födelsedag

Igår hade jag en mycket bra fördelsedag. Fick fina presenter, en cykel av andreas :) Sen een Soda Stream av mamma+familj, skit snygg är det. Sen så fick jag pengar och ögonskugga. Efter fikat så satt jag och andreas och drack lite vin, sen gick vi ner och år grillbuffe på perrongen. Mycket gott och trevligt. Sen gick vi till mamma och drack, sen gick vi ner och mötte jasemin i stadsparken, så var vi där en stund. sen gick vi och åt och hem och sov. Men var en toppen dag+kväll.

Ikväll så blir det party här. Jasemin kommer vid 17 så ska vi äta och fixa hår då. Ska bli kul ikväll i alla fall :)

Hörs sen

PUSS

21 år idag!

Grattis till mig idag som fyller 21 år :)

Såld

Känns lite vemodigt att berätta det här men vi har fått våran lägenhet såld.Självklaqrt är det super kul att vi fick den såld, men i alla fall vemodigt. Det är ju våran första lägenhet och vi har renovetatden som vi vill ha den. Den är ju på ett vis våran. Men de är ju riktigt nice att vi fick så mycket mer än vad utgångspriset var. Riktigt kul.

Så första oktober sdka vi flytta. Var vet vi inte än men det dycker nog upp någonting, hoppas jag!

Sola och bada.

Nu ska jag ut till näshulta och sola o bada. Eller inte bada, tror jag. Det är nog för kallt för det... Men härligt i alla fall, behöver lite färg på kroppen.

Ett helt år.

Igår hade jag och Andreas vart förlovade i 1 år. Gud va fort tiden går. Kommer ihåg när vi var i sahara öknen och förlovade oss där i soluppgången. Så himla vackert.

   
  




Älskar dig Andreas

Sjuka i huvudet!

Haha min lille bror och hans kompisar är sjuka i huvudet. Vänta ska ni få se, min bror är han i rosa som ropar på Achmedo! Eller hur det stavas haha.



Robin och Hassan.

Robin och Filip

Jo, men dom är lite roliga, eller kanske mer töntiga! Haha.

Hemma.

Hej igen! Nu är vi hemma, eller kom hem igår. Vi har haft det jätte bra, och så himla fint det är nere i smögen. Har tagit lite kort men dom lägger jag upp någon annan dag. Nu snart kommer en tjej och kollar på lägenheten och om i8nte hön är intresserad så har vi en kille som tar den. Annars kanske det blir en lite budgivining, man vet aldrig.

Vi hörs sen

PUSS

Smögen

Åker till Smögen idag efter jobbet så skriver på måndag igen!

PUSS

...

Nu ska jag snart åka till jobbet, skönt det är torsdag idag och imorgon är det då fredag. På fredag så åker vi till smögen över helgen. Blir mysigt.

Hade det jätte bra igår hemma hos mamma. Emma hade nog världens bästa 5 års dag. Kalas ska hon nog ha senare. Men hon var  så glad för alla presenter, så det var jätte kul.

Andreas köpte även en ny bil i onsdags, en volvo V70. Jätte fin. Lägger kanske upp någon bild när jag har en sen.

Vi hörs kanske sen
PUSS

Hurra hurra hurra!

För idag är det Emmas fördelsedag! Lilla tjejen blir hela 5 år, tänkt vad mycket av livet hon har att se fram emot. Älskar henne så himla mycket, hon är världens bästa syster. :)



     


PUSS

Begravning idag...

Jag lider med Christer och hans familj idag. Idag ska hans mamma begravas. Jag kan bara föreställa mig hur det skulle kännas att begrava sin mamma. Inger blev bara 63 år gammal, det var cancer.

Min farmor gick bort i cancer när hon var 63 det är nu kanske 4 år sen tror jag. Tiden går så snabbt. Saknar henne nästen varje dag. Hon och jag hade någonting speciellt som hon brukade säga. Jag var första barnbarnet och det var klart att hos älskade alla oss, men hon ja det. Jag och Jacqueline har någonting speciellt. När jag var lite var jag hos henna på landet nästan hela tiden. Jag var hennes solstråle!

Börjar tänka mycket på framor idag just för att det är samma histporia bakom henne och Inger sen så ska Inger begravas i samma kapell.

Skriver inte mer nu!

PUSS

Hemma.

Nu är jag hemma efter en helkväll hos jasemin med en massa sex and the city. Vi såh klart på första dvdn så nu är det bara resten kvar! Haha. Men det är ruskigt bra i alla fall. Nu ska jag sova och sen imorgon blir det först stan och hitta present åt lilla emma. Sen så börjar bregravningen klockan 15, så kommer nog inte skriva något imorgon, kanske på kvällen. Jaja, vi får se. Sov gott

PUSS

Skolådan!

Nu står min fina Sex and the City box vid tvn. Mycket fint, så ikväll så blir det att börja titta :)




Nu åker jag iväg till jobbet.

PUSS

Sovmorgon

God morgon jag gick upp för 30 mig sen. vaknade av att mamma ringde på hemtelen... Så blev en riktig sovmorgon. Idag s¨jobbar jag kväll, var jätte länger sen. Men det ska bli ganska skönt. Hmm, vet inte alls vad jag vill ha på mig idag. Jag ska ju bara jobba... Men jag känner mig så trött på alla mina kläder, skulle bara vilja köpa massor med nytt.
Sen så ska jag på begrevning imorgon och vet inte alls vad jag ska ha på mig då. Men som mamma sa man sörjer inte med kläderna. Men man kan i alla fall inte ta på sig vad man vill. Lite respekt måste man i alla fall ha, tycker jag.

Idag så fick jag avin eller vad det heter för att hämta ut Sex and the City boxen. Så jäkla kul. :)


Han som var och tittade på lägenheten för andra gången igår är mycket intresserad. Så om han får lån från banken så tar han den, så han ska ner till banken i början av veckan nu. Så bara att hålla tummarna. Då blir det flytt i höst, skulle vara härligt. Men jag känner mig själv, jag kommer få panik för att hitta någonting nytt. Men det ska nog inte vara några problem, men man är ju lite kräsen om var man vill bo. Men det löser sig.

Nu ska jag slänga på mig lite kläder och sen dax för frukost?!

Visning igen..

Nu snart kommer en kille och tittar på lägenheten. Han har redan kollat en gång men ville se den igen. Så får se, hoppas han vill köpa den skulle vara så bra.

Jag kom nästen nyss hem, har vart på sjukhuset hela dagen. Spelat spel och ätit massa godis och mat så nu är jag full proppad. Sen sägen andreas att han är sugen på tacos.... Hmm kan nog klämma i mig lite i alla fall :P

PUSS

Mot blåbärsrummet!

Nu ska jag iväg till sjukhuset för att hälsa på min lille bror. Han ligger fortfarande på sjukhuset och dom vet inte vad det är. Dom tror att det är ett virus. Han har blivit lite piggare men har fortfarande frånvaroattacker, och det har inte blivit någon förändring i hjärnar. Så det är ganska mycket det samma. Man han har inget dropp nu och äter som han ska. Bara hoppas att han får komma hem snart.

Igår så spelade ju kent här i stan. Vi satt en stund med Tara och Jasemin men sen så pratade jag med mamma och hons satt ensam hemma. Fick dåligt samvete så jag och Andreas gick dit, känner att jag vill finnas här för henne nu. Hon är en grubblare precis som jag så hon behövde lite sällskap så hon inte sitter och tänker..

Men dom spelade riktigt bra låtar i alla fall, lär ha vart riktigt kul att gå på men man hörde bra från mamma i alla fall..

Ha de bra

PUSS

Ankmördaren

Nu är jag hemma efter några timmars lek med syster. Vi spelade spel och fotboll. Sen gick vi och matade fåglarna och där var det en ankmamma som nästan dränkte en fiskmås. Mycket läskigt, trodde först att hon bröt vingen på den, men efter en 40 min när vi gick förbi och då halv flög han iväg i alla fall. Så behöver jag inte grubbla på det i alla fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig klar inför kvällen. :)

PUSS

Jag klarade det!

YES! Härligt, då var det löst då. :) Bjöd på sommarens härliga hitt, enligt mig :)

PUSS

Klarar jag det?

Försöker lära mig att lägga in videoklipp...


God Morgon


Igår blev en mycket trevlig och mysig kväll. Jasemin kom hit vid 18 så vi satt på balkongen och tog ett glac cider. Sen Gick vi ner till Ming och där så hamnade vid samma bord som Nille. Hur stor är chansen? Haha, lite kul i alla fall. Sen öste regnet ner och vi som hade planer på att sätta oss ute och bara dricka vin och prata en massor, men dom planerna suddade vi snabbt ut då. Men då åkte vi hem till Tara. Jag och Jasemin stannade kvar en stund efter att dom gått ut, så då passade vi på att sjunga sing star. Mycket roligt :)

Nu ska jag äta frukost, sen göra mig ordning för idag först så ska jag ha min lilla syster. :) Sen ikväll så är det ju Kent oxå.

PUSS

Middag med Jazz...

Ska snart hoppa in i duschen för att sedan fixa mig för en helkväll med jasemin. Ska i alla fall först ut och äta på kina, ska bli riktigt gott, är jätte sugen på det. Sen så får vi se om vi går hem hit och sitter och dricker lite vin, beror på vädret. Ska i alla fall bli kul ikväll...

PUSS

Leona Lewis - Better In Time

It's been the longest winter without you
I didn't know where to turn to
See somehow I can't forget you
After all that we've been through

Going coming thought I heard a knock
Who's there no one
Thinking that I deserve it
Now I realise that I really didn't know
If you didn't notice you mean everything
Quickly I'm learning to love again
All I know is I'ma be ok

[Chorus:]
Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time

I couldn't turn on the TV
Without something there to remind me
Was it all that easy
To just put aside your feelings

If I'm dreaming don't wanna laugh
Hurt my feelings but that's the path
I believe in
And I know that time will heal it
If you didn't notice boy you meant everything
Quickly I'm learning to love again
All I know is I'ma be ok

[Chorus:]
Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time

Since there's no more you and me
It's time I let you go
So I can be free
And live my life how it should be
No matter how hard it is I'll be fine without you
Yes I will

[Chorus: x2]
Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time

Älskar den här låten. Så himla fin...

Tony A Schön!

Idag så har jag varit hos en kiropraktor som ska fixa min rygg och nacke. Är super öm nu men det kommer ju bli bättre. Var inte alls så läskigt som jag trodde att det skulle vara. Jag hade tydligen många låsningar i nacken eller vad man säger, så måste tillbaka på onsdag. Skönt att man tar tag i det nu. men det är ju jäkla dyrt, men det är ju värt det i alla fall.
PUSS

Brev...

Käre Andreas
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men jag ska gå i kloster. Jag tror jag förstod det när jag kräktes i din lya när jag såg dig sitta på  min bästa vän.
Jag är säker på att du är man nog att förstå att Jultomten inte finns.
Jag skickar tillbaka bilderna av Halmstad, men jag behåller resultaten av blodprovet som ett minne.
Du ska även veta att jag mår illa när jag tänker på kokainmissbruk.

Varma hälsningar,

-Jacqueline-

Detta kallas för uttråkad!

GÖR SÅ HÄR:

Käre - din partners namn, är du singel ta vem du vill...
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men ___1___. Jag tror jag förstod det ___2___ ___3___ när jag såg dig ___4___ ___5___.
Jag är säker på att du är ___6___ nog att förstå ___7___.
Jag skickar tillbaka ___8___, men jag behåller ___9___ som ett minne.
Du ska även veta att jag ___10___ ___11___.
___12___,
-ditt namn-


1. VILKEN FÄRG HAR DIN TRÖJA?

Blå - vår romans är slut
Röd - vår affär är död
Vit - jag ska gå i kloster
Svart - jag avskyr dig
Grön - våra horoskop passar inte ihop
Grå - du är ett pervo
Gul - jag går på gatan
Rosa - dina näsborrar är en förolämpning
Brun - maffian är ute efter dig
Ingen tröja - du är en nolla
Annan - jag är kär i din syster

2. VILKEN MÅNAD ÄR DU FÖDD I?
Januari - den där natten
Februari - i fjol
Mars - när din dvärg bet mig
April - när jag trippade på sesamfrön
Maj - senaste första maj
Juni - när du satte bojor på mig
Juli - när jag kräktes
Augusti - när jag såg det krympta huvudet
September - när vi badade nakna
Oktober - när jag reciterade "Tomten"
November - när din fårhund löpte amok
December - när jag bytte tennisskor


3. VILKEN MAT ÄTER DU HELST?
Tacos - i din lya
Pizza - i din campingbil
Pasta - utanför Säffle
Hamburgare - under bussen
Sallad - medan du åt enchiladas
Kyckling - i din garderob
Kebab - med Knutby-pastorn
Fisk - i kvinnokläder
Mackor - på Hare Krishna-avslutningen
Lasagne - på mentalsjukhuset
Korv - i trans
Annat - med paret Bush



4. VILKEN FÄRG HAR DINA STRUMPOR?
Gul - stöta på
Röd - förolämpa
Svart - ignorera
Blå - knocka
Lila - hälla sirap på
Vit - karva dina initialer i
Grå - slita kläderna av
Brun - sätta blodiglar på
Orange - snöpa
Rosa - slita tupén av
Barfota - sitta på
Annat - driva ut

5. VILKEN FÄRG HAR DINA UNDERKLÄDER?
Svart - min bästa vän
Vit - min far
Grå - Carl Bildt
Brun - min pruttkudde
Lila - min senapsufflé
Röd - Björne
Blå - min avocadoplanta
Gul - min brevvän i Ghana
Orange - min Carl Larsson-samling
Rosa - Djurgårdens förstakedja
Inga - min Ingvar Carlsson-staty
Annat - den galne munken

6. VAD SER DU HELST PÅ TV?
Scrubs - man
O.C. - känslig
One Tree Hill - öppen
Heroes - köldskadad
Lost - påtänd
House - ärrad
Simpsons - feg
Aktuellt - mongolisk
Idol - masochistisk
Family Guy - senil
Andra Avenyn - borgerlig
Annat - skamsen

7. HUMÖR JUST NU?
Glad - hur dåligt jag mått
Ledsen - hur trist du är
Uttråkad - att Jultomten inte finns
Arg - att dina finnar är i sista stadiet
Deprimerad - att vi är kusiner
Uppspelt - att det inte finns någon lösning för
Nervös - Mellanöstern
Orolig - att din Honda suger
Apatisk - att jag har bytt kön
Skamsen - att jag är allergisk mot din hamster
Kramsugen - att jag tänder på sopåkare
Överlycklig - att jag är en klon
Annat - att Äntligen Hemma är botten



8. VAD HAR TAPETEN I DITT SOVRUM FÖR FÄRG?
Vit - din ring
Gul - dina kärleksbrev
Röd - din Darth Vader-poster
Svart - din tama sten
Blå - soffdynorna
Grön - bilderna av Halmstad
Orange - dina löständer
Brun - din adressbok
Grå - våra matchande Snobben-haklappar
Lila - dina gamla lottokuponger
Rosa - de avklippta tånaglarna
Annan - dina lumpen-minnen

9. FÖRSTA BOKSTAVEN I DITT NAMN?
A/B - ditt foto
C/D - oljeaktierna
E/F - din granne Magnus
G/H - min oskuld
I/J - resultaten av blodprovet
K/L - ditt vänsteröra
M/N - ditt självmordsbrev
O/P - mitt förstånd
Q/R - din mamma
S/T - din fjärilssamling
U/V/W - ditt brottsregister
X/Y/Z - Dennis trikåer
Å/Ä/Ö - ditt gymnasiebetyg

10.SISTA BOKSTAVEN I DITT EFTERNAMN?
A/B - alltid ska minnas
C/D - aldrig ska glömma
E/F - att jag alltid velat bryta
G/H - aldrig öppet hånat
I/J - alltid känt mig smutsig inför
K/L - ska upplysa skatteverket om
M/N - att jag berättade i bikten om
O/P - intervjuas av Aftonbladet om
Q/R - informerat psykiatern om
S/T - mår illa när jag tänker på
U/V/W - alltid ska försöka glömma
X/Y/Z - klarar mig bättre utan
Å/Ä/Ö - aldrig tyckt om

11. VAD DRICKER DU HELST?
Vatten - vår vänskap
Öl - senilitet
Läsk - ett nytt liv som klon
Saft - eskimåreinkarnation
Mjölk - hyreshuset
Vin - kokainmissbruk
Cider - ett passionerat intresse för möss
Juice - Lasse Berghagen-imitationer
Mineralvatten - pinsamma utslag
Oboy - aubergine-fetishism
Whisky - att sabba andra världskriget
Annat - att hata Föllinge


12. VILKET LAND ÅKER DU HELST TILL PÅ SEMESTER?
Thailand - Varma hälsningar
USA - Med vänlig hälsning
England - Lycka till på permissionen
Spanien - Gå och dränk dig
Kina - Äcklade hälsningar
Tyskland - Med lättnad
Japan - Stick å brinn
Grekland - Din eviga fiende
Australien - Hälsa din groda Leonard
Egypten - Stick nu
Frankrike - I smärta
Annat - Hälsa din läskiga familj

Här är jag...

Hej. Nu var det ett tag sen jag skrev sist men har hänt en massa saker. Först så har jag haft problem med nacken och huvudvärk, så ska försöka ringa till en sukgymnast imorgon och boka en tid.

Men sen så har min kära lille bror blivit sjuk. Han ligger på sjukhuset, dom vet inte vad det är men hans högra hjärnhalva fungerar inte som den ska. Dom vet att det är ett virus men inte vad. Men dom vet att det inte är någon tumör eller liknande så det är ju skönt. Jag tycker att det är så läskigt när man inte vet vad det är förnågonting. Så får bara hoppas att dom kommer på vad det är och att han blir bra. Om dom inte kommer på så måste han åka till stockholm. Hoppas han blir frisk snart i alla fall.

Det var i ella fall en lite uppgradering eller vad det heter!

PUSS

Ont

Idag så gick jag upp och hade fortfarande skit ont i nacken och sen spännings huvudvärk. 3e dagen nu och ipren eller voltaren salva hjälper inte. Så ringde sjukhusrådgivningen och dom trodde att jag kanske måste gå till sjukgymnast att det kan komma från min jobb. Så nu ska vårdcentralen ringa upp mig och förhoppningsvis så kommer jag att få en tid till sjukgymnasten. Så 11 ska dom ringa, bara att vänta.....

PUSS

Snuskig glass.

Hallå! Idag så har jag jobbat, mycket drygt. Sen så Träffade jag Karro och fick se hennes lägenhet. Jätte fin och mysig :) Så gick vi ut och åt glass och jag jade ett ganska långt, tjockt och svart hårstrå i glassen. Så jävla snuskigt, så vet inte när jag kommer kunna äta glass igen... Blää. Ät i alla fall aldrig Triumf glass, tror det heter så. Sen gick jag hem till mamma en sväng och spelade yatzy med emma :) Hon har blivit så himla härlig.
 
Imorgon om det är fint väder så kommer jag åka med mamma och dom ut till näshulta. Så vi får hålla tummarna för det.

Sov gott

PUSS

Irri

Är inte alls på bra humör just nu. Alldelses för trött, fast jag gick och la mig i tid. Men men.

Sen var det någon idiot som ringde till mig i natt, första gången så la jag bara på sen ridngde dom igen. Att man inte fattar att man inte vill svara om man trycker bort samtalet. I alla fall så svarade jag och bad dom dra åt helvete. Blir så trött. Men men.

En härlig sak är att det är ruskigt fint väder ute :)

PUSS

Flummig...

Vad dåligt det är på tv om kvällarna nu. Skit trisst... Sitter och kollar fast det inte är någonting att se på igentligen men men. Ikväll åt vi tacos var jäte länge sen ååh det var så gott så gott :)

Jag känner mig helt mörbultad i hela kroppen, eller vad säger man? I alla fall skit ont i nacke och rygg vet inte vad jag har gjort. Men bara att gilla läget. Blä känner mig flummig, bäst att sluta och börja göra sig klar för natten!

PUSS

Visning!

Det är mycket prat om att sälja lägenheten just nu, men det är det ända som händer om dagarna nu. :) Nu har i alla fall en kille till kommit och kollat på lägenheten och han är nog ganska intresserad tror jag. Så vi får se, kommer nog gå att få lägenheten såld bara att hitta en att flytta till :) Jaja, hörs sen.

PUSS

Intresserad

God morgon. Vi har fått en tjej som svarat på annonsen än så länge. Så får se om hon ska komma och kolla. Så får vi se om han som kollade igår hör av sig och är intresserad. Lite spännande det här i alla fall :)

Idag så ska jag jobba till 12 sen får vi se om jag åker hem eller hem till mamma efter det. Nää nu har jag inte så mycket mer att skriva här. Men ha en bra dag :)

PUSS

Lägenhet till salu.

Visningen gick bra, och jag tror att han gillade lägenheten. Han var lite otydling. men men. Nu har vi även en annons ute på blocket

http://www.blocket.se/vi/16994888.htm?ca=12_s

om någon skulle vara intresserad! :)

Nu ska jag fortsätta se på vänner.

PUSS

Flytta??

Har vart dålig på att skriva nu men i alla fall. Helgen i norrköping var toppen, är härligt att åka bort över en helg bara. Åt massa god mat. massa babbel med marie :) Sen lite shopping och sådär. Så det var härligt.

Idag så kommer en kille och ska kolla på våran lägenhet. Ska bli spännande, hoppas att han är intresserad. Skulle vara både skönt och kul. :) Jag berättar sen om hur det har gått :)

PUSS
RSS 2.0