Första dagis besöket avklarat!

Då är vi hemma igen efter ett besök på nålmakarens förskola. Fick ett riktigt bra intryck där, stora lokaler och många mysiga aktivitetsrum. Sen har de även en stor och fin uteplats. Fick även ett gott intryck av personalen, men fler förskolor ska besökas innan vi bestämmer oss. Adrian tycker det var jätte spännande att vara där och titta på de större barnen. Blev även mycket förvånad att det inte var någon överdriver ljudnivå där borta, våra mammaträffar brukar vara mer höjljudda en det där :p

Adrian somnade på vägen hem och sover fortfarande. När han vaknar sen blir det en tur till ica maxi och handla inför helgens mys. Ikväll blir det bara vi familjen hemma för fredagsmys och imorgon kommer Adrians farfar och Nina för en slagerkväll! :)

Nej nu ska jag skriva inköpslista


Kommentarer
Nadja

Synd att vi inte hann komma upp och leka, får ta de någon annan dag. angelina somnade för ca 30 minuter sen..snacka om att hon var vaken länge! =)



Var mycket trevligt på Nålmakaren men som sagt, fler ska besökas! Jag har mailat både syrenen och radermachergatan så får se vad dom säger... dock så mailade jag verksamhetschefen på både ställena nu (mailadressen som stod på sidan där man ansöker om förskoleplats.

2010-02-19 @ 13:23:34
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Mrs Bernhardsson

Hallå.. Mysigt att besöka dagis de har vi gjort med. Men ett tips är att inte nämna på bloggen vilket ni väljer. Du kanske förstår varför.

2010-02-19 @ 15:12:04
URL: http://mrsbernhardsson.blogg.se/
Malin

Kul att det verkade bra där :) Nära och bra :)

2010-02-19 @ 15:43:09
URL: http://chainsawy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0