Underbart

Kan inte beskriva hur grymt bra KENT var igår. Det var magiskt det var helt underbart. Så jäkla bra, vilken jävla show helt galet. Love it and Love them.

Max 500
Socker
Den Döda Vinkeln
Music Non Stop
Kärleken Väntar
Ingenting
Om Du var här
Dom Andra
UTAN DINA ANDETAG
Berlin
747
Mannen Med Den Vita Hatten

Så underbart när dom kom in och skulle köra extra numrerna så stog hela publiken och aploderade, helt magiskt.
Jocke tackade och sa
-Ni är alldeles för vänliga mot oss...Gamla eskiliter...Men tack som fan!

Som dom skriver i tidningen
-Jag är ledsen alla ni som inte var på plats, vi kommer att tala om KENT i Sporthallen hemma i Eskilstuna 08 ganska länge. Plågsamt länge.

Haha såå sant. Det var ju så grymt bra..

Sen så var det efterfest på först Grappa sen Harrys sen blev det att gå till Grappa igen innan jag åkte hem.





Ikväll Smäller Det :)

Ikväll så smäller det, ska på KENT. Ska bli otroligt kul. Sitter hemma och laddar just nu med en cider. Snart så kommer andreas med mat till oss. Blir Thai Classic. Gott. Men gud vad kul det ska bli. Hoppas ni får en bra kväll.

KENT ÄR HEMMA :D haha


Puss på er

KENT har hittat hem :)

Nu är det inte allt för många timmar kvar tills vi äntligen kommer att få se KENT igen, och här i Eskilstuna. Det var på tiden, Tror att det kommer att vara en galet bra show, så är riktiggt laddad :) men nu först ska jag till jobbet, och sen frissan, sen innan jag åker hem så tar jag nog ev sväng förbi systemet. Sen hem och fixa sig sen se KENT och sen så ska vi på efterfesten på Harrys. Så det kommer att bli kul.
Hoppas ni får en bra dag
Puss

KENT IMORGON

Nu så är det lungt här hemma. Har haft mycket att göra ideg. Var först på kursen eller vad man ska kalla den, det var i alla fall jätte intressant och jag lärde mig mycket. Så det var ju bra :) Sen mötte jag upp andreas på stan, jag köpte en grå vanlig cardigan på HM, alltid bra med basplagg. Sen köpte jag ett nagelack rosa så klart. Sen blev det inte så mycket mer den här gången.
Efter stan åkte vi till willys och storhandlade så nu är det fyllt med mat här hemma. Sen så blev det lite matlagande, köttfärssås och spagetti fick det bli. Nu så har jag tittat på Top Model och ska se på fråga olle nu. Vi hörs imorgon.
Ååh imorgon så ska jag klippa mig och färga över min underbara utväxt, haha. Sen så blir det KENT, ska bli så himla kul. Ska äåven på efterfesten på Harrys. Så är tur att man är ledig på fredag sen. haha.
Sov gott puss

God Morgon!

Nu så ska jag snart åka till munktell är där som kursen eller vad man ska kalla det kommer att vara. Sen så ska jag hem till mormor och äta lunch för hon bor ganska nära och hon ska göra min favoriträtt, dillkött :) Gott. Men nu måste jag skynda mig. Puss Puss

Lagar mat!

Nu så är maten snart klar blir ungspannkaka, så himla gott och jätte länge sen jag åt. Så det kommer att bli gott. :) Ikväll så ska jag nog se på filmen på 3an Systrar i Jeans heter den. Jag har alla bökerna i den serien men inte läst. Fick dom av farmor hon sa att dom var bra. Hon älskade att läsa. Känner mig lite dum för att jag inte börjat läsa dom än, men ser på filmen nu och tycker jag att den är bra så ska jag nog läsa bökerna oxå. Men innan det så är det VÄNNER abslotua favoriten :)

Hallå!

Hallå!
Kom hem från jobbet för en stund sen blöt och kall, inte så kul. Har pysslat lite här hemma, hatar när det är stökigt. Idag händer nog inte så mycket ska kanske övningsköra med pappa. Larsson ska söka sommar jobb på mitt jobb :D Hoppas att hon får det, skulle vara så himla kul. Litar på att hon kommer att jobba bra oxå, så vågar därför rekomendera henne.

Imorgon ska jag på en kors som heter Ny Anställd. Haha lite sent, i sommar har jag jobbat i 2 år på mitt jobb. Men blir nog kul, börjar 8.45 och slutar 16.45 lite sent tycker jag. Men skönt med lite sovmorgon :)

Nu ska jag titta lite i Halens katalogen som jag fick hem idag

Puss

Bröst piller?

Nu ska jag snart sova är galet trött idag, kan vara för att vi har haft ruskigt mycket att göra på jobbet. Men men. Har tittat på Outsiders, haha helt sjukt program. Är det någon som tror att man kan få större bröst av piller och lite kräm. Hmm, inte jag i alla fall. Får i så fall lär ju plastikoperationer vara helt ute, både dyrt och ont. Sen hon tanten som hade orgasm-lektioner. Haha, ska man sitta där naken i ett rum med massa andra kvinnor och tillfredsställa sig själv, haha. Galet enligt mig. Men super för dom som har svårt för det där :P haha.
Ska nog se lite på nätpedofilerna innan jag ska sova. Jävla snuskiga idioter typ 40 åringar som vill ha sex med 14 åringar. Det är ju inte normalt. Skit bra att det finns ett program där dom sätter dit dom jäklarna.

Sov Gott
Puss

Fikat

Hallå!
Nu sitter jag här hemma har vart nere på stan med Jasemin och fikat, mys mys. :) Jag och andreas är lite uttråkade, vet inte alls vad vi vill gör. Men lär bli att vi är hemma och töntar oss som vanligt ;) Haha.

Kommer nog in sen igen
Puss

Måndag!

Nu så är det måndag och ännu en ny vecka. Inatt drömmde jag om KENT längtar så himla mycket till torsdag, då smäller det. Fy fasen vad kul det ska bli, Love Love Love! :)
Nu ska jag snart flyga iväg till jobbet, inte lika mycket love kanske. Men slutar ju 14 så det är ju skönt. Nu ska jag sätta på mig mina hörlurar och som sagt flyga iväg till jobbet.
Ha en bra dag
puss

Hemma igen!

Hallå!
Kom nyss hem, har vaer hemma hos mamma och ätit och lite sådär. Sen så övningskörde jag lite, gick ganska bra tycker jag. Börjar att kännas lite bättre att sitta bakom ratten i alla fall. Fick till och med köra hem :D haha
Nu ska jag nog lägga mig i soffan och slappa innan det är dags för sängen. Första natten utan andreas nu, men är van han jobbar ju natt ofta så. Men är lite konstigt dom första dagarna. Men jag har ju lilla max i alla fall :)
Sov gott

Chicken a la King!

Nu har jag nyss kommit hem efter att ha gjort stan! Va och fikade med Larsson var kul att träffas, var ju så länge sen. Men blir ju så när man bor i olika städer. Nu när jag kom hem så har jag en sån underbar pojkvän som lagar mat till oss. :) Riktigt gott också blir Chicken a la King. Nu ska jag göra rent kattlådan. Sen så ska jag hem till mamma lite senare igen ska övningsköra och sola :)

Puss på er!

JAG VANN!

Var med i en tävling igår hos modeakutens.blogg.se, och otroligt nog så vann jag. Så himla kul, tack så mycket! Vann den rosa navelpiercingen. Så nu har jag 18 st, tycker det är så kul men navelsmycken.

Klicka för att stänga bilden

I alla fall så tror jag att jag har blivit lite smått förälskad i Björn Gustavsson. Han är ju bara såå himla rolig och söt. Haha. Skrattar åt typ allt han gör, men jag tycker ju att han är så himla rolig. Låten igår då, haha var ju skit bra.
Du är glad och elegant, du är laktosintollerant.
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.
[email protected]
Haha så jäkla kul. Kan sitta och se på det på youtube hur mycket som hällst :P

Igår var Karro här och såg på melodifestivalen med oss, var super kul att träffas igen. Var för lång tid sen. Så vi sa det att om Björn ska ha en egen liten stå upp grej så ska vi vara där, haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen så ska jag träffa Larsson vid 14 så ska vi ta en fika. Kul att hon är hemma en liten sväng oxå. :)

Puss på er

Smoothie

Gjorde smoothie imorse, blev super gott :)

      

Vi hade i frysta jordgubbar, hallon och blåbär. Sen banan, päron och passionsfrukt och lite apelsinjuice. Super gott och färgen blev så härlig :)

God Morgon Världen!

Just nu sitter jag och lyssnar på kent, juvligt. Nu är det inte många dagar tills jag ska se dom spela här i hemstaden Eskilstuna. Ska bli så jäkla kul. Jag minns när jag, Hannah, Larsson, Bjursan och Jasemin va på dom för några år sen. Fy tusan va kul vi hade. Jag och Hannah VIP-pass, de ni ;) haha.

Vet inte alls vad man ska hitta på idag, får se om Andreas har några planer när han vaknar. Jag ska kanske övningsköra och sen så vet jag att Andreas pappa ska komma och fika. Sen så är det ju melodifestivalen som jag kanske ska se men Jasemin. Hmm, okej hade mer planer än vad jag trodde :P haha

Jaja, ha en bra dag nu i alla fall
Kram♥

Smiter

Nu så är mamma, mormor och lilla emma påväg hit. Dom ska och handla och jag följer med, är lite uttråkad här hemma. :P vet inte var eller vart vi ska handla men skönt att komma bort ett tag. Andreas och stefan håller på att fogar, så känner att jag inte har så mycket här hemma att gör, typ bara hålla mig borta. Får se om det blir lite övningsköra oxå :)

Hej så länge på er :)

Helg :)

Jag kom nyss hem från jobbet, skönt att sluta så tidigt en fredag :) Ikväll vet jag inte vad som händer men känner att jag vill hitta på något i alla fall. Så vi får se. Imorgon är det ju i alla fall melodifestivalen:)

Jennisfer Lopez fick tvillingar

Nu har Jennifer och Marc blivit föräldrar till en flicka och en pojke, vad kul för dom det är ju helt perfekt. :) Tror att deras barn kommer att vara super söta :)

Jennifer Lopez, Jennifer Lopez fick tvillingar!

Aguileras bäbis

Christina och maken Jordan ser ut som en så himla fin familj. Nu visar dom världen sin lilla ögonsten, ååh han var ju riktigt söt. :)

image157



Christina ser så himla vacker ut när hon ser ner på sin son.
Och vilket rum killen har !

Hemma

Nu har jag vart iväg och kört för ett tag sen, det gick super bra tycker jag :) va kul. men kom två harar och sprang över vägen, så då fick man ju lite panik men dom och vi klarade oss. Nu är jag hemma och tar det lungt, är så himla trött. Blä. Ska dricka lite the nu så man blir lite varm i kroppen :)
Hoppas ni får en bra kväll :)

Passa er!

Haha ska ut och övningsköra med pappa lite senare idag. Så då gäller det att ni håller er inne :P

Trött!

Nu är jag så himla trött. Blää. men men. Ska ta ett varmt bad och sen fixa till mig lite. Ska nog följa med mamma ner på after work, kan vara lite mysigt :) hehe. Men vi får se hur jag känner för det sen.

Jobb!

Har nyss kommit hem från jobbet men måste tillbaka och jobba kväll oxå. För vikarien som skulle jobba ringde vit 10 och sa att hon inte kunde. Sååå störande. Men ändå lite bra för mig, för man får ju lite extra pengar då, men mycket tras ju med skatten. men men. Har inget att göra hemma i alla fall så. Andreas jobbar ju eftermiddag och kommer hem vid 23.30. Så då jag jag oxå jobba istället för att lata framför tv'n.
Ska äta lite lunch nu.

Bye

Brittan Gravid?

Tror ni på rykterna om att Britney Spears väntar ett tredje barn? Jag tror då inte det, nog har hon visat sig vara galen men inte så galen tror jag. Jag tror att det handlar om lite för mycket av den goda maten, on hon var gravid så skulle hon nog inte visa upp det sådär. Hon vill nog lite att folk ska spekulera, och ja jag gör det i alla fall :P

Britney Spears, Är Britney Spears gravid igen?

Sol!

Nä nu ska jag gå hem till mamma nu när det fortfarande är sol ute :) härligt. Är färdig med maten oxå blev hela 4a matlådor :) så då kanske jag inte behöver strula med mat imorgon, och gott blev det oxå:) Jag tycker ju att det är kul att laga mat även om man gnäller ibland över det :P
Jaja, ses sen!

Hallå!

Hallå! kom nyss hem från jobbet har vart ganska lungt idag så det var skönt. Nu ska jag snart ta och laga lite mat så slipper jag att köra det ikväll. För sen så ska jag hem till mamma och kanske gå och sola å lite sådär. Så jag vet själv att då när jag kommer hem så kommer jag inte ha nån lust att ställa mig och laga mat. :P Sen ikväll så ska man tvätta oxå.
Ni får ha det så bra så länge, kram på er!

Fjortis

Är hemma hos pappa och hittade några fjortisbilder på mig haha.

     

   Sen en bild på en av mina tatueringar :)

Ny målat!

Har målat naglarna slänger in en litge suddig bild. :)

Kärlek

Vill bara säga att jag älskar Andreas så otroligt mycket. Han är det bästa som finns. Han finns alltid här för mig, han är min bästa vän. Jag kan berätta allt för honom. Älskar när han vänder sig om och håller om mig på morgonen. Han har allt som jag behöver. KÄRLEK. Älskar att dela mitt liv med dig♥

image146
Min ettårs present, först sminkad på MAKE UP STORE, sen fotograferad av Mariah Lejon. :)

     

 Tönt bild från idag bara ;) Haha

Resultat

Så här blev det i köket. Eller det är inte riktigt klart än, måste torka i typ två dygn innan man kan spackla(elleer vad det heter). Andreas har bättre bilder som jag får lägga upp sen. Men blev riktigt jävla snyggt, så himla nöjd. Sen så ska vi köpa ny fläkt så får se om vi hittar någon snygg.

    

Igår kväll såg vi på national treasure ettan, vi har inte sett den förut men det var ju riktigt bra i alla fall. Nu ska jag äta lite frukost, är ledig idag också så det är skönt. :)

Söndag

Igår så ver det ju melodifestivalen, var sådär igår tycker jag. Sanna Nielsen eller vad hon heter var i alla fall jätte bra tycker jag, bycket bättre än åren innan hon var med. Ändå lite kul att Carola och Andreas bara gick till andreas chansen för hon tar ju säkert allt förgivet. Men men.

Nu sitter jag hemma hos mamma men dom är på kryssning så hemma är mormor, emma och filip. Vi ska baka en tårta snart, mumms. Chriser fyllde ju år igår så blir lite firande när dom kommer hem. Andreas är ju hemma och ska sätta mosaik, tar ju tid när allt ska torka och ha sig. Men men.

Vi ses sen!

Carola & Andreas Johnson - one love

Nu finns Carola och ANdreas Johnsons låt One Love som dom ska tävla med i kvällens melodifestival ute på youtube.com. Det värsta är att jag gillade låten oxå! Haha.

http://www.youtube.com/watch?v=BpUR7dfnu6k

Första bilden på Christina & hennes bäbis Max!

PEOPLE PHOTO EXCLUSIVE: Christina Aguilera & Baby! | Christina Aguilera
  Första bilden är här och det var tidiningen people som fick dom. Gulligt gulligt :)

Dagens!

Jag har oxå blivit lite utav en dagens outfit bloggare, så ni som inte vill se får titta bort nu då! :)

En stor röra!

Jo det är ju en riktigt bra breskrivning av vårt hem just nu. Vi eller Andreas håller på att river bort allt klinkers i köket och sen så ska vi ha upp mosaik. Kommer att bli riktigt snyggt. Men det är ju lite rörigt här hemma just nu för alla våra köks grejjer står i vardagsrummet just nu. Eller inte alla har bara tömt två skåp, dom med alla glas och talrikar i. Sen så har man ju alla kastruller och köksmaskiner och massa annat. Men men, får hoppas att det inte smiter in allt för mycket damm.

     

Så här ser det ut här hemma nu!

  Så ser mosaiken ut som vi ska ha i köket. Jag kommer med före och efter bilder sen.

Nu ska jag se klart på fimlen The Holiday med underbara Jude Law, och moffa massa godis. :)

Lördag

God morgon lördag!
Idag så vet jag inte riktigt vad vi ska göra förutom att moffa massa med godis ;)
Sen ikväll så är det melodifestivalen, känner mig riktigt laddad. Ska blir kul att se vilka som går vidare, jag hoppas att Carola floppar, men synd att Andreas Jonsson var så dum och gå ihop och sjunga med Carola. Men det är ju Carola så hon går säkert vidare..

Fredag

Bland dom bästa dagarna som finns, är så härligt att veta att man nu är ledig helgen+måndag. Häärligt.
Ikväll så kommer Mikaela och hennes pojkvän hit, så vi tänkte bjuda på hemma lagad pizza. Brukar vara gott och det är enkelt också. Så blir det nog lite let´s dance. Ska hem till mamma sen också christer fyller ju 40 imorgon men ska fira han lite idag för dom ska på kryssning imorgon. Han vill smita iväg.

Men men, skriver mer sen.

Alla Hjärtansdag!

Tycker att det är lite mysigt med alla hjärtans dag, men är inte för att man ska köpa massa saker till varandra. Så jag och andreas har bestämmt att vi inte ska köpa någonting i år(men blommor räknas inte in där). Tycker att det är viktigare att man gör någonting mysigt ihop, vi ska nog bara vara hemma se någon film och kramas i soffan. Kanske äta nå gott oxå. Men jag är inte så mycket för att gå ut och äta på alla hjärtans dag, är ju så himla mycket folk ute då så det blir ju inte romantiskt för 5öre. Men det är vad jag tycker i alla fall.
Nu ska jag åka till jobbet. Ha en bra dag.
Kram på er

              

Onsdag

Min kära "plastpappa" fyller 40 på lördag och jag vet inte alls vad man ska köpa. Mamma säger kläder men hur kul är det att ge bort kläder i 40 års present! Har ju lite tid på mig att fundera i alla fall. Nu ska vi äta, återkommer nog senare!

Tävling!

Nu har modeakutens.blogg.se en tävling där man kan vinna mycket fina priser dels ett par as fina pumps eller ett par bamboo örhängen :) Var med och tävla ni oxå vettja :) Lycka till.

  

Kladdkaka!

Har vart med jasemin nästan hela dagen, eller först var jag på jobbet. Sen kom hon hit och vi åt kladdkaka, så jäkla gott. Blev lite fusk med min bara onyttig på lördagar grej. Men men. Det var superkul att träffas i alla fall. Nu ska jag och andreas äta här, jag har gjort en god köttfärssås. :)

Nya Gardiner

Handlade nya gardiner och en ny duk till vardagsrummet :)

image125

Outfit för dagen!

Alla lägger ju ut dagens outfit så jag testar jag oxå ;) Haha.

  

Vill Ha!

   

    Från Lindex 399:-                                                                       Lindex 199:-
        Klicka här för en större bild på Muss SSKlicka här för en större bild på Double U-Neck Dress
               Nelly.se (ICHI)  99:-                        NellY.se(American Apparel) 329:-

Zooma   Zooma   Zooma
                 Ellos.se 349:-                                     Ellos 149:-                                                Ellos 99:-

Zooma   
             Ellos.se 149:-                Cocoo.se  295:-              Kyssjohanna.se 175:-


Lite saker som jag vill ha till våren :)

Hallå!

Hej på er. Jag har haft en super bra heög fast jag har jobbat :)
I fredags jobbade jag kväll och när jag skulle sova så kom andreas hem, as full. Han hade vart hos en kompis och druckigt,. Haha han va så jäkla roligt hade typ kramp i magen för jag skrattade på mycket år honom! Han minns dock inte så mycket av kvällen. Haha.
Sen i lördags så var det ju melodifestivalen, ÄLSKAR! Haha. Tycker att det är så himla kul. åh yes att Amy gick vidare till finalen hon är ju så himla duktig och vilken utstråling. Men jag tyckte att han michael Michailoff eller vad fasen han hette var bra. :) Men men.
Igår så jobbade jag sen så såg vi klart på prison break, fy fasen vad spännande det var. Så åt vi tacos igår, såå himla gott :)

Idag är jag ledig vet inte vad jag ska hitta på. Ta det lungt i alla fall.

Drömmde världens mysigaste dröm inatt, vill att det ska slå in...
Tror ni på att det man drömmer kommer att hända? Jag vet inte för ibland kan man ju drömma dom sjukaste sakerna! Hmm, bara å vänta och se.

Knasiga Namn

Kändisar är ju kända för att dom vii ha annorlund och egna namn till sina barn. På msn.se kan man hitta någr av dessa namn.
Ex. "My name is Earl"-stjärnan Jason Lees son är nog den ende i världen med sitt namn Pilot Inspektor
Lite annorlunda kanske eller vad säger ni!

Godis imorgon! :)

Imorgon är det lördag och då ska jag moffa godis i mängder. ;) Äter ju bara lördagsgodis. 

image122

God Morgon!

God morgon på er! Inte blev det något sova ut idag som jag hoppades på. Men känner mig inte trött i alla fall.

Ingen har väll missat The Hills? Själv tycker jag att serien är kul att se på, i alla fall Lauren Conrad som är med i serien är nu utsedd till årets stilikon enligt amerikanska listor. Kan jag nog oxå hålla med om, för hon är alltid lika snyggt klädd.

Vad tänkte dom?

Satt och tittade på people.com där de visar några av kändisvärldens med udda outfits. Ganska kul om jag får säga det själv. Man kan ju undra vad dom tänkte ibland.

              

Haha, sen fanns det mycket mycket mer häpnandsväkande klädnader oxå :P

Hallå!

Nu har vi ätit grillad kyckling och sallad mmm så himla gott. Har kollat på två prison break avsnitt oxå, spännande spännande. Om en timma så börjar vänner oxå, världens bästa serie. Bara älskar det man kan se på samma avsnitt hur många gången som helst utan att tröttna. :)

Tavla

PJÄTTERYD Tavla   PJÄTTERYD Tavla
                      IKEA 599:-                                                                   IKEA 599:-

Någon av dessa tavlor vill jag ha i sovrummet men kan inte bestämma mig. Andreas kommer att hata båda men det struntar jag i, för båda skulle passa jätte bra i sovrummet. Tycker att dom är så fina och lugna på nogot vis. Får fundera lite och kolla med andreas. Tycker inte alls om dom tavlorna som vi har nu, andreas som hade och satte upp dom. Jag tänkte att dom kommer bara sitta där så länge och nu har det gått ett år snart, så nu jäklar är det på tiden att byta ut dom. :)

Heidi Motnage

The Hills stjärnan Heidi Montage har gjort en musikvideo och den är så ruskigt dålig. Hon kan inte sjunga, hon är stel och osäker som en pinne ser det ut som. Det är så pinsamt. Men se och avgör själva :)


http://www.youtube.com/watch?v=6hlofmmQAnY

Ming Palace

Igår så träffade jag Jasemin och Veronica vi skulle på after work på grappa, men då vad det såklart stängt. Så gick till Ming Palace, åååh gud vad gott det var. Har saknat deras mat till tusen, hoppas att ingen jävel kommer och saboterar för dom igen nu när dom byggt upp det så fint. Såg nästan lika dant ut, hehe. Sen gick vi till nybron en sväng och tog ett glas vin. Var super mysigt och trevligt. :)

Tvillingar

Får säga grattis till Jennifer Lopez och Marc Anthony nu har hennes pappa gått ut med att paret väntar tvillingar. Så kul för dom :) Lär ju få galet söta barn hon är ju så himla vacker.



Jennifer Lopez, Marc Anthony, Jennifer Lopez och  Marc Anthony väntar tvillingar!

God Morgon

Ska snart åka till jobbet, men blir en riktigt kort dag idag. Slutar 11.30, så himla härligt :) Sen så ska jag en och städa lite tror jag.. Ikväll i alla fall så ska jag på after work med jasemin och veronica. Ska bli skit kul, mmm så gott det ska bli med lite vin oxå :)

Nu ska jag åka iväg, hoppas ni får en bra dag.

Puss&Kram

Fettisdagen!

Yes idag så är det bara att moffa i sig så många semlor som man bara kan. Eller kanske inte, jag tycker att en semla om året duger mycket vät. För mig i alla fall. Så snart kommer andreas hem så då ska vi åka iväg till Janelings och fika. :)

Helgen!

Hallå på er! måndag som jag sagt förut så är måndagar inte någon favorid dag. Men men, denna har vart ganska okej i alla fall. Helgen har vart bra. Var och åt på grappa i fredags, gick sen hem till nille och förfestade lite. Sen gick vi till lotus, STORT MISSTAG. Haha. Bara småttingar där. Så efter en stund gick vi vidare till perrongen och satt där. Jätte trevligt. Lördagen var seeg :P Hehe. Moffade godis, såg på göta kanal. Igår så hade vi prison break maraton. haha. vi har inte kollat på det förut så kollar igenom första delen nu, och det är ju så jäkla bra, men kan ju inte sluta att titta på det. men men :P



Detta hade jag på mig i fredags. Älskar klänningen, super kort men så himla fin. 150:- på gina!

Fredag

Haha tack för den.    :P

Herre gud vad det är skönt med fredag nu.. Väntar på att andreas ska komma hem så ska vi ta oss ett varmt och härligt fredags bad. Mysigt. Har ju inte träffats på ett tag nu känns det som, jobbat om varandra. Lite tråkigt, men nu är det i alla fall helg. Sen ikväll så ska vi ut och äta på grappa med pappa, filip, pappas flickvän mia och hennes döttrar. Hoppas det blir trevligt, och god mat vet man redan att man får :) Älskar pizzorna på grappa. :) Ska dricka en flaska vin innan vi går ner oxå ;) Kanske ta ett glas i badet.. Äh vi får se.

RSS 2.0