9 månader idag och snart kryppermiär skulle jag tro!

Idag blir Adrian 9 månader, kan knappt förstå att tiden gått så otroligt snabbt. Men vilken underbart rolig period det är just nu och då han lär sig en massa nytt hela tiden. Tror även att han kommer börja krypa snart, får träna lite med honom så kanske han gör det för första gången idag på sin 9 månadersdag! haha, nej men han har idag ställt sig upp i krypställning hela tiden och gungat fram och tillbaka. Så tror inte att det är så långt borta.

Jag ska hoppa in i duschen när Adrian kommer upp som jag tycker borde vara snart! Haha, vilket lyx man haft de här månaderna när han vart hemma. Kommer bli en omställning nu när han börjar plugga. Men man kommer snart in i nya rutiner. Nästa vecka när Andreas börjar skolan så han mamma och familjen där lov så vi kommer nog vara där endel och mysa. Vi ska även sova där en natt så det kommer bli mys. :)

Idag ska jag få med mig grabbarna på lite små äventyr då jag vill till underbara hem, öb och kanske växtriket. Vi får helt enkelt se var dagen tar oss. :)



Kommentarer
Nadja

Vad kul att ni ska dit samtidigt, ska vi mötas utanför dig typ kvart över tio?



Kul att han står och gungar, hoppas han inte var lika seg som Angelina som gungade i en hel månad innan hon kröp haha, tror de är "vanligast" att dom gungar i nån vecka typ

2010-02-18 @ 09:47:06
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Nadja

Går bra att mötas där med, jag tar bilen men då parkerar jag den utanför pizza hörnan :D

2010-02-18 @ 10:27:20
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Malin

Som Moa då.. Hon står också och juckar på knä, men inte tusan kryper hon! Haha.

2010-02-18 @ 15:32:28
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Malin

Absolut, nästa vecka blir jättebra! :)

2010-02-18 @ 15:43:27
URL: http://chainsawy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0