Nya foton!





Foto Mariah Lejon

Äntligen Fredag!

Yes, idag så ska jag tillbaka till Mariah Lejon och se hur fotografierna blev. Jag tror att dom kommer att blir super fina, hoppas det i alla fall :)
Sen ikväll så blir jag hemma hos mamma, andreas ska vara här med några jobbarkompisar. Så jag blir iväg skickad :P Men det är ingenm fara, mysigt att vara hemma lite oxå..

Nu ska jag äta lite frukost, men ha det så bra

PUSS

Hallå!

Idag så ska jag bli sminkad och sen fotograferad av Maria Lejon. SKa bli riktigt roligt, men tråkigt att man inte har så mycket pengar så man kan handla. Ska köpa en bild i alla fall. Blir så när man är arbetslös och ska flytta. Måste man prioritera på ett annat vis. Så får se hur det kommer att gå, har inte haft såhär lite pengar på jag vet inte hur länge. Känns ganska jobbigt.. :( Men det kommer att lösa sig.

Nu ska jag äta lite frukost, men vi hörs kanske sen.

PUSS

Bilder.

Hittade lite bilder, haha från "fjortistiden" och lite

vimmel bilder från ca 2 el 3 år sen. :)


Vimmel


Vimmel

Vimmel

Vimmel

Vimmel

Vimmel

Paris

Emma

Haha jag

Jag, modellar framför webbkameran

Jag på Jasemins födelsedag,
hade haft 50 tals fest.

Filip = modell!

Yes min älskade bror är en liten modell. Han är en av studio lejons modeller, så företag och sådär kan boka honom till olika jobb. Han ska tydligen vara med i en modevisning till och sen så ska han vara en modell till en kalender. Så det är ju något kul som händer nu när han är sjuk, en anledning att bli frisk snart..

http://www.studiolejon.se/model_preview.asp?modellid=68

Här kan ni se honom, min stiliga bror :)

Hej hej hallå!

Är dålig på att skriva nu men har inte haft någon lust. Sen så har man fullt upp i alla fall. Filip är sjuk igen men vi får hoppas att han snart blir bättre. Ska i alla fall vara med honom på sjukhuset imorgon när mamma jobbar.
Sen idag så ska vi och titta på lägenheten igen, är lite saker v måste mäta upp. Så jag bara hoppas att sängen kommer att passa. Vi har hittat en så himla fin säng. :) Så får hålla tummarna,.

Det är inte så långt kvar tills vi ska flytta nu :)


Jaja ha det bra

PUSS

Sondre Lerche - Two Way Monologue



Någon mer som minns den här?

Hund eller inte hund!

Det är frågan!

God morgon

Nu snart så ska jag åka ner till arbetsförmedlingen, ska dit på möte idag. Vet inte riktigt vad vi ska prata om men det ska nog gå bra. Jag vet inte, men det känns jäkligt tråkigt och dåligt att vara arbetslös. Bara ordet arbetslös är ruskigt, bara hoppas att man inte behöver vara det så länge...

Hoppas ni har en bra dag

PUSS

Ensam

Nu är Andreas framme i tyskland. Känns lite tråkigt, det blir så ensamt hemma på en gång. Men han kommer ju hem på fredag igen, så det är ju skönt. Jag tror att det kan vara bra att sakna varandra iband.
Nu ska jag äta lite nudlar och se på Sex and the City :) Ååh det är så bra :)

PUSS

Trötter

God morgon, det blev en lång sovmorgon oidag. Gick upp för 30 min sen, inte vanligt för att vara mig. Men sen när man tänkerefter så kom jag hem vid halv fyra, så det var kanske inte så konstigt att man sov då. :)



Lite vimmel från igår, är inte alls nöjd
med bilden men bjuder på den i alla fall..

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, så man piggnar till lite. Idag sen så kommer Andreas farmor, pappa och syster och ska fika lite. Sen så ska vi nog bara mysa i soffan  till någon film. Andreas åker ju till Tyskland imorgon, han kommer hem på fredag. Han ska åka med jobbet. Men det blir jäkligt tråkigt i alla fall, sitta här ensam OCH arbetslös. Japp, det suger! Men bara att göra något åt saken, ska söka jobb som en galningi alla fall.

Vi hörs sen

PUSS

Fjortis minnen!


Nybron ikväll!

Ikväll så blir det att gå ut och dansa. Gör inte det så ofta längre men ska bli riktigt kul i alla fall. :)
Jasemin och Karin kommer hir med Jasemin ska inte med ut. Vi får se om Andreas käånner för att ragga upp någon vän och gå ut han oxå. Vet inte, han vet inte riktigt själv hur han vill göra ikväll... Men men..

Igår var riktigt roligt i alla fall och Filip var skit snygg. Ska se om jag kan hitta bilder någonstans, för dom tog massor med kort där. Jag var så klart dålig på det.. Men men..

Nä nu måste jag fortsätta. Är sååå långsam. ;)

PUss

Modevisning

Håller nu på att göra mig i ordning, ska iväg på modevisning och invigning. Det är en modellargentur som ska öppna här i stan och min lillebror ska gå på modevisningen. Ska bli riktigt roligt att se :)



Har bara denna bild på honom på min data
och den är inte så allvarlig då vi har läppglans
och modellar för fullt :P

Han är så stilig.
Hoppas det går bra nu ikväll filip
Älskar dig
PUSS

Ska ta massor med bilder som jag lägger upp sen,
om jag inte glömmer det som vanligt ;)

Ha en trevlig kväll

PUSS

Bilder

Håller p åatt laga lite mat blir korvstroganoff, medans det puttrar på spisen tänkte jag lägga upp lite bilder från 26 juli då jag hade lite barnförbjudet kalas :)

   


   

Första bilden här nere är så folig. Jag ser helt mongo ut och
sen ser man karin bakom som ser ut att försöka mörda
mig med sin blick! Haha :)

Lite om dagen

Nu är jag hemma idag. Har jo9bbat sen så åkte jag ner till arbetsförmedlingen och pratade med dom lite. Så ska boka en tid dit. Blir ju "arbetslös" på måndag. Men kommer ju kunna jobba extra i alla fall. Men det känns lite surt i alla fall. Men ganska bra för nu måste jag ta tag i att hitta någonting annat. Hoppas att man kommer få någonting snart, så man inte behöver gå arbetslös för länge.
Sen i alla fall åkte jag hem till mamma så åkte jag med och hämtade emma från dagis :)

Nu ska jag se på nått sex and the city avsnitt

Vi hörs

PUSS

Arn

Nu är min lillebror påväg hit så ska vi kolla på filmen Arn, har hört att den skaz vara bra. Så vi får se vad jag tycker. :)

Vimmel

Här kommer en snygg vimmel bild ;)



Katrin (Som karin fick heta tydligen) & Jag

Ny TV.

Nu ska jag snart åka till jobbet, inte så roligt eftersom det regnqar och blåser jäte mycket.. Men men.

Igår så köpte andreas en ny TV till oss, det blev en samsung  50" plastma eller vad det heter. Haha, är ovant att den är så stor men man börjar vänja sig. Det bästa är att det är så snyggt med plattTV. :)

Nä nu ska jag borsta tänderna.

PUSS

Tillbaka

Nu är jag tillbaka, han inte haft någon blogglust alls den senaste tiden. Har vart för bra väder för att sitta framför datan, men nu när det regnar så tar jag mig lite tid för att skriva. En hel del har hänt sen jag skreav sist, vi har sålt lägenheten. Så 1 oktober flyttar den nya in, sen har vi hittat en lägenhet på norr. En trea på 83 km2, med öppenspis och snétak. Så himla fin är helt förälskad. Så hoppas att vi får den, men tror inte det blir några problem eftersom vi är först på den nu. Så ddet blir super kul. :)

Jag haqr börjat umgås med min vän Karin igen, och det känns jätte bra. Så himla glad, nu när vi umgås igen ser man vad man saknat henne som vän.

Nä nu måste jag laga lite mat, måste komma tillbaka till vardagen. Har vart dålig på att laga mat den senaste tiden nu, men nu ska jag ta tag i det igen. :)

Vi hörs snart igen

PUSS
RSS 2.0