtar hans mormor och moster honom på dagis. Jag och Andreas jobbar kväll, fast Andreas slutar skapligt i alla fall så hinner hämta honom innan 19.

Skönt att det är torsdag idag och att helgen snart är här. Fast Andreas jobbar så det blir inte riktigt helg helg då. Men ska bli skönt att vara ledig i alla fall. Får hoppas att vädret är på vår sida då i alla fall. Sen på lördag ska vi på en andra visning på ett hus som vi är intresserade av.

Lilla skitkorven

Vi har haft oss en bra dag med en lite trotsig Adrian. Suck säg inte att det är påväg tillbaka nu, vi som haft en så bra period. Men så farligt är det inte, men att klä på sig är päst och pina och samma sak att gå och lägga sig. Men efter 2 sek när man hamnat i sängen så somnar man i lugn och ro. Konstigt det där hur en sak som fungerat så bra plötsligt resulterar i gap och att man slänger sig sur på golvet. Lilla skitkorven! På tal om skitkorv så var Adrian och grävde i kattlådan idag och kom ut till oss med en kattskit i handen. Trevligt älskling!


Men dagarna är inte fulla med trots som ni ser. Han charmar oss även till 1000 flera gånger om dagen♥

Husjakten kan börja!

Mötet idag gick bra. Vi var på banken för att få ett lånelöfte så nu kan husjakten börja på riktigt! Känns riktigt spännande och roligt. Vi har ett objekt som vi känner oss intresserade av så ska be om en visning till på det. Men husletande kan ta ett tag då det är så mycket som ska stämma när man köper hus.

Men känns bra att lånelöftet är fixat och vi nu vet vilka hus vi kan titta på!

Förväntansfull inför morgondagen

Ajajaj, sitter här med en ond rygg. Mitt jobb sliter verkligen på kroppen och vissa perioder är det tuffare en andra. Men en varm dusch hoppas jag göra susen och lite vila på det.

Imorgon är vi lediga hela familjen, härligt. Adrian ska vara hemma hos min mormor en stund då vi föräldrar ska iväg på ett möte. Ska blir riktigt spännande, mötet alltså. :-) Kanske berättar mer om det imorgon.


Jag med en liten Adrian på 5månader♥

Love


Föll pladask för den här sockersöta klänningen från Elise Ryan.
Har letat efter en fin klänning till studenten i sommar. Kan den här passa?

Just nu


Jag dricker ett gott te ur finaste monsterAdde-muggen. Adrian sitter brevid mig och ritar katter, bilar, får och jag vet inte allt vad han ritar. Men fint blir det ;-)

Ute skiner solen och jag har kycklingfilé i ugnen. Till middag blir det pastasallad med kyckling, bacon och en massa annat gott. Det var en stor favorit i somras. Andreas kommer snart hem. Ser fram emot en härlig kväll tillsammans med mina kära efter en halvkass dag på jobbet. Hoppas även på en natt med bättre sömn. Har för många tankar i huvudet som snurrar och resulterar i dålig och orolig sömn. Men imorgon är en ny dag med nya tag!

Lördag

Jag är hemma efter en kväll på jobbet. Men det har gått bra och kvällen har gått fort. Imorgon har jag tagit semester och är ledig med familjen. Vi ska iväg på två saker och en av dem känns ganska lovande. Håller det lite små hemligt just nu tills jag vet mer säkert om saker och ting. Hoppas ni kan hålla er! ;-)

Idag innan jobbet hann vi med en sväng på stan men vi kom hem tomhänta. Sen blev det en tur ut till torshälla där vi hälsade på en snabbis.

Nu har jag fastnat i soffan med den livsfarliga godisskålen!

Lediga fredag

Den här dagen bara flyger fram, men brukar vara så när man har roligt! Jag och Adrian vaknade vid 8 då låg vi och morgonmyste och läste böcker innan vi orkade gå upp. Jag började plocka lite här hemma, tvättade håret, städade toalett och kattlåda. Sen fick jag ett sms av Nadja som berättade att hon och Angelina tänkte komma över på besök. Bara att kasta på sig lite smink och invänta vännerna. :) Adrian och Angelina lekte på fint, sen blev barnen trätta och de åkte hem. Adrian fick lunch och sen tog vi oss en promenad ner på stan så fick han sova i vagnen.

Lämnade tillbaka skorna jag köpte här om dagen, älskar dem men känns som att jag ska köpa ett par lite vårigare skor.. Men nästan så att det finns för många just nu så jag inte riktigt kan välja. Gick in på HM en sväng där man blir helt förälskad i alla dessa vårplagg, så mycket snyggt de har fått in! Kom i alla fall hem med en t-shirt och sjal till mig. Adrian fick en bok och en badleksak.

Vi stannade till på McDonalds då jag inte ätit lunch. Så där satt jag och Adrian och åt och hade det mysigt tillsammans. Han börjar bli så stor och så roligt att kunna omgås med honom på ett annat vis nu.

Andreas slutar om en timma och sen hoppas jag på fredagsmys med den stora godispåsen jag köpte med mig från godisland! ;-)
RSS 2.0