Vecka 16

Vecka 16

Kroppen: Den här perioden är ofta en roligare tid av graviditeten och många känner sig lite piggare igen. En del som fött barn förut kan känna att något rör sig i magen, det kan kännas som pirrande bubblor eller som en fisk som spritter till.
Ditt hjärta pumpar 20 procent mer blod än tidigare och det kommer att öka betydligt fram till i slutet av graviditeten.

Fostret: Fostret mäter cirka 16 centimeter och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 300 milliliter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.
Redan nu har barnet troligtvis utvecklat sitt smaksinne. Barnet kan höra och rycker till om något plötsligt ljud uppträder nära magen. Ljudnivån inne i magen är annars ungefär lika hög som när man står på en trafikerad gata i staden eftersom alla ljud i mammans kropp förstärks i fostervattnet.
 
Jag: Nu har den värsta tröttheten försvunnit och jag känner att jag mår ganska bra just nu. Mest hormonerna som spelar mig ett spratt, vilket mest Andreas får ta stryk av ;-) Men denna graviditet känns det redan ny mycket jobbigare, när jag väntade Adrian hade jag aldrig några problem förutom att jag samlade på mig massa vättska på slutet.  Eller så kanske man glömmer snabbt? Nu har jag ont i svanken och höfterna ständigt, inte jätte påtagligt men ändå så att jag känner av det.
 
Har även börjat känna av det första fladdret i magen♥ vilket gör allting extra häftigt. Men känner mig riktigt otålig denna graviditet, men sätter upp små delmål att se fram emot. Först nu är det UL om två veckor(på måndag)!
 
Lilla magen i vecka 16 nu
 

Mysiga morgon

Adrian kom in och la sig brevid mig vid 7.30, gick upp strax där efter och har legat i soffan sen dess. Riktigt härligt, tittat på pippi som de visade på barnkanalen bland annat. Blir ännu en grå dag ser det ut som, trisst.
 
Igår träffade jag finaste Karin, var så länge sen så det var riktigt roligt att träffas. Tog oss först en fika på tuna park och sedan åkte vi och handlade inför kvällens middag. Vi gjorde laxknyten som grillades, med färsk potatis och romsås till. Riktigt gott blev det! När Adrian somnat blev det att ta fram godis skålen och så såg vi på filmen new years eve. En lättsam och härlig film.
 
Idag har vi inget speciellt planerat, Adrian och jag åker nog till min mamma en sväng och hälsar på sen. Andreas är antagligen lite trött idag då han var ute på roligheter igår. ;)

Nu ska vi fortsätta morgonmysa i soffan!

Härliga dag

Idag har vi haft första sommardagen känns det som. Har spenderat närstan hela dagen ute i solen, startade med frukost ute i morgonsolen. Riktigt härligt, nu får det fortsätta så här för det är så här man ska spendera semester dagarna. Idag har vi även fått upp Adrians sandlåda och fyllt med sand, en mycket lycklig kille som äntligen fått en egen sandlåda.
 
 
Nu är vi samlade och ser på fotboll här i soffan efter att vi hejat på Adrian här på tomten som spelat fotboll. Men den lilla fotbollskillen sover nu efter en heldag ute. Jag och Martin håller på Italien medans Andreas ser ut att göra missen och håller på Tyskland.
 
Imorgon är det fredag och kvällen ska jag spendera tillsammans med min fina vän Karin. Var så länge sen vi sågs nu så kommer bli riktigt härligt att träffas imorgon och prata ikapp.
 
Nu fortsätter matchen här så nu ska vi hänga med! Hoppas ni haft en härlig dag!

Kryssning

Nu har vi bokat en kryssning med Birka paradise och på söndag ger vi oss iväg. Blir härligt att komma iväg lite, äta god mat och njuta av semestern tillsammans. Blir nog även ett besök på badet som de har där, kan Adrian tycka är kul. Tror han kommer tycka det är mycket spännande att åka stor båt. Nu under sommaren har de extra mycket aktiviteter för barn och Alvin och gänget gästar båten varje dag.
 
Vi försöker hitta på små saker varje dag nu under semestern och då det inte är så bra väder. Idag åkte vi in till stan och gick på knattebio med Adrian. Mycket kul tyckte han även om han fick lite myror i brallan sista stunden. ;-)
 
Så här glad är man när man får gå på BIO!
 
Nu har grabbarna åkte iväg för att köpa spackel och färg, golv köpte vi tidigare idag. Nu är det tredje sovrummet på tur, alltså pyrets sovrum som ska renoveras och sedan inredas. Men det är ett kvar tag för det, men skönt att få renoveringen klar nu under semestern. Men inte så stort jobb där inne. Golv och måla väggarna vita. Men av någon anledning blir det alltid mer jobb än man trott från början ;) Nu ska jag upp och riva lister så det är gjort. Sen blir det grill och fotboll ikväll!

Sovrummet

Nu kommer äntligen några bilder på sovrummet upp. Men ni får ha lite överseende då det inte är helt färdigt än.
 
Ska köpa ett överkast till sängen och några fina prydnadskuddar, även vitt överdrag till madrassen. Sen ska vi även köpa nya lampor att ha på huvudgaveln. Imorgon ska Andreas sätta upp foder runt fönstrena också.
l
 
Förvaringen i huvudgaveln, perfekt då det inte får plats några sängbord i sovalkoven.
Mattan köptes idag i en liten inredningsbutik i Vingåker.
Utsikt från sängen. Underbart att ha tv i sovrummet igen.
 
Det var några bilder på sovrummet. På sista bilden ser ni tapeten i bakgrunden där får ni en bättre bild på färgen. Ser lite tokigt ut på de andra bilderna, svårt att fånga den på bild.

Vi kunde inte låta bli

Jag och Andreas åkte på en tur till Vingåker idag. Adrian ville åka till morfar och Mia och leka så det passade bra. Vi kom hem med lite smått och gott bland annat första plagget till pyret♥
 
Vi kunde inte låta bli när vi såg denna söta overall i storlek 50 från lundmyr.
På rumpan vid hjärtat står det älskling i svart brodyr(syns knappt på bilden)
 
Adrian fick även han några nya plagg
Även Adrian fick ett plagg från Lundmyr(bild längst ner)
 
Andreas hittade lite fynd till sig själv men jag blev utan. Hittade inget som föll mig i smaken sen så är det svårt nu när man håller på att svälla ;-) Men lite till hemmet kom vi hem med. Bland annat en matta till sovrummet. Och nu har jag även tagit bilder där inne som snart dyker upp även om det inte är helt färdigt än.

Midsommarhelgen

Vi har haft en helt underbar midsommar helg tillsammans med nära och kära. Precis så som det ska vara fylld med god mat, dans runt midsommarstång, lekar, kubbspel, skratt och premiär bad för vissa. Vi hade super tur med vädret vilket gjorde dagen lite extra bra.
 
 
Igåråkte vi först en sväng till parken zoo. Tittade på djuren, åkte karuseller och var stjärnvinst på godishjulet! Efter att vi var nöjda där åkte vi hem till min pappa och Mia. Där bjöds det på grillat, en tur till lekparken, lek nere vid bryggan, kubbspel och avrundade med lite glass till fotbollen. Härlig dag även det.
 
 
Nu är killarna iväg och köper fönster foder. Jag råkade bädda ner mig i sängen igen. Oops! Men ska ta mig ett ryck och göra mig i ordning lite lätt. Sen ska vi åka för att handla lite mat, börjar eka tomt här hemma i kylen! Annars blir dagen lugn. Vi har lite att pyssla undan hemma som kan vara skönt att få undan innan andra semesterveckan rullar in.
 
Hoppas ni haft en härlig helg!

Midsommars morgon

God morgon midsommar. Jag och min lilla nattsuddare är vakna här hemma. Det var någon som fick för sig att vakna vid 3 och sen inte komma helt till ro först vid 5. Kul! Men nu är vi pigga och glada här hemma i alla fall. Jag sitter med slingor i håret som snart ska spolas ur. Får hoppas att resultatet blir bra.
 
Vid 10 ska vi vara ute vid skeppartorp där och då ska det plockas blommor till midsommarstången. Känns mysigt med ett riktigt traditionellt firande för Adrian att uppleva. Så vi hoppas på en bra dag även om natten kunde bjudit på lite mer sömn. Solen skiner i alla fall och det får den gärna fortsätta med resten av dagen.
 
Hoppas ni får en underbar midsommardag

Finaste

 
Min finaste lilla älskling idag♥
 
Nu har vi semester hela familjen i 3 veckor tillsammans. Känns riktigt härligt. Imorgon är det midsommar och det ska firas ute i skeppartorp. Blir en riktgt traditionell midsommar med resning av midsommarstång, sill lunch, lekar, grillning och kanske någon regnskur. ;) Nej med enligt smhi ska det tydligen vara fint hela dagen så vi får hoppas att det stämmer. Ni får ha en underbar midsommar i varje fall!

Trött AB

I natt sov vi första natten i vårt nya sovrum och jag har sovit som en gud! Kommer visa bild senare idag förhoppningsvis när vi fått upp gardiner och ställt in byron och lite smått. Även Max hittade sin plats brevid min huvudkudde i vanlig ordning och kurrade gott.
 
 
Nu myser vi i soffan framför barnkanalen. Ute skiner solen och blir nog riktigt härligt väder. Tråkigt bara att man inte har mer energi, känner mig så orkeslös. Tröttheten försvinner inte och funderar på om det kan vara järnbrist? Hade det då jag väntade Adrian. Så ska skaffa fram järntabletter och hoppas på att det hjälper. Men kanske måste prata med min BM först?
 
Nej så idag blir det en lugn dag som vi förhoppingsvis får spendera i solen.

Lite egen tid

Fick mig någon timma för mig själv på stan idag innan min klipptid. Fick med mig lite smått och gott hem. Bland annat en filt som kommer passa fin fint i sovrummet nu när det börjar falla på plats där inne. Sen fick jag med mig lite smått och gott till Adrian också. Dels den här super tuffa pikétröjan. Han blev så glad när han fick de nya kläderna och hoppade på mig för en stor kram och ett glädjande tack. Sötis, kul att det uppskattas att även få kläder.
 
 
Nu sover den lilla herren och jag väntar på Andreas som är på väg hem från ikea. Veliga som vi är så har vi igen ångrat oss. Blir ingen sängkappa utan köper resten av sängsommen istället och sen en fint överkast. Jag vill ha ett fint överkast som går ner lite och känns som att det blir kaka på kaka med en sängkappa då? Jaja, bra kommer det nog bli i alla fall. Blir nog att sova första natten där inne inatt.
 
 

what to expect when you're expecting

Den här filmen måste jag bara se, känns som att den kan bjuda på en hel del skratt!
 

Jag blir glad

när min sambo överraskar mig med en bokad klipptid imorgon♥
 
Andreas är värd en stor eloge då han jobbat stenhårt hela dagarna. Först på sitt arbete och sen hem för att fortsätta med sovrummet och samtidigt hinna umgås med oss. Just nu sitter han här på golvet och skruvar ihop vår nya huvudgavel till sängen. Han är duktig han min man.

Jag blir glad

när min sambo överraskar mig med en bokad klipptid imorgon♥
 
Andreas är värd en stor eloge då han jobbat stenhårt hela dagarna. Först på sitt arbete och sen hem för att fortsätta med sovrummet och samtidigt hinna umgås med oss. Just nu sitter han här på golvet och skruvar ihop vår nya huvudgavel till sängen. Han är duktig han min man.

Inte mycket som slår

Blir grillat ikväll igen, är det sommar och semester så är det! Till det blir det bland annat grekisk sallad med massor med feta ost. Inte mycket som slår det inte! Får mig att minnas tillbaka till veckan i Grekland förra året. Då var det grekisk sallad till middagen varje dag.
 
 
 

Lek och stoj!

Hmm, kul det är när man tagit sig tid och skrivit ett långt inlägg med massa bilder och att de då sen försvinner. Lite surt. Men men...

Som jag då skrev var på Adrians nya förskola och hälsade på. Känns helt ok efter mötet, svårt att få en klart bild under ett kort besök. Blir bättre när man är med på inskolningen och får se mer av deras verksamhet. Men kommer nog blir bra och deras gård är enorm!

Jag och Adrian tog sen bussen till leos lekland där vi lekte non stop i 3 timmar. Oj så skoj vi hade det, och jag tycker att det är så bra där. Både för barn och vuxna, de har tänkt till på allt!


I farten på leos lekland!

Andreas kom och hämtade oss, ikea var då destinationen. Började med köttbulle middag för hela familjen och sen fick med med oss två blommor och vår nya huvudgavel. Kommer bli riktigt bra tror jag. Så smidigt då det är förvaring i gavelt då vi inte ska ha några sängbord. Sen så kommer den att sluta precis vid fönsterfodret så den blir istället för en fönsterbräda då den är bred. Låter kanske halv tokigt men ni ska allt se att det blir bra :)

En solstråle här hemma i alla fall

Måndag och första semester veckan. Ute är det grått och trisst ute så vi har startat dagen med massa lek här hemma. Men efter lunch ska vi först på inskolnings samtal på förskolan och efter det hoppar jag och Adrian på bussen och åker till Leos lekland. Så det ser han fram emot. Kanske mest att få åka buss ;)
När Andreas slutar får vi se om det blir en tur till ikea eller om vi tar det senare i veckan. Men nu blir man så ivrig och vill få färdigt i sovrummet på en gång. En sängkappa ska även beställas senare idag. Hittade en fin på ellos. Några tips om var man annars kan beställa fina sängkappor?
Jag och Adrian körde lite morgon dans. Han är en hejare på att dansa och framför allt på skaka-rumpan-dansen som vi brukar köra. Men han visar bara upp sina moves för oss här hemma.

Nu ska vi slappa en stund i soffan innan lunch så vi orkar leka en massa sen på leklandet.

Sneak peak

Då var kvällen här igen och det känns skönt att vi i alla fall får avsluta dagarna med solsken. För även idag har regnet öst ner, inte världens bästa start på semestern på så vis kanske. Men som sagt vi fick i alla fall avsluta kvällen med kvälls solen på altanen och grillat. Idag blev det hamburgare. Riktigt smarrigt.
 

Andreas har hunnit med en hel del i sovrummet vårat under helgen. Bara golvlister och fönster+dörr fodes som ska köpas och sättas upp. Sen blir det till att inreda. Ny sängstomme ska även köpas.
En liten sneak peak på resultatet.

Nu ska vi upp med en blocket annons innan det blir prison break resten av kvällen. Imorgon är planerna få för mig och Adrian. Men vi ska på ett inskolnings samtal på hans nya förskola där han börjar i augusti. Så det blir spännande och hoppas att det kommer att kännas bra och rätt. Så skönt att Adrian ser mycket fram emot att börja på den nya förskolan. Men tror inte riktigt att han förstår att han kommer behöva sluta från den han går nu. Men tror att det kommer att bli bra i alla fall. Bättre för honom att få vänner som bor i samma område och ska gå på samma skola när tiden är inne för det.

Hoppas ni haft en trevlig helg mellan regnskurarna!

Vecka 14

Idag gick jag in i vecka 14 och känns härligt att veckorna rullar på. Idag är det även 1 månad kvar till UL precis. När jag väntade Adrian la jag upp familjelivs beskrivning för vad som händer varje vecka med bebis och med mig. Nu när vi väntar nästa pyre så delare jag med mig på samma vis. Roligt att kunna gå tillbaka och läsa. Har även en fyll i bok där jag skriver varje vecka om graviditeten. Hade samma bok med Adrian som jag ska ta fram. Kan vara rolgit att ha och kunna se om man känner samma saker ungefär i veckorna.

Vecka 14

Kroppen:
Hormonförändringar kan visa sig genom att huden på mamman blir mörkare på vissa ställen, kvinnor kan få en vertikal mörk rand från naveln och neråt samt mörkare bröstvårtor. Randen brukar försvinna efter förlossningen, men man ska vara försiktig med att sola för mycket under graviditeten eftersom man även kan få andra pigmentfläckar som kanske inte går bort. Du kan bli snabbare andfådd eftersom blodvolymen i kroppen börjar öka.
De flesta börjar få en liten mage. Om du tidigare fött barn blir magen oftast större mycket tidigare.

Fostret: Öronen är placerade där de ska vara och har fått den rätta formen. Alla större organsystem är nu färdiga och njurarna tillverkar urin. Fostret befinner sig nu i en snabb fas av tillväxt. Benen är längre än armarna och det finns gott om fostervatten som fostret simmar runt i.

Jag: Tröttheten sitter i för mig fortfarande men hoppas på att semestern kommer göra gott. Magen växer och tycker faktiskt att det hänt ganska mycket på bara en vecka nu, Med Adrian så hade jag lika "stor" mage i vecka 18 som jag har nu i vecka 14. Så visst syns det sanbbare denna gång. Lite krämpor har jag kännt av redan nu men ingenting som är värt att klaga över, värre kommer det att bli antagligen. ;-) Sen har jag ett arbete som är ganska tungt för kroppen så det är klart att det påverkar mer då. Annars mår jag som sagt bra och svävar ofta iväg i mitt lilla lyckorus som jag befinner mig i♥

Första dagen på semestern

Sitter i kvälls solen på altanen och njutet av stunden. Vi har precis avnjutit en god middag här ute, grilladkyckling, pommes och grekisk sallad. Andreas och Adrian gick en sväng till lekparken, det får man göra den här tiden nu när det är semester. :)

Första semesterdag idag. Underbart även om den vart likt mitt humör, lite upp och ner ;) men imorgon ska jag ta mig en lång sovmorgon så är vi nog på banan igen. Andreas har satt upp tapeten i sovrummet så nu är det i princip bara att lägga golv, tillbaka med lister och sen ny dörr och nytt dörrfoder. Ni kan inte ana hur fint det blir! Bilder kommer senare. Bloggar får mobilen men inte genom blogg.se appen som jag inte får att fungera!! Alltid något strul med den. 

Nu ska jag städa undan middagen innan det blir att fortsätta njuta av kvällen! Här nu även att killarna rullar in :)

Denna trötthet!

Den slår ut mig helt just nu! Ni kan inte ana hur trött och förvirrad jag vart hela dagen. Nästan så man blir lite rädd för sig själv ibland. Men idag var det sista morgonen som jag behövde ställa klockan för att rusa iväg till jobb och dagis(avslutar med kväll imorgon) innan semestern. Den här semestern kommer riktigt lägligt!
En liten antydan till att pyret i magen växer (här i vecka 13)

Jag dagdrömmer om framtiden och den kommande tiden otroligt mycket just nu. Den här gången vet man vad som väntar i slutet av resan och kan inte låta bli att drömma om just famtiden. Då får jag ofta påminna mig själv om att leva idag, framtiden är ovis och man vet aldrig vilka vändningar den kan få. Men jag hoppas med hela mitt hjärta att vi i vinter får välkomna världens finaste julklapp till världen♥ frisk och kry.

God morgon


Jag sitter och väntar på bussen denna sköna morgon. Friskt i luften och fåglar som kvittrar, vad som saknas är självklart solsken. Jo idag får jag åka buss då vi sålt en av bilarna, så blir lite pussel för att få ihop det sista veckan nu. Så nu är vi på biljakt igen och den här gången så blir det en kombi. Det bästa när familjen ska utökas ytterligare.

Tackar även så mycket för gratulationerna i inlägget nedan!

Hoppas ni får en fin dag! KRAM

Att något så litet kan kännas så stort i hjärtat


♥♥♥

Livet känns så otroligt stort och mäktigt. Jag känner mig ödmjuk åt livet och att ännu en gång få bära på ett litet liv♥ Vår andra lilla lycka är beräknad att komma till oss den 21 december. En fantastisk julklapp!

Ett litet liv som gjort sig påmind genom illamående, extrem trötthet som fortfarande sitter i och även ett något svajande humör om ni frågar Andreas. ;) Är nu i vecka 13 och hoppas att även tröttheten vill ge med sig nu.

Känns otroligt glädjande att få ge Adrian ett syskon. Han funderar mycket just nu och lägger märke till bebisar hela tiden. När vi ser djurbebisar på parken zoo klappar han på min mage och säger mamma bebis där♥

Så nu håller vi tummarna för att allting går som det ska och att vår andra lilla lycka kommer till oss frisk och kry i vinter. Tänk vilken resa som väntar♥

Svar

Fick en fråga angående vårat soffbord.

Det är ett bord från IKEA och i serien vejmon som vi sedan målat om till vitt. Hoppas du blev lite kloklare i din jakt efter ett vitt runt soffbord. :)
VEJMON Soffbord IKEA Separat hylla för förvaring av t.ex. tidningar; håller ordning på dina saker och frigör bordsyta.

Skolavslutning

Har haft en underbar fredag med stålande väder. Jag och Adrian var lediga och det passade bra då solen strålade och min syster hade skolavslutning. Lite små ångest smög sig på då jag kom ifatt verkligheten och insåg att det var nio år sedan som jag stod på samma skolgård och gick ut niondeklass! Vad tiden rusar iväg, känns som att det skulle kunna vart förra året på ett vis. Men å andra sidan så har det hunnit hända en hel del på nio år! Efter avslutningen i alla fall åkte vi till vilsta och åt lunch där ute. Var riktigt mysigt och blev glatt överraskad över den goda lunchen.

Sedan åkte vi och lämnade Adrian med Mia under tiden som jag, pappa och Filip cabbade ner och åkte in till stan. Blev lite små shopping och även en glass i solen innan vi vände hem. Adrian hade haft det riktigt bra och stått på bryggan och fiskat nästan hela tiden. Riktigt nöjd kille som jag fick med mig hem!

Nu sover min lilla herre efter fredagsmys med pingu, natchotallrik och remmar. Mysig kväll med andra ord. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och se på prison break.

Hoppas även du njutit av fredagen!

At home

Har helt missat att visa er min ram som jag köpte på ett home inrednings party. Min nya favorit som nu pryder hyllan vi satt upp över soffan. Själva ramarna kan man vrida och det är bilder åt båda håll så man kan växla motiv.





 
Adrians lejon hade även den hittat en plats på hyllan en period.

Nu är det bara en matta under soffbordet. En rund vill jag ha men det är svårare med vilken färg det ska vara. Men det klarnar nog när jag hittar "den" mattan!

Orkeslös

Fy, är så frånvarande just nu. Min energi är som bortblåst! Känns som kroppen redan ställt in sig för semester. Bara en vecka kvar att jobba och man känner hur det blir jobbigare och jobbigare för varje morgon när klockan ringer. Men som sagt nästa vecka kvar innan jag får njuta av 4 lediga veckor.

Annars rullar dagarna på i sin vanliga takt. Vi har lite små kaos hemma då renoveringen av vårat blivande sovrum börjat. Så utanför ingången står just nu 3 fula garderober som ska vidare till tippen. Genom hela hallen och vardagsrummet ligger panelen som ska upp på väggen + golvet. Lagom kul men det är ju bara för en period och det kommer bli riktigt skönt när det är klart sen. Adrian tycker dock att det är skit kul att ha en hinderbana hemma ;-)

Ska ta lite bilder hemma också så ni får följa renoveringen lite.

Nej nu ska jag fortsätta här på jobbet. Ha en fin dag! Kram

Söndagsmys

One piecen på, popcorn i skålen och vig brottet final på tv. Minst sagt härligt avslut på veckan och helgen. Hoppas även ni haft en härlig helg så ser vi fram emot en ny vecka med nya möjligheter.

Njut varje minut



Det är något man får påminna sig om ibland. Att leva i nuet kan ibland vara svårt när man bara vill att dagarna och veckorna ska rulla på, då man har så mycket att se fram emot i framtiden. Men vi har självklart våran fina Adrian som får oss att njuta av nuet.


Ute fortsätter höstvädret och man kan absolut inte tro att det är början av juni. Vi har fått sätta på värmen här hemma vilket känns helgalet att behöva göra i juni månad. Just nu slappar vi hemma, eller jag och Adrian i alla fall. Andreas håller på och fixar det sista i garderoben så vi snart kan börja med vårat blivande sovrum. Inte mycket som står på schemat idag förutom att jag lovat Adrian att vi ska gå ut och plaska i vattenpölar. Måste försöka hitta pågot skoj av detta trista väder!

I bilen

Ännu en dag med regn och rusk. Vi har packat in oss i bilen tillsammans med Mikaela och tar oss en tur till Västerås. Först blir det Ikea lunch och sen lite shopping förhoppningsvis. Det visar sig.

Vänner som förgyller.

Har ni haft en härlig fredagskväll? Malin och familjen kom hem till oss och förgyllde vår kväll. Barnen var riktiga små vildingar och har busat non stop! Vi har grillat och haft det gott.

Nu har de åkt hem och Adrian sover gott. Imorgon tar vi oss en tur till Västerås för att förhoppningsvis komma hem med lite diverse saker från Ikea.

Nu ska här njutas av kvällslugnet!

Juni månad

Första juni idag men det kan man allt inte tro. 7 grader och regn!

Andreas och Adrian tog bussen in till stan för att gå till badhuset. Så det var en lycklig liten herre som åkte iväg. Jag sitter just nu på provmottagningen för att bli stucken. Sen ska jag åka och handla lite in för kvällen då vi får middagssällskap av Malin och familjen. Måste även hinna städa hemma innan de kommer. Vet inte vem som släppt en bomb hemma hos oss. ;-)

Hoppas ni har en härlig fredag. Som bi märker har vi redan tagit helg! Härligt :)

RSS 2.0