Det var ett tag sen!

Hallå hallå! Sitter hemma hos mamma nu och vi ska snart åka iväg till ekeby, emma ska rida. Ska bli skoj att se :)
Om en vecka ungefär så vår vi vårat internet så då kommer jag att kunna skriva lite mer. Kommer ladda upp lite bilder då oxå...

Ha det bra

PUSS

här är jag!

Hej hej ja jag lever! :) Har flyttstädat hela dagen nu, blää. men skönt att det snart är klart. Vi har inget internet just nu så blir inte så mycket uppgraderat då. Men hör av mig någon annan dag...

Jag och andreas firade 2 år igår :)

PUSS

Flytt

God morgon på er! Idag är det fredag och flyttdag! Är en stor jäkla röra här hemma just nu...
Igår så var vi på IKEA och handlade lite men vi hade otur, sängborden vi skulle ha var slut och skulle inte komma in först tidigast vecka 40! Det är ju skit långt kvar, tråkigt. Men vi vill ha dom så vi håller ut!
Gud vad skönt det ska bli att sova i lägenheten ikväll, bara älskar den! :)

ha en bra dag

PUSS

IKEA

Nu ska jag äta lite sen fortsätta att packa här hemma. Andreas kommer med släpet vid halv fyra och då åker vi iväg till IKEA och shoppar loss lite. Denna gång ska vi köpa sängstomme, sängbord, sänglampor, överkast, gardiner och en matta. Sen hittar man ju alltid massa med annat smått och gott. Så vi får se. Älskar att gå på IKEA dom har ju så mycket fint :)

PUSS

Ett släp kommer lastat!

Hej på er! Idag så är det dax, vi ska börja flytta. Eller det har vi redan gjort men nu ska vi flytta över saker med släp. Men kommer bara ta lite idag och sen mer imorgon. Så jag har endel att göra här hemma nu innan andreas kommer hem. Tror att han skulle sluta vid tre.

Vad tycker ni om Vem kan slå Filip och Fredrik? Jag tycker att det är skit kul :) Så blir att se på ikväll också!

Vi hörs sen

PUSS

3 år utan dig.

Idag så är det tre år sedan min farmor gick bort! Så har tänt ett ljus för henne här hemma ikväll. Saknar henne varje dag. Hon gav mig så himla mycket, härligare farmor får man leta efter :)



Farmor ute på sitt älskade land, där hon nu är spridd.


Idag så har jag gått inte på östra, sista intro dagen. Men känns ganska bra tror jag! Nu är det inte många dagar kvar till fredag då vi flyttar på riktigt :D haha. Första natten vi ska sova där i alla fall.
Färgen som vi målade i vardagsrummet blev jätte bra tycker jag, men lite kallt. Men man får intreda med en matta med varm färg och lite sådär. Så får se vad det blir, andreas vill ha en röd matta. Så får se om vi hittar någon snygg.
Nu ska jag krypa ner i sängen med min älskling.

Sov Gott

PUSS

Tisdag

Ajajaj! Har super ont i ryggen idag! Kan vara för att vi tjepade och målade om vardagsrummet igår. (Nya lägenheten) Blev en jätte ljusgrå färg, blir nog bra. Till helgen kommer vi nog att sova första natten där :) Älskar den nya lägenheten, ska visa bilder sen när vi börjat fått alla saker på plats!

Idag så ska jag gå inte på Östra Nyfors, så jobbar mellan 15-21.30. Skönt att göra någonting, fast känns som man har fullt upp hela tiden i alla fall. Nu med flytt och allt!

Jaja, hoppas ni får en bra dag.

PUSS

Sömnlös!

Blev en sömnlös natt för mig, hostade och hade mig så jag inte kunde sova. Men det var ju tur att man hade VMA att se på tv hela natten. Var vaken mellan 2-6, så det var ganska jobbigt :( Känner mig i alla fall inte lika matt i kroppen som igår, men är riktigt förkyld. men men....

Ang VMA igår så tycker jag att det var riktigt kul att Britney vann 3 priser. Hon ser ut att må riktigt bra nu i alla fall.



PUSS

SJUK

Kul, nu har man gått och blivit förkyld oxå. Har inte tid! Har kännt att det har varit påväg, men ville inte att det skulle bryta ut. Nu nyser och hostar man hela tiden känns det som. Jobbigt jobbigt. Känner mig även allmänt matt och lite yrslig om man anstränger mig..
Men jag pallade mig i alla fall igenom IKEA även om det var ganska tungt :( Men vi shoppade endel i alla fall :) Så andreas är i lägenheten nu och donar och jag är hemma och vilar upp mig.
Hoppas bara att man kan jobba imorgon.

Detta är lite som vi handlade på IKEA



Sen blev det lite mer småsaker,
sängen tar vi nästan vecka någon gång!
Åååh det kommer att bli så bra, bara man blir frisk snart!

PUSS

IKEA

God morgon! Vi håller på att göra oss i ordning, sen så ska vi åka till lägenheten och mäta lite. Efter det blir det en sväng till IKEA och shoppa loss :) Vi har några saker som vi måste köpa i alla fall :) Ska bli så skoj :) Älskar att inreda :)

PUSS

GLAD GLAD GLAD :)

Så himla glad, vi har börjat flytta in i vår nya lägenhet. Det kommer att bli så himla fint, längtar tills allt är klart. Men ännu har vi bara flyttat över några kartonger väntar lite med att ta släpkärra. Får bli senare i veckan... :)

ÄLSKAR VÅR NYA LÄGENHET :)

Nu står älsklingen och lagar middag till oss blir nån chili-fläskfilé rätt som han ska göra. Blir nog super gott i alla fall :)

PUSS

Hona eller Hane???

Jobbigt läge. Jag och andreas planerar att skaffa oss en liten kattunge till. Vi vill då ha en blandras mellan birma i alla fall. Nu har jag hittat en tjej som har två kullar och det är blandning mellan birma och perser. Dom är super fina! Men nu kommer vi till problemet, jag vill ha en hona och det finns bara hanar kvar nu. Är det så viktigt om det är en hona eller hane igentligen? Är det bara jag som fått för mig att en hona kommer vara mycket mer mysig än vårat yrväder här hemma? Ja jag vet inte, ska låta andreas se på bilderna på dem först och se vad han tycker.

Soffa till salu!

God morgon sötisar!

Vad ska man hitta på idag då? Jo jag ska i alla fall packa, måste göra det! Det är mycket mer än vad man tror, men sen är det så tråkigt att bo i en hög med flyttkartonger, men smällar man får ta kanske! Sen i helgen nu så kommer en kille och kollar på vår soffa.



Någon som är intresserad?

Längtar till flytten då vi kommer köpa ny säng, har hittat på IKEA :)



Såhär kommer det se ut i sovrummet :)


Nä nu ska jag äta lite frukost!
Vi hörs
PUSS PUSS

Onsdag

God morgon!
Idag är det tiktigt höst väder ute, riktigt tråkigt. Men det är bara att vänja sig, det är ju höst nu...
Idag vet jag inte rikigt vad jag ska hitta på, tänkte i alla fall åka förbi Jasemin och titta hur hon har det i sin lägenhet. :)

Igår var vi på speedway, var riktigt roligt och så vann dom oxå! Så det va ju bra, blir kanske att kolla lite mera nästa år..

På lördag får vi nyckeln till lägenheten! Riktigt kul, men vet inte hur det kommer att gå ner alla saker står kvar på sin plats här hemma. Dom borde ligga i en karton nu! Men får se, tänkte börja lite idag. Vi har i alla fall en månad på oss att flytta så det är ju skönt..

Nu ska jag se lite på urdåliga våra bästa år !

PUSS

Speedway ikväll

Ikväll ska vi på speedway, vi har gratis biljetter. Så det ska bli ganska kul, tycker alltid att det luktar så gott. Minnen från man var liten, då gick vi alltid på speedway. Det var på den tiden smederna var bra... Men det ska bli kul i alla fall, och om jag minns rätt så säljer dom sockervadd :) Såå himla gott.

Har jobbat nu måndag och tisdag så det är ganska skönt i alla fall. Man blir så lat av att inte göra någonting! Men men..
Nu ska jag hitta några varma kläder och ta på mig, lär ju bli kallt ikväll.

HEJA SMEDERNA NU!
haha

PUSS

Foto



Ett foto till av Mariah Lejon
RSS 2.0