Nyårsafton

Ska blir så himla roligt ikväöö. Ska hem till Pirre och äta gott, dricka och fira in det nya året. :) Ska blir så kul att Larsson ska med oxå :) Var länge sen vi festade ihop nu.. Åh jag tycker att det är så kul med nyår för man kan klä sig lite extra fint. Tycker jag i alla fall
Hoppas att ni får en super bra kväll
Puss&Kram

JULAFTON

Vilken jul. Var så himla mysigt igår :)Åkte först till min mamma, åt lunch, sen fick vi öppna våra paket där :) Emma blev super glad för sina julklappar, eller alla blev glada. :) Sen åkte vi alla till christers föräldrar och fikade, innan kalle började så åkte han till sin pappa. När kalle var slut åkte jag till jobbet. jobbade två timmar. Men det gick så bra så. När jag slutat åkte vi till anderas mamma och åt julbord. Mums så gott det är. Sen var det paketöppning igen :) Sen åkte vi till kyrkan och tände ett ljus åt farmor ♥

Detta fick jag/vi i julklapp

Volumaster by BJÖRN AXÉN
Silver ring med stenar i
Kuvertväska
Örhängen
Make up store lektion
Klippning och färgning hos min frisör
Skål
Tröja
Säng kläder
Korg med ostar, kex, frukter och champangne
Cykelsadel muff :)
Blender
Matberedare
Nagellack
Fondue
Hårspray, från frissören
Spelet med andra ord
Mera sängkläder
Jul ljusstaket
Två ljusstakar
Minnes kort till kameran så nu
kan vi ta mer än 18 kort. Haha
kan ta hela 718 :D

nu kom jag inte på nått mer men det är nog lite som jag glömt. Men men. Andreas fick även massa med klappar som bara var till honom. Men mycket har vi fått gemensamt. Nu ska vi bara försöka att få plats med alla saker här hemma!

Hoppas ni haft en bra jul
Puss&Kram

4e advent.

Imorgon är det julafton :) Ska bli så mysigt. Är nästan klar med alla julklappar har bara min morbror kvar nu. Så får se om systemet är öppet på tunapark annars får jag hitta på någonting annat.
Ikväll blir det öppesittarkväll med bingon. Så ska se det hemma hos andreas mamma, ska äta julsmörgås. :)
Nu ska jag hoppa in i duschen sen fara iväg till tuna park.

Vi är redo ;)

Jag och andreas har nu pratat och kommit fram till att vi är redo att skaffa oss ett litet syskon till våran älskar lilla katt. Vi har mailat på en kattunge, en liten skogkattunge så himla fin. Så hoppas att vi får svar :)

 Har vi tur så är denna lilla vän inte tingad än :) Är den inte helt underbar :)

Tuna Park

Var som sagt på tuna park med mamma och emma idag. Mysigt. Hittade en jätte fin tröja till mormorm, men dom hade inte den i hennes storlek. så ska nog ner på stan imorgon och se om dom kan ha den där. Hoppas för jag är säker på att hon skulle älska den! :)
Sen så kommer jag nog få någon ring av mamma i julklapp eftersom vi provade vilken storlek jag skulle ha på ringar. Men det var lite lustigt för på vänsterhanden så har jag 14.5 på förlovningsringen, men nu på högerhanden så hade jag 15.5 ! Mysko. Men men. Så var det i alla fall :P
Nu så ska jag vänta på att seinfeld ska börja och sen så kommer älsklingen hem från jobbet efter det :)

Puss&Kram

Julklappar

Härligt slutade tidigt från jobbet idag, och imorgon är man ledig. Känner att jag behöver en sovmorgon efter att jobbat i helgen.

Igår åkte jag ut till tuna park och köpte klart filip och farfars julklappar. Idag så ska jag och mamma till tuna park och hon ska hjälpa mig med mormors julklapp. Så vi får se vad det blir. Måste även hitta en julklapp till andreas. Har hittat en tröja som är fin, men det kostade 1300 och vi har sagt att vi inte skulle köpa för så mycket. Hmm jag ska försöka ta reda på för hur mycket han har handlat för.. :P Men annars får det blir tröjan för han skulle vara så himla fin i den... Ja, det är ju inte lätt med julklappar i år. Jag har inte en aning om vad jag kommer att få i julklapp, ska bli spännande i alla fall. :)

Puss&Kram

Lucia

Har vart och tittat på systers luciatåg idag. Så söt hon är, men så fort hon såg oss så slutade hon att sjunga. Haha. Sen så vägrade hon att titta på oss efter det.. :P

  Så söt bild hon och hennes kompis Noah står och håller varandra i handen :)


Tänkte också säga, tack för tipset! Men tänkte då inte köpa en klänning på varken blocket eller myrorna! Haha

HJÄLP!

Okej jag känner att jag är behov hav hjälp... Var ska man hitta en fin klänning som inte är helsvart?? Känns helt omöjligt. Jag ska ju på bröllop i januari och måste hitta en fin klänning innan dess. Men har letat på stan och internet men hittar ingentig! Så om ni har några förslag så sn'lla hjälp mig :)

Julstjärna

Så här mysigt har vi det i köket ;)

image70

Grått..

Ännu en grå och trisst dag, man blir så himla trött när det är såhär mörkt hela tiden. Jag vill ha snö så det bli lite ljusare, men då klagar man nog på att det är snö i stället. Man är nog aldrig riktigt nöjd..

Sen börjar jag få lite panik inför julen, jag har världens sämsta fantasi i år. Vad ska man köpa för julklappar till alla. Det är så jäkla svårt!

Sen så måste jag hitta någon fin klänning som jag kan ha på mig på bröllopet i ungerin i januari.. Svååårt..
Det finns ju massa med fina klänningar nu men alla är ju svarta i princip. Men skulle kunna tänka mig någon silver/grå eller nått.. Ne jag vet inte det är svårt..

Puss&Kram

Lördag!

Snart systemet och sen tuna park :D Sen blir det hem och fixa sig och sen till jasemin.. Blir tjejkväll med tacos, vin och sing star.. :) Kul kul..

Lyx Fällan

Såg på lyxfällan igår. det är ju helt jävla sjukt att man kan skuldsätta sig sådär. dom var 20 och 22 år som var med igår och hade skulder på över 600 000.. helt sjukt!!! men är glad att man inte har några skulder i alla fall. och att man klarar av att sköta sina räkningar och allt själv.

Dyster dag!

Fick idag reda på att en gammal klasskompis dött igår. :( Oscar som det nu står om i alla tidningar, han dog under en militärövning. Så idag känns som en dyster dag. Tänker på hans familj, man kan nog inte förstå vad dom nu går igenom. Men man börjar ju även tänka på alla minnen. Gick i samma klass från vi var 6-12 år. Sen började han på skiftinge. Men jag och hannah hade kontakt med honom och hanns vänner ett tag under 8an oxå. Men i alla fall, så tycker man inte att sånt här ska hända....

Onsdag!

Hallå på er!
Sitter nu ensam här hemma, andreas jobbar natt :( Lite tråkigt, men men,
Här händer inte så mycket just nu känns det som. Jobbar, jobbar och jobbar. Å det är ju så grått och regnigt hela tiden. Inte alls kul. Men då är det bra att man har världens bästa pojkvän.

Idag lagade jag potatisgratäng, och det blev så himla gott. Jag tror nog att det kommer bli någonting av mig i alla fall. Förut var man världens lataste när man bodde hemma. Men nu älskar jag att laga mat och ha mig. Bara att sätta på någon bra musik så kan det vara riktigt avkopplande. Men imorgon ska nog min kära sambo få laga lite mat, jag har gjort det hela veckan :P

Ååh det är så härligt nu, resan till ungern är bokad! så 17 januari åker vi. Ska bli så himla kul att ta med andreas dit. :)

Puss&Kram

RSS 2.0