Ny tapetserat!

Sitter här och tittar på våra nya tapeter som kom upp igår kväll. Blev så himla fint var härligt med en liten färgklick, jag blir mer och mer förälskad i vårat kök, och nu är det inte så mycket kvar att göra. Nästa steg är att lägga golv i alla fall, och efter det blir det mosaik och nya bänkskivor.
 
Lite bilder    :)

         

Ska snart åka hem till mamma och leka lite med Emma. :) Är lite trist här hemma. Andreas ligger och sover(jobbar natt) så man måste gå och tassa på tå här hemma. Lite små tråkigt kanske..

Igår var jag nere och gjorde syntestet, så när är det bara att skicka in alla papper så kán jag börja övningsköra snart. :)

Skulle behöva städa här hemma idag också, är lite dammigt efter allt slipande igår.. Men får bli när man kommer hem sen.


    MAX :)

Måndag

Sitter och mumsar på lakrits nappar.. Jummi

Helgen har vart bra. Vi, eller snarare andreas har målat i köket och nu i veckan kommer våra tapeter. Börjar bli så himla fint här nu. Vi har tagit det lungt, sett på film och ätit god mat :)

Har jobbat idag, men nu är jag sen ledig tisdag, onsdag och torsdag :D himla härligt.

I morse hade ju några idioter även eldat upp ming palace.. Så jäkla tråkigt, typ bästa resturangen i stan. Tur att man han äta där i fredags i alla fall.

Men men, händer inte så mycket i livet så inte så mycket mer att skvallra om.

Shopping :)

Har vart iväg en sväng till tuna park och shoppat upp lite pengar. Härligt :9
Blev i alla fall ett par skor, en väska, ett par örhängen, leggins och knästrumpor :D hehe.
Juste en jul ljusstake också. Man måste ju börja planera inför julen nu.

Får se vad man hittar på ikväll, ska i alla fall se på idol.

Torsdag

Var nästan fredag för mig idag, för nu är jag ledig tills på måndag. Å på måndag slutar jag tidigt och sen är jag ledig tre dagar till. Vilket lyx :) Men känne att det behövs är helt slut i kroppen känns det som.

Idag har jag och Andreas vart och beställt tapeter till köket. Kommer bli så fint så fint. Ett par röda tapeter med schabloner. Super nice ;) Så ska nog börja med att måla de andra väggarna i helgen nu. Så himla kul att fixa och trixa här hemma.

Har även beställt lite julprylar som kommer om någon vecka, Kommer nog bli så mysigt så här i jul. Får se om vi hittar en fin gran för bra pris ;)

Nu lagar min kära gubbe mat, ååh jag får bara lata mig. Men har lagat mat resten av dagarna nu i veckan så nu är det min tur att få lata mig :)

Ha en bra kväll :)
Kram

Lördag

Igår blev en lung kväll med mat från Beiru, mmm de har så himla god mat. Sen blev det ett varmt bad och Idol. Men fattar inte arr Sam inte åker ut. Han låter ju likadant hela tiden. Sen att både Mattias och Marie hängde löst, vad tänker folk med. Jaja. Det var många bra igår i alla fall.

Idag så gick jag upp vid 8.00. Hade en kär pojkvän som skulle till jobbet och innan han åkte busade han upp Max till tusen. Så var omöjligt att somna om när Andreas åkt.. Max lekte med allt han kunde hitta som lät så mycket som möjligt.. Gick upp och städade då på morgonen, så har soper rent här hemma nu :P

Sen har mamma, Emma och mormor vart här och hälsat på oxå.. :)

Nu sitter jag här och försöker komma på något roligt att hitta på. Niklas skulle komma över sen ikväll.. Hmm jag känner för bio så får se vad andreas tycker.. :)
Hmm undrar om man kanske ska äta lite tacos ikväll :)

image19


Sitter här nu oxå och längtar tillbaka till Tunisien.. Sol, bad och massa med kärlek :)
 Haha, värsta mysiga stället. Beställde in mynta te och vattenpipa :)

 Här är jag i Kartago. :)

 Haha, soligt värre..

Jaja, ska sluta tråka ut er med mina kort :P
ha en trevlig kväll :)

Grubbel..

Har vart en bra dag idag, har vart ledig. Sååå himla skönt.. Jag och andreas låg länge i sängen och pratade om allt. Jag var på babbel humör :P haha.. Ibland känner man sig bara så fundersam på allt och då är det bra att ha Andreas som kan ge en bra råd.
Har hittat en annan skola nu som är mycket intressant, men hade lite otur. Sista anökningsdagen var 1 oktober, så blev lite nere. Men skrev ett mail och nästa ansökning är 1 april och om man då skulle komma in så börjar man i höst. Åhh jag vill komma in... Men känns som att det är många som söker dit. Det är en ky utbildning då man blir hudterapeft. De flästa hudvårds utbildningarna är ju privatskolor. Hittade en i stockholm som får bli mitt val om jag inte kommer in på den här ky utbildningen.
Har vart hemma och hälsat på en sväng idag oxå. Ja man har ju världens goaste syster :)
 Haha jaa jag gör världens putarmin :P

Nu sitter jag och väntar på att andreas ska komma hem från jobbet..

Kram :)

Bilder.. :)

Var och hämtade våra bildet hos Mariah Lejon igår, och gud så fina dom vad. Kan inte sluta titta på dom och kan inte bestämma mig om vilken tavla som är min favorit.. Vi börjar få det så himla mysigt här hemma nu.. 
Har tagit kort på tavlorna men dom blev lite suddiga, jag var lite skakig på handen :P
        

Här är en liten bild på vårt nya tak oxå, men vi har inte satt dit lister än.. :)

 Vardagsrummet.


 Haha, ååh har man inte världens sötaste katt :)

Oj vad bilder det blev nu då:P

Har även lite tankar om att plugga vidare, men vi får se. Det är en privatskola så kommer bli ganska dyrt, men pappa är villig att hjälpa till. Så får se, ska kolla runt lite mer först.

Hoppas ni får en härlig helg. Själv så ska man jobba hela helgen, men det går det med. :)
kram

Mysig fredag!

Har jobbat och slitigt en hel vecka nu, så man känner sig rätt trött. Har vart hemma hos mamma hela kvällen. Ätit god mat och kollat på idol. Det var bra att det var hon som åkte ut, kommer ej ihåg vad hon heter. men men. Å man har ju världens sötaste syster, hon bara kramades och ville leka hela kvällen. Så var hon så söt, hå titta på mig så sa hon. Jacqueline du är såå söt. Haha, blir man inte super glad eller vadå att få höra det av sin 4 åriga syster. :) ÅÅh hon är så underbar.

Nu sitter jag här hemma, andreas är ute med jobbet. Max leker som en tok och jag sitter här och känner mig fundersam. Det är så mycket man vill men möjligheterna känns så himla små just nu. Jag vet ju att man inte kan göra allt på en gång. 

Sen har jag även gått och kärat ner mig i en lien hund oxå, såå himla sööt. Vill bara haa :P
 

En stor röra!

Gud vad härligt det är med en ny vecka nu. Helgen har vart kul men rörig. Vi har satt ett nytt tak i köket. Andreas, Stefan, Pierre och vi kan väll nämna Niklas oxå :P, de har i alla fall vart super duktiga. Gjorde klart allt på två dagar och det blev jätte fint. Så nu har vi trätak med spotar.. Men gud vad rörigt det var, damm överallt och sen borrar och spikar, träplankor och gud vet vad.. Så nu har vi der renaste köket efter att fått röjja ur alla skåp och damma av :P haha..

Var och firade Hannah i lördags också, det var trevligt. Kul att få träffa alla, man ses så sällan nu för tiden.. Gick till Lotus och röjde loss med Karro, Andreas och Niklas. Ruskigt kul var det i alla fall.. :)

Ska bli härligt den här veckan då jag och andreas i alla fall kommer att ses nått :)

RSS 2.0