Sneak peak på Adrians rum


Före: Beiga tapeter och annan(tråkig) inredning


Efter: Vita väggar och färgglad inredning

Nu är det bara fondtapeten som ska upp vid sängen. Det blir inte stjärntapeten då den var slut hos leverantören så det kommer bli en ljusblå/vit smårandig tapet. Super fin. :) Så den får vi på måndag eller tisdag och när den är uppe får ni se resten av rummet. :)

Lördag

Vi hade en jätte trevlig kväll här hemma igår. Vi åt god mat, bara otur att Pontus hade jour och blev uppringd kort efter att vi satt oss för att äta. Men han kom tillbaka efter en timma och fock då moffa godis och grilla marshmallows med oss istället. God så gott det är, tycker om när de blir helt mjuka inuti och sen lite brända utanpå. Gotti Gotti! Vi såg idol och jag är i alla fall glad att Eddie fick stanna.


Jag och Mikaela moffar vid brasan! Ååh nej det är inga fejk smile man blir så glad av marshmallows ;)

Jag fick sovmorgon nu på morgonen det var behövligt. Nu har vi(eller Andreas rättare) monterat ihop Adrian matstol och den är super fin och Adrian sitter så duktigt i den. Tror han tycker det är lite spännande och nu sitter han brevid mig här och biter på bitringen :)



Nu ska vi göra oss i ordning för en tur i nya bilen till ikea. :)

PUSS

Myser hemma...

-96bedcf2746397670ed1cd6ae047202.png

Kolla varifrån!

Myser hemma med trevligt sällskap och idol :)

BIIIIIL

Andreas är nu på väg hem med vår nya bil :) Skönt att äntligen ha bil igen, vad beroende man blir av det när man är van att kunna ta sig var man vill. Jag har inte körkort men känner mig ändå beroende av bil, borde ta det där körkortet snart. Snart när det finns lite med pengar i min kassa. haha.

Vi hade det i alla fall jätte trevligt nere på bowlingen, jag bowlade inte utan kastade någon gång åt mamma och någon åt Emma. Det var nog för mig. :) Adrian tyckte det var jätte spännande så spännande så att han efter en stund somnade. haha. Sen gick vi och gottade oss med corner :)

Nej nu ska jag skriva en inköpslista, vå ska åka och handla med vår nya bil när Andreas kommer :) Skönt att kunna storhandla igen. Sen ikväll kommer Mikaela och Pontus över och ska äta stekbräda(raclette som det igentligen heter), se idol och grilla marshmallows med oss :) Blir lite halloweenmys idag istället :)

God morgon soliga fredag

Adrian ligger nu och sover nap, det börjar bli lättare att söva honom nu vilket är skönt för både honom och mig. Andreas gick upp med honom vid 6 imorse och tanken var att jag skulle somna om, men när jag hör min goa och glada skrutt så piggnar jag till och blir så glad och bara mpste upp och pussa på honom. Men tvingade mig kvar i sängen en liten stund i alla fall. :) Andreas åkte nyss iväg till stockholm för att förhoppningsvis köpa bil, vad jag åller tummarna. Jag och Adrian ska ner och bowla med Adrians mormor och moster. Ska bli mysigt och jag håller tummarna för att mina naglar håller sig. Jag brukar nästan alltid lyckas ha sönder någon. haha I-lands problem!

Nej nu ska jag fixa håret medans plutten sover!

PUSS

Sover på mage

Nu har vi en liten kille som ligger gott och sover i sin säng på MAGE! haha. Jag la ner honom i sängen när han höll på att somna in i min famn och nu när Andreas skulle kolla till honom låg han på mage och sov.

Det är nästan alltid när jag lägger ner honom som han försöker vända sig till sidan men då brukar jag vara kvar och stoppa honom. Men nu smet han runt i alla fall. Får se hur han sover nu då, kanske bättre? Man kan hoppas i alla fall. Jag vet att han inte tycker om att sova på rygg i alla fall för han vänder alltid sig till sidan när han ska sova. Lilla sötisen♥


Vi har nu vart iväg colorama i alla fall och beställt tapeter till hans rum så de skulle komma på måndag eller tisdag. Nu vill jag bara få klart där inne. Man blir tokig av att det är en enda röra där inne. Sen imorgon ska Andreas kolla på bil och jag hoppas att det blir köp. I så fall blir det IKEA i helgen.


Dessa söta är nu på väg hem till oss.


Visar även den fina adventsljusstaken som jag köpte idag.
Jag bara älskar julen och längtar tills man kan ta fram all fint julpynt.
En nyfiken katt sticker ner nosen också! haha

Nej nu ska jag springa ut till soffan och se på mammaspojkar haha

En till i familjen som gillar James

Adrian har vart så svår sövd här hemma de senaste dagarna men nu hittade vi ett knep som han gillade. Jag satte på underbara James Morrison och efter 1,5 låt med dans och sång så sov Adrian gott i min famn. :) Nu ska jag kasta på mig lite smink under tiden lillen sover.

PUSS

Man ska inte

lova saker som man inte kan hålla. Blir så himla sur, tror ni att vi fick några tapeter igår? Nej så klart inte... Hon lovade att hon skulle ringa när hon slutat jobbet hon som skulle fixa tapeten till oss. Men hon ringde aldrig och Andreas ringde 2 ggr och skickade sms 2 ggr. Mycket irriterande då vi hade farmor och bonusfarfar här som skulle hjälpa oss upp med tapeten. Så hör hon inte av sig idag köper vi den någon annan stans. Men jag tycker det är så fult när man lovar en sak som man inte kan hålla sen...

Adrian somnade tidigt igår kväll men vaknade strax efter 19 igen och var ledsen. Men när han lugnade ner sig och såg att farmor, bonusfarfar och farbror Martin var här så blev man ett riktigt litet charmtroll :) Han somnade sen om strax efter 21 när de gått hem, sen har han vaknat med 2 timmars mellanrum. men bättre det är varje timme. Sen vaknade jag strax efter 7 och låg och drog mig i sängen, Adrian vaknade sen strax innan 8. Nu är hela familjen uppe och myser.

Idag ska vi ta oss en promenad och mata fåglarna och sen gå hem till Adrians mormor och hälsa på, vår så länge sen vi träffade dom. Så vi kommer nog bli där ett tag idag. Nu ska jag lägga mig på golvet brevid mina killar. :)

PUSS

Nu förstår jag!

Lilla stjärnan sover gott i sin säng just nu, han somnade utan gråt. Så skönt det är så jobbigt när han somnar ledsen. Sen har jag börjat läsa lite om den nya utvecklings fasen och nu förstår jag och kopplar allt. Så skönt att få det svart på vitt.

Nej nu ska jag vara social med familjen.

PUSS

Härliga onsdag

Nu är vi hemma efter dagens äventyt. Först var vi hemma hos Hanna och lilla Hedda där det dels bjöds på gott fika och massa trevligt prat. Som vanligt. Efter det så gick vi ner och mötte upp Andreas och Pirre nere på stan och vi gick en liten kortis på stan. Blev även en liten promenad på hemvägen. Nu är vi hemma och väntar på att vår efterlängtade tapet ska dyka upp :) Ikväll blir det sen tacomys med farmor och bonusfarfar som kommer och ska hjälpa oss upp med tapeten. Sen för min del blir det bonde söker fru och så ska jag pyssla med fotoalbumet.


Jag och lilla stjärnan idag

Nu ska jag dona lite här hemma. Trevlig kväll på er kära vänner!

PUSS

Ledsen liten Adrian

Jag blir så otroligt frustrerad och matt. Adrian har så svårt att komma till ro och somna och när han sen sover på nätterna så vaknar han flera gånger och är ledsen och orolig. I natt vaknade han varje timme och var ledsen det är så otroligt frustrerande när man inte vet vad det är. Nu var han så trött men vägrade somna in så Andreas gick ut på en promenad med honom nu så han får sova lite. Han bara gråter och gråter och ingenting hjälper, han gör ALLT för att inte somna in. Mitt hjärta gör så fruktansvärt ont när han är så ledsen och man inte vet vad det är. Saken blir inte bättre heller när man själv är trött. Men bara hoppas att det går över snart.

Jag ska fixa mig i ordning lite nu när killarna är borta, skönt att göra det i lugn och ro. Sen så ska jag och Adrian iväg hem till Hanna och lilla Hedda där det blir mamma och bebisträffen som vi har varje vecka.


Vill alltid att du ska vara så här glad♥

Ensamma hemma

Andreas gick nyss ner en sväng på stan för att ta en fika med en vän. Jag och Adrian håller oss inne och det ska nog hinnas med både lek och gos. Många härliga Adrian skratt ska jag nog få fram också, de gör mig så varm i hjärtat.

Jag och Andreas var iväg förut bara vi två, det är så konsigt när man är ensam. haha. Man är inte alls van med det längre. Men det hade i alla fall gått jätte bra för Adrian med farmor och bonus farfar, de hade gått ner på stan så Adrian och även och Andreas fick fina presenter. :) Vi handlade även lite till Adrian när vi var iväg blev en grön zackosäck(tror de heter så) från jysk och en lite större mjukistraktor. Vi skulle köpt en gå-stol men den vi ville ha var slut och det skulle dröja innan de fick in fler så ska kolla runt lite på nätet om jag kan hitta någon.


Först var den lite läskig att sitta i, men sen så var det kuligt :)

Zackosäcken kommer bli en härlig färgklick i rummet. Imorgon får vi tapeten och då åker den upp. Ska bli så skönt att få i ordning där inne. Riktigt fint blir det också ni ska allt få se när det är klart sen. :)

Nej nu blir det bustime!

Tisdag morgon

Det är som vanligt en tidig morgon här hemma hos familjen. Adrian är som en inställd klocka och vaknar nästan alltid samma tid vilket inte är så där jätte kul nu när man dragit tillbaka klockan. Så 6 är vår nya tid att gå upp, även om vi då försöker lägga honom senare. Men tycker nästan att han sover sämre när man håller honom vaken.

Jag var då inget trevligt sällskap igår haha. Somnade 19.30 i soffan och vaknade vid 22 då Adrian ville ha mat. haha. Men ändå skönt tror jag behövde samla på mig lite sömn då jag vart trött och haft ont i huvudet de senaste dagarna.

Idag ska bonus farfar vara lite barnvakt, han vill och jag måste öva på det ;) haha. Sen är det nog bra att vänja Adrian lite att vara mer med andra människor och att mamma och pappa inte hela tiden kan vara nära då han är mammig och pappig. Vill gärana se oss hela tiden och gör han inte det så blir han lite rädd. Så jag och Andreas ska åka till jysk, babyproffsen och sen storhandla. Vi blev erbjudna att åka till västerås men så långt kan jag ännu inte slita mig från min skrutt. haha. Det är nog myclket för att han inte vill ta flaskan, vet ju att han skulle göra det när han är hungrig men vill inte tvinga på honom den när det fungerar med amningen.

Nu ska jag göra i ordning lite frukost idag skippar jag gröten och lyxar till det med thé och smörgås :)

PUSS

Hemma hos oss just nu

Måndag och ny vecka

Som vanligt är det en tidig morgon här hemma hos oss. Adrian ville igentligen gå upp 4.30! Inte helt okej, men han somnade i alla fall om och vaknade 6.40. Tyckte att det var mer mänskligt i alla fall haha. Nu ligger han på golvet och pruttar för fullt så blir nog att byta blöja snart. haha.

Idag har vi inte allt för mycket planerat, får se om jag skulle träffa mig vän karro om hon inte skulle jobba. Så vi håller tummarna för det :) Sen ska vi slipa väggen som vi får tapetserad imorgon :)

Nej nu blir det frukostmys till the voice

PUSS

En bra dag

Dagen ser ut att sluta bra i alla fall. Jag vaknade då imorse och var inte på mitt bästa humör. Men med en snäll liten skrutt, en sambo som vet när han ska hålla sig undan ;) och en trevlig tur på stan med Mikaela gjorde susen! Nere på stan handlade jag årets 2 första julklappar, nu när man går på mammapenning så får man dela upp det lite. De första julklapparna var så klart till Adrian, han kommer nog få endel fina julklappar skulle jag tro. Nu ska jag bara lyckas hålla mig från att ge honom dem redan nu! Sen beställde jag även en matstol till honom som jag tror kommer bli jätte bra. Han fick även en boddy och jag några par strumpor. haha. Det är inte alls kul att kolla på saker till sig själv längre. Sen gick vi hem hit åt lunch och gjorde hallon och blåbärspaj.

Nu badar mina killar och maten står i ugnen. Blir grekisk kyckling som är kyckling, potatis, lök, morötter, palsternacka, vitlök, krossade tomater, vatten och kryddor som får stå i ugnen tillsammans och putta. Till det bra det tzatziki, gott gott och det sköter sig själv. Älskar mat som sköter sig själv. haha Sen ikväll blir det tv och sen film 3e Johan Falk filmen, ganska bra de där filmerna faktisk.


Här är stolen som som Adrian ska få

Nu ska jag fortsätta här hemma. Hoppas ni fick en härlig söndag!

PUSS

Söndag

Adrian har sovit ganska bra under natten och han har inte vaknat och vart ledsen. Skönt. Men jag sov sämre, var täppt och hade ont i huvudet. Men du är det bättre igen, varför mår man alltid sämre på kvällarna? Jag och Adrian ska idag ner på stan med faster Mikaela. Min plan är att köpa årets första julklapp, men det får bara bli om Adrian sover då;) Nej nu ska jag försöka få Adrian att äta lite. Ha en härlig söndag

PUSS

Dagens min



Adrian fastnar för olika miner varje dag nu mera, det här är dagens min!

Nu

blir det filmkväll med älsklingen. Lilla hjärtat sover, somnade utan gråt.
Bara hoppas att han får sova skönt och slippa vakna och bli ledsen.

Panikledsen?

Vi hade en mysig kväll här hemma igår, försöker att se allting från den ljusa sidan. Man kan inte gräva ner sig. Vi såg på IDOL, åt pizza, godis och drack julmust. Vi var värda lite moff. :)

Men jag undrar vad det är med vårat lilla hjärta han är så ledsen om kvällarna och nätterna. Han brukar aldrig vara ledsen. Han somnade strax efter 20. Vaknade sen vid 22.30 åt och somnade om. Men efter 10 min vaknade han och var jätte ledsen, nästan panikslagen. Han spänner hela kroppen och bara skriker ingenting vi gör hjälper. Jag la mig med honom i sängen och han somnade efter en stund. Sen vaknade han vid 23.30 och fick mat och direkt efter att han ätit så blev han panikledsen igen. Han var då vaken från 23.30 till 01.10 och var då ledsen. Lilla hjärtat, man blir så orolig. Man är inte van att han är ledsen. Jag undrar om det kan ha med sprutan och göra eller om det kan vara tänder, rädd för att sova? Man går igenom ALLT!

Men idag är en ny dag. Andreas ska med sin pappa och provköra nya BMV och sen efter det ska vi gå till barnens hus och antagligen köpa en gå-stol till Adrian.

 
En otroligt suddig bild på mig och Adrian men den får mig såå glad

Detta kommer stärka oss!

Just nu känns det ganska jobbigt. Fick en tråkig och mycket chockerande nyhet här hemma idag. Ingenting vi var berädda på och ingenting vi fått någon bra förklaring på. Det räcker inte man vill ha svar. Men svar ska vi ha det ska vi allt se till.


Men jag vet att detta bara kommer att stärka oss även om det känns riktigt tråkigt just nu.
Tillsammans är vi oslagabara, jag älskar er med än livet♥

Adrian skrattar

Adrian hade jätte kul när jag hängde upp tvätten och skakade kläderna.
Skönt att han är glad fast han har och har haft lite feber.

Ledsen liten kille

Min lilla älskling har haft en jobbig natt, vaknat varannantimme och velat ha närhet och mat. Han har haft feber hela natten och har det nu också. Han ligger nu och sover här i soffan brevid mig i alla fall, han var så ledsen när han vaknade på morgonen nu. :( Det är i alla fall skönt att veta att febern kommer från sprutan. Tror även att han kan ha tänder på G som gör honom lite gnällig, för tycker han ser svullen ut nere i tandköttet. Vi får se det visar sig.

Vi kommer bara vara hemma och mysa idag då Adrian är hänging och vi båda haft en jobbig natt. Jag vaknade med täppt näsa, hoppas bara inte jag håller på att bli sjuk nu!

Feber

Adrian sover nu gott i sin säng. Han fick feber nu på kvällen och ville inte alls somna in. Men efter lite febernedsättande ochmys i soffan så somnade han gott i alla fall. Vi får se hur natten blir räknar med inte alls för många timmars sömn i alla fall. Jag är helt slut efter natten så kommer bli tidigt i sängen för mig.

Idag på BVC så pratade vi lite om att han vissa nätter äter så ofta. Jag önskar att han ville ta flaskan på kvällen med ersättning så han håller sig mättare längre. Men det gör han ju inte, blir bara jätte arg och ledsen. Men tänkte om han mår bra imorgon trilskas med flaskan. Sen så är han dålig på att äta om dagarna, han är för nyfiken om vad som, händer omkrig. Han äter lite och snabbt sen om han tex. hör Andreas säga något släpper han bröstet och tittar efter ljudet och efter det så vill han inte fortsätta äta. Kan också vara för att han då äter dåligt om dagarna som han nu vill äta mer om kvällarna. Kommer i alla fall försöka vila upp mig och sen ta några dagar då jag trilskas med honom med flaskan. Önska mig lycka till med det sen! haha

Nu fortsätta kvällen i soffan innan jag lägger mig.

God Natt

Missade

Adrian väger nu 7890g och är hela 66,5 cm lång. Min STOOORA kille :)

Sprutor och playdate

Vi har haft fullt upp idag. Forst fick Adrian sina sprutor, och det gick super bra. Min duktiga lilla kille. Första sprutan brytte han sig knappt om, men den andra var lite dum och han skrek till 5ggr sen var det bra. :) Efter det gick vi en liten sväng på stan och sen promenad. Vi lämnade av Andreas och vi smet iväg på mamma och bebisträff. Super trevligt som vanligt och super gott fika. Dessa träffar förstör då jag försöker vara lite nyttig om veckorna. haha. Men Adrian var lite trött och seg tror det var på grund av sprutorna. För han har vart lugn och lite seg hela dagen nu sen. Men annars är han än så länge en glad kille utan feber. :)

Vi kom hem för en liten stund sen efter shopping på hemköp. Ikväll blir det tacos och julmust, gotti gotti. :) Nu blir det bad för en trött Adrian.

 
1. Nils, Hedda och Adrian.
2. Thilda som är så duktig att hålla flaskan själv.

 
3. Lilla Lovisa.
4. En glad liten Angelina.

JOBBIG natt

Adrian har sovit jätte oroligt hela natten. Har vaknat varannan timme hela natten, på pricken varannan timme! Hur lyckas han? haha. 2 ggr har han vänt över sig till mage under natten och då sen vaknat att han inte vill ligga så. Men det var så gulligt när jag skulle lägga mig så låg han på mage såg jag, hämtade då Andreas för att visa vår tok. Vi stod då och småfnissade lite åt honom och rätt som det är så lyfter han upp huvudet och tittar jätte förvånat på oss. haha. Nu på morgonen bad jag Andreas ta upp honom så jag kunde få somna om en stund, Andreas börjar jobba vid 11 många dagar och då får han sova. OCH han sover eller får i alla fall ligga kvar i sängen hela nätterna. Men när han ska gå upp med honom så tar det så himla lång tid så japp här sitter jag för jag inte kunde somna om. Blir lite irri när Adrian vaknar så tar jag upp honom snabbt så Andreas inte ska vakna till... Men men.

Idag ska vi iväg och Adrian ska få spruta. Så får se hur den här natten kommer att bli då... Nu har jag fått gnälla av mig lite i alla fall. Andreas är uppe han med, han vågar nog inte gå och lägga sig som jag sa att han skulle göra. haha. Så nu håller han på och plockar in disken. :P

Ha en bra dag alla!

PUSS

Skäms!

Sitter och ser på bonde söker fru och ibland ryser jag och kan knappt titta då jag skäms så mycket över en av bönderna. Det är ju synd om honom!

Adrian somnade i alla fall utan några problem ikväll vilket var jätte skönt, men han vaknade redan efter en timma och ville ha mat. Men nu sover han gott igen i alla fall. Vi har lite fredag här hemma och ätit god mat. Imorgon är Andreas hemma vilket vi tycker om här hemma :) Imorgon ska Adrian även få sin 5 månaders spruta, lilla gubben. Men det kommer gå bra. Om han mår bra så blir det även mamma och bebis träff imorgon, så vi håller tummarna för det. Tråkigt om man skulle missa det. Får även hålla tummarna för att lillen slipper feber.

Nu ska jag fortsätta se på bonde söker fru.

PUSS

Babymassage och promenad

Nu sover mitt lilla hjärta och jag passar på att ta det lite lungt. Börja få lite ont i huvudet känner jag.. Vi var iväg på babymassagen förut och det var mysigt, men Adrian blev så trött på slutet och somnade snabbt i vagnen när vi gick på promenad med Mailn och Moa. Efter det gick jag och Adrian hem till min mormor och hälsade på en sväng och sen till hemköp för att handla. Nu kommer vi mysa inne resten av dagen, min pappa skulle komma förbi och hälsa på oss. Eller rättare sagt Adrian skulle jag tro ;) Nu ska jag ta mig någonting att dricka och sen blir det att vila.

PUSS

Okej natt och snart babymassage

Natten var okej men han är orolig om nätterna och vaknar ofta. Han har fått ligga mellan oss större delen av natten. Nu så VÄGRAR han att sova men han är ju snäll och glad så det är bra. Vi ska på babymassage klockan tio men vi rör nog på oss om en stund så han kanske somnar i vagnen. Annars vet man inte hur livat det kan bli på massagen, haha. Nu ska jag börja göra Adrian i ordning, sen får vi se om det blir promenad med Malin och Moa efter massagen. Men vädret ser rätt ostabilt ut just nu så vi får se.

Ha i alla fall en bra dag!

PUSS

Minns bara det härliga

Även om kvällarna kan vara slitiga så glömmer man det så snabbt, nu ligger vår lilla stjärna och sover i alla fall. Han fick ligga mellan oss i soffan och när ögonen började att stängas så la jag honom i sängen och nu sover han gott. Lilla hjärtat det gör så ont när du är ledsen♥ Han somnade 20.20 så vi får se hur han sover under natten, och man kan ju hoppas på att han ger mamma lite sovmorgon;)

Jag har haft en jätte bra dag med min lilla älskling och men min kära vän Karin som kom. Vi gjorde i ordning god fruktsallad och hade vaniljvisp till det, mums! Det var riktigt gott och jag har sparat lite som jag ska gotta mig med till desperate housewives. :) Det måste bli slut med mitt gottandes i veckorna, MEN det här är ju i alla fall inte så JÄTTE onyttigt i alla fall ;)

Jag har även beställt hem 2 cd skivor till Adrian en med godnattvisor och en med massa andra barnvisor. Jag tycker att det är så mysigt med barnvisor, Adrian gillar också det så det är ju bra. haha.

Nu ska jag ladda upp lite här hemma med tända ljus och fruktsallad. :) Sen imorgon är det babymassage igen.

Ha en mysig kväll

PUSS

Kvällar som sliter.

Adrian har haft jätte svårt att somna in på kvällen de senaste 5 dagarna. Jobbigt för både honom och oss, han blir så ledsen så fost vi lägger honom i sängen och går ut ur rummet. Tycker också att han sover sämre om nätterna. Han sover ju inne hos oss igen då vi gör om i hans rum, kan han känna av det? Jag börjar annars fundera på om det är tänder på G. Kan sömnen störas då? För han dregglar i mängder och så vill han bita och gnugga någonting på tandköttet hela tiden. Får hoppas att vi får tillbaka våra kvällsrutiner snart. Nu sitter han i soffan hos Andreas, så fort han är i vår famn så är han jätte lugn och mysig, men sängen är läskig just nu...

Mysmorgon

Det är så myisgt på morgonen här hemma nu när det är så ruggigt ute. Jag och Adrian låg kvar i sängen och mös en timma innan vi vågade oss upp från den varma sängen. Sen åt jag frukost bervid Adrian på golvet. Han är så himla mysig på morgonen, skrattar och leker för fullt. Nu ligger han och sover igen och jag ska passa på att kasta på mig lite smink. Får passa på när han sover för annars måste man avbryta hela tiden för att vända tillbaka honom till rygg. haha. Det går bra en lite längre stund att ligga på mage nu i alla fall, men även om han sen inte vill ligga på mage så ska man ju vända på sig i alla fall. haha. Så fram tills nu har det vart rena rama semestern att ta han om honom :P haha. Men det är så kul att det händer så mycket nytt hela tiden.

Idag efter 14 så ska vi träffa Karin tror hon kommer förbi hit, ska bli kul att träffa henne igen. Från att inte träffat henne på nästan 5 månader så får jag nu träffa henne  ggr på 1 vecka. :) Måste försöka komma iväg till stockholm någon gång och hälsa på henne, hon har bott där i 2 år och jag har inte vart där. Dåååligt!

Nej nu sminkning. På tal om det så borde jag boka mig en tid för sminkning på make up store då jag har presentkort dit, det värsta är att jag alltid handlar för så mycket då. Men min ekonomi låter mig inte shoppa en massa onödigt smink nu egentligen, men det är ju bra att man får handla för det som sminkningen kostar i alla fall.

Nej nu som sagt-sminkning!

PUSS

Trött mamma

Jag är så otroligt trött så det blir nog en tidig kväll för mig. Lilla hjärtat sover gott och jag och mitt stora hjärta ser på CSI och tricker lite thé. Försöker att hålla mig i sittande ställning i soffan för annars vet jag att jag somnar på 2 sek. Vår soffa är farlig på de viset, jag är expert på att somna i den. Imorgon ska vi träffa min vän Karin för fika, mys mys :)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan igen.

PUSS och God Natt!

Adrian ÄLSKAR sin hoppgunga!

Just nu sitter Adrian i sin hoppgunga, han tycker den är jätte rolig nu och studdsar för fullt. Det är världens fart på honom och han har världens största smile! :)



Min lilla tuffing ;)

Ruggiga måndag

God morgon! Burr så ruggigt det är idag, det var så varmt och gosigt i sängen så hade mer än gärna legat kvar där och myst men hade en son som ville annat. :) Han har sovit oroligt hela natten så vid 2 la jag över honom i vår säng och då sov han lite lugnare men ändå ganska oroligt. Lilla hjärtat. Nu blir det frukost, det blir en lugn start på morgonen och vi kommer nog dra ut på den. :) Eller jag i alla fall Adrian ligger just nu och studerar ett par leksaksnycklar! Får se var dagen tar oss som jag känner nu så skulle jag kunna mysa inne hela dagen, men tycker ändå det är skönt för Adrian som han får sova i vagnen en sväng. Som sagt vi får se. Nu är gröten klar nu nu blir det frukost!

Hoppas ni får en härlig start på veckan!

PUSS

Adrian 5 månader!

Adrian är nu 5 månader och världens underbaraste lilla hjärta, i mamma och pappas ögon i alla fall :) Det är helt otroligt hur dagarna och månaderna flyger förbi. Jag vet att man skriver det varje månad att tiden rusar förbi, men man blir så medveten om det varje gång han fyller månad.

Adrian nu 5 månader:

*Väger 7890g och är 66,5 cm lång.
*Somnade mellan 19-19.30 på kvällarna.
*Vaknar vid 00, 05-06 för mat. Vaknar sen och vill gå upp mellan 7-9.
*Sover i egen säng och eget rum, men efter sista amningen får han somna hos oss.
*Sover 2-3 ggr om dagen mellan 30-60 min.
*Vänder sig från rygg till mage heeela tiden.
*Han rullat runt från rygg till mage och tillbaka till rygg 4 ggr.
*Pratar mycket och högt. Gärna i falsett! :)
*Äter på allt man får tag på och kan stoppa i munnen.
*Tuggar på händerna och fingrarna men är inte så intresserad av tummen längre.
*Dregglar jätte mycket och har även lärt sig att göra dreggelbubblor! haha
*Greppar saker och studerar dem noga, skallrar med skallrorna och byter hand för att se hur de ser ut i den handen också.
*Sträcker sig efter de leksaker som han ser och vill ha.
*Helammar men får flaskan ibland. Får även lite smakisar
*Är jätte intresserad av Max(katten)
*Tycker det är jätte kul i hoppgungar och hoppar för fullt.
* Viftar massor med händerna och slår dem mot bröstkorgen som djungel george! haha
*Älskar fortfarande att bada och skvätter vatten för fullt.
*Är ganska mammig och pappig, kan bli lite blyg hos andra men när han är vi våran famn är man världens tuffaste!



Första bilden ser ni Adrian ständiga min just nu, så bubblar han ut MASSA med dreggelbubblor.
Andra bilden ser ni hur det kan gå när man låter killarna hälla upp badvatten! haha

Adrian 5 månader

Idag är det fem månader sen vår lilla stj'rna kom till världen. Nu vid den här tiden skulle jag tro att vi låg på vårat rum och förundrades av hur liten och perfekt han var.

 
Den här bilden är tagen för precis 5 månader sen♥
Han var en trött kille den här tiden då, men inte nu! haha

Mina killar badar just nu, sen får vi se när Adrian tänker somna då han sov nap senare än han brukar. Så kan det bli. :) Skriver ikväll om Adrian 5 månader då det finns lite mer tid och ro för det :)

Sovmorgon

Vi fick sovmorgon idag, helt underbart. Vaknade 9.10 och så låg hela familjen och myste i sängen innan vi orkade oss upp. Rummet är färdigmålat och det blev jätte fint, att lite ny färg på väggarna kan göra så stor skillnad! Nu sover Adde nap och vi ska göra oss i ordning, sen blir det ut till tuna park för att kolla efter tapet. Förhoppningsvis hittar vi en vi vill ha och hinner få upp den idag också. Vid 14. ska vi hem till Adrians farfar för lunch och sen blir det promenad i solen hem. Bara vi kommer hinna med allt idag, dagarna flyger förbi.

Nej nu blir det att lägga i en högre växel!

PUSS

Kvällen

Adrian ligger nu i sängen och sprattlar, JAG SKA INTE SOVA NU! haha. Han tog flaskan nu på kvällen, han är lite rolig och MYCKET bestämd. Vi har ätit spicy hot och nu blir det film. Johan Falk som alla pratar om just nu, så känns som att de måste ses. Efter filmen så blir det att måla på sista lagret, skönt om det kan bli färdigt tills imorgon då vi hoppas hitta en fondtapet som vi kan få upp då.


Hoppas på att hitta den här tapeten och att den inte är allt för dyr. Inte så kul att lägga ut massa pengar på en hyresrätt.

NU blir det film!

Trevlig kväll!

PUSS





Jag ska måla hela världen lilla Adde!

Håller just nu på att målar om i Adrians rum, eller nu jag jag mig en paus. Blir jätte bra och vi blir nog klara med det redan ikväll då färgen torkade snabbt. Sen så kommer det nog komma upp en fondtapet på ena väggen, så det ska vi kolla efter imorgon. Ååh tror det kommer bli jätte fint :)

BilBilBil!

Andreas är just nu och ska hämta sin pappas bil som vi får låna över helgen. Så himla skönt, man blir så låst utan bil när man är van att kunna ta sig var man vill. Inte för att jag själv har körkort men i alla fall. haha. Så blir att åka runt och kolla åkpåsar, ut till tuna park där Andreas måste ha ett intyg från sitt förra jobb. Sen vill jag även handla målarfärg då jag vill måla om på Adrians rum. Nu orkar jag inte med att det är halv färdigt där inne, tycker inte om färgen så blir aldrig att man gör i ordning där inne då. Så vita vägger vill jag ha där inne! Får även se om jag kan lura med Andreas till IKEA, haha! Hmm, men var ska jag då fin in tid att måla? Jaja, det löser sig! :)

Nu ska jag göra mig i ordning!

PUSS

Mysiga natt

Adrian vaknade redan vid 4, låg då och pratade HÖGT i sängen. haha. Han fick sen somna om i vår säng och han ville ligga tätt intill mig. Men jag flyttade bort honom för det blir så himla varmt, han är som en liten kamin. Men så mysigt det är att ha honom sovandes när sig, bara kunna pussa och lukta på honom när man vill. Han är så fylld av ro när han sover.

Nu ligger han i babygymmet och ska vända på sig heeela tiden, men han vill inte ligga på mage så börjar gnälla och vill tillbaka. haha. tok!

Min älskling får lite sovmorgon idag, jag skulle få imorgon :) Sen ska vi runt och kolla på lite olika åkpåsar då jag inte alls blev nöjd med den som tillhörde vagnen. Har hittat en som jag nog vill ha men bra att kolla runt lite först i alla fall.

Jaha det var lång sovmorgon Andreas tog, nu kommer han smygandes här. haha. Så då blir det mysmorgon med familjen nu.

PUSS

Fredagsmys med toppen sällskap

Vi har haft en super trevlig kväll här hemma. Adrian var svår att få att somna men till slut gjorde han det i alla fall. Djupt sover han då också för vi har kanske inte varit så jätte försiktiga med ljudnivån! Har pratat, skrattat och kollat på idol med trevligt sällskap. Tror även att jag blivit lite smått kär i Eddie! ;)

Nu är jag super trött men väntar på att min lilla skrutt ska vakna för mat, han brukar vakna nu ungefär. Så ska sätta mig i soffan och se på reprisen av big brother! haha Men tycker att de kan skippa den här sesongen..

Gäsp, vaknar han inte snart så kryper jag nog ner i sängen i alla fall..

PUSS och god natt!

Mycket nya intryck?

Nu har vi haft besök av Nille som fyllt år, så han kom hit så vi kunde gratta honom. Nu ska vi ta det lungt och sen mot kvällen kommer Pirre och Maria över. Ska bli trevligt men sällskap, pizza, godis och IDOL! :)


Se så fin man är när man får besök av ett födelsedagsbarn.

Det är nu andra eftermiddan som Adrian är gnällig, gnäller hela tiden är nästan bara nöjd om han får vara i famnen och man står upp. Undrar om det är lite för mycket nya intryck för honom nu när han kan vända på sig själv? Han har jätte svårt att somna in på eftermiddan fast han är jätte trött. Gick ut en sväng i alla fall med vagnen och han somnade på en gång, så det var skönt att han fick sova en stund i alla fall. Man vill ju ha svar och hela tiden veta VARFÖR han inte är nöjd. Hela förmiddan är han så go och glad det är sen som det kommer. Kan kanske redan vara en ny fas? Eller så är det så att det är mycket nya intryck för honom. Nu ska jag sluta virra! haha

Ha en trevlig kväll!

PUSS

Äntligen fredag

Då var morgongröten uppäten, jag ser på the voice och Adrian sitter i babysitern och leker lite. Han vaknade klockan 6 och ville inte somna om men han hade en trött mamma så vi låg kvar i sängen en timme i alla fall.

Äntligen är det fredag nu i alla fall och Andreas slutar jobbet redan klockan 15. men vi har ju ingen bli så han tar bussen vid 15.35 hem. Sen är han ledig i TVÅ dagar! Häärligt. När han kommer hem så ska vi över till Nille och gratta honom, sen blir det fredagsmys med IDOL. Får se om Nille vill följa med hit och sen skulle kanske Pirre och Maria komma över. Så det bir nog trevligt.

Nu ska vi fortsätta med vår mysmorgon! :)

PUSS

Sötisar :)


Detta fina kollage har Kristin knåpat ihop men bilder från idag!

Trött liten kille!

Vi har haft en jätte bra dag och den har bara flygit förbi. Var hemma hos Malin och Moa och hade det jätte trevligt. Men Adrian blev så övertrött och gnällig mot slutet, kan bli så när det är så mycket som händer omkring. När vi kom hem så fortsatte Adrian att total vägra sömn men han var i alla fall nöjd här hemma så det var skönt. Vi tvättade och lagade mat.

Nu ligger lilla älsklingen och sover gott och jag är mätt och nöjd. Nu blir det myskväll i soffan resten av kvällen.


Moa var snäll och lät Adrian sitta i hennes lära gå stol.
Den var jätte spännande tyckte Adrian :)

Tävlar



Detta väggord från o-rasa är jag med och tävlar om hos Evelina.
Var med HÄR och tävla om valfritt väggord.

Torsdag

Nu har min stora kärlek åkt till jobbet och min lilla kärlek ligger och sover nap. Jag ska passa på att sitta ner en stund och se på våra bästa år. haha. Natten var jätte bra det är så skönt när han nu vaknar rund 23.30-00-30 för mat och sen mat och ny blöja vid 5.30. Sen så somnar han nu om mellan oss, så skönt att känna sig ganska utvilad när man sen vaknar.

Idag så är det dax för mamma och bebisträffen igen, alltid lika kul och någonting jag alltid ser fram emot. :) Kommer nog upp lite bilder på alla småttingar sen!

puss

Han rullar HELA tiden

Utvecklingen går så otroligt snabbt. I början när Adrian vände sig från rygg till mage gjorde han det kanske en gång om dagen. Men nu så gör han det HELA tiden! Så fort man lägger honom på golvet och efter en sekund när man tittar ner på honom så ligger han på mage och är så stolt. haha. Så himla kul att se. Två gången har han rullat runt från rygg till mage och tillbaka till rygg, men det är inte ofta som han rullar från mage till rygg. Men det börjar bli bättre med det igen. Han börjar även vilja ligga på mage längre stunder innan blev han arg nästan på en gång när man la honom på mage. Men nu kan han välja lite själv. Det är även så kul att se när han ligger på mage hur han vill ta sig fram. Han drar upp rumpan och försöker sparka ifrån med benen. Det går så otroligt snabbt allting!


Min lilla kille som börjar bli så stor.
Men du kommer alltid att vara mammas lilla hjärta♥

MONSTERADDE!



Äntligen är hela familjen ledig!

Ååh vad det är skönt att ha Andreas hemma idag, det har vi längtat efter. Vi har legat och myst i sängen tillsammans Adrian somnade om med oss efter mat och ny blöja vid 6.20 och sov i 2 timmar och 20 minuter! Helt underbart så jag känner mig utvilad nu, vaknade innan han vaknade och låg bara kvar och tittade på lilla miraklet. Idag blir det nog en lugn dag ska ner på stan och hämta ut Blossa 09 som vi beställt och sen så ska Andreas kanske klippa sig. Får se om vi ska möta upp Karin för en liten promenad.

Det var jätte kul att träffa Karin igår hon kom hit 14 och då tog vi oss en promenad och gick sen och handlade. Sen var vi här hemma och lekte med Adrian och pratade massa med minnen, vi har vart vänner sedan vi var 9 år så man har mycket kul att prata om. Sen blev det att moffa i sig tacos och sen mys med twilight och massa godis :) Hon gick hem strax innan 23, var en riktigt toppen dag och det behövdes. :)

Nu blir det frukost!

Ha en bra onsdag!

God morgon soliga tisdag!

Natten har vart helt okej förutom att Adrian vaknade 4.20 och hade först ingen lust att somna om. Så efter en stund la jag honom i sängen och där låg han och pratade högt och tydligt haha, men efter 30 min så somnade han. Dagen blev så konstid med sömnen igår då han sov så himla länge på dagen, sen vid 17 var han jätte trött och somnade på mig. Men efter 30 min väkte jag honom. Sen var ju inte han någe trött och min hjärna fungerade inte helt okej så klockan 20 kom jag på att han vart vacken 1 timma längre än han brukar. Men då började han bli trött i alla fall så somnade strax efter 20.

Tänkte att han skulle sova sin första nap nu snart så man kommer tillbaka till de sovtider han brukar ha. Dagens planer är att städa här hemma, har inte haft ork till det förra veckan och det är inte så trevligt när man har små intorkade spyfläckar på golven, haha! Sen ikväll så kommer min kära vän Karin över så det ska bli jätte kul :)

Idag blir vi även av med bilen!

Ha en bra dag

PUS

Adrian gillar



(jag också! haha.) Han är i alla fall förtjust i Astrids musik, men vem är inte det?
Han blir så glad när jag dansar och sjunger till dessa låtar :) haha

Upptäcka världen

Det är så otroligt häftigt att se sitt barn växa och lära sig saker hela tiden. Att en skallra eller bara en trasa kan var så intressant, man slänger med den och märker att den låter. Man vrider och vänder på den tar den i andra handen för att noga studera den. Man kan äta på den oxå! Allt är så nytt och så spännande, så underbart att se ett litet liv upptäcka världen. Sen kan man vända på sig för att se världen ur en ny vinkel också. :) Livet är bra häftigt.

Pigg och glad efter en långpromenad

Nu är jag och Adrian hemma igen efter en långpromenad med svärmor/farmor. Gick runt ån och det är så himla fint ute nu på hösten. Var jätte trevligt som vanligt och Adrian sov underhela promenaden, hela 1 timme och 40 minuter! Vad hände? haha. Han brukar aldrig sova så länge på dagarna, men skönt för honom i alla fall. Så nu har jag en så pigg och glad kille här hemma så nu blir det bus och lek :)


Se så glad man kan vara efter en mysig tur i vagnen :)

Måndag och ny vecka

Känns som att den här veckan kommer bli mycket bättre. Dagen har börjat bra och jag känner mig utvilda. Adrian somnade om efter en stund i vår säng och vi gick upp för en liten stund sen. Så himla skönt. Han har även tagit bort ett matpass de senaste nätterna. :)

Den här veckan har vi mycket roliga saker inplanerade. Idag blir det en långpromenad med svärmor/farmor, imorgon kommer min kära vän Karin över. Har inte träffat henne sen Adrian var pytte, blir så när hon nu bor i Stockholm. Men då blir det i alla fall myskväll med god mat, godis och film. På onsdag är Andreas äntligen ledig efter att ha jobbat i över 2 veckor utan ledigt, så jag längtar. Sen på torsdag är det mammaträffen igen. Fredag är en oplanerad dag som jag tänker låta vara det också då det är skönt att få ha en slappardag. Sen är Andreas ledig hela helgen så då kommer det bli familjemys.

Nu ska jag göra i ordning lite frukost och prata med min lilla kille som ligger och pratar i falsett just nu. haha

Hoppas ni får en härlig vecka!

PUSS

Adrian önskar

Fick igår frågan om vad Adrian önskar sig i julklapp. Adrian kan inte svara på det så mamma gör det åt honom. :P

Fotoram Le petit prince
Ram 139:-

Kruka blå stjärna liten
Mjuk "kruka"
Stor 120:-
Liten 95:-

Skylt Här bor en prins
Skylt 79:-

Kort Grodprins
Kort 15:-

Kort Riddare
Kort 15:-

Allt finns hos gullgrodan

Det var saker som Adrian önskar sig till sitt rum. :) Sen så vill han nog ha MASSOR med roliga leksaker också ;)

Ååh så skönt!

Tror att Adrian kände på sig att mamma behövde få sova inatt. Han somnade strax efter 19 sen vaknade han 1.30 och somnade om på en gång. Han vaknade sen 5.20 och låg och pratade massor och gjorde nr.2 och jag tänkte bara NEEJ! För han brukar inte vilja somna om när han pratar och är så pass pigg. Men jag la honom i vår säng och satte på tvn och efter en stund somnade han, så vi klev precis upp. Så himla skönt. Ja, jag vet att det inte är någe bra att låta honom ligga och titta på barnprogram och somna till det men om det är det som får honom att somna om just nu så tänker jag låta honom göra det.

Sen var det så mysigt när han vaknade och väkte mig, jag låg och pussade på honom och han tyckte det var så kul och låg och skrattade. Mysigt. :) Idag ska vi njuta söndag här hemma. Inga måsten alls, fast jag borde städa, tvätta och stryka men känner inte alls för något av det.

Ha en härlig söndag!

PUSS

Svärmor räddade min dag.

Har kännt mig helt slut, ensam och ledsen de senaste dagarna när Andreas jobbat så tokigt mycket. Det är tur att jag har min lilla guldklimp som gör mig så lycklig och glad. Men han ändå kännt mig ensam och ledsen, sen blir det även så himla intensivt med Adrian när man har honom själv hela tiden. Så idag när Andreas ringde och sa att han skulle ut till sin mamma efter jobbet och fixa med bilen för en kille kommer och tittar på den imorgon, då höll jag på att bryta ihop i gråt. Jag brukar inte vara så men när man är så trött så kan minsta lilla bli jätte stort. Men strax efter att Andreas ringt så ringde svärmor och frågade om hon kunde komma över och edt var klart hon kunde. Var så skönt att få lite sällskap här hemma och sen att hon var underbar och köpt mig en fin topp gjorde inte saken värre. Så tack så jätte mycket, tror inte du vet hur mycket det bettyde för mig♥ Sen åkte vi hem till dem där Adrian blev så ompysslad med massa lek och kärlek och Andreas och jag blev bjudna på mat. Så blev en jätte bra kväll. Nu sover lilla stjärnan och jag ska sminka av mig och bara slappa i soffan till fotbollen och sen blir det tidigt i sängen så man orkar med en ny dag imorgon.


Adrian läser morgontidningen!
haha

Promenad

Jag och Adrian kom hem för en stund sen från en härlig promenad. Det var lite kyligt i luften, men solen strålade och det blåste inte. En helt fantastisk vårdag med andra ord.


Adrian myser nerbäddad i vagnen.


Sovmorgon!

Andreas och Adrian gav mig lite sovmorgon idag, det var underbart. Andreas tog upp Adrian innan han skulle till jobbet och sen försökte han få honom att somna innan han skulle åka, lättare sagt än gjort. Men jag tog Adrian till vår säng och vi låg och kollade på svamp bob fyrkant(tror det heter så?) och tydligen var det värsta sömnmedlet. haha, så efter en stund somnade även jag, så vi vaknade 8.40 och låg och mös en liten stund till innan vi orkade oss upp. Mysiga lilla skrutt. :) Han ligger och leker och jag ska göra i ordning lite frukost.

Sen blir det nog en promenad ute i solen!

PUSS

Bästa lilla badpojken!

Adrian är så härlig och rolig när han badar. Så fort han kommer i vattnet så skiner han upp som en liten sol och börjar plaska för fullt. Man får massor med skratt, STORA leenden och massa med prat. Det är så härligt att se. Nu har han även börjat med att han vill ligga som en ostbåge och gnaga på fötterna när han badar. haha. Sötis.

Nu la jag precis ner min lilla älskling och tror han somnade på en gång då han var så himla trött. Vu har myst i soffan nu på kvällen och kollat på tv, Adrian var trött så var lugn och mysig i famnen. Man får ta vara på de stunderna då han oftast vill hoppa och studsa. haha.

Nu så blir det fredagsmys hemma ensam ska göra ordning lite middag det blir chivapchichi, cbulgur, aivar, gräddfil och sallad gotti gotti :) Sen blir det mys med godis och tända ljus till IDOL. Andreas slutar 21.20, vad jag längtar är så ensamt hemma när Adrian somnat.

Vi satte upp solcellslamporna på balkongen idag också och nu lyser de så fint där ute. Riktigt mysigt att se ut när man sitter i soffan, så är jätte nöjd. :)

Nej nu blir det middag och så ska jag se på tonårsföräldrar på kanal 2 och se vad det är för något.

Ha en härlig kväll PUSS

Ensamstående mamma!

God morgon! Tidig morgon här hemma som vanligt. Adrian vaknade redan 6 men han låg kvar i sängen och pratade med sina vänner(laban o gänget), sen tog jag upp honom strax innan 7 för blöjbyte. FÖrsökte få honom att somna om i vår säng men det var då omöjligt.

Jag har vart så otroligt trött de senaste dagarna, kan vara för att jag i princip är ensamstående mamma just nu. Andreas jobbar ju så galet mycket så jag gör ALLT här hemma. Jag klagar inte heller för jag vill och älskar att vara hemma med Adrian. Men man blir trött av att ta hela ansvaret själv, skönt att kunna vara två och hjälpa varandra. Andreas är i alla fall ledig på onsdag så jag LÄNGTAR!

Idag ska vi till min gamla skola Djurgårdsskolan och hälsa på min systers förskoleklass, de ska ha någon utstälnin goch samla pengar till rädda barnen. Så det ska bli en härlig promenad dit.

Nu blir det frukost och sen dusch för att piggna till!

PUSS

Heldag med pappa/morfar

Jag och Adrian har haft en heldag med pappa/ morfar. Åkte ut till JULA där det var fullt med folk. Andreas hade lunch så snodde åt sig Adrian på lunchen, Adrian hade så klart charmat alla med sitt glada humör :) Jag och pappa kunde då gå runt själva och kolla en stund, pappa hittade MASSA med nödvändigheter ;) haha. Som ett luftgivär! haha. Jag kom hem med solcellslampor som vi ska ha på balkongen, hittade en del annat med det är bättre att låte Andreas köpa så vi får bra pris :)

Efter jula så åkte vi och handlade på willys och sen hem hit. Var hemma en stund och sen tog vi oss en promenad. Nu är det bara jag och Adrian hemma igen. Adrian ligger nybadad och leker med en skallra och jag har fixat mat. Så ska äta till unga mödrar. Adrian sov nap vid 16.30 en kort stund så tänkte låta honom vara uppe lite längre. Får hoppas på att han vaknar lite senare då, idag gick vi up 7.30 så det var skönt i alla fall att det inte var innan 6 :P haha.

Andreas slutar 21 ikväll också så jag och Adrian är ensamma en stund till.

Underbara sol

Mitt lilla monster sover och jag har då passat på att göra mig i ordning. Pappa/morfar kommer vid 11.30 och hämtar oss, vi ska åka ut till JULA som öppnar här i stan idag. Måste ju häsa på Andreas och se hur han har det på nya jobbet :) En liten promenad ska vi nog hinna med också, det är en stor sol över Eskilstuna just nu. Vi har haft en helt underbar höst och vi får hoppas på att det håller i sig.

He en härlig torsdag!

PUSS

Baby blue eyes


Min älskade stjärna♥
Tack så jätte mycket för bilden Kristin

Ensam hemma, typ!

Min lilla prins somnade precis, helt slut efter en dag med massa lek. Vi har haft det lika trevligt som alltid på träffen idag. Jag och Adrian har bara myst här hemma utan massa måsten sen vi kom hem. Jag ska fixa lite mat, blir falukorv och makaroner då jag äter middag själv idag, älskling jobbar till 21. :( Så ikväll blir det unga mödrar, halv åtta hos mig, bonde söker fru och sen har jag hurt en film att avsluta kvällen med. Så jag tror jag klara mig, är rätt skönt att vara ensam hemma ibland. Eller så gott det går, har ju lilla älsklingen hemma men han sover ju. :)

Nu laga mat och springa emellan för att se unga mödrar!

PUSS

I like it!





Kent

Töntarna

Text

Så häng dom högt
Så häng dom långsamt
Men häng dom högt
Jag kräver hämnd
En tidig morgon
Född till tönt

Så lägg dig ner och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen

Så blev jag expert på att vänta själv
Man vänjer sig snabbt, man väntar på nån
Glasögonormen reflekterar ljus, skjutsar dig hem, villkorslöst
Bakpå min cykel höll du mig, som i kramp
Du landade hårt, du var nog alltid sjuk

Lägg dig ner nu och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen

Titta vad jag kan!

Det blev en tidig morgon här hemma för mig och Adrian. Han är så go just och ligger och pratar en massa med sin ljustaste och högsta ton. haha. Stackars pappa som försöker sova! Natten har vart bra och Adrian vaknade bara 2 ggr för mat, men han vaknade nu tidigare på morgonen. Men kände mig ganska pigg nu på morgonen i alla fall så det var skönt.

Adrian var så söt igår när faster kom så var det som att han ville visa henna ALLT han kan som hon inte sett och hört. Så det var att visa hur högt och ljust man kan prata, sen skulle han visa att han kan rulla från rygg till mage och sen visa att man är en duktig liten kille som tar flaskan på kvällen. :)

Vi hade det trevligt här hemma, det var skönt med lite sällskap då Andreas jobbade över till 20. Sen så började mina älskade hemma fruar igår och det var rå himla bra! Älskar det får inte nog! Hur ska man klara att vänta en vecka nu? haha.

Idag i alla fall är det dax för ännu en mamma och bebisträff, ska bli kul och trevligt som alltid kan jag tro :) Nu så ska jag äta lite frukost!

PUSS

Äntligen tisdag

Jag tror att det kommer bli en toppen kväll. Föst kommer Adrians kära faster över och äter med oss, allt lika kul med finbesök ;) Sen så är det även säsongsstart för mitt älskade desperate housewives!

Så här glad kan man bli när man får veta att faster ska komma ;)

Jag orkar inte så mycket längre!

Då var det tisdag och Adrian sover sin första nap för dagen. Jag vet inte hur jag ska göra på nätterna för de senaste nätterna har han vaknat vid 4 och det har tagit jätte lång tid för honom att somna om då.  Annars så brukar det ta bara 10 min med mat och sen somna om men sista passet tar det 40 min ca. Så det är ju lite skillnad! Jag känner att jag inte orkar springa upp 3 ggr varje natt och sen då att det tar så himla lång tid vid sista passet. Någon som har någe tips på att få honom att sova bättre om nätterna? Ska man försöka att bara trösta och inte amma när han vaknar varje gång? Tycker att vi har bra rutin på läggning och på nätterna oxå. Vi har det mörkt och jag pratar inte med honom, så han ska förstå att det är natt och att man inte ska busa då. Det är en TRÖTT mamma som skriver det här! Han har ju haft några nätter då han bara vaknat 1 gång och vill gärna ha det så ALLA nätter!

Idag skiner solen och det blir att passa på att njuta av vädret med en promenad. Andreas diskade innan han åkte till jobbet och jag dammsög och städade kattlådan igår. Så kan inte komma på så mycket annat som behövs göras här hemma förutom att stryka. Så det blir nog en lugn dag för oss idag!

Ha en härlig tisdag!

Vet ni

att efter en graviditet och ett kejsarsnitt så har man 0 magmuskler kvar!

Tänkte idag att jag skulle komma igång och träna lite lätt hemma, tänkte då börja med situps. När jag skulle göra den första insåg jag att jag inte kom upp någonting i princip. Låg på golvet och beklagade mig för Adrian en stund innan jag provade igen och sedan gav upp! haha. Jag har ju aldrig var vältränad om ens tränad(haha, skamligt!) men har ju i alla fall klarat av att göra situps. Så nu är man tillbaka till noll så ska börja med lite andra "lättare" magövningar som Andreas tipsade mig om. Så imorgon gör vi ett nytt försök!

Tävlar


Jag tävlar om ett presentkort från babysmart hos Diana.
Var med och tävla HÄR du också!

Pearls for Girls - Halsband Pärla Kärlesbrev
Jag är även med och tävlar om detta halsband från Pearls for Girls hos Diana.
Tävla HÄR du också!

Trött liten kille

Nu har vi ätit middag blev lasagne, toppen gott. Tanken var att vi skulle hålla Adrian vaken lite längre så han inte vakanr vid 5! Men vid 18.30 så började ögonen bli så trött så det blev bad, mat och sen somnade han på en gång. Lilla hjärtat är så trött om kvällarna. Nu ikväll blir det mys framför halv åtta hos mig och sen färjan.

Jag börjar undra om Adrian är i en tillväxtperiod eller om det är jag som inte har mjölk så det räcker. För nu på kvällen när han får flaskan så äter han 235 ml och känns som han kan äta mer ändå. När jag pumpar ur får jag inte alls ihop så mycket. Men han har ju än så länge gått upp i vikt som han ska så man ska ju inte vara så orolig över det.

Nej nu var det soffmys!

PUSS

Måndag

God morgon. Jag och Adrian har haft en riktigt mysig start på veckan, har gosat i soffan och kollat på the voice. Efter en stund såg man hur trött han var och sen somnade han i min famn, så mysigt det är. Nu sover han gott i sin säng. Vi har haft en bra natt, men han ville vakna och gå upp klockan fem men efter lite vyssande så somnade han om igen.

Det är en ny vecka och vi har inte många planer alls denna vecka, men det känns skönt tycker dag. Så skönt att ta dagarna som de kommer. Men onsdag är det mamma och bebisträffen och på torsdag ska vi åka till JULA med Adrians farfar. Vi måste ju ut och se hur Andreas jobbar nu :)

Idag kommer vi ha en lugn dag och jag måste få tag på vår hyresvärd. Det är inte okej när man har så kallt som vi har det just nu. Nästan så att man måste ha mössa på Adrian. Vi hade samma problem förra året och nu har vi Adrian så nu jäklar får de ta och skärpa sig. Enligt vår termometer hade 15 grader i vardagsrummet i lördags på morgonen. Det är inte okej.

Nu ska jag ta tag i disken!

Söndag

Det blev i alla fall en bra dag. Jag och Adrian promenerade i regnet ut till pappa, men med rätt kläder så var det nästan lite mysigt. Var hos pappa och hade mys med god mat och fika. Adrian fick några fina presenter och MASSA med uppmärksamhet :) Sen nu ikväll så var Adrians farmor, bonus farfar och farbror över och åt middag tillsammans med oss.


Konstigt att man får massa med kärlek och presenter av morfar när man smörar med denna t-shirt! haha

Adrian somnade strax innan 19 efter bad med farmor och sen fått ersättning på flaska. Han är så duktig på att ta den nu, så det är jätte skönt.

Nu blir det att slappa i soffan till ensam mamma söker. He en härlig kväll!

PUSS

Tidig morgon

Det blev en tidig morgon idag igen men det blev även en kort myskväll för mig igår, man tycker att jag borde känna mig pigg. Men det gör jag inte... Somnade efter halva filmen igår (strax efter 20!) haha och vaknade när Adrian ville ha mat vid 22. Han har bökat endel vid varje måltid, tror att det är magen som får arbeta lite mer med ersättningen som jag ger på kvällen. Men nu har jag i alla fall en pigg och pratglad liten kille som leker, kan man bli annat än pigg och lycklig utav det? Känner att jag kanske sovit FÖR länge inatt, är inte på toppen humör just nu. Får hoppas det blir bättre när man piggnat till lite.

Idag ska jag och Adrian till pappa, men att ta en promenad ut dit känns som att man kan skippa då regnet öser ner. Hoppas ni får en toppen söndag!

PUSS

Lördag

Nu är vi tillbaka hemma och Adrian badar nu med sin pappa. Maten är klar det blir hemmagjord pizza, efter det godis och film. Det är perfekt väder för en mysig kväll med mat och film.

Jag och Adrian har haft det jätte bra hemma hos mamma. Hade en riktigt trevlig kväll med god mat, godis och sällskap. Mammas vän Linus och hennes dotter Julia som jag inte träffat på evigheter hölk oss sällskap hela kvällen. Jätte trevligt, jag lyxade till och med till det med 2 munnar rött vin! Fösta gången på EVIGHETER och det var ju så gott, vin är någonting jag saknat att kunna avnjuta.

Emma hade ridning idag så jag och Adrian följde med dit, jag tog en promenad med Adrian. Så mysigt där ute vid ekeby. När vi sen skulle åka hem så hade vi fått punktering på ena däcket! HJÄLP! Inte kul när det är kallt, regnit, hungrig och när man har en fyramånaders bebis med sig. Men efter 30 min blev vi i alla fall upphämtade. Men det gick bra i alla fall och Adrian skrattar ju bara så fort han ser sin mormor. Haha, så kul att se att han tycker att hon är så rolig.

Nu ska vi äta och sen blir det att natta Adrian. Ha en härlig inne kväll

PUSS

Skön natt

Vui har haft en jätte bra natt här hemma, Adrian vaknade bara en gång vid 1 för mat. Han sov sen till klockan 6 då han låg och pratade i i sin säng, efter 20 min så hade han tröttnat och ville upp. Det var så kul att se hur han stålade upp när han fick se mig, riktigt glad liten kille :) Nu sover han igen och jag ska passa på att göra mig i ordning och sen blir det att packa. Idag ska jag och Adrian ut till hans mormor där vi även ska sova, Andreas ska ha kick off med jobbet så vi passar på då. Ska bli riktigt mysigt att få bli lite ompysslade av mamma :)

Var det någon med som såg idol igår? Jag och Andreas höll på att gå under av pinsamhet när Camilla trodde att hon gått vidare.



Nu ska jag fortsätta här hemma.

Ha en underbar fredag

Han tog flaskan till slut

Efter att ha fortsatt att envisas med flaskan så till slut fick han in knepet och åt 160 ml. Sen så fick han bröstet och nu sover lilla älsklingen gott. Så skönt att han äntligen tog flaskan. :)

Börjar mjölken ta slut?

Mina killar hoppade nyss ner i badet och Adrian ser så lycklig ut så fort han kommer ner i vattnet. Sötis.

Jag försökte ge Adrian lite ersättning på flaska nu för en stund sen och jag vi i honom 30 ml. Sen blev han jätte arg på mig. Men ska försöka med mer efter badet. Känner att det är bra om han börjar vänja sig med att ta flaskan då det börjat ta tid innan mjölken rinner till. Så den senaste tiden när han ska amma så blir han bara irriterad och arg för det tar så lång tid innan det rinner till. När det sen rinner till så äter han lungt och bra. Men  skulle kännas bra om han började ta flaskan om mjölken nu börjar ta slut.

Någon mer som känner igen att det tar tid innan mjölken rinner till?

Trevligt promenad sällskap

Adrian sover nu, han fick somna in i min famn nu igen. Jag har tänkt att börja låta honom göra det ibland på dagarna nu, för när man är borta ibland kan han ha så svårt att somna in. Det kan vara skönt att vara borta längre än 2-3 timmar ibland, och skönt om han kan somna utan sin säng och utan promenad i vagnen. :)

Jag och Adrian var ute på en promenad i hösten med Mailn och Moa, jätte trevligt. Så kul att ha lite sällskap när man är ute på promenad :) Är så glad för att man träffar nya vänner genom föräldrargruppen, skönt att prata bebis med folk som förstår och att man slipper känna att man tjatar allt för mycket. Men det blir så man är så uppe i sin lilla bebisbubbla att man inte ser så mycket mer. Jag är i en period nu då jag bara njuter för fullt med tiden tillsammans med Adrian.

Nu ska jag plocka lite här hemma, man tycker att man gör det hela tiden men ändå hittar man nya saker att plocka reda på...

1 oktober en riktigt mysmorgon

Tänk att det redan är första oktober, helt otroligt. Man känner det i luften att höstkylan är här, men tycker det är mysigt med hösten om den inte regnar bort. Adrian vaknade redan 6.30 och när Andreas vaknade 7 så tog han honom så jag fick dra mig i sängen tills han skulle åka till jobbet. Jag och Adrian har sedan dess myst av morgonen tillsammans och efter en stund somnade han i min famn♥ Jag njöt av hans närhet, värme och doft. Det är så otroligt mysigt att se sitt barn sova, det finns inget som ger än mer ro. Nu ligger han i sin säng och jag ska äta frukost. Dagen tänker vi spendera hemma, måste bara städa på toaletterna. Sen blir det kanske ut på en frisk promenad.

Njut av hösten nu

PUSS
RSS 2.0