Lager 157

Idag så åkte vi på en tur till lager 157. Jag hittade två klänningar och en kjol, toppen bra! Andreas hittade lite kläder oxå men Adrian blev utan då de bara har lite större barnkläder där. Sen mitt emot så finns en inredningsbutik så vi köpte hem en tavla, två ljusstakar och en kruka. Ååh vad det är mysigt att handla till hemmet. Adrian var toppen duktig och sov under hela tiden, han vaknade bara och ville ha mat innan vi skulle åka hem.

Kvällen har vi spenderat med Mikaela och Pontus ute i huset. Vi hade super trevlig med god mat(grillat) och en trevlig och härlig kvällspromenad. Det behövdes efter att moffat i sig en massa mat!

Nu har Andreas nattat Adrian och jag ska bara vara en stund innan jag oxå lägger mig. Imorgon ska vi upp tidigt då vi ska vara på BVC klockan 9 redan. Man kan ju tro och tycka att man ska vara van med att gå upp tidigt men nej. Adrian och jag sover till 11 om dagarna! haha rena lyxet!

Sov gott

PUSS

Ensam tid

Mina killar sover för natten nu, Adrian somnade redan vid 22 och det är tidigt för honom. Så jag sitter och ser på Big Brother haha, och skriver skriver adresser så vi kan skicka iväg inbjudningskorten imorgon. Har även hunnit måla naglarna nu på kvällen rena lyxet! :) Nu ska jag fortsätta här hemma! Sov gott!

Jag är så lycklig

6 veckor

Idag fyller vår lilla son 6 veckor. Just nu ligger han och sover gott på soffan, helt utslagen av värmen! Vi åkte hem igår så är hemma nu men imorgon åker vi tillbaka ut på landet. Men det är ganska skönt att vara hemma en sväng i alla fall, borta bra men hemma bäst! Imorgon är Andreas ledig så innan vi åker till landet imorgon så ska vi förbi tuna park. Jag bara måste hitta mig några nya sommarkläder. Sen Adrian föddes så är det inte alls lika kul att gå och handla till sig själv. Sen så tycker jag inte att modet som är nu är någonting som faller mig i smaken! Men ska i alla fall göra ett försök imorgon.

Idag kom även våra inbjudningskort till dopet. De blev jätte bra så är riktigt nöjd. :)


 

Nu börjar min älskling att sprattla i soffan så ska gå och pussa lite på honom! :)

PUSS

Vad vi njuter!

Gud vad härligt det är här på landet. Vädret är på topp och vi njuter för fullt. Adrian har vart en så snäll kille de här dagarna men han tycker att det är jobbigt med värmen och blir ganska matt av den. Men han sover inte mer för det utan vill vara med så mycket han bara kan. Han har börjat att le massor nu oxå, han är världens gladaste lilla kille på morgonen.

Det är så underbart att sommaren är här nu och vi har tagit mysigt promenader om kvällarna här ute så skönt när det inte är för varmt ute. Sen så har jag hittat ett sätlle där det finns massor med underbara smultron, så gott!

Nu ska jag g¨å ner till mina killar igen!

PUSS

Flyttar för ett par dagar!

Adrian och jag har vart ute på en liten promenad i solen, så härligt så och Adrian har sovit hela tiden. Skönt att han får lite sömn i alla fall då han ofta har så svårt att komma till ro om dagarna. Innan han varkna så ska jag försöka att börja packa för idag så flyttar vi ut till lander i några dagar. Ska bo i Adrians farmors hus och det ska bli super mysigt. Kommer bli en massa mys i skuggan på filt, i solen för mig när Adrian sover och sen blir det grillat på kvällarna. Jag och mina älsklings killar♥

Fotograferingen

Nu är vi hemma igen och Andreas håller på att göra Adrian klar för natten. Fotograferingen gick bra efter en stund. Vi hade tänkt att Andreas skulle hålla i Adrian på bilden men det ville inte Adrian så det slutade med att jag fick hålla honom. Mamma pojke! ;) Bilden blev bra och kommer antagligen i tidningen nästa vecka.

Var mysigt hos Adrians farmor där det bjöds på grillat, så gott så. Adrian blir så ompysslad när vi är där, skönt med lite avlastning.

Nu ska min bebis ha mat! God natt

PUSS

Är man trött eller är man trött?



Idag blir Adrian 5 veckor kan inte riktigt förstå det.
Han och hans pappa är lyckan i mitt liv.♥

Vår soffa är livsfarlig på natten!

Det är precis vad den är då båda jag och Adrian somnade som stockar i den inatt. Så där sov vi i princip hela natten! haha.

Adrian sover gott nu och har gjort ett bra tag. Så himla skönt då jag hunnit göra mig i ordning och städat toaletten. Har till och med haft tid till att måla tånaglarna! Händerna vågade jag inte utifall att han skulle vakna! haha. Idag så ska vi fotografera oss för tidningen så får hoppas att Adrian känner sig på sitt bästa humör då :) Sen ikväll så ska vi till Adrians kära farmor och grilla.

Vi har även bokat tid för dop och igår beställde vi inbjudningskort och jag tror att de kommer att bli jätte fint :) Får hoppas på det annars blir jag besviken.

Nä nu tycker jag att min lilla älskling kan ta och vakna så jag kan få pussa och bara mysa med honom. Han är så otroligt go när han är nyvaken!

Sol i Sundbyholm

Idag åkte vi ut till sundbyholm och fikade med pappa och Mia eftersom vi inte träffade dem på midsommar. Mia har båten där så var jätte mysigt att sitta där i solen och äta glass och jordgubbar. Adrian tyckte oxå att det var super mysigt att ligga där och sova när det gupplade.

   

Midsommar

Adrian firade sin första midsommar igår och det var en riktigt bra dag. Adrian var på så bra humör och sov sig igenom midsommar mestadels. Vi var först ute i torshälla hos Andreas mamma där vi reste en egen midsommarstång, och sen så var det 5 kamp. Riktigt roligt och jag var nästan bättre än Andreas, om det inte hade vaart för det där luftgiväret! haha. Åt god midsommar mat och en jätte god tårta.

Sen åkte vi hem och lämnade bilen och tog oss en promenad till mamma. Där var det oxå 5 kamp men då regnet började ösa så blev det lite si sådär med det. Men firandet fortsatte i alla fall med mat och gott sällskap.

Nu var det även andra dagen i rad som Adrian sov i 4 timmars periodet, så himla underbart. Innan har han bara sovit i 3 timmar så en timma extra gör ganska mycket. Bara hoppas att det fortsätter så!

     

     

     

   

Min brors fina vän Rambo som är med på sista bilden hade köpt så fina kläder åt Adrian. Han är en riktigt fin kille så snäll och omtänksam. Inte många 17 åringar som har tanke på det.

Glad midsommar!

Nu får Adrian lite mat innan vi ska iväg. Dagen firas först hos Adrians farmor där det blir att klä midsommarstång och leka lekar. Hoppas bara att vädret tillåter det. Sen så firas kvällen hos Adrians mormor. Kommer nog bli en toppen trevlig dag!

Ha en underbar midsommar!

Rutiner är toppen!

Sen vi började med kvällsrutiner här hemma så flyter kvällarna på så smidigt. Adrian får bada och sen får han lite massage, han älskar det(oftast). Sen är det mat och massa mys tills man somnar. Så varje kväll somnar han mellan 21 och 22, så skönt att man hinner få lite egen tid innan det är dax för en själv att lägga sig för natten. Innan vi började med kvällsrutiner så somnade han vid 00 och då var man själv helt slut.



Jag och Adrian idag

Men nu så ska jag krypa ner i sängen då jag vill vara pigg imorgon då det är midsommar. Det kommer att firas med familjen och det kommer nog bli en toppen dag, och en lång dag skulle jag tro.

Sov gott mina vänner

1 månad

Idag fyller vår älskade son 1 månad. Kan inte förstå att han redan är en månad. Det är så stort och underbart att få vara hans mamma.

Var på BVC idag, vår lilla kille börjar bli stor. Han vägde hela 3475g och var 54 lång. Han växer för fullt! Efter BVC tog vi en sväng på stan och köpte 2 bodys till Adrian och en tröja till mamma :) Nu ska vi bara mysa inne resten av dagen.



Adrian idag 1 månad♥

En helt underbar dag!

Jag och Adrian sov till 12 idag, han är mitt lilla sömnpiller och det är farligt att lägga sig med honom i sängen. Vi sover båda som stockar! Vi gjorde snabbt oss i ordning och sen mötta vi Jasemin. Vi satt i stadsparken och hon hade gjort så god pastasallad. Var så mysigt så. :) Sen så tog jag, Andreas och Adrian en promenad till barnenshus där vi köpte ett par nsppar åt Adrian. Mötte även upp Adrians faster som promenerade med oss, riktigt trevligt och skönt med en lång promenad.

Kvällen bjuder på familjemys här hemma nu. Adrian har sovit så mycket idag så han kommer nog inte somna på ett tag nu. Men vi sov ju länge idag så det gör inget.

Ha en toppen kväll

PUSS

Mys kväll

Sitter just nu med en nybadad och mysig Adrian i famnen. Älskade unge!

Har laddat upp med chips, dipp och gurka för ikväll är det dubbel avsnitt av desperate housewives. Härligt. Så nu ska det mysas i soffan med en förhoppningsvis nöjd Adrian.

Var tar dagarna vägen?

Idag blir vår älskling 4 veckor kan inte förstå hur dagarna bara flyger förbi. Man får passa på att ta vara på dagarna nu under bebisperioden. Nu är även vår bebis försäkrad i trygg hansa, de ringde till mig idag så det var ju passande :) Fick då även veta att jag får pengar för de dagar som vi låg på BB så det var ju ett plus. Tog den bästa försäkringen de hade till vår lilla son, han är så värd det bästa i allt.

Var en sväng på tuna park idag och hittade lite skoj till Adrian i alla fall :)

Nu ska vi äta och se på någon film som Andreas hyrt.

Hjälp

Sitter och kollar igenom försäkringsdjungeln. Ska försäkra vår lille Adrian och vill ha det absolut bästa! Är det någon som har några tips om försäkring så vill jag höra :)

Mysa inne väder

Vilket ruskigt väder det är ute idag, så idag håller jag och Adrian oss inne. Andreas jobbar den här helgen så jag och Adrian har det mysigt tillsammans. Igår gick vi över till Adrians mormor och var där hela dagen, så mysigt så. :) Idag så ska Adrians morfar komma över och fika.

Adrian har börjat le mer och mer nu, imorse var har världens gladaste lilla kille såg det ut som. Så otroligt häftigt att se honom utvecklas. Han har så otroligt svårt att komma till ro nu om dagarna och vill bara vara med och se allting. Jätte kul och mysigt, men sen på kvällen så blir han övertrött istället. Men igår kväll så somnade han klockan 21 vilket var jätte skönt och jag känner mig riktigt utvilad. Nu ligger min älskling och sover i soffan, skönt då kanske han inte blir så övertrött ikväll.

Nu ska jag oxå lägga mig i soffan en sväng innan morfar kommer. Så skönt när Adrian sover en stund och man hinner fixa här hemma + att man själv hinner vila lite. :)

Semester

Idag så överraskade Andreas mig med semesterplaner. Han har hyrt en stuga på Öland i augusti för oss. En jätte mysig liten stuga. Ska bli så himla mysigt och härligt att ha någonting att se fram emot. Vilken underbar älskling man har♥



Jag och älsklingen.

Klicka för att se nästa bild

Här är stugan som vi ska bo i. :)

Besök och blöt promenad!

Idag var mina arbetskamrater och hälsade på var jätte trevligt att träffas och få höra lite skvaller ;) Adrian fick så söta kläder oxå men de var ett litet hål i de så det ska vi ner och byta någon dag. Så roligt med V som väntar smått så glad för henne. Så mysigt och jag minns känslan när man var så tidigt i graviditeten man var så förväntatnsfull och man kunde inte förstå att man själv skulle ha en liten.


Adrian och Anette

Adrian har haft lite svårt att komma till ro idag men nu sover han så gott. Skönt för honom, tror att han blev lite övertrött. Vi gick ut en promenad i regnet och det blåste så jag kunde inte ha paraply så jag blev ju lagom blöt, men ändå skönt att komma ut en sväng.



Så ser man ut efter en blöt promenad! haha

Hoppas att Adrian sover en stund till nu och att han vaknar nöjd sen. Hoppas ni får en fin kväll

PUSS

Ensam hemma

Andreas och Adrian har åkt iväg för att handla och jag är nu själv för första gången på snart 4 veckor. Tycker jag om det? Nej! Jag vet att Andreas tar så bra hand om våran son, men mitt mammahjärta längtar redan efter honom och då har de kanske vart borta i 10 min! Nu ska jag lägga mig i soffan och vila och sakna min son lite :P

Fredag

God morgon. Vi har haft en bra natt när man väl somnade, vår lilla son har börjat med att han inte vill somna på kvällen utan vara vaken och med. Så han somnade efter 00. någon gång. Men annars var natten jätte bra. Nu ska vi snart äta lite frukost och sen göra oss i ordning lite. Sen ska lilla familjen ut på en promenad, måste ju gå av sig graviditeten! haha.

I eftermiddag kommer några av mina kära arbetskamrater över vilket ska bli kul.



Adrian i vagnen hos faster igår.

SuperAdde :)

Vi har haft en jätte härlig dag idag, vart ute och promenerat massor. Är så skönt att vara ute och gå med en nöjd liten bebis i vagnen :) Var och hälsade på Adrians faster som bjöd på jordgubbar och glass, mmm vad gott det var. Så nu får vi vänta och se om Adrian får några utslag, men jag ville i alla fall prova så man vet om man kan fortsätta att äta jordgubbar eller inte i sommar. Hoppas att han inte får några utslag då jag älskar jordgubbar!

 



Mamma med sin nybadade lilla superbebis :)


 

Vår stora lilla kille!

Adrian börjar bli en stor liten kille! Nu väger han hela 4150g och är 52,5 lång. :) Så han växer så bra så. Tycker det är så skönt att veta att han får bra med mat genom amningen.

Vår älskling log idag för första gången, pappa fick se det första. Men mamma var med och fick se det andra i alla fall, tur för sonen! haha

Ska strax iväg

Strax efter att jag skrev sista inlägget igår så vaknade Adrian så klart och ville inte somna om. Så strax efter ett somnade han, och jag var så himla trött då. Men sen sov han till 5.30 han brukar inte sova så många timmar i streck på nätterna så det var sönt. Sen fick han somna om i vår säng är så mysigt att ha honom nära men ändå skönt att han sover i sin säng på nätterna i alla fall.

Nu håller vi på att göra oss i ordning då vi ska till BVC för att väga o mäta. Så spännande å se hur mycket han gått upp.

Myskväll

Vår lilla kille har haft en bra dag idag vilket känns jätte bra, hans mage har vart snäll mot honom! Vi har haft en jätte mysig kväll här hemma med god mat som jag fick avnjuta med två händer! haha, inte ofta man får göra det nu när man har en liten som vill vara i famnen. Sen har mina fina killar badat och sen har vi bara myst i soffan och kollat på filmen bröllops duellen. Nu har jag nattat Adrian och han sover så gott i sin säng. Jag ska strax lägga mig jag med då jag är så himla trött.

Sov gott mina vänner

PUSS

Dagens mamma

Adrian sover ännu men han vaknar nog snart. Skönt att man hunnit duscha och göra sig i ordning i lugn och ro. När han vaknar ska han få mat, ny blöja och kläder sen så ska vi ut en sväng. Inge roligt väder men paraplyt får följa med. Vi funderar på att ta en tur till barnens hus och sen förbi barnaffären i gamla stan, den är ju så mysig. Så förhoppningsvis hittar vi något roligt att köpa med oss hem ;)

 

Dagens mamma

God morgon

Jag sitter här med en sovande Adrian i famnen Han är bättre i magen nu vilket känns jätte skönt och han har fått sova bra under natten. Igår var vi iväg till tuna park och sen och storhandlade på maxi och Adrian sov under hela tiden. På tuna park var jag ute efter lite nya kläder till mig men så klart blev man kräsen och hittade ingenting! Köpte i alla fall en kosta boda mine skål till våran samling, alltid toppen att passa på när det är rea. Tror de ska stänga duka på tuna park då de reade ut allting och det var jätte urplockat.

Vad man ska hitta på idag visar sig, Andreas är på ett möte på jobbet men han borde nog komma hem snart så vi kan planera lite.  Nä nu ska jag fixa lite frukost, får passa på när A sover :)

Vilken dag!

Adrian har vart ganska grinig idag och mest gnällt, ätit och sovit. Det är magen som spökat då han blir helt lugn när han får släppa sig. Så får hoppas att dagen imorgon blir bättre. Jag har passat på att sova när Adrian sovit vilket vart sönt då jag legat efter med sömnen. Kvällen har vi spenderat hos Adrians farmor och binus farfar, de är för snälla mot oss och skämmer bort oss med både mat och kläder. Jag fick ett par fina toppar med mig hem, underbart med lite nya och amningsvänliga toppar. Adrian fick även hem lite söta kläder. :)

Nu äter Adrian och förhoppningsvis slutar magen strula för honom så han får sova gott!

3 veckor idag

Kan inte förstå att vår plutt bli 3 veckor idag. Vad dagarna bara rusar iväg. För 3 veckor sen låg vi förväntansfulla på förlossningen och väntade på att vi skulle rullas iväg till operation. Kan inte heller förstå att han legat i min mage!

Det är fint väder ute för en gångs skull så vi får se vad vi ska hitta på för att njuta av det. Ut ska vi i alla fall, tycker att det är så otroligt sönt att komma ut och det tycker Adrian oxå så det är toppen. Två jobbarkompisar skulle kommit för bi men de hade gått och blivit förkylda och då känns det onödigt att de kommer förbi. Får bli en annan dag :)



Jag och en liten Adrian i en lite stor pyjamas :)
Älskar våra natt/kvällsrutiner då vi badar eller bara tvättar av Adrian. Smörjer honom, byter, ammar och myser. Så mysigt och han älskar när man pysslar om honom. Fast det är inte alltid lika roligt att byta bjöja!

Hoppas ni får en fin dag.

PUSS

En riktigt underbar dag

Andreas har tagit hand om mig och Adrian hela dagen. Han tog Adrian i morse så jag fick sova, han har låtit mig få liten egen tid så jag kunde sminka mig och sådär utan att kasta på mig sminket haha. Sen så har han handlat och lagat mat och jag och Adrian passade på att sova då under tiden. Så skönt.

Vad jag älskar min fina killar!

Dumma mamma och pappa!



Att kolla på studenterna var inge roligt alls! haha

Så för oss så blev det bara ett par flak att kolla på. Men vi fick oss en bra promenad idag i alla fall vilket var jätte skönt. Nu ligger vi här i soffan med myskläder och bara slappar.

Härliga lördag

Hallå mina vänner. Idag är Andreas ledig och det är så skönt att ha honom hemma. Jag har haft tid att duscha, sminka mig, stryka, fixa håret och äta frukost. Vilket lyx såhär på morgonen. :) Andreas var så snäll nu på morgonen och tog vår lilla Adrian så jag fick sova. Nu väntar vi på att Adrian ska vakna så jag kan mata honom och så vi kan ta oss ut sen. Ska se på alla glada studenter, den här dagen får en att längta tillbaka till sin egen student. Vilken dag det var! Vi har köpt hörselskydd åt Adrian då endel spelar så ruskigt hög musik på flaken. Så blir spännande att se hur han reagerar på dem. haha!


En lite trött mamma på nationaldagen!

Hoppas ni får en fin dag så får vi hoppas att regnet håller sig borta för studenterna.

Fredag

Nu sitter vi hela lilla familjen i soffan och myser. Dagen har vart toppen! Karro kom över och hälsade på, super kul. Adrian fick en så fin spöket laban skallra. :) Sen så gick jag och Adrian över till hans mormor som fyllde år. Så trevligt och mysigt att vara där, Adrian blir så ompysslad så. Nu ska jag snart ge Adrian lite man sen så ska vi nog krypa ner i sängen. Ha en toppen kväll.

PUSS

Kejsarsnittet

Måndagen den 18 maj klockan 7.15 åkte vi upp till förlossningen. Det var mamma som körde upp oss och man var lagom nervös i bilen upp.  Natten till den 18 sov vi inte många timmar, var omöjligt var så mycket tankar som snurrade runt i huvudet. Fast så få timmars sönt så var man inte trött. I bilen upp så nervös pratade jag och Andreas var istället helt tyst, haha. Vi kom till förlossningen 7.30 och fick vårt rum, samma rum som vi hade när vi gjorde vändningsförsöket.

De började med att ta en CTG-kurva och UL för att se så att bebis låg kvar i säte. Fick även ett dropp i handen och det gjorde inte alls lika ont som sist jag fick det. Allting såg bra ut och bebis låg kvar i säte, tur för honom hade ingen lust att åka hem då för att han fått för sig att vända sig! haha. De kopplade en kateter på mig och det var en av de saker som jag var så nervös för, men det gick så otroligt snabbt och gjorde inte alls ont som jag trott.

Sen så var det en del väntan och Andreas var helt uppe i varv efter att hällt i sig X antal energidryck. haha. Vi var berädda på att vi skulle få vänta tills efter lunch med snittet så vi blev mycket förvånade när de kom och sa att vi nu skulle rulla iväg. Rullades till något väntrum precis intill operationssalen och gud vad nervös jag var då. Började frysa som tusan oxå, säkert någon konstig nervösreaktion.

Jag fick en varm filt på mig och Andreas bytte om till supersnygga operationskläder! Sen rullade vi in i operationssalen där rummet var mycket större än vad jag hade väntat mig. var massa med folk där inne, kommer inte ihåg med säkert 7-8st i alla fall. Jag fick ett till dropp i andra handen och sen nå mätar saker som de fäste på bröstet. Andreas satt upp vid mitt huvud och pratade lugnande med mig. Jag fick sen lägga mig på sidan d´å de skulle ge mig ryggmärgsbedövning. Den var jag riktigt rädd inför men hon som tog den var nog riktigt duktig då jag inte tyckte att den var värre än någon annan spruta. Så det var riktigt skönt.

Jag kände hur jag började att domna av vilket var lite läskigt men tyckte att jag kunde röra på fötterna. Men fick till svar att jag antagligen inte kunde det då jag hade en stor nål i magen. jag som trodde att de inte börjat än, haha. Var riktigt nervös och kände hur de slet och drog i mig. Andreas satt nära mitt huvud hela tiden och en sköterska var vid oss och pratade med oss hela tiden vilket var jätte lugnande. Tackar henne så otroligt för det. Mitt i allt så hör vi hur de säger andra benet och då förstod man att han snart var ute.

När han sedan kom ut så sprang de iväg med honom på en gång då han först inte ville börja skrika. Allting gick så fort och man drabbades av panik. Vi frågade vad som hände men fick inge svar och sedan hörde vi världens skrik. De sa åt Andreas att komma och jag låg där och väntade förväntansfull. Sen kom Andreas med vår Adrian i famnen och mina tårar kom. Mina fina killar och det var kärlek vid första ögonkastet.

Jag fick upp Adrian på mitt bröst och han var så liten och ynklig, så otroligt perfekt. Vi såg nästan på en gång att det var en liten Adrian vi fått. Efter en stund av mys tillsammans så fick Andreas gå ut med Adrian medans de sydde ihop mig. Åkte till uppvaket och längtade ihjäl mig efter min son men efter en stund så kom de till mig. Försökte att amma honom men han var lite trött så tog en stund innan han tog bröstet, men sen så tog han det i alla fall.  Andreas och Adrian gick iväg för att klä honom och vi möttes sedan upp på BB. Vi låg när och njöt av doften och synen av vår son, nu va han här och vi var nu en liten familj. Så otroligt underbart.

Måndagen den 18 maj klockan 11.07 föddes Adrian.
Han var 49 cm lång och vägde 3520g.

   
1. Väntrummet innan operationen.
2. Andreas i sina stiliga kläder, haha.
3. Jag inne på operationen, dwe håller på att förbereda allt.

   
4. Adrian har precis kommit ut och sträcker sig mot ljuset! haha
5 & 6. Första minuterna tillsammans

Det var en helt fantastisk upplevelse♥

Det vackraste jag vet

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum & tid.
Du ligger här brevid, och jag känner hur du andas.
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig.



Jag är så otroligt lycklig som har mina fina killar i mitt liv. Kan inte förstå att hjärtat kan bära på så mycket kärlek. Att vi skapat ett liv tillsammans, en liten och så perfekt människa är så ofattbart. Så stort. Att bara ligga brevid honom och se honom andas så djupa små andetag, känna hans underbara doft, se honom börja vakna till. När han öppnar sina mörka blå ögon mot än och gäspar stort (kan inte förstå att den lilla munnen kan gäspa så otroligt stort), håller sin han hårt om mitt lilla finger då känner man att livet inte kan bli bättre♥

Vi har vågat oss ut!

Idag vågade jag och Adrian oss ut utan pappa som jobbar. Vi vågade oss ner på stan där vi mötte upp Jasemin. Det gick toppen med Adrian på stan och det var toppen att träffa Jasemin. Vi vågade till och med stanna kvar och äta lunch på stan. Är så nöjd att allting gick så bra så att man kommer att våga sig iväg flera gånger utan pappa :)



Adrian var så glad igår när vi skulle ut.
Åka vagn är toppen! :)

Han börjar bli stor!

Var på BVC idag och vägde och mätte vår älskling och han hade gått upp så fint. När han var en vecka så vägde han 3445g och nu när han är 16 dagar så vägde han hela 3780g. Så då kan man vara lugn, man är ju så orolig att han inte skulle få mat nog men det får han ju då. Han hade även vuxit på längden var 51 cm lång nu. Stora killen! :)

God morgon

Vi har haft en riktigt toppen natt. Adrian fick somna på mig och han sov riktigt gott och längre än han brukar på nätterna. Sen efter att vi ammat och bytt blöja somnade han i min famn men då provade jag att lägga honom i sin säng och det gick toppen. Så det var skönt. Nu har jag hunnit göra mig klar och Adrian ligger och sover. Vi ska snart iväg till BVC och väga älsklingen, spännande och se vad han väger nu. Andreas är ledig idag vilket känns riktigt skönt, så idag blir det familjemys :)

Ensamma hemma

Igår började Andreas att jobba och det känns lite tråkigt. Jag och Adrian var iväg hela dagen var hos Adrians mormor. Hon jobbade under dagen men Emma och gammelmormor var där. Så mysigt nu när de flyttat till huset. Andreas kom och hämtade oss på kvällen när han slutat jobbet.

Natten har vart bra men Adrian är i en period då han inte vill sova själv. Så fort jag lägger ner honom så vaknar han och vill upp i famnen igen. Mammas älskling♥ Men vet inte hur man ska få saker gjort här hemma bara, men det löser sig.

Idag så har vi hembesök oxå, så Andreas skulle komma hem på lunchen så han kan vara med på det oxå. Sen kommer nog jag och Adrian bara mysa här hemma då vädret är tråkigt.


Adrian med sin mormor igår.

Igår så blev Adrian 2 veckor. Helt otroligt vad dagarna rusar iväg.
RSS 2.0