Många bollar i luften

Känner att jag har lite bloggtorka just nu. Så mycket annat som snurrar omkring i huvudet och jag har kanske lite för höga förhoppingar angående en sak. Eller hela familjen har det och det är inte bra för man kan bli så besviken. Men på söndag och sen onsdag får vi förhoppningsvis lite mer koll på läget. Riktigt förväntansfull är jag i alla fall.

Adrian ligger just nu och snurrar runt på golvet. Vi väntar på att Andreas förhoppningsvis snart ska sluta. Då blir det antagligen en tur ut till pappa och Mia för att se på deras hus som de flyttar in i idag. Ser fram emot många soliga dagar där i sommar. Vilket paradis för Adrian!



Sen säger vi även grattis till bror min som tog körkort idag! Så jäkla kul för honom. Nu jäklar är jag också taggad. Vi var ute igår och körde runt i lite villaområden igår och jag körde. Börjar nu känna att jag har mer kontroll över bilen och på det jag gör. Men jag har fortfarande en bra bit kvar. Måste nu bara boka lektioner på körskolan så man mer får lära sig mer ingående hur man ska köra, titta, miljövänligt mm. Så man kan ha det i bakhuvudet när man kör privat.

Inget att oroasig för

God morgon!

Solen är påväg upp och jag är strax påväg till jobbet. Brevet igår oroade jag mig för i onödan. Det var från försvaret och jag vet helt säker på att de ville att Andreas skulle på utlandtjänst. Men de hade bara förflyttat hans tjänst eller hur man ska säga.

Men fick värsta flashback från när han fick förfrågan om att åka till Afganistan. Fy så jag grät tills han besämnde sig för att stanna hemma. Tack och lov för det. Tror inte att han skulle välja att åka nu heller men tycker ändå inte om känslan av att bara tänka på det. Så som sagt oroade mig i onödan :-)

Mina älskade ligger och sover, de är lediga idag. Mysigt för dem. Jag jobbar till 16 så kommer nog hinna att sakna ihjäl mig på jobbet efter dem!

Ogillar detta brev redan

Fy, Andreas har fått hem ett brev idag som får min mage att knyta sig. Blir så otroligt nervös och det får mig att tänka tillbaka för ca 4 år sedan då han fick ett samtal som fick oss att gråta en hel dag innan Andreas tog beslutet. Ett beslut jag är så glad för idag, vem vet hur livet hade sett ut annars.

Nu vet jag inte innehållet i brevet då Andreas ville öppna det själv. Så man ska ju inte ta någonting förgivet om innehållet eller någonting. Men brevet och avsendaren gör mig fruktansvärt nervös i alla fall.

Just nu

pågår det matlagning i vårat kök. Kyckling i smarrig mango chutney sås väntas till middag!

Inne dag

Jag och Adrian är lediga idag och passar på att göra en massa "roliga" måsten här hemma. Tvättar för fullt i tvättstugan, rensar garderober och röjer runt för fullt. Efter det blir det en dammsugning.

Adrian la jag precis och ska strax ner och kasta de sista i torktumlaren och passa på att kasta lite soppor. Sen blir det att hitta på någon lunch. Jag hade önskat sol idag så man kunde spendera dagen ute. Men när snön började falla så fick det här bli en inne dag!

Bästa tänkbara start på veckan!

Vilken energi man får när solen är framme och våren närmar sig med storm steg. Jag slutade tidigt från jobbet och hann med en snabbt lunch med Jacque och även lite shopping som ni såg. Sen hämtade jag Adrian och tog sällskap en bit hem tillsammans med Malin och Moa.

Hemma blev det lite mellis och sen lagade vi middag. Det blev fiskgratäng, det var super lätt att laga och blev super god. Kanske lägger ut receptet sen.

Efter maten tog vi på oss kläder och cyklade till stadsparken där vi matade fåglarna och lekte i lekparken. Min mormor hade också vägarna förbi och stannade med oss en stund. En timma var vi ute och när vi kom in blev det ett varmt bad för Adrian och sen har vi haft vällingmys i soffan. Nu har jag lagt honom och han lär somna gott.

Så underbart att man kan vara ute till 19.20 och det fortfarande är ljust ute. Nu börjar man våga sig ut mer och mer efter att mer eller mindre levt i någon typ av vinterdvala de senaste månaderna.

Nu slö tittar jag lite på tv och ska snart ta mig lite kvällsfika. The och lite ostkaka till det blir gott. Min älskade jobbar och vet inte riktigt när han skulle kunna sluta ikväll.

Sjal


Älskar min sjal som jag köpte på ullared. Varför köpte jag bara en, det fanns ju massor med snygga och våriga färger. Jaja, lätt att vara efterklok.

Impulsköp


De här skorna från din sko råkade följa med mig hem idag!

Helgen är fantastisk

Vilken härlig helg det här blev, skönt att lämna veckan med ett så bra avslut.

Fredagskvällen delade vi tillsammans med Mikaela och Pontus. Blev att äta god mat, spela kort och se på big brother. En bra start på helgen.

Lördagen blev inte riktigt som vi tänkt då Andreas fick åka iväg och jobba. Men istället fick jag dela den med mamma och familjen. Vi åkte ut till tuna park där vi åt lunch och shoppade lite lätt. Jag köpte med mig en bikini och ett par rosa tygskor.

Bikini från hm men jag köpte den i marinblå. Hittade inte den på hemsidan, men funderar på att köpa den i ännu en färg. Love it! Skon köpte jag på stadium fanns i många härliga och våriga färger.

På kvällen kom Andreas kompis Erik och hans flickvän över. Åt tacos och spelade sällskapsspel. Alltid roligt att lära känna nya människor. Klockan rann iväg och klockan 3 gick vi och la oss.

Söndag idag och jag började med en härlig sovmorgon. Vaknade upp till solsken och min underbara familj som lagat brak frukost. Vi gick ut till lekparken där vi mötte upp Mikaela. Adrian busade runt för fullt i sanden/leran. Sen blev det att gå hem och äta lunch och sen sov vi middag hela familjen. Klockan 16 vaknade jag till liv igen och då övningskörde vi ut till torshälla och hälsade på lite snabbt. Sen åkte vi vidare till maxi där vi handlade inför veckan. Nu ser vi på big brother sen blir det att säga god natt.

På ica maxi köpte jag hem massa fina presentpapper. Under våren och sommaren väntas många födelsedagar.

Imorgon jobbar jag en kort dag och ska möta upp min vän Jacque för lunch efter jobbet. Så en härlig start på nästa vecka väntas!


Jag och min lilla älskling igår♥

Våffelfrukost

Jag och Adrian gick upp 7.30 idag, härligt med lite sovmorgon i alla fall. När Andreas vaknade vid 9 så blev det våffelfrukost med massor med goda tillbehör. Är det helg så är det!

Men helgen blev antagligen kortvarig för vår lilla familj. Ser ut som att Andreas kommer vara tvungen att åka och jobba några timmar. Riktigt jäkla skit tråkigt men vad ska man göra nu när han har det jobb han har. Vi vet att risken finns att han måste jobba på sina lediga dagar men känns i alla fall skit.

Men badhuset och allt planerat får då vänta till imorgon.

FREDAG

Då var helgen äntligen här! Fredagsmyset delar vi tillsammans med Mikaela och Pontus. Mikaela är strax här och vi ska laga maten tillsammans. Blir potatisgratäng, fläskfilé, sallad och bea så klart. Ska bli gott och trevligt med lite matlagnings sällskap.

Nu fredagsmyser jag och Adrian i soffan och ser på Nicke nyfiken tills faster kommer. :)

ÄLSKADE


Tänk så lycklig den här lilla herren och hans far gör mig. Det är helt otroligt och jag svämmar över av stolthet.

Hej och hå

vad dagarna flyger förbi. Snart är helgen här och vi är lediga hela familjen, så massor av familjemys kommer jag att planera in!

Jag och Adrian har försökt att städa upp lite här hemma. Såg ut som ett bombnedslag här hemma minst sagt. Sådet är Adrians rum och dammsugning kvar. Skönt att ha det rent och fint till helgen och slippa tänka på det.



Detaljbild från Adrians rum

Mammas pojke

Min onda mage har förföljt mig hela dagen. Men har i alla fall fått i mig mat även om det resulterar i mer magont. Men hoppas på att sömn kommer att vara botemedlet. Fy hatar att ha ont i magen, och nu när man inte vet någon förklaring till det.

Adrian har vart jätte snäll här hela dagen. Har är oftast super snäll hela dagarna. Men idag när jag har haft ont var han lite sådär extra go och kramig. Mammas fina pojke♥

Nu ska jag se på sveriges mästerkock och sen hoppas på en bättre morgondag.

Blä vilken start

Jag har inte haft någon bra start på den här dagen. Vaknade med att magen gjorde ont och det har hållt i sig hela dagen. Så gick hem lite tidigare från jobbet idag och hoppas på att det snart ska gå över. Har bara fått i mig lite yoggi idag men värmer lite soppa och hoppas på att få i mig det. Vet inte vad det är, magont och noll matlust. Suck.

120

Dagen har gått i 120 och nu är äntligen kvällen här. Adrian sover och Andreas jobbar till stängning. Jag förstår knappt hur alla föräldrar hinner med vardagen som jobbar 100%. Jag jobbat bara 75% och är så glad att jag kan göra det nu när Adrian är liten. Oftast slutar jag skapligt men vissa dagar som idag slutar jag 16. Då är det bara att hämta Adrian, pussa lite på honom när man kommer hem. Laga mat, äta mat, diska, Adrian ska bada sen hinner man se lite på tv tillsammans innan han ska sova.

Imorgon slutar jag 14 och då hinner vi umgås lite mer och Andreas jobbar inte lika länge. Nu ska jag duscha och sen hålla mig vaken till DH.


Fick även veta att jag får tillbaka på skatten. Wihoo, semesterpengar!

Minisemesterns sista dag

Idag tog vi oss en tur till Västerås. Besökte Ikea, Mediamarkt mm. Kom hem med lite smått och gott som alltid när man är där. Dels ett par vårskor till Adrian. Sen har vi även hunnit att storhandla.

Men som alltid när hela familjen är ledig så flyger dagen förbi. Imorgon är det dax för jobb och dagis igen efter 6 dagars ledighet. Men på något vis tycker jag om vardagen även om det så klart alltid är härligt att vara ledig. Imorgon ska jag även på en utbildning innom jobbet. Känns kul att bli tillfrågad då vi bara är två som kommer gå.

Nu ska jag hälla upp lite cola sen blir det att se på DH som jag missade i tisdags.


Adrians nya skor

trött kille i västerås.

foto163 (MMS)

trött kille i västerås.

Vilken kväll!

Igår firade vi med fest för att Andreas gått ut skolan. Härliga människor, gott i glasen, skratt och dans summerar kvällen ganska bra. Jag och min vän Karin hamnade på Harrys där vi dansade loss. Avslutade kvällen hemma hos oss med kebab, så en kul utekväll ska avslutas. Karin sov över här vilket var super mysigt. Man träffas så sällan så kul att ses så mycket man bara kan under tiden som hon är här. Så imorse låg vi i soffan och slöade framför en film tills hon gick hem vid 13.






Ja Erik var rolig och hade köpt med sig konfetti, mycket kul igår. Mindre kul idag då det letat sig in i alla små vrår. Haha. Men kul hade vi i alla fall.


Adrian hade haft det jätte hos morfar och Mia. De hade vart ute i vilsta och lekt där i solen. Tittat på hästar och vart i lekpark. Adrian hade fått bada i pappas bubbelpool och älskat det! Det var knappt så vi fick hem honom idag ;) Men tillslut när klockan var fyra fick vi pussa vår prins igen, då hade vi hunnit sakna ihjäl oss!

Imorgon är vi lediga hela familjen så det känna riktigt härligt. Tänk att nu när Andreas slutat skolan så kommer han att vara ledig när han är ledig. Inte ha en massa plugg över sig! Härligt. Nej nu fortsätter solsidan!

God morgon

Idag skiner en stor sol över oss, härligt. Nu får gärna våren hitta hit!

Jag och Adrian ska snart ta oss ut på en promenad och möta upp Andreas vid tågstationen. Tänkte att Adrian kan tycka det är spännande att se på tågen. :-)

Tacokväll med fin vän

Andreas är iväg på examensfirande så jag och Adrian har haft hela dagen för oss själva. Men innan Andreas åkte iväg lyxade vi till det med McDonalds frukost i sängen. Gott och tjockt! Men minns faktiskt inte när vi åt det sist.

Jaja, jag och Adrian har hunnit med en tur på stan idag då jag köpte ett par strumpbyxor. Sen handlade vi även mat till kvällen. Nadja min fina vän kommer över och gör mig sällskap. Så tacos och annt gott väntar ikväll. :)


Mina fina under morgonfrukosten. MYS! Saknar redan Andreas, kommer bli svårt att sova inatt..


Sängkläder

Till hela familjen



Adrians har detta fina mönster. Stjärnor på ena sidan och ränder på den andra.

Jeansskjorta


Inviger idag med jeansskjorta som så klart köptes på ullared. Haha

Till Adrian

Lite av det Adrian fick

Fiskartröja och mjukis set

En pike och en vanlig t-shirt

Regnkläder

Bästa köpet


En converse väska.
199:- istället för 499:-
Det kallar jag bra pris!

Andreas tar studenten idag!

Idag går vår älskade Andreas ut skolan. Tänk att ett år har gått och han har kämpat på så otroligt bra. Vi är så stolta över honom. Men det känns skönt nu att börja på ett nytt kapitel. På måndag börjar han att jobba som ställföreträdande försäljningschef kolonial på Ica Ekängen. Ett jobb som jag tror kommer passa honom bra och få honom att utvecklas. Framtiden ser ljus ut!


Min stiliga älskling idag. Slips från Ullares så klart! ;-)

Ullared i bilder

Jag hade en riktig kanon dag i Ullared igår. Vilket ställe, varför har jag inte hittat dit tidigare? Har kommit hem med en hel del gobitar tycker jag. Jag höll även shoppingtaket så Andreas var lycklig han med. Blev endel kläder till mig och Adrian, leksaker, heminredning, sängkläder, väskor, studenten saker(min bror tar studenten!), kalassaker och jag vet inte allt. Ni kommer få se några gobitar under dagen :) Nu bjuder jag på några gobitar från igår!


Nu jäklar!


Mat och fika hann vi konstigt nog med..





Team Morgan of course!

Hade även äran att träffa Morgan, haha.

Det var några från resans alla gobitar. I höst kommer jag tillbaka, det vill jag nog lova! Vem är på? ;-)

då har jag shoppat klart här i Ullared. Fy...

foto156 (MMS)

då har jag shoppat klart här i Ullared. Fy tusan så kul det här var. Det kommer jag göra om!

herre gud. Det är rena drömmlandet det här!

foto153 (MMS)

herre gud. Det är rena drömmlandet det här!

Ullared här kommer vi!


Familjen sover och jag ska strax styra mina steg till bussen som tar oss till Ullared. En dag full av shopping, wihoo!

Ullared imorgon, wihoo!

Nu är jag laddad. Ska bli riktigt roligt imorgon. Klockan 2 går bussen iväg till ullared och sen väntar en hel dag med shopping! Inte helt fel att få en hel dag för sig själv utan barn och sambo. Ibland måste man få hitta på lite saker för sig själv. Mycket därför som jag ser så mycket fram emot resan tror jag, just för att man gör någonting  för sig själv och får sakna dem där hemma.

Jag och Andreas firar även 4,5 år tillsammans idag. Det firar vi med lite glass framför tvn ikväll♥ Sen ska jag försöka få ihop några timmars skönhetssömn.

God morgon!

Jag var riktigt trött igår kväll. Somnade innan klockan 21 och missade med andra ord desperate housewives som jag längtat så efter. Men var så sjukt trött så var bara att lyssna på kroppen. Så när Adrian sover vid lunchen så blir det att se på mina hemma fruar på webbtv. Webbtv är min räddare i nöden, hur har man klarat sig utan det innan?

Jag och Adrian är lediga idag men har en del som måste fixas. Det ska städas och tvättas här hemma så det är gjort till helgen. Sen när Andreas kommer hem ska vi ner på stan och fixa med lite grejer där. Jag ska även packa min väska för inatt åker jag till ullared. Wihoo!

Ikväll smällerde!

Tisdagskvällen är här och ikväll så börjar äntligen desperate housewives. Så jag har längtat, det slutade ju såå spännande!

Vi har haft oss en mysig kväll här hemma med en tröttis Adrian. Ätit tacopaj och sen tog jag och Adrian oss ett bad. Så mysigt och roligt. Men nu sover Adrian sen 19 och nu slappar vi vuxna i soffan. Perfekt början på min lilla minisemester.

se vilket vårtecken jag såg idag. Underbart!

foto142 (MMS)

se vilket vårtecken jag såg idag. Underbart!

Härligt

Blev att träna AfroMoves och Zumba tillsammans med Kristin. Riktigt roligt var det och är glad i hela kroppen efter att skakat rumpa. Så det kommer vi att göra om!

Nu blir det en unge i minuten och Big brother om jag orkar sen. Vaknade 5.20 imorse så känner mig lite trött.

Just nu

Maten står i ugnen, solen skiner, Andreas är strax hemma och Adrian borstar tänderna för femtioelfte gången idag. :-)

Idag är det träning som gäller för mig! Blir först ett afro pass och sen ett zumba, de är bara på 30 min. Ska bli kul att prova på aftoMoves som det heter på BalanZe. Men jag känner lite si sådär inför det då jag kommer gå ensam. Men lika bra att övervinna min rädsla för att gå själv på träningspass! Men sen kommer Kristin och gör mig sällskap till zumba. :-)

Du och Jag


Den här hittade jag inne på o-rasa och det blev ett riktigt måste ha begär!

En händelserik vecka väntar!

Då var den här veckan snart slut. Vi har avslutat den med god middag och bus och bad för Adrian. Jag slappar i soffan med en ond rygg och Andreas är ute på promenad med en vän. Brevid mig har jag en skål med lite godis. Åt inget igår så då får det bli idag istället. Ibland tycker jag nästan att det är godare att äta godis på just söndagar..

Ikväll blir det så klart solsidan och sen big brother. Yes, jag erkänner jag är beroende. Varje gång big brother gått så har jag blivit beroende av det. Någon mer?

Imorgon börjer en ny vecka som kommer bli en händelserik vecka med massor med roliga planer! Så det ser vi fram emot. :-)

Måndag - Träning och zumba med Kristin
Tisdag - Träningvärk väntar kan jag tro
Onsdag - Förbereda inför morgondagens äventyr och även inför lördagen.
Torsdag - ULLARED! Börjar min lilla mini semester på 6 dagar. Nice.
Fredag - Andreas går ut skolan
Lördag - Firar att Andreas gått ut skolan
Söndag - Antagligen lite halvtrötta ;-)

Lite så kommer veckan som väntar att se ut.


En som ser fram emot veckan som kommer!

Tagen på bar gärning!

Nu ser nog inte mamma vad jag gör...


Oops, var du här! Men jag gör ju ingenting...

Hemma efter lördagens jobb

Det är så skönt att vara hemma nu med min lilla prins. Han har haft det super bra och skoj med faster när jag och Andreas jobbat. Nu slappar vi i soffan och ser på Nicke Nyfiken, jag är så trött. Om en timme kommer Andreas hem och han är efterlängtad. Så ikväll blir det en mysig lördagskväll med något gott att äta och så klart melodifestivalen till det. Familje mys på hög nivå, det ser jag fram emot!




Fredag och kvällsjobb

Fredag och solen skiner. Vi startade morgonen med mys och frukost i soffan innan Andreas åkte iväg till jobbet. Sen har vi hunnit med att städa, gå till lekparken och lagat lunch+matlådor. Både jag och Andreas jobbar kväll så Adrians farfar och Nina kommer hit och tar hand om honom tills vi kommer hem senare ikväll.

Adrian sover nu och jag känner mig också ganska trött så funderar på att krypa ner i sängen en stund jag med. Har redan diskat och plockat undan nästan allt så det känns okej att få slappna av lite själv innan man sen ska iväg tilll jobbet.

Underbara torsdag

Vilken fantastisk torsdag vi haft oss! Åkte till busborgen där det minst sagt har busats. Oj så kul Adrian har haft det och det gör mig så lycklig långt in i hjärtat att se honom så. Han har klättrat, lekt med bollarna åkt rutschkana och en massa annat skoj.

Efter busborgen åkte vi till burger king och åt. Varför är det godare i Västerås? Jaja, gott var det i alla fall och Adrian åt med god aptit. Han fick sallad och chicken nuggets som var riktigt populärt. Efter maten var Adrian riktigt trött och vi åkte till mediamarkt, nisses och affärerna där omkring så fick Adrian sova i vagnen.

När vi kom hem var det bara för mig att packa väskan och åka till gymmet. Blev att träna och motivationen kom tillbaka. Körde 20 min på cykel, några olika rygg och axelträningar på maskiner och sen 20 min på crosstrainer. Klart godkänt tycker jag. Nästa vecka blir det att prova på nogot pass istället.


Bjuder på två bilder från busborgen! :)

Känner mig glad i hela kroppen efter den här dagen. Riktig energikick att få umgås med familjen och göra något skoj för Adrian. Att se honom lycklig är det bästa i världen!

Badhuset eller busborgen och balanze idag då

Torsdag morgon och solen börjar titta fram efter en natts snöande. Blä! Idag är vi lediga hela familjen, Andreasska bara göra sklart sitt sista skolarbete. Fy bubblan så skönt det ska bli när han är klar med skolan(en vecka kvar!!) och kan vara ledig när han är ledig. Men han trodde inte att det skulle ta mer än en timma idag. Så när han är klart tänkte vi ta oss till badhuset eller till busborgen. Vi har inte riktigt bestämt oss. 

Sen i eftermiddag ska jag iväg och premiär träna på BalanZe. Ska bli kul men just nu känner jag mig lite opepp. Men ska bygga på det under dagen, jag lovar!

Gillar eller inte gillar?


Den här skon hittade jag inne på dinsko.se. Kan inte riktigt bestämma mig om vad jag tycker om den men tror att det lutar åt gillar. Den ska i alla fall få spanas in på stan någon dag. Tror den kan vara snygg till våren och min nya vårjacka.

i lekparken och leker. Solen skiner på oss...

foto149 (MMS)

i lekparken och leker. Solen skiner på oss, underbart.

Onsdag = lekdag

Jag och Adrian njuter av en ledig morgon och dag. Vi har lekt en massa på hans rum, lekt med tågbanan, byggt torn av klossar och vält, pusslat och "lagat mat".  Ute skiner en stor sol och den ska vi ut och ta vara på.


Här längtar vi ut!

Drömmer tillbaka

Då var tisdagskvällen här, tänk om en vecka börjar desperate housewives! Så jag har längtat och väntat på spänning på den här sesongen. Det slutar alltid så spännande!

Jag är trött ikväll och tar mig ett glas cola, kanske får mig att piggna till och hålla mig vaken tills Andreas kommer hem. Han stänger ikväll och kommer hem ganska sent då.

Men imorgon hoppas jag på lite sovmorgon då jag och Adrian är lediga. Vi har ingenting planerat men hoppas på att solen tittar fram så vi kan gå ut och njuta utav den. Men fy så tråkigt det känns nu att vara ledig när alla andra jobbar. Saknar mina trogna mammavänner som träffades minst en gång i veckan för lek och fika. Tider jag kommer minnas med glädje och alltid drömma tillbaka till. En tid som aldrig kommer att komma igen. Tänk vilken tur jag hade som träffade er! 

Fettisdagen

Solen skiner ute och jag är hemma från jobbet. Om 40 min ska jag gå och hämta Adrian från dagis och sen leker vi nog ute i solen en liten stund innan vi går hem. Får så härlig energi av solen och att få känna att våren är påväg.

Idag är det fettisdagen och det firades med att vi fick semla på jobbet. Inte illa och smarrigt var det. :-) Hoppas ni också unnar er en semla idag!

NU

Nu ska jag så klart, som så många andra se på En unge i minuten. Ser du på det ikväll?

Drömmen om tassimo

Jag måste bara berätta om vår lyxiga mathandling idag. Vi åkte ut till Ica Ekängen som alltid när vi ska handla lite mer. När vi kliver in genom dörren så blir vi bjudna på en varsin valfri kaffe/choklad från den nya inne maskinen tassimo. Jag tog en varm choklad med skummad grädde och det var så ljuvligt gott.

Jag som trodde att man bara kunde göra kaffe med den, men så fel jag hade. Allt från the till choklad kan man få. Så nu drömmer jag om en egen tassimo maskin.





Bilder lånade från tassimo.se

En härlig kombination

Matlagning till toner från mina favorit disneyfilmer.


Bland annat musik från dessa två underbara filmer spelas.

Veckan färdig pusslad

Då har jag och Andreas pusslat ihop veckan. Andreas ska jobba den här veckan och jag har precis fått nytt schema så då krockade tiderna för helgen lite. Men nu har vi löst det med barnvakt och Adrian behöver inte sova borta vilket känns skönt. Så tråkigt när han behöver sova borta för att man ska jobba.

Det kommer bli ett litet pussel när Andreas börjar jobba på "riktigt" sen. Men han kommer vara den som lägger scheman och kommer kunna planera sen så vi får ihop det så gott det går.

Men det blir så när vi båda arbetar med yrken som kräver att man jobbar helg. Men på ett vis är det skönt att man ibland har lediga dagar mitt i veckan. Och det kommer vi också kunna planera så vi har de dagarna lediga tillsammans framöver.


Wihoo, barnvakterna bokade vilken innebär massa lek med farfar, bonus farmor, faster och Pontus i helgen för Adrian! Tack finaste familj som hjälper oss att få ihop vardagen och ta hand om vår lilla älskling. Vi hade inte klarat oss utan er alla♥

Dagen

jag och Adrian spenderade en stor del av dagen ute hos min mamma. När Andreas kom och hämtade oss åkte vi till ekeby en sväng för att titta på hästarna. Sen blev det pizza till middag är vi kom hem.

Efter maten gick jag iväg för att sola. Hade lite tidspress då Andreas skulle vara iväg vid 19 men tänkte att jag nog skulle hinna. Men fastnade inne på solariumet vid oss och stod där en bra stund för att klura ut hur det fungerade och kostade. Men insåg att jag skulle behöva mer pengar för att kunna köpa ett solkort för att få det billigare där. Så gav upp den tanken för idag och stressade iväg dit jag brukar sola. Men där var det för mycket folk för att jag skulle hinna med att sola innan Andreas skulle vara iväg. Så vara bara att gå hem lite lätt irriterad. Men fick mig i alla fall en liten kvällspromenad.

Nu har jag tagit plats i soffan och Adrian sover. Imorgon börjar en ny vecka med jobb, dagis och allt som hör där till!



Min lilla tuffing idag♥ Får hoppas på att Andreas inte ser den här bilden när Adrian sitter på hans bas ;-)

Strålande söndag

Vi vaknade upp till en strålande sol idag igen. Nu känns det som att våren är på G. Vi åt en mysig familjefrukost framför vasaloppet innan Andreas skulle vidare till jobbet. Jag har gjort mig i ordning och nu är det Adrian kvar som ska få på sig kläder. Sen ska vi i alla fall ut i solen. Funderar på att ta oss en promenad ut till mamma då Adrian kan få leka med Emma. Han saknar henne så och tjatar om henne hela tiden.


Mormor på besök

Då var den här lördagen snart slut. Jag lurade över min kära mormor på lite mellomys. Vi åt god mat, charmades av Adrian och såg så klart på mellodifestivalen. Andreas har jobbat hela kvällen och kör nu hem henne efter jobbet. Men han borde snart vara hemma. Jag ska skrubba av mig sminket sen blir det god natt för min del!

Nu är han hemma!

Nu har jag min älskade lilla kille hemma igen. Så man saknar honom när han är borta. Men det är viktigt för förhållandet att få mysa till det lite extra tillsammans utan barn. Som att bara njuta av morgonen tillsammans i lugn och ro. Man uppsakattar det så otroligt mycket även om man hela tiden saknar lillprinsen. Så blandad känsla det där egentligen.

Men nu är han hemma igen och sover så gott i sin säng♥

Lördag

Vi hade oss en trevlig kväll hemma hos svärföräldrarna igår. God mat och gott sällskap gjorde kvällen. Adrian somnade gott vid 20.20. Vi åkte hem strax efter 23 och skippade allt som hade allt med stan och grappa att göra. Var så skönt att komma hem och somna gott i sängen framför how i met your mother.

Vi har haft en mysig start på morgonen då vi kunde ligga och dra oss i sängen. Åt en god frukost och myst i soffan framför ännu lite mer how i met your mother. Klart vi saknar vår lille prins men man får passa på att njuta av att bara vara vi två. Det är inte så ofta som det händer.

Adrian är påväg hem nu. Då blir det lunch och sen ska han få sova en sväng. Får se om vi ska ta oss en promenad och han får sova i vagnen. Annars tar vi oss ut efter att han sovit. Ute skiner en stor sol som vi inte vill missa!

Andreas är påväg till jobbet nu och kommer hem sent ikväll. Så jag och Adrian får roa oss själva, men det ska vi nog klara av. :)

Paketöppning

Adrian har haft lite paketöppning här hemma, har man namnsdag så har man ;-) Han fick en lastbil, såpbubblor, stapelklossar och några böcker. Han blev överlycklig och skulle leka med allt samtidigt.

Om en stund kommer Stefan och hämtar upp oss. Blir middag hemma hos dem och Adrian kommer att sova kvar där. Vi får se om jag och Andreas tar oss ett stopp på grappa eller något på vägen hem.


Hoppas ni får en trevlig kväll!

Grattis på namnsdagen

Älskade lilla Adrian


TGIF

God morgon!

Jag och Andreas hade oss en ritig myskväll igår. Med god mat som bestod av fläskfilé, bakpotatis och såstekte jag på champinjoner och körsbärstomater till det. Riktigt gott var det!

Nu myser vi morgonen här hemma hela familjen. Andreas är "ledig" idag. Han måste skriva ihop en uppsatts, men pappa kommer hit och roar mig och Adrian en stund under dagen. Sen har jag även bokat tvättstugan så man kan tvätta undan sängkläderna. Hatar att tvätta sängkläder här hemma nu när man har en så bra tvättstuga. Slippa da det hängandes överallt. Sen funderar jag på en tur till djurgården också.Ikväll ska vi hem till Adrians farmor och bonus farfar där det ska bjudas på mat. Så det blir nog bra fredag det här!

Vad gör ni för att njuta lite extra av att det är fredag?


Så här glad blir Adrian av att det är fredag! ;-)

Svar på kommentar

Sara om Ensam hemma:
Hej. Jag bara undrar över en sak. Varför är Adrian på dagis när du är ledig? Får man ha barn på dagis om man ändå är hemma? Alltså inget anklagande, jag bara undrar :) Supermysig blogg du har förresten!! :) Kram.

Svar

Hejsan Sara.
Jag har vart magsjuk och därför har jag vart hemma. Istället för att Adrian ska sitta och tråka med mig här hemma fick han gå till dagis så jag fick kurera mig. :) Idag har jag inte vart sjuk men man smittar 48 timmar efter sjukdommen, men nu ska jag vara helt frisk. Annars när jag är ledig så är han alltid hemma med mig. :)

Svacka

Jag och Andreas är inne i en riktig svacka. Inte i förhållandet men att vi jobbar om varandra helatiden och inte ens hinner ha helgerna ihop. Känns som att planeringen suger just nu. Så tråkigt då det inte är många timmar om dagen som vi har tillsammans som en familj. Jag vet att om bara ett par veckor så kommer det bli bättre. Men just nu känns det riktigt tråkigt och jobbigt. Tråkigt att behöva ha varje ledig dag för sig själv, eller jag har så klart Adrian. Men ibland behöver vi pappa Andreas också!♥

Som sagt mars ut och sen kommer att bli bättre. Bara att hålla ut!


                               ♥♥♥

Strandväska


Den här söta väskan har HM fått in. Super fin att ha som strandväska tycker jag.

Ensam hemma

Adrian är på dagis och jag har precis ätit frukost här hemma. Jaha, så vad gör man när man är ensam hemma? Jag tänkte i alla fall ta en dusch och sen blir det nog att passa på att städa lite. Allt för att få dagen att gå tills min lilla stjärna är hemma igen. Imorgon börjar helgen för oss och nu hoppas vi på att resten av familjen håller sig friska.

Zara home kids


Den här snygga mattan från Zara home kids skulle göra sig fin inne på Adrians rum tror jag. Ni hittar den på och fler fina produkter på ellos.

Hej hej magsjuka!

Här ligger jag ensam hemma och är sjuk. Igår efter att jag hämtat Adrian började jag plötsligt att mår riktigt illa. Efter en timma ringde jag Andreas som fick komma hem så jag fick lägga mig. Orkade inte riktigt ta hand om Adrian. Så efter en stund kom första spyan och sen kom resten ut på andra sidan. Härligt, bara tacka och ta emot en ny magsjuka. Hade också så sjukt ont i magen. Fick i mig lite resorb men det är allt jag fått i mig sen lunch igår.

Tycker det är så svårt att veta om det är magsjuka eller inte. Men det lär ju vara det. Idag mår jag bättre men har inte vågat eller haft lust till att äta. Magen bubblar om man kan säga så.

Så nu är jag hemma och kurerar mig. Ska försöka få i mig någonting litet när jag kan komma på något som jag känner att jag kan äta. Så får man se hur magen reagerar då.

Så får vi se när/om resten av familjen åker på det. När jag hämtade Adrian på dagis igår så var det en pojke som hade spytt precis. Så någonting är det nog som går.
RSS 2.0