Kvällsmellis

Nu börjar mina hemmafruar och jag har gottat ner mig i soffan med lite kvällsgott. Vaniljyoghurt, blåbär, hallon och kokos. Mums!

En ensam kväll

Denna dag har likt alla andra rusat förbi och jag hinner knappt med ibland. La precis Adrian för natten nu och jag ska vänta in desperate housewives. Andreas jobbar stägning så har en kväll för mig själv. Kan vara skönt ibland även om jag snabbt blir uttråkad.

Imorgon är hela familjen ledig och det ska vi njuta av då vi båda jobbar helgen. En sväng på stan ska vi hinna med och jag ska förbi körskolan. Jag ska boka risk ettan och tvåan. Annars får vi se vad vi kan hitta på för skoj!

Hoppas ni haft en bra dag!

Kvälls shopping

Här hemma blev det lite kvälls shopping för mig del. Eller till mig blev det ingenting men Adrian fick ladda upp sin garderob inför sommaren. Många fina rea fynd på HM.com just nu!

En kväll med unga mammor

Idag efter jobbet hade jag tid att smita ner på jobbet en snabbis innan jag hämtade Adrian, tog lite spontan komp. På stan hade de utförsäljning på Villiage där jag fick lite smått och gott med mig hem. Har inte hunnit tagit några bilder på det me det kanske kommer imorgon.

Adrian sover och jag tänkte titta på teen mom 2. Har tittat lite på det innan och kan inte låta bli. Tycker så synd om vissa och vissa blir man bara tokig på. Men de är så unga och det kan inte vara lätt att vara 16 år och mamma. Tänker bara tillbaka till mig själv, jag hade aldrig vart mogen då.


Vi ser nog unga ut och då är det bara 2 år sen. haha.

Söndagkväll

Då har vi landat i soffan här hemma efter en sen middag. Ser just nu på how I met your mother, vi är besatta av den serien just nu. Så otroligt roligt. Men snart är det big brother och ska bli spännande att se vilka som åker ut ikväll. Jag gissar på Sara och Christian får lämna ikväll. Men som sagt blir spännande att se.

Känns surt att helgen snart är slut då vi haft det så bra. Men en ny vecka väntar och något skoj ska nog även den bjuda på!

Avslutar med en bild från igår innan vi gick ut och åt!


Slappar söndag

Jag ligger i soffan och ser på reprisen av desperate housewives. Resten av familjen sover, vi har en riktig mysdag. Skönt att ta det lungt då helgen rusat förbi. Igår spenderade vi dagen i Västerås. Först besök och lunch på IKEA. Sen blev det även en tur på stan och Adrian sov gott i vagnen så vi kunde strosa omkring i lugn och ro.

När vi kom hem packade vi ihop Adrian och åkte hem tillpappa/morfar där Adrian skulle sova över. Han hade det så kul där ute hos dem.

Vi föräldrar unnade oss en kväll för att rå om varandra. Hemma gjorde vi oss i ordning och gick sedan ner till Papas tapas där vi hade en underbar kväll. Åt otroligt god mat med massor med olika tapasrätter som vi satt och åt tillsammans. Så mysigt att sitta och små plocka och njuta under en lång stund.

Sen gick vi till grappa där vi tog oss en drink ute i vimmlet. Gick sedan hem till Andreas jobbarkompis där det var fest. Var där en stund innan vi tog taxi ner på stan och gick till brasserie la grand och dansade. Men trötta föräldrar som vi är så tog vi taxi hem halv två och kröp i säng. Men en riktigt kul kväll hade vi och det är så härligt att bara få vara vi 2 ibland.

Adrian kom hem vid 10 och han hade haft det så bra. Nu på dagen har vi även vart iväg på en husvisning som absolut inte var någonting att ha. Så bara att fortsätta leta! Nej nu ska jag slappa vidare i soffan!

Först några bilder på gobiten som morfar tog. De var ute på tomten och lekte. Så klart skulle det "fiskas" i vattnet med vasstrån. Så vi längtar efter sommaren, paradiset för Adrian där ute.


en barnfri kväll o vi har vart ute o ätit ...

foto175 (MMS)

en barnfri kväll o vi har vart ute o ätit god mat. Nu dricker vi goda drinkar så får vi se var kvällen slutar!

Längtan efter helg

Dagarna bara springer förbi och känns inte som dygnet har nog timmar. Känns som jag inte hinner med det jag ville eller orkar göra allt som behövs. Men så är det när man har fullt upp av livet. Bara önskar att de här 8 veckorna till semestern går snabbt så man får tid att andas ut och njuta lite. ;-)

Imorgon är det i alla fall fredag och en ledig helg väntas. Ska bli riktigt härligt med helg. Njuta av tillvaron med familjen. Var så mycket med kalas mm förra helgen så nu väntas en lugn helg!

Sängen kallar

Nu är kvällen här och jag avrundar den med BB på tv i soffan. Sen kryper jag och min ludna älskling ner i sängen.



Tänk så liten och söt han var. På söndag fyller han 4 år :-)

Gråa dag

God morgon!

Vaknade 7.10 av Adrian som ropade på mamma. Det blev vällingmys i sängen och så låg vi och små slumrade framför tvn. En mysig och segstartad morgon men blir så när man vaknar upp till en gråmulen och regnig dag. Adrian börjar dagis 10.30 idag då jag jobbar kväll. Även om det blir samma timmar som han går så blir det en sen dag för honom. Andreas hämtar honom 18, gick inte att lösa på någe annat vis. Jag funderar bara på om han får middag på dagis då? Jaja, ska fråga dem när jag lämnar honom.

Känns sådär att åka och jobba kväll, framför allt när vädret är som det är. Men kvällen brukar rusa förbi när man väl kommit igång. 

Nej nu ska vi fortsätta njuta av morgonen♥

Plugg och go aptit igen

Kvällen har jag spenderat med en massa plugg. På fredag ska jag förnya min medicindeligering och även ta delegering för insulin. Det känns lite små läskigt då jag inte riktigt är så sugen på att sticka folk. Men har jobbet med vård så länge så jag känner att det är nästa steg nu. Så lite nytt att plugga på, medicinen kan man..


Efter dagis idag åkte jag och Adrian till en närliggande lekpark. Där busade vi runt innan vi kände att vi ville bort från ovädret. Har blåst riktiga stormvindar idag! Hemma slappade vi i soffan och jag somnade till en kort stund. Men så fort Adrian såg att inte jag tittade på Oso så såg han till att jag också tittade. Mamma, Maaammmmaaa, Oso! :-)

Sen har vi lagat mat och Adrian har fått tillbaka aptiten. Så härligt men vi kom på problemet! Han vill ju äta med lika bestik som oss och på "vuxentallrikar" här ska det inte vara några plast tallrikar med laban mm. Han vill känna sig stor helt enkelt och nu äter han med god aptit. Den nya favoriten här hemma är även gröna oliver, he just love it!


Min lilla gobit♥

i lekparken efter dagis. Skoj men blåsigt!

foto190 (MMS)

i lekparken efter dagis. Skoj men blåsigt!

Pepsodent White Now

Jag har fått äran att prova på Pepsodent White Now via buzzador. Det är en tandkräm som ska bleka tänderna och man ska se resultat redan efter första borstningen.

Jag vet inte om man ser så stort resultat efter bara en borstning, tror hjärnan kan luras lite också. Men efter att använt den i snart 4 veckor så tycker jag att jag ser lite resultat i alla fall. Sen tycker jag att den är riktigt god mintsmak som ger fräsch andedräkt. Men jag vill i alla fall rekomendera den här tandkrämen. Jag är nöjd och tycker ändå att man ser att tänderna är lite vitare.


Smile!

En riktig kalashelg!

Då var kvällen här och vi lämnar en sjukt bra helg som vi spenderat tillsammans med underbara vänner! I fredags var vi hemma hos Nadja m.familj. Där bjöds det på god trerätters middag, massa bus och lek med och för barnen och det var helt enkelt en perfekt försommarkväll.

I lördags var det lite kalasande här hemma med min mamma och familj. Adrian busade runt med Emma och var inte alls intresserad av paketen. Men han fick så fina presenter dels ett par super fina crocs.

På kvällen gjorde jag mig i ordning och åkte sen över med mitt bästa party humör till fina Jasemin. Där drack vi vin pratade en massa strunt, lyssna på gamla party låtar och dansade för fulla muggar. Sen åkte vi ner till Harrys och gjorde det osäkert! Vilken kväll det var, roligaste på mycket länge. We still got it! ;-) haha

Idag fick jag mig en välbehövlig sovmorgon. Kom hem klockan 3 så var inte den piggaste. Vaknade vid 9 och då ropade jag in Adrian så vi låg och tittade lite på tv. Sen blev han rastlös och jag drog mit till 11. Så skönt att få göra. Sen gjorde vi i ordning lunch och så röjde vi här hemma.

Efter lunch och nap så vaknade Adrian upp till ännu ett kalasande. Den här gången med sina bästa vänner Moa och Angelina. Var riktigt trevligt och barnen busade runt för fullt. Så roligt att se dem leka tillsammans.


Så här kan det se ut när man försöker fånga lekande barn på bild.

Efter kalaset gick jag och Adrian ut och lekte lite under tiden som Andreas lagade mat. Sen har vi bara myst och Adrian har badat. Nu är det två trötta föräldrar som landat i soffan efter en kanon helg. Man vill aldrig att helgerna ska ta slut. Imorgon är det måndag och vardag igen...

Helgen som kommer

Helgen är här och så efterlängtad! Solen skiner och ikväll ska vi över till våra fina vänner Nadja+familjen. De bjuder på grillat och de bor perfekt för barnen att kunna vara ute och leka hela kvällen. :)

Imorgon ska vi fira Adrian tillsammans med mamma och familjen där då de inte hade möjlighet att fira i onsdags. Sen på kvällen ska jag på fest och sen blir det att gå ut och dansa. Ska bli riktigt roligt och ser fram emot kvällen.

På söndag sen kommer några av Adrians små vänner över på kalas. En riktig kalasvecka det här! :-)


Bjuder på en bild från förra helgen.

Tänk vad tiden går

Adrian på sin födelsedag

På sin 1 års dag

På sin 2 års dag.

Bilder från 2 års dagen



Varm oboy med grädda måste man så klart få när man fyller år!

Parken Zoo





Något man bara får göra när man fyller år. Springa i vattenpölar utan regnkläder!


Smygöppna lite paket innan gästerna kommer. :)










Ritplattan var en av de stora favoriterna från gårdagen.

Morgonmys på en torsdag

God morgon!

Vilken otrolig tur vi hade med vädret igår. Tror att solen sken just för Adrian igår. Adrian har just nu fullt upp att leka med alla nya presenter som han fick igår. Så glad för allting, förutom kläderna som vi är glada för ;-)

Adrian börjar dagis senare idag då jag jobbar kväll. Skönt att vara hemma och morgonmysa tillsammans utan att behöva stressa iväg det första man gör.


Lilla kalaskillen igår

Adrian 2 år

Nu är kalasdagen slut och vår lilla 2 åring ligger och sover gott efter en underbar dag. Tänk att det redan gått två år sen just vår lilla Adrian kom till oss. Det är helt otroligt så snabbt tiden går och så stor och underbar liten kille vi har.

Dagen började klockan 8 då Adrian vaknade då blev det skönsång av två nyvakna föräldrar. Sen blev det vällingmys till filmen bilar. Första presenten fick han också öppna. Det var en trehjuling som var mycket uppskattad. Lite stor nu men han kommer växa i den. :) När vi sen gjort oss i ordnign blev det premiär turen(för i år) till parken zoo. Var mysigt och Adrian hade så roligt så. Känns otroligt roligt att vi var lediga och kunde göra en lite utflykt på hans födelsedag.

Hemma igen blev det tårtbakning och förberedelser inför kalaset. Adrian fick öppna ett till paket så han hade något att roa sig med.

Sen kom familjen över och vi kalasade med tårta, kakor och bullar. Var trevligt och jag hade knappt tid att fika, haha. Min farfars bror från USA kom hit till Sverige tidigt i morse men han orkade komma över och kalasa med oss. Det var roligt tycker jag, blir inte så ofta som man ses.

Adrian fick massor med fina presenter. Mycket fina kläder som vi önskat då han redan har så mycket leksaker! Han fick duplo från bilar serien och det var riktigt populärt. Även en bilmatta som jag tror kommer uppskattas mycket. Men som sagt så fick han massor med fina presenter.

Tack alla som gjort denna dag så fantastisk och minnesvärd!


En lycklig kille som precis fått sin trehjuling!

Mer bilder får jag visa imorgon! Nu är vu helt slut här hemma efter dagen så nu ska jag slappa resten av kvällen.

Regnbåge


Ute skiner solen och regnet faller. Utanför vårt fönster ser man två fina regnbågar men fick bara den ena med på bild. Tror ni också att det gömmer sig en skatt vid regnbågens slut? :-)

Kalas förberedelser!

Här hemma är vi i full fart med allt som ska ordnas inför morgondagen. Städa, baka, slå in paker mm. Nu har jag i alla fall bakat klart och det är bara städningen kvar. Imorgon fyller vår skatt 2 år och det känns helt ofattbart.

Vi håller tummarna för bra väder imorgon! Hela familjen är ledig, tänk så bra vår lediga dag föll in. Helt otroligt! I alla fall, om vädret är bra tar vi oss en tur till parken zoo på dagen. Om det regnar så blir det nog ett besök till badhuset. Det är Adrians dag imorgon och då måste vi så klart hitta på något skoj! På eftermiddagen är det sen kalas för familjen(de som kan), resten firar honom på lördag och på söndag är det kalas med Adrians vänner.


Så klart måste det finnas nigg...nigg... No, no, no! No, wienerbröd. Wienerbrods på kalaset ;-)


Kokostoppar har vi också bakat idag! Igår var det bullbak och nu är det bara tårtan kvar.

Idag sörjer vi en förlorad budgivning

Idag känner jag mig helt tom och nere. Det har vart en känslomässig karusell den senaste veckan. Vi hittade ett hus som var perfekt för oss. Allt kändes så himla bra och det ligger i det området som vi mer en gärna vill bo i. Så budgivningen har vart i full gång hela veckan. I fredags höjde vi ännu en gång och sen kom det inte in några bud under hela helgen. Vi pratade igår med mäklaren och han sa oavsett hur det blir så kommer budgivningen avslutas imorgon, idag då. Vi hoppades så himla mycket men så klart kom det ett bud till. Vi har funderat fram och tillbaka under dagen om vi skulle höja igen. Men hjärnan tar över hjärtat och vi stannar. Vi sa att vårt tidigare bud skulle vara vårt sista och det är skönt att ha en buffert kvar efter man köpt hus också.

Så vi stannar, sörjer och så går jackten vidare. Det var inte vårat hus det här, vårat hus kommer.

Koutsläpp

Då var det söndag och helgen är snart slut. Vi har haft en underbar helg tillsammans och haft massor av familjemys. Har blivit allt för lite av den varan den senaste tiden då jag och Andreas jobbat om varandra en hel del. Men ju mer får man ta vara på tiden och helgerna tillsammans.

Lördagen började med morgonmys i sängen framför film. Sen gick vi upp och åt frukost tillsammans. Efter det fick Adrian vara en sväng hos faster Mikaela och Pontus. Vi smet ner på stan för att köpa födelsedagspresenter till Adrian. Han fyller 2 år på onsdag!!

När vi hämtade honom åkte vi ut till Barva där det skulle vara koutsläpp. Var riktigt trevligt och Ekängen hade ordnat allting och bjöd på potatissallad, smörgås med rostbiff, korv med bröd, tårta, kaffe och dricka. Adrian var överlycklig och fick titta och klappa på hästar, lam och kossor så klart! Var riktigt härligt att komma ut på landet och det var så vackert med allt som blommar nu. Var även härligt att se de lyckliga kossorna som fick premiär springa i hagen. Lycka!




Det luktade dock inte så gott hos kossorna!





Det var bara en liten del från vår helg. Vi har premiär grillat på balkongen, plaskat i vattenpölar och så klart tittat på eurovision. Jag har även jobbat några timmar idag.

Nu väntar vi in en ny vecka. Jag har en stor klump i magen inför morgondagen. Så nervöst! Men jag kan inte riktigt berätta mer nu, lovar att ni kommer få veta! Trevlig kväll och avslut på veckan nu!

Tävlar

Jag är med och tävlar om 40 par skor hos TLC! Var med du också! Du tävlar HÄR!

Städa städa varje fredag, för det tycker jag är kul!

Nu har jag storstädat här hemma inför helgen. Så skönt att ha det gjort innan helgen så man bara kan få njuta! Vi har i alla fall haft en kanon dag men fina vänner. Mötte upp Malin och Moa för promenad bort till rinmansparken och där mötte vi upp Nadja och Angelina. Barnen busade för fullt och hade så roligt. Härligt att se dem så lyckliga och att de leker så fint. Vi mammor kunde i lugn och ro bara sitta och se på och roa oss med en massa prat. Precis som det ska vara. Jag och Adrian följde sen med hem till Nadja där barnen fick leka lite till och så blev jag bjuden på god lunch. Tack vänner för idag!

Nu väntar vi på att pappa A ska sluta så vi kan börja fredagsmyset. Blir att gotta till det med köpmat.

Hoppas ni haft er en riktigt FAB friday!

sötisarna moa o Adrian tidigare idag. Nu ä...

foto174 (MMS)

sötisarna moa o Adrian tidigare idag. Nu är vi på väg hem efter lek med vännerna. Jag o Adrian stannade även till för presentspaning o nu sover han gott i vagnen.

Ser fram emot morgondagen

Nu laddar jag i soffan inför eurovision kvalet, Saade måste ju bara gå vidare ikväll!

Dagen har flygit förbi och jag som är bortskämd att sluta 14 slutade så sent som 16! Så eftermiddagen fölg fram. Efter middagen åkte vi ut och övningskörde, det var så länge sen sist. Vi har saknat backspegel då man tydligen inte får ha någonting lämnat ifred! Men nu är en ny köpt (800:- fattigare!!!) och jag kan köra igen. Jag backade dels bakom ett hörn och det gick riktigt bra! Så stolt, jag som annars har så svårt att placera bilen när jag backar.


 Ser fram emot morgondagen då vi ska leka med vännerna Malin och Moa, Nadja och Angelina. Ska bli så roligt att ses igen, lite som old times. Var riktigt länge sen vi träffades för lek allihopa. Så man kan längta tillbaka till tiden som mammaledig då jag hade lyxen att få lära känna Malin och Nadja och barnen så klart.

Åskväder

God morgon!

Hoppas på en bättre dag fast det är gråmulet ute och jag vaknade inatt av åska. Men det var bara mysigt att ligga och lyssna på. Jag har fortfarande ont i nacke och huvud men det känns lite bättre idag. Bara hoppas att det ger med sig snart!

Jag slapp helt plötsigt lämna Adrian på dagis idag. Andreas hade redan åkt iväg till jobbet när vi började klä på oss. Jag började sen leta efter hjälmen som inte fanns hemma! Ringer Andreas som då kom på att han glömt den på dagis igår. Suck tänkte jag, men han vände om och lämnade honom då. Skönt för mig som ni fick lite extra tid här hemma. Men nu måste jag i alla fall börja röra på mig.

Ha en bra dag! KRAM

Hemsk dag

Idag har inte vart någon bra dag. Har haft så otroligt ont i huvudet nästan hela dagen och det sitter i nu också. Alvedon fungerar inte mot det onda.. Sen har jag även ont i nacken och tror det kan hänga ihop. Kanske måste besöka naprapaten snart igen..

Sen har mitt humör inte vart att leka med här hemma. Så irriterad och ont i huvudet slutade med att jag och Andreas började bråka om en massa onödiga saker. Men nu är vi harmoniska mot varandra igen här hemma. :P

Men vi gjorde ett försök av att njuta av dagen. Blev att köpa med oss glass och åka till rothoffsparken. Där gottade vi glass i solen och Adrian fick leka omkring. Var mysigt. Sen tog jag mitt dåliga humör och onda huvud och solade. Det gav mig i alla fall lite energi.

Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ser på lite matlagningsprogram. Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken. Men jag hoppas i alla fall att jag vaknar upp till en mycket bättre morgondag!


Så här vill jag känna mig imorgon♥

Inför sommaren shopping

Vilket väder vi haft idag. Känns nästan som att sommaren har hittat hit redan! Men eftersom jag inte förstått att det var vår/sommar så fick jag och Adrian ta oss en tur ner på stan efter dagis och jobb. Blev att köpa en keps, sandaler och en fin t-shirt som jag föll för.



 




Älskar detaljerna med V-ringning och uppvikta ärmar.

Då var första budet lagt

Var som sagt på en andra visning på ett hus idag. Allt känns så rätt med det här huset. Men vi vågar inte hoppas då det säker kommer att dra iväg. Men håll tummarna hårt för vår skull nu! Vi la första budet nu ikväll så nu får vi vänta till imorgon och se hur andra intressanter hänger efter. Får se hur mycket sömn man får inatt då. Har börjat innse att husletande kan ge många sömnlösa nätter.

God morgon

Jag och Adrian började dagen med en liten sovmorgon. Eller jag vet inte riktigt om det är sovmorgon när han nu börjat vakna vid 8. Tycker i alla fall att det är en perfekt tid att börja dagen på.

Vi ska snart göra oss i ordning och sen blir det en cykeltur till rothoffsparken. Var länge sen vi var där. Men första ska jag få lite frukost i magen.

I eftermiddag ska vi på en andra husvisning av det vi tittade på i lördags. Lika bra att gå på båda.

Stripes




Inviger min jeansjacka från Kappahl idag.

Nu är i alla fall jag kalasfärdig. Nu är det bara min lilla kärlek som ska vakna, men tror nästan att jag kommer behöva väcka honom. Min lilla sömntuta.

Sunny sunday

Solen skiner idag igen, underbart att få njuta av dagar som dessa. Vi har haft oss en mjuk start på dagen. Adrian har badat, tittat på film, vi har lekt med duplo och med massa bilar.

Efter lunch och vila ska vi hem till Malin, där väntas det barnkalas då Moa och Thilda ska firas. Efter det ska vi hem till faster Mikaela som fyller år idag, grattis! Så blir en hel del kalasande idag. Men det är bara roligt och känns som att dagen kommer att flyga iväg!


Våran lilla tuffing igår!

En massa små äventyr för en liten människa

Då var kvällen här och jag har precis lagt Adrian. Han kommer nog sova gott efter den här dagen som bjudit på en hel del äventyr. Började dagen med en tur till tuna park och så åt vi lunch på max. Sedan åkte vi och tittade på kortegen där Adrians farfar och Nina var bland de 500 motorcyklarna som åkte. Riktigt roligt att se och Adrian var helt lyrisk och vinkade glatt till alla.




Sedan åkte vi ut till slagsta och tog en promenad så Adrian fick sova. Passade även på att äta årets första slagstaglass, mums! Sedan var det även husvisning där ute. Vi föll för huset som väntat men vågar inte hoppas på någonting då det antagligen kommer dra iväg över vår budget. Men vi ska nog göra ett försök i alla fall och se hur långt det når. Är en visning till på måndag som vi tänkte gå på.

Efter visningen åkte vi ut till vilsta där vi tittade och klappade på hästarna.


Andreas började sen jobbet vid tre så jag och Adrian såg på en film här hemma. Bilar som vanligt, vet inte hur många gånger vi tittat på den nu men mysig är det tycker jag. Efter filmen tog vi en promenad för att handla hem lite smått och gott. Efter promenade tjatade Adrian om Emma, så vi tog oss en spontan cykeltur ut till mamma. Tur nog var de alla hemma så vi blev bjudna på mat och kladdkaka. Vi kom hem strax innan 20 och då blev det vällingmys och nu som sagt sover lilleman. Jag ser lite på handbollen, men guif har inte turen(eller nerverna) på sin sida ikväll.

Today´s


Dagens mamma!
Inviger mina nya shorts från HM.


Dagens lilleman

Kortegen idag

God morgon!

Vaknade upp till en skinande sol och en trotsig Adrian. Men nu har han lugnat ner sig och är go o gla igen. Idag ska vi och titta på kortegen som åker genom stan. Ca 500 motorcyklar, tror ni Adrian kommer vara lycklig då? Haha. Efter det så väntas hustitt.

Härliga unge

Min lillskorpa sover och jag har precis ätit middag. Vi har haft en super mysig fredag och ville inte att dagen skulle ta slut. Men får hoppas på en lika härlig dag imorgon tillsammans♥

På eftermiddagen gick vi ut på gården för lite lek. Adrian plockade blommor till mig, helt lyrisk över alla maskrosor var han. Mamma en tii bomma sa han och kom med en till hela tiden som jag skulle lukta på♥ Efter en stund gick vi runt huset och tittade på alla bilar, lastbilar och motorcyklar som åkte förbi. Sen tog vi oss även en promenad till sjukhuset där vi tittade på ambulanserna. Överlycklig där över de två ambulanser som stod ute. Sen tog vi oss en promenad hem, Adrian var duktig och gick fram och tillbaka själv.

Tänk så lycklig man blir över att se sitt barn så lycklig över något så lite som maskrosor och några ambulanser. Så häftigt att följa honom och se honom upptäcka världen.

Idag när jag hämtade honom så små pratade jag lite med en i personalen. Hon sa att Adrian var så härlig och enkel. Trallar runt för sig själv och är nöjd hela tiden. En härlig liten kille sa hon. Blir så glad över att få höra det. Så skönt också att han trivs så bra på dagis också.


Min härliga lilla prins♥

promenerade upp till sjukhuset för att tit...

foto179 (MMS)

promenerade upp till sjukhuset för att titta på ambulansen. Mycket spännande! Så nu sitter vi här! Haha

ute på gården i solen och Adrian plockas b...

foto177 (MMS)

ute på gården i solen och Adrian plockas blommor till mig. Älskade lilla prins!

Wihoo för fredag!

Snart är fredagen här

Då var det kväll och fredagen närmar sig. Jag längtar efter en ledig helg men Andreas jobbar så det är lite små tråkigt. Men jag och Adrian får roa oss så gott vi kan.

Den här dagen har flygit förbi men har haft turen att träffa Frida, Lovisa och Nadja en snabbis. Sen har vi ätit falukorv och stuvade makaroner, en riktig favorit här hemma. Nu är mitt stora hjärta hemma och vi ser på criminal minds. Fy, tycker inte om det programmet. Så läskigt tycker jag. Men som tur är har jag min älskling att krama om inatt♥



Delar med mig av en bild från i fredags på mig och fina Jasemin♥

Trött torsdag med extrem trots

Jag har haft en riktigt tröttisdag, som om jag aldrig riktigt vaknat till. Så nu har jag bäddat ner mig i sängen framför tv:n. Får se om jag lyckas hålla mig vaken till BB.

Efter jobbet idag åkte vi med bilen för att titta var husen som har visning på lördag låg. Det ligger helt perfekt i våra ögon men som sagt inte hoppas för mycket!!! Men man får påminna sig själv om att de hus vi inte "får" var inte vårat hus.

Sen bakade jag och trotsAdrian hallon och blåbärspaj. Sen kom farfar Håkan och Nina över på fika. Adrian skötte sig helt ok då i alla fall. Han har inte trotsat mycket alls den senaste tiden, kanske något litet då och då. Men idag var det extremt. Efter att vi gjort pajen var Adrian helt blå av blåber. Vi tyckte det var en bra idé att han skulle bada. Men han kastade sig på golvet, gapade och gjorde allt motstånd han kunde. Så fick hålla honom fast i badkaret för att snabbt försöka tvätta av honom. Haha, vilket jobb! Inte alls van att han beter sig så. Men bara att förbereda sig på att det blir värre!


Adrian flörtar mellan trotsen

Buzz, Neutrogena Visibly Clear

Jag har ni i ett par veckor testat Neutrogena Visibly Clear, Blackhead Eliminating Daily Scrub. En skrubb för ansikter som är så mild att du kan annvända den en gång varje dag. Den känns även räldigt uppiggande för huden då den innehåller lite menthol.

Jag känner mig jätte nöjd med produkten och tycker huden känns ren och fräsch efter användning. Jag kommer absolut fortsätta att avända produkten.



Buzzador

Kalasfirande

Då var vi hemma igen efter födelsedagsfirande av min bror. Bjöds på en god grekisksallad och sen tårta så klart. Mycket gott och trevligt. Adrian har busat för fullt och lär somna gott. Blev en lite sen nattning men han och Andreas är lediga imorgon så han kan sova ut. Han har sovit till 9 tre mornar i rad, det tackar vi för!

Imorgon är det jobb som väntar men riktigt skönt att kunna skryta med en tre dagars jobbvecka! Sen är jag "långledig" lördag, söndag och måndag.

Nej nu ska jag ladda inför DH ;-)

Kalastime

Då ska vi snart iväg på kalas. Bara lilltrollet kvar att klä på. Men det blir nog inga problem då han tjatar om Emma hela tiden här hemma.


Syns inte på bilden men idag fick det åka på lösögonfransar. Kände mig så grå och tråkig så det fick pigga upp mekupen lite idag.

Husjakts update

Husjaken fortsätter här även om jag inte skrivit så mycket om det. Men det går trögt just nu. Vi la ett bud på ett hus och hade vi högsta budet på. Men ägarna ville inte gå med på det då de ville ha mer. Men ingen ville lägga fler bud och det har legat ute i över tre månader. Så eftersom de inte kunde bestämma sig så sa vi att vi inte var intresserade längre. Men det känns som ett bra beslut.

Vi har precis börjat leta och det var inte vårat hus då det var så mycket strul omkring. Det har nu kommit ut två till intressanta hus som vi ska titta på. Det ena är i helgen och det känns riktigt lovande, så lovande att jag inte vågar tänka eller hoppas förmycket. Ligger i det perfekta området och det är nog inte bara vi som tycker!

Så husvisning nr 7 på lördag! Undrar hus många vi kommer att behöva gå på innan vi hittar VÅRT hus! Vi sparar alla visningblad som man får. Kan vara kul att se hur stor högen blir. haha

BlåVitRandigt

Vi tog oss ner på stan en snabb sväng och så klart var storleken slut i presenten jag tittat på. Men det löste sig och present ska bror få! Köpte också ett par gummistövlar till Adrian. blev PoP stövlar, så härligt sailorfina med sina blåa och vita ränder. Så efter att han sovit blir det att gå ut och plaska i vattenpölar, det är en favorit!

TREDJE MAJ

Tisdag och man vaknar upp till gråmulet och kallt väder. Gick in på facebook och fick se att det tydligen snöat på morgonen?!

Jag och Adrian ska strax ta oss ner på stan. Måste köpa present åt lillebror som fyller 19 år idag. GRATTIS! Jag har redan spanat ut en present så får hoppas att det finns kvar nu, annars vet jag inte vad jag ska köpa. Måste öven köpa ett par gummistövlar till Adrian. Måste ha ett par hemma också.

Kalops till middag

Maten står just nu på spisen och puttrar, idag blir det kalops med färskpotatis. Är bara potatisen vi väntar på nu, kalopsen har kokat i två timmar så den är mör och god.

Adrian har mått bra hela dagen så det är skönt. Lite har vi i alla fall fått gjort här hemma i alla fall. Skönt att bara ha en hemma dag ibland också. Imorgon måste vi i alla fall ta oss ner på stan för att köpa present åt min bror som fyller imorgon!

Hoppas ni haft en lite mer händelserik dag en vi! haha

Ett roligt litet presenttips

Vi var bortbjudna på middag hos vänner på valborg. Istället för att vara lite små tråkiga och köpa en flaska vin som man så ofta gör när man ska på middag. Så åkte vi istället ut till växtriket där jag plockade med mig lite smått och gott. Resultatet blev en liten kryddsamling.

En rolig present att ge bort istället för blommor eller vin.



Jag köpte timjan, persilja, kruka, stenar, litet trähjärta, trä "lappar" att slriva på. Det gick på strax under 130:-
Går även att variera på så många olika vis.

Hemma dag idag

God morgon!

Jag och Adrian började dagen med en välbehövlig sovmorgon. Men våra planer fick snabbt ändras om då Adrian kräktes. Men det var bara vällingen som kom upp och nu är han pigg och glad och har fått i sig yoghurt. Men lika bra att hålla sig hemma idag om det skulle vara något.

Pappa skulle komma förbi med sköljmedel så jag kan tvätta upp här hemma. Blir att roa sig här hemma på bästa sätt.


Bjuder på en bild från helgen!

Första maj

Helgen har som vanligt en förmåga att flyga förbi. Så nu sitter vi här hemma i soffan och väntar på BB, lite halv mosiga efter helgen. Men det är värt att vara lite små mosig efter en helg fylld av vänner och familj.

I fredags gick jag över till Jasemin som hade överraskningsfest för sin bror som fyllde 20. Så det var hon, jag + alla 16-20 åringar. Vi hade riktigt skoj över att bara beskåda skådespelet. Vi avslutade sedan kvällen/natten med en drink nere på stan. En kul kväll.

Valborg började med att jag fick mig en härlig sovmorgon. Blev sen väckt av mina finaste killar som hade dukat upp en stor och härlig frukost. Efter frukosten åkte vi ut till tuna park och där vi fick med oss några härliga plagg hem. Kan visa upp imorgon! Efter tuna park åkte vi hem och gjorde oss i ordning för att sedan promenera hem till Erik och Jenny. Där bjöds det på grillat, kortspel, gott vin. Adrian hade det super skoj då de hade ett litet miniZoo i hans ögon. Hundar, fiskar och fåglar! Han somnade gott i vagnen strax efter 22 helt slut efter allt bus.

Idag jobbade jag en extra tur mellan 8-12.30. Men var en skönt tur som gick riktigt snabbt att jobba. Efter lunchen åkte vi på en husvisning som var hemsk. haha. Nere i källaren kändes det som man besökte sala silvergruva! Annars har dagen rullat på med mysig filmstund framför filmen bilar. Riktigt mysig och rolig film tycker jag. Även om man kanske sett den ett par ggr för mycket, haha.

Nu ska jag gotta i mig lite godis och som sagt se på BB!
RSS 2.0